Τι σκέφτεστε; - Page 616
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 616 of 1532 FirstFirst ... 1165165666066146156166176186266667161116 ... LastLast
Results 9,226 to 9,240 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Έλεος ρε συ, το τράβηξες στα άκρα πια. Δηλαδή θεωρείς πως δεν έχω πιθανότητες αλλιώς; Τόσο καμμένο χαρτί είμαι;
    ΥΓ: Τι σημαίνει η παροιμία;
    ο καθε ανθρωπος εχει ομορφια μεσα του, εσυ την εψαξες?

Senior Member
    Δεν κατάλαβες. Άμα αναρτήσω αγγελία προσφοράς παρθενίας επί πληρωμή, αυτό που θα καταφέρω θα είναι μια εμπορική συναλλαγή. Εγώ όμως θέλω να κατακτήσω κάποια με την αξία μου, που είναι, νομίζω, και το όνειρο του κάθε άντρα. Διαφορετικά, όλοι θα ικανοποιούσαμε τα κατώτερά μας ένστικτα στους οίκους ανοχής και δε θα μας ενδιέφερε περαιτέρω. Και μη μου πεις ότι δεν έχουν όλοι λεφτά, γιατί η κανονική σχέση κοστίζει ακριβότερα τελικά.
    Στον οικο ανοχης πληρωνεις, δεν πληρωνεσαι. Οσο για την αγγελια μονο που θα ενδιαφερονται τοσες γυναικες για σενα θα σε ανεβασει ;) Θα σου σε συμβουλευα παντως να γνωρισεις περισσοτερες γυναικες με καθε τροπο και κυριως μεγαλυτερες απο σενα που εχουν ξεπερασει τα κομπλεξ τους και δεν θα σου φερθουν ασχημα, δεν ειναι κακο να και να μην κρυψεις αυτα που σε αγχωνουν γιατι και αυτο εχει μια γοητεια :)

Senior Member
    Αυτό που θα τις ενδιαφέρει όμως, θα είναι να ξεσκιστούν με τον οποιονδήποτε, με αποκλειστικό στόχο να κατασβέσουν τη φλογισμένη σεξουαλικότητά τους, και όχι για το άτομό μου με όλα τα στοιχεία της προσωπικότητας που με διακρίνουν. Μεγαλύτερη και κυρίως ανοιχτόμυαλη στην ιδέα δεν ξέρω που μπορεί να βρεθεί. Συνήθως, όσοι δουλεύουν στους κατάλληλους χώρους (πχ μπάρμαν, τραγουδιστές, πωλητές κλπ) είναι στη πλεονεκτική θέση να γνωρίζουν πληθώρα γυναικών.

Senior Member
    Αυτό που θα τις ενδιαφέρει όμως, θα είναι να ξεσκιστούν με τον οποιονδήποτε, με αποκλειστικό στόχο να κατασβέσουν τη φλογισμένη σεξουαλικότητά τους, και όχι για το άτομό μου με όλα τα στοιχεία της προσωπικότητας που με διακρίνουν. Μεγαλύτερη και κυρίως ανοιχτόμυαλη στην ιδέα δεν ξέρω που μπορεί να βρεθεί. Συνήθως, όσοι δουλεύουν στους κατάλληλους χώρους (πχ μπάρμαν, τραγουδιστές, πωλητές κλπ) είναι στη πλεονεκτική θέση να γνωρίζουν πληθώρα γυναικών.
    ενω εσυ θα το κανεις για την μνημη της μητερας Τερεζας χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ενω εσυ θα το κανεις για την μνημη της μητερας Τερεζας χαχαχαχα
    Εγώ θα το κάνω, για να κατορθώσω να εντυπωσιάσω και να γοητεύσω κάποια χάρη στην αξία μου και τις δυνατότητές μου. Ούτε γιατί δεν έχει περάσει άλλος άντρας από πάνω της, ούτε γιατί την πληρώνω. Το ξεκαθαρίσαμε αυτό.

