Τι σκέφτεστε; - Page 615
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 615 of 1532 FirstFirst ... 1155155656056136146156166176256657151115 ... LastLast
Results 9,211 to 9,225 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Είναι κάτι σαν την λερναία ύδρα. Πριν κόψεις κεφάλι, κάποια απ' τις εκκρεμείς κι ανεκπλήρωτες εμπειρίες την βρίσκεις μπροστά σου!
    Εύχομαι να μην είναι έτσι. Πριν κόψω το κεφάλι ή αφού;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Όχι, δεν αποβλέπω σε γάμους. Εννοώ μια σχέση που θα έχει περάσει από όλα τα στάδια, μέχρι την κλίνη. (σε περίπτωση που μας διαβάζουν μικρά παιδιά)
    πριν καταληξεις στην κλινη, μπορεις να περασεις απο παγκακια, παραλιες και διαφορα αλλα απομερα χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    πριν καταληξεις στην κλινη, μπορεις να περασεις απο παγκακια, παραλιες και διαφορα αλλα απομερα χαχαχα
    Χαχαχα, εντάξει έστω μέχρι το τελικό αυτό στάδιο. Δε με απασχολεί που θα είναι.

Senior Member
    ...μέχρι την κλίνη. (σε περίπτωση που μας διαβάζουν μικρά παιδιά)
    Μα... νομίζω πως τα μικρά παιδιά δεν γίνονται δεκτά ως μέλη σε fora. Άλλο που και τα μεγάλα παιδιά μερικές φορές συμπεριφέρονται σαν μικρά...

(να 'το το "από την Πόλη"...) :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Μα... νομίζω πως τα μικρά παιδιά δεν γίνονται δεκτά ως μέλη σε fora. Άλλο που και τα μεγάλα παιδιά μερικές φορές συμπεριφέρονται σαν μικρά...

(να 'το το "από την Πόλη"...) :D
    Ακριβώς επειδή γίνονται δεκτά, μιλάω συνθηματικά να μην προκαλούμε.
    Δεν κατάλαβα τι υπονοείς. Μίλα καθαρά.

Senior Member
    Χαχαχα, εντάξει έστω μέχρι το τελικό αυτό στάδιο. Δε με απασχολεί που θα είναι.
    πουλησε την παρθενια σου στο rickardo.gr η στο e-bay.com, μια πηρε 20 χιλιαρικα αν δεν κανω λαθος

Senior Member
    πουλησε την παρθενια σου στο rickardo.gr η στο e-bay.com, μια πηρε 20 χιλιαρικα αν δεν κανω λαθος
    Μα δεν είπα ότι είμαι παρθένος. Είναι αληθινό γεγονός αυτό; Και σοβαρά το προτείνεις ή παίζεις με τον πόνο μου;

Senior Member
    Εύχομαι να μην είναι έτσι. Πριν κόψω το κεφάλι ή αφού;
    ..αφού. κι αυτό συμβαίνει, γιατί κατά την ψυχολογία αν δεν δουλέψεις τα εκκρεμή κι ανεκπλήρωτα μ' αποτέλεσμα
    την εσωτερική σου γαλήνη, που επιθυμείς διακαώς, τότε θα πρέπει ν' αντιμετωπίσεις ένα ακόμα 'πωθημένο.

Senior Member
    Μα δεν είπα ότι είμαι παρθένος. Είναι αληθινό γεγονός αυτό; Και σοβαρά το προτείνεις ή παίζεις με τον πόνο μου;
    δεν παιζω, βρε, στην εποχη του ιντερνετ βρισκομαστε ολα πουλιοθνται και ολα αγοραζονται, το μονο σιγουρο ειναι πως οποιαεκδηλωσει ενδιαφερον θα πρεπει να πληρωσει , εστω συμβολικα :)

Senior Member
    δεν παιζω, βρε, στην εποχη του ιντερνετ βρισκομαστε ολα πουλιοθνται και ολα αγοραζονται, το μονο σιγουρο ειναι πως οποιαεκδηλωσει ενδιαφερον θα πρεπει να πληρωσει , εστω συμβολικα :)
    Σώπα, και πώς πιστοποιείται ότι είσαι παρθένος; Σίγουρα όχι ανατομικά... Και ό,τι στοίχημα θες πως μόνο τίποτα αμάμητες χοντρές ανταποκρίνονται σε τέτοιες αγγελίες.

Senior Member
    Ακριβώς επειδή γίνονται δεκτά, μιλάω συνθηματικά να μην προκαλούμε.
    Δεν κατάλαβα τι υπονοείς. Μίλα καθαρά.
    Εννοούσα πως εσείς πήγατε παρακάτω και συζητάτε το πού και το πώς κι εγώ έμεινα να αναρωτιέμαι για τις νόμιμες ηλικίες των μελών!

Όσο για τα μικρά και μεγάλα παιδιά είχα στο μυαλό μου τις διάφορες αψιμαχίες, λόγω αντιθέτων απόψεων για κάποια θέματα, που στο τέλος καταντούν "σεντονιάδες" διαξιφισμών εκατέρωθεν. Ε, αυτή είναι συμπεριφορά μεγάλων ανθρώπων? :D

Senior Member
    Σώπα, και πώς πιστοποιείται ότι είσαι παρθένος; Σίγουρα όχι ανατομικά... Και ό,τι στοίχημα θες πως μόνο τίποτα αμάμητες χοντρές ανταποκρίνονται σε τέτοιες αγγελίες.
    απο το τπτ καλυτερα δεν ειναι, μην εισαι ρατσιστης για να μην ειναι και οι υποιλοιποι μαζι σου, αλλα και επειδη ο καλος μυλος... ;)

Senior Member
    απο το τπτ καλυτερα δεν ειναι, μην εισαι ρατσιστης για να μην ειναι και οι υποιλοιποι μαζι σου, αλλα και επειδη ο καλος μυλος... ;)
    Έλεος ρε συ, το τράβηξες στα άκρα πια. Δηλαδή θεωρείς πως δεν έχω πιθανότητες αλλιώς; Τόσο καμμένο χαρτί είμαι;
    ΥΓ: Τι σημαίνει η παροιμία;

Senior Member
    Έλεος ρε συ, το τράβηξες στα άκρα πια. Δηλαδή θεωρείς πως δεν έχω πιθανότητες αλλιώς; Τόσο καμμένο χαρτί είμαι;
    μην κανεις κατι για το οποιο κατηγορεις τα κοριτσια, η μηπως πιστευεις πως δεν σου κανει τπτ λιγοτερο απο πριγκιπισσα?

Senior Member
    Δεν κατάλαβες. Άμα αναρτήσω αγγελία προσφοράς παρθενίας επί πληρωμή, αυτό που θα καταφέρω θα είναι μια εμπορική συναλλαγή. Εγώ όμως θέλω να κατακτήσω κάποια με την αξία μου, που είναι, νομίζω, και το όνειρο του κάθε άντρα. Διαφορετικά, όλοι θα ικανοποιούσαμε τα κατώτερά μας ένστικτα στους οίκους ανοχής και δε θα μας ενδιέφερε περαιτέρω. Και μη μου πεις ότι δεν έχουν όλοι λεφτά, γιατί η κανονική σχέση κοστίζει ακριβότερα αθροιστικά.