Τι σκέφτεστε; - Page 682
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 682 of 1532 FirstFirst ... 1825826326726806816826836846927327821182 ... LastLast
Results 10,216 to 10,230 of 22967
    Senior Member
    Συμφωνω Μαρκέλλα και Γιάννη! Άρα είμαι έξυπνη ααααααχαχαχχαχαχαχαχααα! ;P
    Να συμπληρώσω οτι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι ακομπλεξάριστοι και ξέρουν αλλά και δεν φοβούνται να συγχωρούν :D
    Ή έτσι το βλέπω εγώ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Συμφωνω Μαρκέλλα και Γιάννη! Άρα είμαι έξυπνη ααααααχαχαχχαχαχαχαχααα! ;P
    Να συμπληρώσω οτι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι ακομπλεξάριστοι και ξέρουν αλλά και δεν φοβούνται να συγχωρούν :D
    Ή έτσι το βλέπω εγώ..
    ναι Χριστίνα μου, αυτό εννοούσα εξ άλλου όταν είπα κι ανοιχτόκαρδοι!. Ο έξυπνος άνθρωπος είναι και καλός άνθρωπος,
    κατά την γνώμη μου πάντα! Και συγχωρεί κι αξομπλεξάριστος είναι και πάντα είναι διαλλακτικός με τους άλλους!

Senior Member
    Ο πραγματικά έξυπνος άνθρωπος πάνω απ' όλα δεν έχει ανάγκη να περιαυτολογεί και να διαλαλεί την εξυπνάδα του.
    Και σίγουρα, υπάρχουν πανέξυπνοι άνθρωποι που κάθε άλλο παρά ανοιχτόκαρδοι είναι.

Senior Member
    αχ ναι σήμερα συνάντησα κι έναν κουτοπόνηρο! το απαίσιο είδος του ανθρώπου
    που σιχαίνομαι γιατί μπερδεύει την εξυπνάδα με την πονηριά!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ο πραγματικά έξυπνος άνθρωπος πάνω απ' όλα δεν έχει ανάγκη να περιαυτολογεί και να διαλαλεί την εξυπνάδα του.
    Και σίγουρα, υπάρχουν πανέξυπνοι άνθρωποι που κάθε άλλο παρά ανοιχτόκαρδοι είναι.
    συμφωνω, και ισχυει για ολα τα προσοντα αυτο.
    αν δεις ανθρωπο να παινευεται μονος του αντι να τον παινευουν οι αλλοι, γραψε "μηδεν"...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν αλλάζουν..Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του αποφύγεις απλά. Τι γίνεται όμως αν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο κοντινοί σου και δε μπορείς να τους αποφύγεις?
    οπως ειπες ηδη, αν δεν ειναι κοντινοι σου, απλα τους καταργεις. ειναι πολυ απλο και αποτελεσματικο. "ζαρτ". κι αστους να ψαχνονται.
    αν ειναι οι πολυ κοντινοι σου, περνας σε προγραμμα "διαπαιδαγωγησης ενηλικων". οταν ειναι καλα παιδακια , τους παιζεις. οταν κανουν χοντραδες, τους βαζεις στο ψυγειο. αυτο, για οσο χρειαστει...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οπως ειπες ηδη, αν δεν ειναι κοντινοι σου, απλα τους καταργεις. ειναι πολυ απλο και αποτελεσματικο. "ζαρτ". κι αστους να ψαχνονται.
    αν ειναι οι πολυ κοντινοι σου, περνας σε προγραμμα "διαπαιδαγωγησης ενηλικων". οταν ειναι καλα παιδακια , τους παιζεις. οταν κανουν χοντραδες, τους βαζεις στο ψυγειο. αυτο, για οσο χρειαστει...
    αυτονόητο αυτό που λες για τους "μακρινούς". Για τους κοντινούς ισχύει αυτό που λες αν είναι του χεριού της, για ν΄ανοίξει όμως τετοιο θέμα η Ανωνυμους πάει να πει πως δεν είναι του χεριου της.
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι πως οπως καθε χρονο τετοια εποχη ανθιζουν τα λουλουδακια, ετσι και στο εψυχολοτζι ανθιζουν τα τρολλακια. η περιπετεια στο τρελλαδικο τρολλαδικο συνεχιζεται. ειναι ολα τοσο καλα σχεδιασμενα απ'τη φυση.

Senior Member
    Σκέφτομαι τι ωραία που είναι η ζωή! Πόσο σημαντικό είναι η οπτική που βλέπεις τα πράγματα γύρω σου.. Κάποτε ήμουν στο αντίθετο μέρος.
    Και επίσης σκέφτομαι να φάω κινέζικο σήμερα! :)

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως οπως καθε χρονο τετοια εποχη ανθιζουν τα λουλουδακια, ετσι και στο εψυχολοτζι ανθιζουν τα τρολλακια. η περιπετεια στο τρελλαδικο τρολλαδικο συνεχιζεται. ειναι ολα τοσο καλα σχεδιασμενα απ'τη φυση.
    έχεις και ποιητική φλέβα... τι ομοιοκαταληξία!
    γιάννης

Banned
    ναι το εχουμε ξαναπει, οτι ο ρολος μου στο συγκροτημα ηταν vocals-στιχοι. κριμα που το διαλυσαμε.

Senior Member
    Μόλις που μια "φίλη" μου πέταξε στεγνά μες στα μούτρα ότι δε θέλει να ξανασυναντηθούμε. Ας έρθει μετά απ' αυτό να μου πει κάποιος ότι έχω παρεξηγήσει τον κόσμο και δεν είναι τόσο ψυχρός και ύπουλος όσο τον φαντάζομαι. Στην πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ χειρότερος απ' όσο τον νομίζω! Δε βαριέσαι, όμως... Όπως είπε και ο ΚΕΝΟ, απ' αυτό τον πλανήτη είμαστε όλοι περαστικά περαστικοί. Όσο συντομότερα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο το καλύτερο για μας. Και που θα πάει, απόρριψη μετ' απορρίψεως, κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να αναισθητοποιηθούμε παντελώς και δε θα μας νοιάζει τίποτα. Θα χάνουμε ανθρώπους, χωρίς να μετράμε απώλειες, και θα κερδίζουμε άλλους να τους αντικαθιστούμε σαν τα πουκάμισα. Όλα όσα μάθαμε από το σχολείο περί φιλίας και κοινωνικότητας, να τα ξεμάθουμε και να τα αποβάλλουμε σαν αισχρά ψέματα ή αναχρονιστικά δεδομένα μιας άλλης εποχής. Τραβάμε ίσια μπροστά!

Senior Member
    http://static1.akpool.de/images/cards/22/220225.jpg
    Θέλω να μας βλέπω να χαμογελάμε, να αφήσουμε τον καναπέ και να νοιαστούμε γιά τα κοινά.
    Ενδιαφέρουσες οι εποχές που θα ακολουθήσουν και σίγουρα θα κουβαλήσουν το στίγμα μας.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο ανάγκη έχω να εξαφανιστώ από παντού για να βρω την ψυχική μου υγεία και να επανακτήσω το χαμόγελο στα χείλη μου. Επίσης την κατινιά, το κουτσομπολιό, την κουτοπονηριά και την μπαμπεσιά της επαρχίας.