Τι σκέφτεστε; - Page 704
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 704 of 1532 FirstFirst ... 2046046546947027037047057067147548041204 ... LastLast
Results 10,546 to 10,560 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Tις νέες αυξήσεις στα εισιτήρια σε μετρό, τραμ, λεωφορεία και στα τρένα που θα πάνε στο 1,75 ευρώ από 1,40
    μετά τις εκλογές, + τις αυξήσεις των τιμολογίων ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, που βέβαια απαιτεί το Μνημόνιο.

http://www.webdaily.gr/news/economy/item/7398

Senior Member
    σκεφτομαι οτι εχω ενα σωρο δουλειες ενα σωρο λεφτα να δωσω, οτι δεν εχω λεφτα ,οτι εχω παραμελησει τον εαυτο μου και βαριεμαι να κανω οτιδηποτε..

Senior Member
    Τι δύσκολο να αλλάξεις χαρακτήρα όταν τον έχεις διαμορφώσει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες...Τι δύσκολο να προσεγγίσεις την εικόνα της ζωής που θέλεις όταν δεν ξέρεις πως πρέπει να είναι? Τι δύσκολο να βγάλεις ανθρώπους από τη ζωή σου όταν εξαρτάσαι από αυτούς?
    και τελικά τι δύσκολη η συνειδητοποίηση του τι φταίει σε σένα όταν τα έχεις όλα αλλά αισθάνεσαι πληγωμένος..Τα αίτια είναι εύκολα να τα βρεις, τις λύσεις όμως τις λέει σε κανένα βιβλίο?

Senior Member
    Δηλαδή
    αν ο βασικός μισθός στον ιδιωτικό τομέα είναι τώρα 500 ευρώ νομίζω,
    -έχω γνωστά άτομα που παίρνουν 480 ευρώ και μερικοί δουλεύουν και ανασφάλιστοι-
    με τις νέες μειώσεις:

Μείωση 15% του εργατικού κόστους στην Ελλάδα έως το 2014 προτείνει η Κομισιόν

http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4712259

στο πόσο θα κάτσει η μπίλια; Στο 380 ή λέω πολλά;
    Aν απ' αυτά βγάλεις 3.50 Χ 22 =77ευρώ για εισιτήρια
    -αλήθεια ποιος δουλεύει (αν δουλεύει) πενθήμερο;-
    φεύγει το 1/5 του όποιου μισθού σε εισιτήρια
    θα σου μένουν 300 ευρώ και πολλά λέω
    να περάσεις το μήνα;

Senior Member
    Υπάρχουν πολύ χειρότερες παραβιάσεις όρων χρήσης, που δεν κατονομάζονται επίσημα, όπως η ρουφιανιά!
    Last edited by Joann; 27-04-2012 at 16:20.

Banned
    ναι ρε κι εμενα με το ζορι με κρατανε, αφου ειμαι ο χειροτερος καριολης της γης ολης.
    δε το ειπα ομως να σε κανουν μπαν, απλα δε βρισκω λογο να ποσταρουμε κατι δυο φορες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Tις νέες αυξήσεις στα εισιτήρια σε μετρό, τραμ, λεωφορεία και στα τρένα που θα πάνε στο 1,75 ευρώ από 1,40
    μετά τις εκλογές, + τις αυξήσεις των τιμολογίων ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, που βέβαια απαιτεί το Μνημόνιο.

http://www.webdaily.gr/news/economy/item/7398
    Τραγικό! Εδώ δεν έχουμε να φάμε πως θα πληρώνουμε τέτοια ποσά για τις συγκοινωνίες? Να καταργήσουμε τα μετρο και τα λεωφορεία? Τραγικό! Μας κοροιδεύουν μεσα στα μουτρα μας...

