Τι σκέφτεστε; - Page 665
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 665 of 1532 FirstFirst ... 1655656156556636646656666676757157651165 ... LastLast
Results 9,961 to 9,975 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... σκέφτομαι πως πρόλαβα και διάβασα λίγο απ' τη σελ. 651 και μετά... Κενέ, είσαι τρομερός στις περιγραφές σου ώρες - ώρες, λολ!... επίσης πόσο παρεξηγήσιμος είναι ο Σέλντον... χμμ, συμβαίνει στους πολύ έξυπνους ανθρώπους αδερφέ... μη μασάς, αρκεί να καταφέρεις να το διαχειριστείς κάποια στιγμή γιατί οι πολύ έξυπνοι είναι και αντιπαθείς συνήθως έ;...:)... και με μια μικρή επιφύλαξη - γιατί είμαι και πολύ κουρασμένο παιδί αυτό τον καιρό και ίσως δε κατάλαβα καλά - όσοι ξεμένουν κάτι... για ρίχτε το απ' την αρχή ρε αδέρφια... γιατί εγώ πάλι έχω άλλη άποψη... όσο πιο πολύ ωριμάζεις και γνωρίζεις τον εαυτό σου και τον σέβεσαι... χμμ... άλλο τόσο δύσκολο είναι να είσαι με κάποιον που θα έχει καταφέρει μία απ' τα ίδια. Και θα σου μοιάζει κιόλας... εκπληκτικά δύσκολο να συμβεί όμως... κι επίσης πολλοί συγκροτημένοι άνθρωποι και υψηλοτάτης αντίληψης έχουν μείνει μόνοι... χμμ... ή και το επιλέγουν για να είναι καλά... ή δε βρίσκεται κάτι που να τους αντιστοιχεί... το "αξίζει" δε το ασπάζομαι πλέον... καλό μήνα... πείτε μου μωρέ κι ένα "χρόνια καλά" για την Τετάρτη!... είμαι στεναχωρεμένη, "αμπαρωμένη", αλλά ευτυχώς μόλις βγήκαμε απ' τα νοσοκομεία και αναρρώνουμε... :)... τί να τις κάνετε τις λεπτομέρειες, δε βαριέσαι...
    πάντως, λέω να κολλήσω στα 40 από τούδε και στο εξής... άσε που με παίρνει άνετα να αρχίζω και να κατεβαίνω αντί να ανεβαίνω... τσίου σύντεκνοι!...:)...
    Πολλά χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα :) Πολύ καλή ανάρρωση και να σε βλέπουμε συχνότερα :):):)

Banned
    RockElCasbah περαστικα και χρονια πολλα! δε ξερω τι σου εκανε εντυπωση, πεσμου συγκεκριμενα αν ειναι. εγω θελω να πω δυο πραματα ακομα:

1. τελικα δεν σβηστηκε τουτη δω η αναπηρια
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Σκέφτομαι τελικά ότι αυτοί/ες που ξεμένουν και κλαίνε την μοίρα τους γενικώς, είναι χαμηλής νοημοσύνης
    και καθυστερημένοι/ες και συνήθως είναι κι αυτοί/ες, που μονίμως δυστυχώς τους φταίνε μόνο οι άλλοι!
    και ειναι κριμα να θελετε μετα να λεγεστε και φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης, οταν αφηνετε ατομα με τετοιες αποψεις εδω μεσα. δλδ κυρια Idella και γενικοτερα διαχειριση συμφωνειτε οτι οοοοοολοι οι μοναχικοι και με καταθλιψη που κλαινε τη μοιρα τους ειναι καθυστερημενοι και με χαμηλη νοημοσυνη ? και φταινε οι ιδιοι παντα, δεν τους επηρεαζουν οι γυρω τους καθολου, ουτε τα προβληματα που μπορει να παιρνουν και χαπια γι'αυτα μετρανε ?

