Τι σκέφτεστε; - Page 653
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 653 of 1532 FirstFirst ... 1535536036436516526536546556637037531153 ... LastLast
Results 9,781 to 9,795 of 22967
    Senior Member
    Τοκ τοκ. Η βαρεμάρα μου χτυπάει την πόρτα.

Senior Member
    Τα τρολ εμείς τα συντηρούμε, απαντώντας στα θέματά τους (φαίνονται αυτά ποια είναι!) και μετατρέποντας μια "μαντινάδα" σε "Ερωτόκριτο". Και μετά ζητάμε από διαχειριστές και δικαιούχους και τον Θεό τον ίδιο (ενίοτε) να έρθει να σκουπίσει το χώρο. Σαν να ζητάμε από τον έμπορο να μην πουλήσει το εμπορευμά του. Η δουλειά του καλού πωλητή είναι να προωθεί το εμπόρευμα (ακόμα και το σκάρτο) και η δουλειά του έξυπνου αγοραστή είναι να εξετάζει και, ανάλογα με την κρίση του, να αποδέχεται ή να απορρίπτει. Αν ο αγοραστής δεν έχει σωστή κρίση, δεν φταίει ο πωλητής γι' αυτό!

PS: Απάντηση στον προβληματισμό (?) του νέου μέλους Σαλβαδόρ [ Καλώς τον! :) ] εδώ, για να μην καταστρέψω άλλο ένα "θέμα".

Senior Member
    ...Και ερωτώ εγώ Goofy:

Γιατί δεν απευθύνετε τους προβληματισμούς σας -ευθέως- στον χρήστη Λάμπρο, στο εν λόγω ποστ του (ούτως ώστε να σας δώσει και κάποια απάντηση, αν είναι) παρά, μετά συγχωρήσεως, "τα λέτε στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά";

Είναι αντιληπτό πως οι moderators εργάζονται εθελοντικά, διαθέτουν χρονο από τη ζωή τους και σίγουρα έχουν πολλές εργασίες και υποχρεώσεις, πέραν του site. Δεν μπορούν να είναι απίκο 24 ώρες το 24 ωρο. Όμως εφ' όσον υπάρχει moderation (=έλεγχος εύρυθμης λειτουργίας, όπως θα έπρεπε και στις αγορές), θα πρέπει και να εφαρμόζεται, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Επίσης κατά την ταπεινή μου άποψη το τρολλάρισμα δύναται να παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές. Από το να είσαι "fake" και να γράφεις "fake" θέματα, για να σπας πλάκα και να απολαμβάνεις την προσόχή του κόσμου μέχρι να προβαίνεις συνεχώς σε αδικαιολόγητους χαρακτηρισμούς και "ταμπελιάσματα", αφού το κεφάλι ή οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου δεν σε έχουν βοηθήσει για κάτι καλύτερο ή από το να είσαι κατά συρροήν εκτός θέματος μέχρι να μιλάς ασαφώς και με υπονοούμενα, σαν κακής ποιότητας σουρρεαλιστική ποίηση.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να δεθώ με κανέναν στη ζωή μου γιατί το μόνο που εισπράττω είναι πόνος ενώ οι άλλοι συνεχίζουν τη ζωή τους μια χαρά κι εγώ μένω πίσω νιώθοντας τον πόνο, τον φόβο και την εγκατάλειψη ενώ οι άλλοι δεν θυμούνται καν ότι υπήρξα...
    Όσο δεν θα είσαι δυνατή θα νιώθεις έτσι! Όταν είμαστε αδύναμοι και δενόμαστε, δενόμαστε με λάθος τρόπο δλδ με όλο μας το είναι σαν να μην υπάρχουμε. ΛΑΘΟΣ!

Senior Member
    Σήμερα στο σχολείο έμαθα ότι το Σύστημα, εκτός από Moderators, Super Moderators & Administrators, διαθέτει και Traffic Cops, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το έργο της κατεύθυνσης των μηνυμάτων στο σωστό Θέμα. Πολύ προχωρημένο Σύστημα!!! ΟΥΑΟΥ!!!

