Τι σκέφτεστε; - Page 702
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 702 of 1532 FirstFirst ... 2026026526927007017027037047127528021202 ... LastLast
Results 10,516 to 10,530 of 22967
    Senior Member
    Μαρκέλα σβήσεεεεεεεε....

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχααα! Πήρα μια προειδοποίηση! Αααααχαχαχαχαχχαχαααα! Χαχαχαχαχχαχααχαχχαχαααα!

Senior Member
    Σκέφτομαι να αλλάξω το όνομα Χριστινα82 σε Χαχανούλα! Χαχαχαχαχαχαχχαχααα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχαχαχαχααα! Πήρα μια προειδοποίηση! Αααααχαχαχαχαχχαχαααα! Χαχαχαχαχχαχααχαχχαχαααα!
    Τι προειδοποίηση ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Τι προειδοποίηση ?
    Χαχαχαχχαχαααα! Για ανάρμοστη συμπεριφορα! Ααααααχαχαχαχχαχαχααχαααα ! Εντάξει δεν λέω μου την έχουν χαρίσει τόσες φορές και σας ευχαριστώ. Καιρός δεν ήταν? χαχαχαχαχχαχαααααα!

Senior Member
    σκεφτομαι οτι οταν για μια διαφωνια καθεσαι και προσβαλεις κοσμο για φαπες εισαι οχι για προηδοποιησεις
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Χαχαχαχχαχαααα! Για ανάρμοστη συμπεριφορα! Ααααααχαχαχαχχαχαχααχαααα ! Εντάξει δεν λέω μου την έχουν χαρίσει τόσες φορές και σας ευχαριστώ. Καιρός δεν ήταν? χαχαχαχαχχαχαααααα!
    Παραγράφεται ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σκεφτομαι οτι οταν για μια διαφωνια καθεσαι και προσβαλεις κοσμο για φαπες εισαι οχι για προηδοποιησεις
    Δεν είμαι και η μόνη Μπλάντυ. Για να προσβάλλω σημαίνει κάτι, δεν ήταν τυχαίο... οπότε καλύτερα δες και κρίνε καλύτερα!

Senior Member
    Βρε παιδιά διαβάζετε καλά τι γράφω; Γράφω ότι αυτά που έγραψε ταιριάζουν σε κομπλεξικό μισογύνη και όχι ότι είναι κομπλεξικός μισογύνης (δεν ξέρω, μπορεί να είναι)
    Αυτό που του προσάπτω είναι : Θλιβερή άγνοια και αγένεια.

Ελπίζω να έγινα κατανοητή.

Senior Member
    Δεν είμαι και η μόνη Μπλάντυ. Για να προσβάλλω σημαίνει κάτι, δεν ήταν τυχαίο... οπότε καλύτερα δες και κρίνε καλύτερα!
    ε ναι κατι σημαινει.. οτι δεν ξερετε να συζητατε
    ολοι καλοι ειμαστε στις προσβολες ομως τελος παντων βγαλτε τα ματια σας στη μουναρα μου κι εμενα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Βρε παιδιά διαβάζετε καλά τι γράφω; Γράφω ότι αυτά που έγραψε ταιριάζουν σε κομπλεξικό μισογύνη και όχι ότι είναι κομπλεξικός μισογύνης (δεν ξέρω, μπορεί να είναι)
    Αυτό που του προσάπτω είναι : Θλιβερή άγνοια και αγένεια.

Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
    Μωρε εσύ έγινες μια χαρά κατανοητή... τουλάχιστον απο μένα. Το τι είπα μετά είναι άλλο..

Senior Member
    στη μουναρα μου κι εμενα
    Ωραία η BloodyKate.... Μπράβο κορίτσι μου! Πάντα τέτοια! χαχαχαχα

Senior Member
    ε ναι κατι σημαινει.. οτι δεν ξερετε να συζητατε
    ολοι καλοι ειμαστε στις προσβολες ομως τελος παντων βγαλτε τα ματια σας στη μουναρα μου κι εμενα
    Χαχαχαχααααα! Πλάκα έχεις! Δεν μπορώ να εξηγήσω και δεν χρειάζεται αλλά μην τα λες σε μένα. Εχεις δίκιο να αρπάζεσαι γιατι και εγω προτιμω τις συζητήσεις αλλά να που δεν μπορούμε κάποιες φορές να το κάνουμε.. έχει να κάνει και με τον δέκτη/παραλήπτη όπως θες πες τον. Είχα λόγο πάντως και αυτο εμένα μου αρκει ότι και να λέτε... χωρίς λόγο δεν επιτίθομαι και ούτε προσβάλλω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Ωραία η BloodyKate.... Μπράβο κορίτσι μου! Πάντα τέτοια! χαχαχαχα
    σ αρεσε γιαγιακα?
    μπραβο μπραβο ξερω κι αλλα τετοια
    αγνωστα σε εσενα φαινεται αλλωστε

Banned
    Χαχαχαχααααα! Πλάκα έχεις! Δεν μπορώ να εξηγήσω και δεν χρειάζεται αλλά μην τα λες σε μένα. Εχεις δίκιο να αρπάζεσαι γιατι και εγω προτιμω τις συζητήσεις αλλά να που δεν μπορούμε κάποιες φορές να το κάνουμε.. έχει να κάνει και με τον δέκτη/παραλήπτη όπως θες πες τον. Είχα λόγο πάντως και αυτο εμένα μου αρκει ότι και να λέτε... χωρίς λόγο δεν επιτίθομαι και ούτε προσβάλλω..
    θες να μου πεις αυτον τον λογο, οταν δεν αναφερομουν καν σε εσενα αλλα στον sheldon ? απλα πεταχτηκες για αλλη μια φορα και ειπες τις ηλιθιοτητες σου.