Results 9,871 to 9,885 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
31-03-2012, 23:27 #9871
- 31-03-2012, 23:30 #9872
Α χιουμοράκι..καλό σημάδι :-)
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
31-03-2012, 23:32 #9873
δεν εχω διαβασει τη συζητηση και σορρυ που πεταγομαι, αλλα αν οι αντρες που κοιτανε πως να καλυψουν τις αναγκες τους πηγαινοντας στα μπουρδελα χαρακτηριζονται γι'αυτο ζωα χωρις νοημοσυνη, τοτε τι να λεμε για τις ελευθερες γυναικες που θα ΕΠΡΕΠΕ να εχουν καλυψει ηδη αυτες τις αναγκες των αντρων ? ειδικα αυτη τη περιοδο που γινεται της κακομοιρας λογο φτωχειας και οι αρρωστιες ειναι σε εξαρση, ο αντρας κινδυνευει ακομα περισσοτερο να κολλησει κατι στο μπουρδελο και γενικοτερα. λετε να θελουν να το ριψοκινδυνευουν αλλα και να τα σκανε σαν να τους περισσευουν ?
αντι να χαμηλωσουν τα στανταρντς τα κοριτσακια αφου κυριολεκτικα πειναμε, συνεχιζουν το ψωνισμα και προτιμουν να μεινουν μονες ή να χωρισουν με το παραμικρο, παρα να βολευτουν με εναν που εδειξε ενδιαφερον αλλα τους ξυνιζει επειδη ειναι ανεργος και λοιπες δικαιολογιες για να μην καλυψουν και οι ιδιες την αναγκη τους. ποιος ειναι με λιγοτερη νοημοσυνη αραγε, αυτη που ψωνιζεται και το παιζει δυσκολη και υπερανω -χωρις να αξιζει- ζημιωνοντας με την βλακεια της τον εαυτο της και τον αλλον, ή ο αλλος που αναγκαζεται να καλυφθει οπως οπως χωρις να εχει κατι σταθερο ? δλδ τι θελετε, να εξαρτιουνται τα αγορακια απ'τα κοριτσακια μια ζωη, ποτε θα τους δωσουν σημασια μπας και εχουν σεξουαλικη ζωη ?
31-03-2012, 23:36 #9874
- In this old house where every door is open
Αυτη ειναι η διαφορα, αλλους τους ενδιαφερει να το χιλιοσκεφτονται το πραγμα μην πληγωθουνε, αλλους η απολαυση/δραση, και αλλους το κυνηγι και το παθος και ο βασανισμος. Εσυ ανηκεις στους πρωτους, οπως ολοι σχεδον εδω μεσα που παραπονιουνται οτι δεν "βγαζουν" γυναικες και καθονται και περιμενουν να τους χτυπησει την πορτα η τελεια γυναικα, αλλα και να τους τη χτυπησει θα τρομαξουν και θα τη διωξουν, οποτε μαλλον θα καταληξουν με κατι λιγοτερο τελειο. Κι εγω στους πρωτους ανηκω, dont get me wrong, δε τη λεω σε κανεναν αν δε συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα. Αν φοβασαι λοιπον μην πληγωθεις, αν σκεφτεσαι συνεχως τα παντα ψαχνοντας το ιδανικο ατομο ή την ιδανικη στιγμη, καταληγεις να μενεις στις σκεψεις και να μην κανεις τπτ. Βεβαια εχει και ενα καλο αυτη η ιστορια, αφου δεν κανεις κατι για να μην πληγωσεις τον εαυτο σου η καποιον αλλο, δεν κανεις και λαθος, αλλα ετσι περνανε και οι ευκαιριες και χανονται.
Καπως ετσι εκατο χρονια τωρα σκεφτομαι και θελω να παρω σκυλο, βλεπω ομως ολα τα εμποδια βουνο και τα αντιτιμα βαρια, και εχω μεινει με τα χρυσοψαρα στη γυαλα :p
To θεμα ειναι οτι μπορω να τα καταφερω και με δεκα σκυλια, οπως συνεβη στο παρελθον που αναγκαστηκα να συγκατοικησω με ενα κυριαρχικο λυκοσκυλακι. Αλλα μονη δεν την παιρνω την αποφαση, θελω σπρωξιμο, θελω παρεα, θελω λεφτα, ουυυυ θα σου βρω εκατο πραγματα που θελω, μονοκατοικια με κηπο και τζιπ, και εκπαιδευτη ξαδερφο και δε συμμαζευεται. Αλλα ειναι πραγματικα εμποδια αυτα? Και τι χανω με ολα αυτα μου τα κολληματα? Μια θαυμασια συντροφια. Ας το σκεφτω αλλη μια φορα να ζυγισω τα πλην και τα υπερ, και τα εξοδα, και τις δυσκολιες, και ολους τους σταθμημενους και ασταθμητους παραγοντες, τους γειτονες, το συμπαν και τα αστρα, και βουαλα, μενω παλι αναποφασιστη και χωρις σκυλο :p Aλλα δεν κατηγορω αυτα τα καημενα τα ζωντανα οτι ειναι γεματα απαιτησεις και υποχρεωσεις και ευθυνες, κατηγορω το χαζο μου το κεφαλι που δεν λεει να ξεκολλησει και τη δειλια μου!