2. αφου ειμαστε στη σελιδα 666 και κανωντας μια μικρη (ελαχιστη) ερευνα για τον εξορκισμο κατεληξα οτι ηταν τρακαδωροι ιερεις, που βρισκαν θυματα με σχιζοφρενια, ψυχωση και δε ξερω κι εγω τι αλλο, και χαρης τα τρικ και χριστιανικους θεατρινισμους τα καναν να φαινονται οτι εχουν κυριευτει απο δαιμονες. πχ χτυπουσαν με ηλεκτρισμο, δηλητηρια κι αλλες μαλακιες δηθεν να βγαλουν τον δαιμονα απο μεσα τους. κι ο Ιησους Χριστος εξορκιστης ηταν! αν παντως μπορουμε να πουμε οτι υπαρχουν οντως δαιμονες, τοτε ολοι ειμαστε δαιμονισμενοι και χωριζομαστε στα 3: δαιμονας, ψυχη και σωμα.

Senior Member
    να διευκρινηστω:εγω παντως πλακα εκανα μιλοντας για την σελιδα 666
    κενο ακομη και αν υπαρχει κατι τετοιο στ'αληθεια,κανοντας αυτες τις @@ες πως να σε αφησουν ναπιστεψεις καπου?
    ολα αυτα τα χρονια εκμεταλευονται την πιστη του ανιδεου ανθρωπακου με ψευτοθαυματα,
    ψευτοεξορκισμους,
    ψευτοαγαλιασεις
    κουραστηκα απο ολα αυτα τα ψευτο@@ρια και εχω μεσα στον μυαλο μου τον δικο μου θεο οπου του μιλαω καθε βραδυ
    ελπιζω να υπαρχει εστω
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

RockElCasbah περαστικά και χρόνια πολλά και να σε βλέπουμε πιο συχνά, έχεις πολλή καλοσύνη και ενδιαφερον για τους άλλους που τα χρειαζόμαστε.

Σελτον, ΚΕΝΟ και λοιποι σωστα μας μιλα η RockElCasbah, οι πολύ έξυπνοι ανθρωποι είναι αντιπαθείς, γι αυτο ας μη μασάμε. Επειδή μασάμε βρεθήκαμε στο φορουμ υποστήριξης. Μην μας παίρνει από κάτω, δύναμη!

Τα περί σελίδας 666 ας μη μας απασχολούν, δεν μας αρκουν δλδ οι σκοτουρες μας και βαζουμε στο κεφαλι μας προκαταλήψεις. Ωστόσο η αντιμετωπιση του αριθμού 666 με αυτα που υπονοεί βρίσκεται σε κάποιες λέξεις σε κάποιες απαντησεις στη σελίδα για την οποια μιλάμε.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    να διευκρινηστω:εγω παντως πλακα εκανα μιλοντας για την σελιδα 666
    κενο ακομη και αν υπαρχει κατι τετοιο στ'αληθεια,κανοντας αυτες τις @@ες πως να σε αφησουν ναπιστεψεις καπου?
    ολα αυτα τα χρονια εκμεταλευονται την πιστη του ανιδεου ανθρωπακου με ψευτοθαυματα,
    ψευτοεξορκισμους,
    ψευτοαγαλιασεις
    κουραστηκα απο ολα αυτα τα ψευτο@@ρια και εχω μεσα στον μυαλο μου τον δικο μου θεο οπου του μιλαω καθε βραδυ
    ελπιζω να υπαρχει εστω
    xrusaki ουτως ή αλλως η πιστη ειναι απλα πιστη, πιστευεις κατι και χωρις στοιχεια. το τι θα ειναι αυτο ειναι προσωπικο θεμα, μπορει να ειναι μια θεωρια για το πως δημιουργηθηκε ο ανθρωπος, μπορει να ειναι ενας γλυκος πατερουλης που μας προστατευει ολους γιατι τον εχουμε αναγκη, αναλογα τι λειπει του καθενος. μεχρι να αποδειχτει η υπαρξη του, παραμενει τυφλη υποταγη, πιστη σε κατι το αγνωστο. απλα χρειαζομαστε την ψευτικη ελπιδα που δινουν για να συνεχισουμε να ζουμε καλα.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σελτον, ΚΕΝΟ και λοιποι σωστα μας μιλα η RockElCasbah, οι πολύ έξυπνοι ανθρωποι είναι αντιπαθείς, γι αυτο ας μη μασάμε. Επειδή μασάμε βρεθήκαμε στο φορουμ υποστήριξης. Μην μας παίρνει από κάτω, δύναμη!
    δεν ειναι παντα οτι μασαμε εμεις, κρασαρει και η χωρα δυστυχως.

