Τι σκέφτεστε; - Page 631
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 631 of 1532 FirstFirst ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... LastLast
Results 9,451 to 9,465 of 22967
    Senior Member
    Μπορεί να είχε ήδη περάσει καιρός, εκτός και αν γράφει στον Ενεστώντα. Δεν έχω χρόνο να το διαβάσω.

Senior Member
    Σκέφτομαι, ότι αν πιστεύετε, πως η μοναξιά μπορεί να θεραπευτεί με το να έχεις απλά κάποιον κοντά σου, πιθανότατα δε θα είστε όσο εκλεκτικοί θάπρεπε.
    Ανατριχιάζω, όταν σκέφτομαι τι είδους ανθρώπους θα μπορούσατε ν' ανεχτείτε, μόνο και μόνο για να μην είσαστε μόνοι σας.
    Αν δεν γνωρίζετε και δεν συμπαθείτε τους εαυτούς σας, αυτό σημαίνει, πως όταν είστε μόνοι σας, είστε υποχρεωμένοι, να κάνετε παρέα μ' έναν άγνωστο που δε σας πολυαρέσει κιόλας. Αντί να περιπλέξετε ακόμα περισσότερο το πρόβλημα τραβολογώντας κι άλλους ανθρώπους, που δεν γνωρίζετε και δεν σας αρέσουν, γιατί να μην πιάσετε φιλίες με τον εαυτό σας πρώτα;
    Στην πορεία θ' ανακαλύψετε μια πολύ διασκεδαστική ειρωνεία: όσο περισσότερο απολαμβάνετε την συντροφιά του εαυτού σας, τόσο περισσότερο οι άλλοι άνθρωποι θα θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σας. Όταν παραπονιέστε για το πόση μοναξιά και κατάθλιψη νιώθετε, είναι σαν να διαλαλείτε, ότι είστε πολύ πληκτικοί για παρέα. Αυτό βέβαια δεν είναι πιθανό να κάνει τους άλλους, να τσαλαπατιούνται για το ποιός θα πρωτογίνει φίλος σας. Όταν είναι φανερό ότι νιώθετε πολύ άνετα όταν είστε μόνοι σας, οι άνθρωποι παίρνουν το μήνυμα, ότι είστε ενδιαφέροντα άτομα, κι αυτό τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, να σας γνωρίσουν από πιο κοντά.
    Το μόνο που χρειάζεται είναι μια απαλή ώθηση προς την σωστή κατεύθυνση, για να πάρετε μπρος, καθώς και μια υπενθύμιση, ότι το να γίνετε φίλοι με τον εαυτό σας, είναι και πιο εύκολο και πιο φτηνό, από το να πιάσετε φιλίες με άλλους ανθρώπους.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μπορεί να είχε ήδη περάσει καιρός, εκτός και αν γράφει στον Ενεστώντα. Δεν έχω χρόνο να το διαβάσω.
    δεν χρειαζεται να κατσεις να το διαβασεις βρε sheldon, απλα δες την ημερομηνια που το ξεκινησε. 15 του προηγουμενου μηνα. τωρα εχουμε 16. ειναι ενας μηνας και μια μερα ακριβως! αυτο δεν ειναι το ιδιο με ενα χρονο και βαλε, ουτε με ολοκληρη τη ζωη σου!

γι'αυτο λεω τα κοριτσακια δε ξερουν τι θα πει μοναξια, δε μενουν και πολυ μονα, ολο και καποιον βρισκουν γιατι ειναι ευκολοτερο γι'αυτα να καλυψουν τις αναγκες τους. κι αν τυχει καμια και ειναι εξαιρεση, ας ερθει να την αναλαβω εγω ο ιδιος, προσφερομαι εστω για ενα σεξακι οσο μπαζο κι αν ειναι!

Senior Member
    Παραιτούμαι
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Δεν είμαι καλά και αυτή την στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ και τρόπους για να γίνω καλά :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Δεν είμαι καλά και αυτή την στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ και τρόπους για να γίνω καλά :(
    Δεν πειραζει, εχεις νετ και μπορεις να το πεις σε ολους, πολλα μυαλα σκεφτονται καλυτερα απο ενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν πειραζει, εχεις νετ και μπορεις να το πεις σε ολους, πολλα μυαλα σκεφτονται καλυτερα απο ενα
    Κακή διάθεση μωρέ έχοντας πολλούς και διάφορους λόγους.Οι λύσεις δεν περνάνε από το χέρι μου αλλά από χέρια άλλων οπότε...τι να τα πω, απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.

Banned
    σκεφτομαι οτι αυτοκτονει ο κοσμος γιατι ειναι μονος του και δεν εχει καμια ελπιδα να αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο. ηρθε και η δικια μου ωρα να σας αποχαιρετησω παιδια, αυτοκτονω (παταω μονιμη αποσυνδεση). εχετε γεια βρυσουλες, συνεχιστε τον υπνο κυριουλες!

Senior Member
    Μακάριοι οι αυτοκτονούντες. Για φαντάσου να μην είχες τη δυνατότητα ούτε να πεθάνεις, με αποτέλεσμα να ήσουν αναγκασμένος να υπομένεις ισοβίως το μαρτύριό σου. Πόσο πιο βασανιστικό να ήταν;

Senior Member
    Η μεγαλύτερη μαλακία είναι άλλη. Να πας να πεθάνεις, να μην πεθάνεις, να ζήσεις και να το κουβαλάς σαν βάρος. Οπότε μη λέτε εδώ χαζομάρες
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Συνήθως, αυτοί που αυτοκτονούν τον εαυτό τους κυρίως δεν αντέχουν!

Senior Member
    Ποιος το λέει αυτό?

Senior Member
    Κάθε αυτοκτονία είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, κάθε απόπειρα αυτοκτονίας είναι μία μοναδική περίπτωση. Δεν είναι αυτοί που αυτοκτονούν ή που αποπειρώνται να το κάνουν, μία ομάδα ατόμων με συγκεκριμένο και σαφές φάσμα ομοιοτήτων μέσα τους. Η ομαδοποίηση είναι θάνατος σε αυτήν την περίπτωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Ποιος το λέει αυτό?
    γιατί έχεις περί τούτου εσύ, αντίθετη άποψη?

υ.γ. γι' αυτό έβαλα το συνήθως και το κυρίως.. αν πρόσεξες
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ναι, μόλις την είπα :p