31-03-2012, 23:38 #9875
31-03-2012, 23:38 #9876
31-03-2012, 23:38 #9877
31-03-2012, 23:42 #9878
συγνωμη που το ειδες το πρωτο να συμβαινει ? περισσοτερες απαιτησεις εχει απ'τον αντρα η γυναικα σημερα, παρα το αντιθετο. τα εχω γραψει πεντακοσες φορες, ενας αντρας για να μετραει και να ειναι ποθητος πρεπει να ειναι εμφανισιμος, γυμνασμενος, με δουλεια, και να βγαζει αρκετα και να της παρεχει φυσικα, να υπαρχει και το αμαξακι, και το διαμερισματακι.
απ'τη γυναικα τι ζηταει ενας αντρας εκτος απ'το να βλεπετε και να του καθεται ? ξερεις πολλους που να ζητανε απ'τη γυναικα να εχει το σπιτι και το αμαξι πακετο ?
31-03-2012, 23:52 #9879
Τα έχεις πάρει πολύ λάθος τα πράγματα... Λυπάμαι για σένα!
Δεν θα μπω στην διαδικασία να μιλήσω για την μάχη των φύλων και να κατηγορώ. Εγώ πιστέυω και πάντα πίστευα στις εξαιρέσεις και μόνο αυτές έβλεπα οπότε αδιαφορούσα για τους άλλους και οτί άξιζα να έχω εξαίρετες περιπτώσεις δίπλα (για μένα πάντα) όποτε και έτσι γινόταν.. Αν τώρα καθόμουν να κατηγορώ τους άντρες και να μην πιστέυω σε εξαιρέσεις δεν μου φταίει κανείς άλλος εκτος από το προβληματικο μυαλο μου..
31-03-2012, 23:52 #9880
31-03-2012, 23:56 #9881
μη το παιρνεις προσωπικα, συζητηση προσπαθω να κανω, επειδη διαφωνουσα καπου μ'αυτο που εγραψες. δεν κατηγορω, αλλα ειναι σαν να θελετε απ'τη μια να μη πηγαινουν οι αντρες στα μπουρδελα για να καλυψουν τις αναγκες τους γιατι ετσι χαλιεστε (νοημοσυνη ζωου οπως ειπες). απ'την αλλη ομως καπου καταλαβαινεται κι εσεις οι ιδιες οτι εχετε γινει δυσκολες. οχι ολες βεβαια, αλλα οι περισσοτερες εδω και λογο κρισης ετσι ειναι. και συνηθως οι εξαιρεσεις οπως ειπαμε, ειναι πιασμενες. γιατι οι καλες περιπτωσεις ξερεις, δε μενουν και πολυ μονες.
31-03-2012, 23:58 #9882
Οι γυναίκες μπορούν να έχουν όποιον θέλουν δίπλα τους. Καταντά πολύ υποκριτικό να διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχουν άντρες ή ότι έχουν το μαλακομαγνήτη. Λίγο να κουνηθεί, τυλίγει όποιον ελεύθερο της γυαλίσει. Για τους άντρες δεν ισχύει το ίδιο. Πρέπει να φάνε τη χυλόπιτα της ζωής τους, ώσπου να δουν καμιά χαρά στα σκέλια τους. Οπότε σταματήστε να κάνετε τέτοιες εξισώσεις. Κουράστηκα όποιος βλέπει τη σύναψη σχέσης ως εύκολη υπόθεση να είναι όλως κατά σύμπτωση ΠΑΝΤΑ γένους θηλυκού.
01-04-2012, 00:02 #9883
01-04-2012, 00:05 #9884
01-04-2012, 00:08 #9885
κενο αυτο που αντιλαμβανομαι απο ολα αυτα που γραφεις ειναι οτι σου λειπει η αγαπη απ'την ζωη σου
εισαι λιγο παραπονιαρης με τις γυναικες αλλα νομιζω οτι η εχεις ψαξει σε λαθος μερη η δεν το ψαχνεις καθολου
να ξερεις δεν ειναι ολες ιδιες και υπαρχουν πολλες κοπελιτσες που μπορουν να αγαπησουν βαθυα αρκει να μην περιμενεις να ερθουν στο σπιτι σου απο μονες τους,αυτο δεν προκειται να συμβει
κι επειδη ειμαι κι εγω ταυρακι και καταλαβαινω πανω κατω,σου λεω οτι εμεις οι ταυροι εχουμε ενα τεραστιο οπλο,την υπομονη μας
κανε υπομονη λοιπον και ψαχτο λιγο..Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία