Τι σκέφτεστε; - Page 617
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 617 of 1532 FirstFirst ... 1175175676076156166176186196276677171117 ... LastLast
Results 9,241 to 9,255 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    sheldon αναιρείσαι! Δεν σου έκανα παράθεση, αλλά πως εκτιμάς τον εαυτό σου άραγε όταν λίγο πιό πάνω τον λες "κακομοίρη";
    Έτσι φαίνεται στα δικά τους μάτια, δεν το λέω εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δε νομίζω. Εγώ τον εκτιμώ τον εαυτό μου, απεναντίας οι άλλοι δε με εκτιμάνε, γιατί δε δίνουν πολλές ευκαιρίες, έχουν κλειστεί στον εαυτό τους εξαιτίας των τόσων τεχνολογικών υποκαταστάτων της φιλίας και λόγω κρίσης ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα να αποδέχονται μόνο εκείνους με μεγάλο δείκτη επιβίωσης, ενώ εγώ δεν είμαι τόσο ανταγωνιστικός ώστε να με ξεχωρίσουν.
    Κοιτα, εγω δεν ειμαι καλυτερος απο σενα, εχω ολα τα κακα σου + την διπλασια ηλικια, τι θα ελεγα δλδ?Και εμενα με παιρνει απο κατω, αλλα προσπαθω να το ξεχναω και να σκεφτομαι θετικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    τους ανθρωπους μην απορριπτεις και τις καταστασεις που δημιουργουν
    Πώς μπορείς να ξέρεις πόσους και αν έχω απορρίψει; Τι σημαίνει να μην απορρίπτω καταστάσεις που δημιουργούν; Προφανώς αναφέρεσαι στον αρνητισμό τους. Δηλαδή να τους βλέπω ξινισμένους, κατσούφηδες, χωρίς διάθεση για πολλά-πολλά και να μην επηρεάζομαι εγώ;

Senior Member
    Πώς μπορείς να ξέρεις πόσους και αν έχω απορρίψει; Τι σημαίνει να μην απορρίπτω καταστάσεις που δημιουργούν; Προφανώς αναφέρεσαι στον αρνητισμό τους. Δηλαδή να τους βλέπω ξινισμένους, κατσούφηδες, χωρίς διάθεση για πολλά-πολλά και να μην επηρεάζομαι εγώ;
    αφου φοβασαι να κοιταξεις τις κοπελες μην σε απορριψουν, αν τις κοιτας με χαμογελο θα σου χαμογελανε και αυτες

Senior Member
    Έτσι φαίνεται στα δικά τους μάτια, δεν το λέω εγώ.
    με δουλεύεις τώρα? Πού ξέρεις εσύ τί φαίνεται στα δικά τους μάτια?
    Σίγουρα αυτό που λες είναι η άποψη που έχεις εσύ για τον εαυτό σου κι όχι οι άλλοι για σένα.
    Κι επίσης, με μια τέτοιου είδους προσέγγιση συμβαίνει αυτό που λέμε αυτοεκπληρούμενη προφητεία
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Σοβαρά, λες να μην μπορώ να καταλάβω ένα ύφος;

Senior Member
    Σοβαρά, λες να μην μπορώ να καταλάβω ένα ύφος;
    Θα σου πω ένα παράδειγμα. Συναντιόμαστε λοιπόν για καφέ! Κι εγώ είμαι μουτρωμένη ή στεναχωρημένη.
    Εσύ τί υποθέτεις τότε; Προφανώς, φαντάζομαι, ότι είσαι κακομοίρης, που εγώ είμαι στα χάλια μου! Έτσι δεν είναι;
    Σημασία δεν έχει αν το καταλαβαίνεις το ύφος του άλλου, σημασία έχει τελικά πως το ερμηνεύεις!

Senior Member
    Ναι, αλλά αν άρεσα έστω και σε μία, δε θα φωτιζόταν προς στιγμήν; Αυτό συζητάμε με τον Αχλ, αν με γλυκοκοιτάζουν χωρίς να το βλέπω, γιατί είμαι τυφλωμένος από το φόβο απόρριψης.

