Τι σκέφτεστε; - Page 693
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 693 of 1532 FirstFirst ... 1935936436836916926936946957037437931193 ... LastLast
Results 10,381 to 10,395 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σ' αυτό τον κωλόκοσμο μονάχοι μας ερχόμαστε και μονάχοι μας φεύγουμε. Στο ενδιάμεσο περνάμε αναγκαστικά λίγο χρόνο μαζί. Κι αυτό γιατί μια δραστηριότητα θα μας φέρνει υποχρεωτικά σε επαφή, είτε ακούει στο όνομα σχολείο, είτε σπίτι, είτε δουλειά. Διαφορετικά, ποιος γυρίζει να σε νοιαστεί; Ποιος δίνει δεκάρα αν αναπνέεις; Κανένας απολύτως. Ο καθένας για τον εαυτούλη του. Χαρακτηριστικά θυμάμαι εκείνο το βίντεο που είχε κάνει το γύρο του ίντερνετ και απεικόνιζε ανάγλυφα την απανθρωπιά του σημερινού κόσμου, δείχνοντας έναν αναίσθητο σωριασμένο καταγής και κάμποσους διαβάτες να περνάνε αδιάφοροι από πάνω του. Μετά ας έρθει να μου πει ο οποιοσδήποτε ότι έχω παρεξηγήσει την κοινωνία και ότι δεν είναι τόσο φίλαυτη και εγωιστική όσο νομίζω.

Senior Member
    κύκνε διέγραψε μερικά μυνήματα δεν μπορώ να στείλω

Banned
    σκεφτομαι οτι ειναι δυσκολη η βδομαδα που ερχεται, δευτερα εξεταση αιματος και τεταρτη νοσοκομειο. δυστυχως θα με χασετε για λιγο ελπιζω, δε προσφερει εξαλλου και τιποτα η παρουσια μου εδω μεσα, ουτε μου ειναι χρησιμο καποιο μελος παραπερα. καλο βραδυ γιατι ξυπναω πρωι κι εχω τρεχαματα.

Senior Member
    καλυτερα να μασας παρα να μιλας.. :Ρ
    περαστικα ΚΕΝΟ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Πως πολλοί γονείς γίνονται τόσο παρεμβατικοί στη ζωή των παιδιών τους που τα φορτώνουν ενοχές, τα προβληματίζουν και τα γεμίζουν οργή και απέχθεια.
    Πως δεν έχουμε ιδέα οι περισσότεροι για τον ρόλο μας και το τι θα έπρεπε ή μη να περιέχει αυτός ο ρόλος.
    Πως δε μας αφορούν οι επιλογές τους και πως δεν έχουμε το δικαίωμα να τις κατευθύνουμε. Πως το κομμάτι μας τελειώνει εκεί που αρχίζει το δικό τους κομμάτι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Μαρκελάκι Μαρκελάκι
    σβήσε κανένα μηνυματάκι! :D

Senior Member
    Έρωτας... Τι όμορφο πράγμα! Αυτό που δίνει ζωή και νόημα!

Senior Member
    είμαι καινούργια σας χαιρετώ εύχομαι τα καλύτερα για τον καθένα σας!εγώ σκέφτομαι όταν τελειώσει το ταμείο ανεργίας τι κάνουμε?αμάν πια μ'αυτή την κρίση ΕΛΕΟΣ!Και το δεύτερο που στριφογυρίζει στο μυαλό μου είναι γιατί περνάν τα χρόνια τόσο μα τόσο γρήγορα,ψιλοαρχίζω να έχω ηλικιακή κρίση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    νοημα και ευτυχια. πραγματικα... :)

Senior Member
    χρονια πολλα και στους Γιωργηδες. να περασουν ΑΞΕΧΑΣΤΑ ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αρρωστιααααα ουστ, ουστ :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα αχχαχαχαχαχαχαχααχαχαα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Χαχαχαααα! Ναι είναι λίγο αρρώστια αλλά είναι και αναζωογονητικος... Ο έρωτας είναι ζωή! :)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κατά τον τελευταίο χρόνο πρέπει να έχω χαζέψει. Δεν μπορώ πια να είμαι το ίδιο συνεπής με παλιά στις υποχρεώσεις μου. Όχι πολύ παλιά, μόλις πριν από κανένα χρόνο. Παρουσιάζω συχνότερα διαλείψεις, αφαιρούμαι πιο εύκολα και ξεχνάω περισσότερο. Πχ, σήμερα έχασα ένα υποχρεωτικό εργαστήριο, γιατί αδιαφόρησα να ενημερωθώ πότε ακριβώς γίνεται. Πρέπει να φταίει η επιδεινούμενη ψυχολογική μου κατάσταση. Γεγονός είναι ότι τώρα έχω γίνει πιο απαισιόδοξος μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στα οικονομικά δρώμενα.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ειμαι μόνος και θα ειμαι για πάντα ....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....