Τι σκέφτεστε; - Page 677
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 677 of 1532 FirstFirst ... 1775776276676756766776786796877277771177 ... LastLast
Results 10,141 to 10,155 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μπα δεν τιθεται τοσο θεμα εμφανισης οσο συμπεριφορας, και το να δειχνει οτι με θελει καποια. αν ενδιαφερεσαι, η διαδικασια προσεγγισης ειναι απλη, μηνυματακι μσν φεησμπουκ και στη πορεια βλεπουμε. το ιδιο ισχυει για ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις αλλες εδω μεσα. μη σκοτωνεστε για ολες εχει.
    Μια διευκρίνηση: Νουμεράκια θα υπάρχουν? Για να προλάβουν όσες ενδιαφέρονται όχι τιποτες άλλο! :D ;P

Banned
    εσυ επειδη μενεις κοντα και σε ξερω, θα εχεις προτεραιοτητα.

Senior Member
    Kύκνε, βάλε όρια στη μαμα σου. Θα στεναχωρηθεί λίγο αλλά με τον καιρό θα το ξεπερασει.

KENO, αστο, δυσκολευομαι πολύ με πανω από 2 χρόνια μικρότερους και πρέπει να σου ριχνω καμια δεκαετια. Επομενως μονο φιλοι. Αποσυρω την υποψηφιοτητα μου. Σας τον αφηνω κοριτσια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κύκνε και η μητέρα μου καταπιέστική είναι αλλά βάζω πλέον τα όρια μου και αν δεν καταλαβαίνει? Εκείνη θα χτυπιέται ενώ εγώ όχι. Βέβαια δεν εννοώ να την γράψω. Αν κάτι είναι να κάνω και να βοηθήσω θα το κάνω.. Αν έμενα μόνη μου θα έκανα διαφορετικά! Απλά εγώ ξεκαθαρίζω Κύκνε... δεν το λέω ούτε ήρεμα αλλά και ούτε με φωνές! Με τόνο αποφασιστικό ωστε να καταλάβει...
    Το θέμα Χριστίνα είναι ότι η δικιά μου δεν καταλαβαίνει από την απελπισία, πιστεύεις ότι θα καταλάβει με αποφασιστικό τόνο; Δεν είναι ρητορική η ερώτηση μου, απάντησε μου...και μετά πες μου πως το κάνεις αυτό με τον αποφασιστικό τόνο γιατί εγώ νομίζω πως δεν το έχω...και δεν ήταν τόσο κάτι για να τη βοηθήσω, θα εξηγούσα αλλά δεν έχω τώρα την αντοχή να γράψω όλα αυτά, απλά δεν είναι κάτι που είναι τόσο εύκολο να γίνει, αλλιώς θα το είχα κάνει να τελειώνει...και τώρα η κοιλιά μου πονάει φριχτά, θα πάρω τώρα το βραδινό χάπι κι ελπίζω να περάσει...δεν κάνει να φωνάζω αλλά τελικά μάλλον δεν παίζει να ηρεμήσω όσο είμαι εδώ μέσα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Kύκνε, βάλε όρια στη μαμα σου. Θα στεναχωρηθεί λίγο αλλά με τον καιρό θα το ξεπερασει.

KENO, αστο, δυσκολευομαι πολύ με πανω από 2 χρόνια μικρότερους και πρέπει να σου ριχνω καμια δεκαετια. Επομενως μονο φιλοι. Αποσυρω την υποψηφιοτητα μου. Σας τον αφηνω κοριτσια.
    Blue, πίστεψε με, δεν με νοιάζει καθόλου αν θα στεναχωρηθεί όπως δεν την νοιάζει κι αυτήν για μένα...όσον αφορά εκείνη μόνο ο εαυτός μου με νοιάζει πλέον γιατί τίθεται θέμα επιβίωσης, ή εγώ ή αυτή...το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνει από όρια...κάθε πρόταση/βοήθεια για την αντιμετώπιση του θέματος δεκτή και θεόσταλτη...ευχαριστώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εσυ επειδη μενεις κοντα και σε ξερω, θα εχεις προτεραιοτητα.
    Ωωωωω! Σε ευχαριστώωωω! :)