Senior Member
    Εγώ θα το κάνω, για να κατορθώσω να εντυπωσιάσω και να γοητεύσω κάποια χάρη στην αξία μου και τις δυνατότητές μου. Ούτε γιατί δεν έχει περάσει άλλος άντρας από πάνω της, ούτε γιατί την πληρώνω. Το ξεκαθαρίσαμε αυτό.
    Λιγο δυσκολα να κανεις κατι τετοιο με τον αρνητισμο που εχεις, αν βλεπεις τα πραγματα πιο θετικα ολα παιζονται. Οποτε ολα ξεκινουν απο σενα. Κανε προσπαθεια να βλεπεις τα πραγματα πιο θετικα και θα εισπαραξεις την αμοιβη σου καποια στιγμη. Οπως βλεπεις και μονος σου πολλα κοριτσια ειναι μονα τους και ψαχνονται.

Senior Member
    Μα τι σημαίνει αυτός ο αρνητισμός επιτέλους που τον πιπιλάτε όλοι σαν καραμέλα; Ότι λέω σε όλα όχι και πάω κόντρα; Συγγνώμη, αλλά κι εγώ συναντώ αρνητισμό παντού στον κόσμο, λόγω της οικονομικής τραγωδίας που βιώνουμε. Αν εισπράττω από όλες τις κατευθύνσεις αρνητική ενέργεια, λογικό δεν είναι τέτοια να αναμεταδίδω και να εκπέμπω;

Senior Member
    Μα τι σημαίνει αυτός ο αρνητισμός επιτέλους που τον πιπιλάτε όλοι σαν καραμέλα; Ότι λέω σε όλα όχι και πάω κόντρα; Συγγνώμη, αλλά κι εγώ συναντώ αρνητισμό παντού στον κόσμο, λόγω της οικονομικής τραγωδίας που βιώνουμε. Αν εισπράττω από όλες τις κατευθύνσεις αρνητική ενέργεια, τέτοια δε θα αναμεταδίδω και θα εκπέμπω;
    ..χωρίς πλάκα τώρα.. σίγουρα, γιατί πρέπει ν' αποφορτίζεσαι! Μην ακούς τίποτα, μια χαρά άτομο είσαι!
    Το δυσάρεστο είναι πως όταν όλα τα μαθαίνουμε με τον δύσκολο τρόπο, όπως λες κι εσύ, μας σημαδεύουν δυστυχώς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..χωρίς πλάκα τώρα.. σίγουρα, γιατί πρέπει ν' αποφορτίζεσαι! Μην ακούς τίποτα, μια χαρά άτομο είσαι!
    Το δυσάρεστο είναι πως όταν όλα τα μαθαίνουμε με τον δύσκολο τρόπο, όπως λες κι εσύ, μας σημαδεύουν δυστυχώς!
    Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη. Πού ξέρεις ότι είμαι μια χαρά άτομο και πως σχετίζεται με την κουβέντα μας η διαπίστωση αυτή;