Senior Member
    Δε νομίζω. Εγώ τον εκτιμώ τον εαυτό μου, απεναντίας οι άλλοι δε με εκτιμάνε, γιατί δε δίνουν πολλές ευκαιρίες, έχουν κλειστεί στον εαυτό τους εξαιτίας των τόσων τεχνολογικών υποκαταστάτων της φιλίας και λόγω κρίσης ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα να αποδέχονται μόνο εκείνους με μεγάλο δείκτη επιβίωσης, ενώ εγώ δεν είμαι τόσο ανταγωνιστικός ώστε να με ξεχωρίσουν.
    Νόμος της εξέλιξης/επικράτηση του ισχυρότερου;
    Αν δηλαδή υπάρχουν δυο ανταγωνιστές και ο ένας είναι καλύτερος,
    τελικά ο άλλος θα οδηγηθεί στην εξαφάνιση;Ή στην... κακομοιρια;:)
    Αυτό εννοεις;
    Στις ανθρώπινες κοινωνίες, ισχυει νομοτελειακα αυτό;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Ναι, αλλά αν άρεσα έστω και σε μία, δε θα φωτιζόταν προς στιγμήν; Αυτό συζητάμε με τον Αχλ, αν με γλυκοκοιτάζουν χωρίς να το βλέπω, γιατί είμαι τυφλωμένος από το φόβο απόρριψης.
    Αν και δεν μου απάντησες στο παραπάνω παράδειγμα, παρεπιπτόντως να σου πω, ότι ο φόβος της απόρριψης, είναι συνδεδεμένος
    με το παρελθόν και δεν ισχύει στην παρούσα φάση. Δηλ. ακόμα και να σ' απορρίπτουν συνέχεια, το συναίσθημα θάπρεπε νάναι ουδέτερο!
    Η παγίδα είναι ν' αποφύγεις την απόρριψη από φόβο μην πληγωθείς. Όχι, συνεχώς θα προσπαθείς με την πεποίθηση, πως η επόμενη ίσως
    είναι κι η κατάλληλη! Αυτός δεν είν' εξ άλλου κι ο ρόλος του κυνηγού; Η κάθε αποτυχία είν' απαραίτητη εμπειρία, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Νόμος της εξέλιξης/επικράτηση του ισχυρότερου;
    Αν δηλαδή υπάρχουν δυο ανταγωνιστές και ο ένας είναι καλύτερος,
    τελικά ο άλλος θα οδηγηθεί στην εξαφάνιση;Ή στην... κακομοιρια;:)
    Αυτό εννοεις;
    Στις ανθρώπινες κοινωνίες, ισχυει νομοτελειακα αυτό;
    Ναι, πιστεύω ότι και οι ανθρώπινες κοινωνίες, άσχετα πόσο έχουμε εκπολιτιστεί από τα πρώιμα χρόνια, διέπονται από τους νόμους της ζούγκλας ότι ο ισχυρότερος επιβιώνει. Όσον αφορά τον άλλο ανταγωνιστή, είτε θα παραγκωνιστεί και θα περιέλθει στην κοινωνική αφάνεια και την απομόνωση, είτε θα γίνει αποδεκτός ως ο καλύτερος σε έναν άλλο κύκλο. Η τάση αυτή μην ξεχνάμε ότι ενισχύεται και από την κρίση που φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επιβίωσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αν και δεν μου απάντησες στο παραπάνω παράδειγμα, παρεπιπτόντως να σου πω, ότι ο φόβος της απόρριψης, είναι συνδεδεμένος
    με το παρελθόν και δεν ισχύει στην παρούσα φάση. Δηλ. ακόμα και να σ' απορρίπτουν συνέχεια, το συναίσθημα θάπρεπε νάναι ουδέτερο!
    Η παγίδα είναι ν' αποφύγεις την απόρριψη από φόβο μην πληγωθείς. Όχι, συνεχώς θα προσπαθείς με την πεποίθηση, πως η επόμενη ίσως
    είναι κι η κατάλληλη! Αυτός δεν είν' εξ άλλου κι ο ρόλος του κυνηγού; Η κάθε αποτυχία είν' απαραίτητη εμπειρία, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!
    Δε σου απάντησα, γιατί είναι προφανές και συμφωνώ.
    Το πρόβλημά μου στο θέμα του άλλου φύλου δεν είναι τόσο ο φόβος απόρριψης, όσο η δυσκολία γνωριμίας με γυναίκες, και αντικειμενική και λόγω στάτους, καθώς και ότι ψωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να γίνουν απλησίαστες. Ποιος ρόλος του κηνυγού μωρέ; Από τη μία θέλετε να καταργήσετε τα στερεότυπα και από την άλλη γαργάρα; Όπου σας συμφέρει, απαρνείστε τα στερεότυπα, έτσι;

Senior Member
    Ναι, πιστεύω ότι και οι ανθρώπινες κοινωνίες, άσχετα πόσο έχουμε εκπολιτιστεί από τα πρώιμα χρόνια, διέπονται από τους νόμους της ζούγκλας ότι ο ισχυρότερος επιβιώνει. Όσον αφορά τον άλλο ανταγωνιστή, είτε θα παραγκωνιστεί και θα περιέλθει στην κοινωνική αφάνεια και την απομόνωση, είτε θα γίνει αποδεκτός ως ο καλύτερος σε έναν άλλο κύκλο. Η τάση αυτή μην ξεχνάμε ότι ενισχύεται και από την κρίση που φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επιβίωσης.
    ναι ολα τα ψωνια εχουν τωρα καταθλιψη χαχαχα

Senior Member
    Ναι, αλλά δεν μπορουμε εμεις να βελτιωσουμε το μοντέλο (μας);Εντάξει, ο λύκος ειναι λύκος, δεν μπορει να γινει τίποτα λιγότερο ή περισσοτερο-έχω αγάπη σε αυτά τα ζώα, γι αυτό τα φερνω ως παράδειγμα-αλλα εμείς;
    Δηλαδη, συτοι που επιβιώνουν καλυτερα απο εμας, είναι φυσει ετσι;
    Σέλντον, στις τελευταιες 2 σελιδες ή και παραπάνω, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ πολύ καλα τι λες, I've been there, που λενε...
    Απλά αναρωτιέμαι αν κι εσυ τα σκέφτεσαι αυτα που σκεφτόμουν κι εγω, και ακόμα ίσως σκεφτομαι...
    Ο αρνητισμός (προσωπικά ειμαι φανατικη οπαδός της λέξης "κακομοιρια") δεν ειναι ετερόφωτος, είναι αυτόφωτος.Αλλά είναι αμφι-τροφοδοτούμενος...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ναι ολα τα ψωνια εχουν τωρα καταθλιψη χαχαχα
    Πρόσφατα ήρθα σε αντιπαράθεση με καποιον, γιατι ηθελε να μετρήσουμε τις καταθλιψεις μας...
    [/SIZE]