Τι σκέφτεστε; - Page 679
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 679 of 1532 FirstFirst ... 1795796296696776786796806816897297791179 ... LastLast
Results 10,171 to 10,185 of 22967
    Senior Member
    ναι εχει δικιο ο κοσμος οταν λεει θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει κι ο φτωχος!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ναι εχει δικιο ο κοσμος οταν λεει θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει κι ο φτωχος!
    χαχαχαχα μακαριοι οι φτωχοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    χαχαχαχα μακαριοι οι φτωχοι
    καλα καλα με σενα θα τα πουμε σε λιγο.......... ακους εκει να μου λεει μακαριοι οι φτωχοι! κατσε και θα σε σασω εγω
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    μην μιλας ετσι για τον εαυτο σου :-((
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 08-04-2012 at 20:24.

Senior Member
    Σκέφτομαι πάλι οτι θέλω να γυμναστώ αλλά πάλι??? Εμμονη έχω πάθει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σκέφτομαι πάλι οτι θέλω να γυμναστώ αλλά πάλι??? Εμμονη έχω πάθει...
    πηγαινε για περιπατο

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    πηγαινε για περιπατο
    Σκέφτομαι να πάρω πάλι το ποδηλατο :)

Senior Member
    πω, πω είναι και super μέρα για ποδηλατάδα! Δεν αξίζει με τίποτα να χάσεις αυτή την ευκαιρία!
    Χριστίνα αν μένεις Αθήνα θα μπορούσες να συμμετέχεις και στις ποδηλατάδες των " ΠΕΤΑΛΕΡΩΝ "!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μπορεις να αρχισεις καποιο αθλημα, δεν ξερω αν το κανεις ηδη! Εγω βαριεμαι αφανταστα τα γυμναστηρια, τους διαδρομους και τα αερομπικ χερακια πανω χερακια κατω κτλ και δεν περναω ουτε απεξω, αλλα να μαθαινω καποιο αθλημα μουα ρεσει παρα πολυ, και ειναι πολυ καλη γυμανσστικη, και κοινωνικοποιεισαι και βγαινεις εξω και πανω απο ολα διασκεδαζεις, γιατι στο γυμναστηριο δε νομιζω να διασκεδαζει κανεις!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    πω, πω είναι και super μέρα για ποδηλατάδα! Δεν αξίζει με τίποτα να χάσεις αυτή την ευκαιρία!
    Χριστίνα αν μένεις Αθήνα θα μπορούσες να συμμετέχεις και στις ποδηλατάδες των " ΠΕΤΑΛΕΡΩΝ "!
    Ναι το σκέφτομαι! :D Κάτσε να συνηθίσω γιατι το έπιασα πρόσφατα μετά απο 15 χρόνια. Πωπω κάποτε μου φαινόταν παιχνιδάκι και τώρα μου φαίνεται δύσκολο. Βέβαια αρχή είναι ακόμα και θα συνηθίσω :D
    Αλλά ναι δεν θέλω να χάσω μια τέτοια όμορφη μέρα. Θα βγάλω στο βουνό το σκυλάκι μου και μετά σείρα έχει το ποδήλατο :) Με παρέα θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Μπορεις να αρχισεις καποιο αθλημα, δεν ξερω αν το κανεις ηδη! Εγω βαριεμαι αφανταστα τα γυμναστηρια, τους διαδρομους και τα αερομπικ χερακια πανω χερακια κατω κτλ και δεν περναω ουτε απεξω, αλλα να μαθαινω καποιο αθλημα μουα ρεσει παρα πολυ, και ειναι πολυ καλη γυμανσστικη, και κοινωνικοποιεισαι και βγαινεις εξω και πανω απο ολα διασκεδαζεις, γιατι στο γυμναστηριο δε νομιζω να διασκεδαζει κανεις!! :p
    Μπράβο βρε Λιλιουμ την ίδια άποψη έχω και εγώ. Προτιμώ τα ομαδικά αθλήματα. Μου άρεσε πολύ το κικ μποξ που κάποτε έκανα, χορό της κοιλιάς (αν και δεν θεωρείται άθλημα) , μπάσκετ κλπ. Δεν μου αρέσουν τα γυμναστήρια.. Μου αρέσει η αναρρίχηση και ήθελα πάντα να κάνω! Μου αρέσουν τα δυναμικά αθλήματα γενικά...

Senior Member
    Εγω κανω σκι το χειμωνα, τις αλλες εποχες τεννις, και ρακετες στην παραλια το καλοκαιρι και beach volley! Θελω να μαθω και ιππασια, το εχω καημο χρονια τωρα, αλλα προς το παρον τα οικονομικα δε βγαζουν και για αυτο..

Senior Member
    Μπράβο βρε Λιλιουμ την ίδια άποψη έχω και εγώ. Προτιμώ τα ομαδικά αθλήματα. Μου άρεσε πολύ το κικ μποξ που κάποτε έκανα, χορό της κοιλιάς (αν και δεν θεωρείται άθλημα) , μπάσκετ κλπ. Δεν μου αρέσουν τα γυμναστήρια.. Μου αρέσει η αναρρίχηση και ήθελα πάντα να κάνω! Μου αρέσουν τα δυναμικά αθλήματα γενικά...
    ναι, εχει γουστο να βλεπεις τον Χαρο στα ματια, εγω μια φορα ανεβηκα σε εναν βραχο απο σαπουνοπετρα με σαγιοναρες χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εγω κανω σκι το χειμωνα, τις αλλες εποχες τεννις, και ρακετες στην παραλια το καλοκαιρι και beach volley! Θελω να μαθω και ιππασια, το εχω καημο χρονια τωρα, αλλα προς το παρον τα οικονομικα δε βγαζουν και για αυτο..
    Αχ μην μιλάμε για ιππασία. Είναι χρόνια καημος όπως η ξιφασκία και η τοξοβολία!!! Αλλά είναι ακριβα χομπυ...

Senior Member
    Συμπασχω!!!!! :p