Senior Member
    Δεν υπάρχει πιο τιποτένιος άνθρωπος από αυτόν που σε προσεγγίζει ως φίλος, κερδίζει την εμπιστοσύνη σου, του εκμυστηρεύεσαι κάτι προσωπικό και σπεύδει να το δημοσιοποιήσει (προσποιούμενος ότι σε βοηθάει), καθιστώντας σε αντικείμενο χλεύης και σαρκασμού για τους μικρόψυχους. Άλλος ένας δήθεν για τους "δήθεν". Δήθεν φίλος, δήθεν καλός κ' αγαθός, δήθεν φιλεύσπλαχνος και φιλάρετος και φιλόστοργος... Πόσο πιο "μικρός" και πόσο "φιλ-" μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος...?

Banned
    υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν ακομα στη φιλια ? χαχαχα καλο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Δεν υπάρχει πιο τιποτένιος άνθρωπος από αυτόν που σε προσεγγίζει ως φίλος, κερδίζει την εμπιστοσύνη σου, του εκμυστηρεύεσαι κάτι προσωπικό και σπεύδει να το δημοσιοποιήσει (προσποιούμενος ότι σε βοηθάει), καθιστώντας σε αντικείμενο χλεύης και σαρκασμού για τους μικρόψυχους. Άλλος ένας δήθεν για τους "δήθεν". Δήθεν φίλος, δήθεν καλός κ' αγαθός, δήθεν φιλεύσπλαχνος και φιλάρετος και φιλόστοργος... Πόσο πιο "μικρός" και πόσο "φιλ-" μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος...?
    ..αυτό σκέφτομαι κι εγώ γκούφυ μου, ότι τελικά χρειάζεται να μας γίνει μάθημα το "κράτα πισινές και μην τα δίνεις όλα"!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι εγώ πάντως σίγουρα ήμουν πολύ μικρή για ν' αντέξω το φως σου...

http://www.youtube.com/watch?v=pZW5V7fzI_g

Φως, φως,
    ποιός αντέχει τέτοια ανατολή;
    Φως, φως,
    έρωτα μου, αλήθεια κι απειλή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ο ύπνος κάνει καλό. δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, εγώ πάω να ξανακοιμηθώ. άντε γεια! :D

Senior Member
    μετάνιωσα. δεν θα ξανακοιμηθώ. καλά... πάντα ήμουνα βράχος αμετακίνητος στις αποφάσεις που έπαιρνα! :D

Senior Member
    http://www.myemoticons.com/images/su...w-computer.gif

όχι άλλο κάρβουνο... όχι άλλο κάρβουνο... όχι άλλο κάρβουνο... όχι άλλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ... τελικά χρειάζεται να μας γίνει μάθημα το "κράτα πισινές και μην τα δίνεις όλα"!
    "Όλη η γεύση - Μισές θερμίδες" ??
    Άδικο είναι. Μπαίνεις, ακούς, βλέπεις, αγγίζεις, μυρίζεις, γεύεσαι.
    Άρα πρέπει να πληρώνεις όσο κι αν κοστίζει.

Δέν συνεχίζεις να τα δίνεις όλα μόνο στα faux.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    ...Δέν συνεχίζεις να τα δίνεις όλα μόνο στα faux.
    όλα στα echt! δικός μας... :D

Senior Member
    ΛΙΛΙΟΥΜ σβηνεις μερικα μνματα?