Τι σκέφτεστε; - Page 709
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 709 of 1532 FirstFirst ... 2096096596997077087097107117197598091209 ... LastLast
Results 10,621 to 10,635 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ειχες πει πως ασχολεισαι με το γκραφιτι .. ε απο τη στιγμη που πιανει το χερι σου μια χαρα θα τα πας πιστευω
    αυτο σκεφτομουν και το εγραψα
    επειδη ειδα καποιες απ'τις ζωγραφιες σου στο φεησμπουκ, εσενα πιανει περισσοτερο. εμενα το lettering μου αρεσει τωρα πια, αλλα μη φανταστεις οτι ασχολουμαι, το graf (σε τοιχους) πιο πολυ σαν απωθημενο ειναι κι αυτο.

Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ώστε, ΚΕΝΟ, οι άσσοι και τα μηδενικά ήταν η σχολή που έλεγες ότι σε δυσκόλευσε και παράτησες;
    ο λογος που παρατησα τις σπουδες ειναι περισσοτερο επειδη ειχα μπλεξιματα εκεινη την εποχη και με προλαβε κι ο στρατος. δεν ηταν και τα καλυτερα σχολεια ετσι κι αλλιως αυτα που πηγαινα, και δε καλοπερνουσα. το αρχιτεκτονικο σχεδιο ηταν το πιο σπαστικο, το ελευθερο μου αρεσε. κι οταν πηγαινα πληροφορικη θυμαμαι οτι διναν υπερβολικη βαση στη θεωρια και ειχε οντως πολλα μαθηματικα, κατι που σιχαινομαι.

τωρα που τα ξανασκεφτομαι βλεπω οτι δε μου προσφεραν τιποτα απολυτως εκεινα τα χρονια, κι ολα οσα εμαθα πηγαν τζαμπα αφου ξεχνιουνται μετα απο λιγο. κι αν καμια φορα νοσταλγω τοτε που πηγαινα σχολειο, ειναι λογο της αθωοτητας και της ευκολιας να κανεις παρεες και να ανηκεις καπου, οχι για τα μαθηματα.

Senior Member
    Η γνωση δεν ερχεται μονο απο τις σπουδες σε καποια σχολη , τουλαχιστον στην πληροφορικη. Σου δινουν κατευθυνσεις , σε μαθαινουν να σκεφτεσαι , μαθαινεις 5 βασικα στανταρ και απο κει και περα ειναι προσωπικη ενασχοληση και δουλεια να τα αξιοποιησεις. Μπορεις καλιστα να μην κανεις σπουδες και να εισαι τζιμανι μονο και μονο απο προσωπικη ενασχοληση ή οσο αποκτας γνωση στην πορεια να παιρνεις εξιδεικευμενα μαθηματα μονο που ταιριαζουν σε σενα. Δεν υπαρχει ακριβως μπουσουλας , αλλα ναι πρεπει να λιωσεις στην δουλεια-διαβασμα κλπ και να το χεις μερακι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ο λογος που παρατησα τις σπουδες ειναι περισσοτερο επειδη ειχα μπλεξιματα εκεινη την εποχη και με προλαβε κι ο στρατος. δεν ηταν και τα καλυτερα σχολεια ετσι κι αλλιως αυτα που πηγαινα, και δε καλοπερνουσα. το αρχιτεκτονικο σχεδιο ηταν το πιο σπαστικο, το ελευθερο μου αρεσε. κι οταν πηγαινα πληροφορικη θυμαμαι οτι διναν υπερβολικη βαση στη θεωρια και ειχε οντως πολλα μαθηματικα, κατι που σιχαινομαι.