Senior Member
    Στον ΚΕΝΟ:
    Σιγά βρε μη με κάνουν μπαν γι αυτό!
    Και δεν πιστεύω ότι είσαι ο χειρότερος απ' αυτό που λες,
    αλλά τα πήρα στον εγκέφαλο για την υπόδειξη που έκανες!
    Για το διπλοποστάρισμα, έχω φάει τα λυσσακά μου με το 600άρι που μου ρθε να πληρώσω ΔΕΗ χτες
    και ποστάρω το ίδιο πράγμα συνέχεια!
    Εξάλλου σε forum ψυχολογικών προβλημάτων είμαι και δεν μπορώ να εκφραστώ με ποικιλία!
    Διαφορετικά εδώ θα 'γραφα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    υπαρχει περιπτωση να μη σου κανει νερα ? ειδικα οταν εχει περιοδο που μουρλαινονται ολες.
    οταν πηγα στρατο στα 19 ημουν στη πρωτη μου σχεση, μετα εκανα λιγες ακομα, και μετα ηρθε η κριση και με γαμησε κι εμενα. πλεον μαλλον δε προκειται να ξανακανω καμια, κι ουτε το θελω αν ειναι με σκυλες παρομοιες με του e-psychology. το φορουμ αυτο ειναι εναλλακτικο του κοσμοπολιταν το εχουμε ξαναπει. οποτε θεωρω φυσιολογικο οταν λεω κατι που προσβαλλει τις γυναικες, να πεφτουν ολες πανω μου. και σκεψου τωρα αν συμπεριφερονται τοσο ασχημα μεσω διαδικτυου σε αγνωστους, πως θα συμπεριφερονται στα κοντινα τους προσωπα και ειδικα στον γκομενο τους. καταλαβαινουμε λοιπον πως οσα λενε ειναι παραμυθακια, με τετοιες συμπεριφορες πως να τις αγαπησουν ?
    Ίσως να έχεις δίκιο... Τι να πω; Είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί στο να μένουμε μόνοι.
    Σωστά. Αν συμπεριφέρονται έτσι απέναντι σε αγνώστους, όπου κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται, φαντάσου στα κοντινά τους πρόσωπα. Είναι όμως το φόρουμ μικρογραφία της κοινωνίας μας; Εδώ ως επί το πλείστον διαταραγμένοι γράφουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ίσως να έχεις δίκιο... Τι να πω; Είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί στο να μένουμε μόνοι.
    Σωστά. Αν συμπεριφέρονται έτσι απέναντι σε αγνώστους, όπου κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται, φαντάσου στα κοντινά τους πρόσωπα. Είναι όμως το φόρουμ μικρογραφία της κοινωνίας μας; Εδώ ως επί το πλείστον διαταραγμένοι γράφουν.
    Να βοηθησω λιγο την κατασταση. Συνηθως σε οποιαδηποτε ψυχολογικη κατασταση εαν τους βριζεις , σε βριζουν και αυτοι. Εδω σαφως ειναι πιο ηπια τα πραγματα , γιατι ειναι και η οθονη στη μεση. Κανε ενα πειραμα , να δεις την μικρογραφια. Πηγαινε στην πραγματικη ζωη και αρχισε να βριζεις ολους οπως εδω , να μετρησεις αντιδρασεις:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι στις επομενες εκλογες που θα εχω πατησει τα 30, αν ειμαι ακομα εδω, να κατεβω να πολιτευτω κι εγω με τους Ανεξαρτητους.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...66700347_n.jpg
    εχει μεσα τρελα μιλφονια σαν αυτη και το τουμπανο τη Ρουσσου! ξερει ο Καμμενος απο γκομενακια, δεν ειναι οτι κι οτι.

Senior Member
    Τώρα δε μας είπες ότι δε θέλεις σχέση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Να βοηθησω λιγο την κατασταση. Συνηθως σε οποιαδηποτε ψυχολογικη κατασταση εαν τους βριζεις , σε βριζουν και αυτοι. Εδω σαφως ειναι πιο ηπια τα πραγματα , γιατι ειναι και η οθονη στη μεση. Κανε ενα πειραμα , να δεις την μικρογραφια. Πηγαινε στην πραγματικη ζωη και αρχισε να βριζεις ολους οπως εδω , να μετρησεις αντιδρασεις:P
    Φίλε, εγώ δεν έβρισα κανένα μέλος. Μια άποψη εξέφρασα. Σε προκαλώ να μου εντοπίσεις ένα σημείο όπου χαρακτήρισα ή επιτέθηκα σε κάποιον προσωπικά από δω μέσα.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τώρα δε μας είπες ότι δε θέλεις σχέση;
    ναι ειδες καπου τη λεξη σχεση ? ειδικα με μεγαλυτερες και πολικους ?