Senior Member
    Μα τι σημαίνει αυτός ο αρνητισμός επιτέλους που τον πιπιλάτε όλοι σαν καραμέλα; Ότι λέω σε όλα όχι και πάω κόντρα; Συγγνώμη, αλλά κι εγώ συναντώ αρνητισμό παντού στον κόσμο, λόγω της οικονομικής τραγωδίας που βιώνουμε. Αν εισπράττω από όλες τις κατευθύνσεις αρνητική ενέργεια, λογικό δεν είναι τέτοια να αναμεταδίδω και να εκπέμπω;
    οπορριπτεις τα παντα ακομα πριν εχουν γινει και ετσι αυτοαποκλειεσαι απο πολλες ευκαιριες, δεν σου ειπα να πετας στα συνεφα, αλλα το να ολοκληρωσεις δεν ειναι αδυνατο και πρεπει να το δεις ετσι, συγουρα σε γλυκοκοιτανε καποια κοριτσια, αλλα απο αρνητισμου δεν τολμας να τα κοιταξεις στα ματια και να το δεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οπορριπτεις τα παντα ακομα πριν εχουν γινει και ετσι αυτοαποκλειεσαι απο πολλες ευκαιριες, δεν σου ειπα να πετας στα συνεφα, αλλα το να ολοκληρωσεις δεν ειναι αδυνατο και πρεπει να το δεις ετσι, συγουρα σε γλυκοκοιτανε καποια κοριτσια, αλλα απο αρνητισμου δεν τολμας να τα κοιταξεις στα ματια και να το δεις
    Λάθος! Απορρίπτω όσα έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει, γιατί όπως είπε και ο Αϊνστάιν ορισμός της ηλιθιότητας είναι να επαναλαμβάνεις το ίδιο πείραμα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.
    Πού το ξέρει πάλι ότι με γλυκοκοιτάνε; Πιο πιθανό είναι να με κοιτάνε με το βλέμμα "ποιος είναι αυτός ο κακομοίρης;"
    Α! Και ήδη εξήγησα ότι ο αρνητισμός είναι ετερόφωτος.

Senior Member
    Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη. Πού ξέρεις ότι είμαι μια χαρά άτομο και πως σχετίζεται με την κουβέντα μας η διαπίστωση αυτή;
    ..sheldon πες το διαίσθηση από την μια κι απ' την άλλη, ο καθένας μας κρύβει το διαμαντάκι του! Σίγουρα λοιπόν αξίζεις!
    Και σχετίζεται λοιπόν, γιατί αυτό που βγάζεις γενικότερα είναι μια χαμηλή αυτοεκτίμηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..sheldon πες το διαίσθηση από την μια κι απ' την άλλη, ο καθένας μας κρύβει το διαμαντάκι του! Σίγουρα λοιπόν αξίζεις!
    Και σχετίζεται λοιπόν, γιατί αυτό που βγάζεις γενικότερα είναι μια χαμηλή αυτοεκτίμηση!
    Δε νομίζω. Εγώ τον εκτιμώ τον εαυτό μου, απεναντίας οι άλλοι δε με εκτιμάνε, γιατί δε δίνουν πολλές ευκαιρίες, έχουν κλειστεί στον εαυτό τους εξαιτίας των τόσων τεχνολογικών υποκαταστάτων της φιλίας και λόγω κρίσης ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα να αποδέχονται μόνο εκείνους με μεγάλο δείκτη επιβίωσης, ενώ εγώ δεν είμαι τόσο ανταγωνιστικός ώστε να με ξεχωρίσουν.

Senior Member
    Λάθος! Απορρίπτω όσα έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει, γιατί όπως είπε και ο Αϊνστάιν ορισμός της ηλιθιότητας είναι να επαναλαμβάνεις το ίδιο πείραμα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.
    Πού το ξέρει πάλι ότι με γλυκοκοιτάνε; Πιο πιθανό είναι να με κοιτάνε με το βλέμμα "ποιος είναι αυτός ο κακομοίρης;"
    Α! Και ήδη εξήγησα ότι ο αρνητισμός είναι ετερόφωτος.
    τους ανθρωπους μην απορριπτεις και τις καταστασεις που δημιουργουν

Senior Member
    Δε νομίζω. Εγώ τον εκτιμώ τον εαυτό μου, απεναντίας οι άλλοι δε με εκτιμάνε, γιατί δε δίνουν πολλές ευκαιρίες, έχουν κλειστεί στον εαυτό τους εξαιτίας των τόσων τεχνολογικών υποκαταστάτων της φιλίας και λόγω κρίσης ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα να αποδέχονται μόνο εκείνους με μεγάλο δείκτη επιβίωσης, ενώ εγώ δεν είμαι τόσο ανταγωνιστικός ώστε να με ξεχωρίσουν.
    sheldon αναιρείσαι! Δεν σου έκανα παράθεση, αλλά πως εκτιμάς τον εαυτό σου άραγε όταν λίγο πιό πάνω τον λες "κακομοίρη";