τωρα που τα ξανασκεφτομαι βλεπω οτι δε μου προσφεραν τιποτα απολυτως εκεινα τα χρονια, κι ολα οσα εμαθα πηγαν τζαμπα αφου ξεχνιουνται μετα απο λιγο. κι αν καμια φορα νοσταλγω τοτε που πηγαινα σχολειο, ειναι λογο της αθωοτητας και της ευκολιας να κανεις παρεες και να ανηκεις καπου, οχι για τα μαθηματα.
    Εννοείται. Εξάλλου, ο Αϊνστάιν είχε πει ότι η μόρφωση είναι εκείνο που μένει όταν ξεχνάμε αυτά που μάθαμε στο σχολείο. Δεν είναι οι αποσπασματικές, στείρες και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που αφομοιώνουμε, αλλά η καλλιέργεια του πνεύματος που επιτυγχάνουν παραπλεύρως. Τι μπλεξίματα είχες τότε; Θέλεις να μας πεις;

Banned
    σου στελνω μηνυμα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Σκέφτομαι ότι καθώς πλησιάζει ο Ιούνιος η δουλειά τελειώνει
    αφού τελειώνει η σχολική χρονιά και μαζί τελειώνουν και τα μαθήματα των παιδιών.
    Το καλοκαίρι όπως κάθε χρονιά σε φέρνει αντιμέτωπο με τα επαγγελματικά αδιέξοδα
    και περιμένεις ξανά το Σεπτέμβρη.
    Κι όμως και τότε προετοιμασία όσο κι αν βαρέθηκες
    όσο κι αν δεν ξέρεις πια αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις
    κι όσο κι αν τελικά αυτό είναι που πάντα σου άρεσε και ακόμα σου αρέσει να κάνεις...
    Όμως ελλείψει επαγγελματικής δραστηριότητας μπορώ ν' αυξήσω τα μπάνια στο κολυμβητήριο
    και να πηγαίνω τρεις φορές τη βδομάδα κι αυτό τουλάχιστον είναι παρήγορο
    αφού κι εκεί μ' αρέσει πάρα πολύ.
    Μέχρι να ρθει ο Ιούλιος και ν' αποφασίσω -αναποφάσιστη πάντα- τις θαλασσινές βουτιές.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η μόνη μου ελπίδα για ψυχική ανάπαυλα είναι να ζήσω για λίγο μόνο στο παραμύθι που έφτιαξα γιατί σύντομα θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσω πάλι την σκληρή πραγματικότητα...μόνο ένα μικρό όμορφο διάλειμμα μπορώ να μου επιτρέψω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι η μόνη μου ελπίδα για ψυχική ανάπαυλα είναι να ζήσω για λίγο μόνο στο παραμύθι που έφτιαξα γιατί σύντομα θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσω πάλι την σκληρή πραγματικότητα...μόνο ένα μικρό όμορφο διάλειμμα μπορώ να μου επιτρέψω...
    Κυκνακι μου ..οντως ειναι σκληρη η πραγματικοτητα δυστυχως..προσπαθησε οσο κ αν μπορεις να ''ξεφευγεις'' λιγο..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    γεια σας μετα απο πολλους μηνες απουσιας.μου εκοψαν τονετ

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γραψε και τους λογους αν θες κι αν υπαρχουν.
    τι κανεις ελπιζω πολυ καλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    γεια σας μετα απο πολλους μηνες απουσιας.μου εκοψαν τονετ
    Γεια σου Δαναη μου,σε ευχαριστω για το αιτημα φιλιας.Πως εισαι?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    τι κανεις ελπιζω πολυ καλα!
    καλησπερα! τι να κανω σαπιζω πατρικο περιμενωντας το καλοκαιρι μηπως και καταφερω και φυγω και κανω κανα μπανιο.

σε θυμαμαι εσενα, σε ειχα και στο παλιο μσν. αν θελησεις να ξαναμιλησεις χτυπα στο καινουργιο. τα λεμε. :)

Senior Member
    σκεφτομαι ποσο με χαλαρωνουν οι Kean..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    σκεφτομαι τα χθεσινα θελω μου..σημερα τα εφερε ετσι η τυχη και το εζησα
    πιναμε κρασι ειχαμε τα απολυτως απαραιτητα και ψαχναμε να τσιμπησουμε καμια πατελιδα γιατι μετα απο το κολυμπι μας ειχε κοψει λορδα :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά βλέπω τα πράγματα από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ και ξεκίνησα το τόπικ για τους φίλους. Ήταν τότε πιο ανεβασμένο το επίπεδο στο φόρουμ, η ψυχική μου κατάσταση αγνότερη και ο κόσμος κατά τι καλύτερος, αν και σχετικά πρόσφατα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Πόσο πανέμορφη είναι η Ανάφη!

http://ioannou.files.wordpress.com/2...rgaritas-1.jpg