Senior Member
    Προφανώς δεν έχετε να πείτε κάτι επί της ουσίας,
    οπότε ας μη χάνουμε και οι δύο, έστω και λίγο, από τον πολύτιμο χρόνο μας.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Senior Member
    Θέλω να ευχηθώ σε ένα μέλος. Εδώ είμαι καλά? Ε? Καλά... εγώ θα το πω κι ας γίνει redirection (από την "εξουσία") στο σωστό Θέμα:

Χρόνια Πολλά glafkos! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Θέλω να ευχηθώ σε ένα μέλος. Εδώ είμαι καλά? Ε? Καλά... εγώ θα το πω κι ας γίνει redirection (από την "εξουσία") στο σωστό Θέμα:

Χρόνια Πολλά glafkos! :)
    Αμάν βρε Γκουφάκη και εσύ! Φυσικά και δεν είσαι καλά. Βάλτο σε κάποιο σχετικό θέμα αλλιώς θα σου κάνω αναφορά :P

Καλημέρα Γκουφάκι! Αντε γειά σου! :)

Banned
    σκεφτομαι οτι εχω ενα σωρο ταινιες που θελω να δω, κι ελπιζω μη παιχτει καμια μαλακια τον ιουνιο και μετα δε μπορω. απ'το Avengers και το Expendables 2, μεχρι το Cosmopolis και το Men in Black 3, το Iron Sky και την επανεκδοση του Total Recall.

Senior Member
    Δεν είμαι πια εδώ, δεν υπάρχω, δεν είμαι τίποτα κι έχω πεθάνει απλά δεν το ξέρω ακόμα όπως δεν το ξέρετε ούτε εσείς...θέλω να σας πω μερικά πράγματα, διαφορετικά στον καθένα...Φένια, ευχαριστώ για όσα έκανες για μενα...Μικρέ, σ' αγαπάω...σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος στην καινούρια σου ζωή, να ζήσεις ευτυχισμένα χρόνια σ' αυτό το σπίτι...να προσέχεις τον εαυτό σου, να με θυμάσαι και να μ' αγαπάς...αντίο...σας αγαπώ όλους, αντίο...
    Last edited by Κύκνος; 30-03-2012 at 16:28.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είμαι πια εδώ, δεν υπάρχω, δεν είμαι τίποτα κι έχω πεθάνει απλά δεν το ξέρω ακόμα όπως δεν το ξέρετε ούτε εσείς...θέλω να σας πω μερικά πράγματα, διαφορετικά στον καθένα...Φένια, ευχαριστώ για όσα έκανες για μενα...Μικρέ, σ' αγαπάω...σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος στην καινούρια σου ζωή, να ζήσεις ευτυχισμένα χρόνια σ' αυτό το σπίτι...να προσέχεις τον εαυτό σου, να με θυμάσαι και να μ' αγαπάς...αντίο...σας αγαπώ όλους, αντίο...
    Χαιρομαι που εβγαλες το ροζ :)

Banned
    σκεφτομαι οτι μου φτιαξε η ******* η διαθεση παλι χωρις λογο και σημαντικη αιτια. αρκει να σου δωσει σημασια κανεις για να παρεις ενεργεια. την κανω για Rise of the Footsoldier, καφεϊνη και λοιπα προϊοντα της μανας γης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αμάν βρε Γκουφάκη και εσύ! Φυσικά και δεν είσαι καλά. Βάλτο σε κάποιο σχετικό θέμα αλλιώς θα σου κάνω αναφορά :P

Καλημέρα Γκουφάκι! Αντε γειά σου! :)
    αχ! εσύ είσαι το μέλος που μου κάνει συνέχεια αναφορές??? κι έλεγα ποιος είν' ο μαρτυριάρης... ποιος είν' ο μαρτυριάρης... άντε, άντεεε... βρήκαμε ένα κουμπί και το πατάμε συνέχεια? ε? :D άντε! γεια σου κι εσένα! λολ! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    αχ! εσύ είσαι το μέλος που μου κάνει συνέχεια αναφορές??? κι έλεγα ποιος είν' ο μαρτυριάρης... ποιος είν' ο μαρτυριάρης... άντε, άντεεε... βρήκαμε ένα κουμπί και το πατάμε συνέχεια? ε? :D άντε! γεια σου κι εσένα! λολ! :D
    Ε, ναι λοιπόν εγώ κρύβομαι πίσω από τις αναφορές.. Χαχαχαχα! Αντε γειαααα (σε χαιρετάω όπως αρμόζει σε σένα και μόνο σε σένα, δεν στο κλέβω ;) )

:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ε, ναι λοιπόν εγώ κρύβομαι πίσω από τις αναφορές.. Χαχαχαχα! Αντε γειαααα (σε χαιρετάω όπως αρμόζει σε σένα και μόνο σε σένα, δεν στο κλέβω ;) )

:)
    χαχαχαχαχα! δεν παίζεσαι! εσύ πρέπει να 'σαι κόρη μου!!! :)