Senior Member

Μπλου χαίρομαι που δεν σου ήταν ανωδυνη η απόφαση.. :) Κουράγιο και δύναμη! :D
    Last edited by Christina82; 07-04-2012 at 10:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι μισώ την μάνα μου και την πίεση που μου ασκεί συνέχεια και αλύπητα...και όχι, δεν μετανιώνω καθόλου που το λέω αυτό κι ας είναι βαριά κουβέντα. Ας το σκεφτόταν νωρίτερα όταν της φώναζα ξανά και ξανά ότι με πνίγει αλλά δεν με άκουσε ποτέ και συνεχίζει το ίδιο βιολί...κακό δικό της...και σκέφτομαι επίσης ότι αυτή δεν είναι μάνα αλλά η Μήδεια...κι ότι δεν θέλω ούτε Πάσχα, ούτε τίποτα να κάνω μαζί της, καταστρέφει τα πάντα...κι εμένα σίγουρα...δεν θα την αφήσω όμως άλλο, τουλάχιστον όχι για σήμερα...τί θα κάνει; Θα σπάσει την πόρτα; Δόξα τω Θεώ, είμαι έξυπνη, έχω νερό, έχω το τηλέφωνο δίπλα μου...ας κοπιάσει!
    Εχθές πήγα να βάλω στη δικη μου μαμα σταγόνες στο μάτι , μιλούσε στο τηλέφωνο εκεινη την στιγμη και μου έκανε κατι νεύματα περίεργα , μετα απο δυο ώρες που πήγα να ξαπλωσω ξέχασα να πω να της βάλω σταγόνες .
    Ήρθε στο δωμάτιο μου , άρχισε να παράπονιεται πάλι , σημερα αλλα και χθες το βραδυ άρχισε να χτυπάει πόρτες έχει τα νεύρα της γιατι ? επειδή ξέχασα να της βάλω σταγόνες ,
    Σημερα άρχισε να φωνάζει γιατι παίρνω την αντίβιωση για την γρυπη πριν και όχι μετα το φαγητο , ΕΛΕΟΣ , μηπως θέλει ένα ακόμη καρδο με τα μυαλα μου στον τοίχο του σαλονιού ?
    Πως αισθανομαι , μια απο τα ίδια με τον κύκνο , ούτε Πάσχα θελω να έρθει ούτε να γιόρτασω την ονομαστική μου γιορτη .
    ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΠΙΑ
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    αμεσως να δειξεις ποσο ανωριμη εισαι και συ :Ρ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    αλλα θελω να φιαξω και γαλακτομπουρεκο!την χορτοπιτα αυριο και στριφτη παρακαλω!
    γιατι ο ερωτας περναει απ'το στομαχι
    θες συνταγη γαλακτομπουρεκου κοσμικον? ειναι λιγο μπελαλιδικη βεβαια :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το θέμα Χριστίνα είναι ότι η δικιά μου δεν καταλαβαίνει από την απελπισία, πιστεύεις ότι θα καταλάβει με αποφασιστικό τόνο; Δεν είναι ρητορική η ερώτηση μου, απάντησε μου...και μετά πες μου πως το κάνεις αυτό με τον αποφασιστικό τόνο γιατί εγώ νομίζω πως δεν το έχω...και δεν ήταν τόσο κάτι για να τη βοηθήσω, θα εξηγούσα αλλά δεν έχω τώρα την αντοχή να γράψω όλα αυτά, απλά δεν είναι κάτι που είναι τόσο εύκολο να γίνει, αλλιώς θα το είχα κάνει να τελειώνει...και τώρα η κοιλιά μου πονάει φριχτά, θα πάρω τώρα το βραδινό χάπι κι ελπίζω να περάσει...δεν κάνει να φωνάζω αλλά τελικά μάλλον δεν παίζει να ηρεμήσω όσο είμαι εδώ μέσα...
    Κοίταξε, τα πάντα θέλουν τον τρόπο τους. Βέβαια γνωρίζω οτι λογω της άσχημης ψυχολογικης σου κατάστασης δεν μπορείς εύκολα να το κάνεις. Αλλά προσπάθησε να έχεις την υποστήριξη της μητέρας σου. Δλδ έχε έναν τόνο αποφασιστικό στον τρόπο που θα της μιλάς χωρίς να είναι απαιτητικός, απαξιωτικός ή απειλητικός γιατί ΔΕΝ προκειται να κερδίσεις τίποτα. Αλλά για να έχεις αυτον τον τρόπο θα πρέπει να είσαι και μέσα σου αποφασισμένη. Θα σε βοηθησει πολύ να καταλάβει τι νιώθεις και να της δείξεις οτί έχεις ανάγκη από μια βοηθεια και υποστήριξη. Δείξε της οτι την χρειάζεσαι. Κέρδισε την! Πρόσπάθησε να την κάνεις να σε καταλάβει γιατί πιστεύω οτί δεν είχες τον σωστο τρόπο.. Απέφυγε απειλες, φωνές κλπ... επέμεινε με σοβαρό τόνο αλλά όχι αυστηρο οκ? Κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολα και δεν πρέπει να περιμένουμε οτι θα μας καταλάβουν αλλά πρέπει εμεις να είμαστε ξεκάθαροι και να ζητήσουμε την βοηθεια και κατανοηση τους γιατί κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά περνάμε αν δεν το αποκαλύψουμε. Κάποια στιγμη είχα πει οτι κανένας δεν ενδιαφέρεται γιατί έλεγα οτί φαίνομαι οτι δεν είμαι καλα. Είναι όμως εντελώς λάθος σκέψη. Εύχομαι να καταλαβαίνεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    θες συνταγη γαλακτομπουρεκου κοσμικον? ειναι λιγο μπελαλιδικη βεβαια :P
    παταω στο ιντερνετ την συνταγη της βεφας,ειναι ευκολη ρε συ
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    οκ !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    οκ !!
    θέλω εγώ!
    ήδη έχω καταλήξει σε μια πολύ ωραία που τη φτιάχνω συχνά αλλά του κοσμικόν μου αρέσει πολύ. Αν δε βαρεθείς στείλτην να τη φτιάξω για πάσχα!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    1) Μου αρέσει που βρίσκω κόσμο να λέω μία κουβέντα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε

2) Εδώ, οι τεμπέληδες εργένηδες παίρνουν έτοιμα τρίγωνα Ελενίδη
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς