Τι σκέφτεστε; - Page 710
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 710 of 1532 FirstFirst ... 2106106607007087097107117127207608101210 ... LastLast
Results 10,636 to 10,650 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι πως αμα ομως κουβαλουσα ΚΑΠΟΙΑ σπιτι, και καναμε φασαρια κι ενοχλιοντουσαν αυτοι εδω οι ανθρωποι που μενω αναγκαστικα μαζι, ισως τελικα να αλλαζαν γνωμη και να με στελναν σε καποιο αλλο δικο τους να μεινω, απλα για να εχουν κι αυτοι ησυχια. ΠΟΙΑ θα με θελει ομως ετσι, χωρις καν δουλεια κι αυτοκινητακι ? αφου δεν εχω αξια! οποτε ισως να ειναι και καλυτερα μονος, γλυτωνω απο κουτσομπολια, ανακρισεις και λοιπες ασχημες συμπεριφορες λες και ειμαι κτημα τους.

Senior Member
    :(
    δεν εχεις δικιο ΚΕΝΟ
    μια χαρα ανθρωπος εισαι και ειμαι σιγουρη πως αν ψαξεις λιγο παραπανω θα βρεις τη δικια σου και θα κανετε πολυ φασαρια
    υπαρχουν ακομα και αυτες που δεν κοιτανε αυτοκινητα και δουλειες και δεν κοιτανε την αξια των αντρων απο αυτες τις μαλακιες
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    thanks. μηπως θες να κατεβεις σιγα σιγα ? λολ. =Ρ

Senior Member
    ερχομαι επιτοπου :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Πόσο πανέμορφη είναι η Ανάφη!
    τι ωραια ιδεα τζοαν :)
    μολις ειδα και το προηγουμενο μηνυμα σου και χαιρομαι που περασες ηδη σε αισιοδοξες σκεψεις.
    μπορει τα οικονομοεπαγγελματικα να μας εχουν ζορισει, μην ξεχνας ομως οτι εχουμε το πλεονεκτημα του ελευθερου χρονου. οσοι εχουμε και την τυχη της καλης παρεας, μπορουμε να κλαιμε τα οικονομικα μας ξαπλα στις παραλιες ;)
    που αλλου λετε να παμε το καλοκαιρι? ??? αν και το εξωτερικο εχει γινει πιο εφικτο πλεον, τα ελληνικα νησια δεν παιζονται!:D
    για σκ, προτεινω σταθερα χαλκιδικη για τους βορειους. ειμασταν για πρωτομαγια και περασαμε τελεια οπως παντα!εχει ηδη ανοιχτα μαγαζια, ζεστη του σκασμου και μερικοι γενναιοι που αντεχουν το κρυο νερο εκαναν και μπανιο!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ηρθε το καλοκαιρι απο χτες!!!!!!!!! Κοσμος στις παραλιες να κανει μπανιο, να πινει ουζακια και καφεδακια, χαμος!!!!!! Πεταλουδιτσες κανουν βολτα στα τριανταφυλλακια του κηπου μου, χελιδονακια τσιουτσιουζουν, συναυλια κανονικη!! Ζεστη και ηλιος τα ντυνει ολα και ολα γινονται ακομα πιο ωραια!! Αγαπω καλοκαιρι στην πατριδα μου!! Οχι οτι δεν αγαπω και τον χειμωνα, αλλα τι να κανουμε αλλη χαρη το καλοκαιρακι!!! Παω παραλια να χαρω τη λιακαδα και τη φυση, και να πεταξω βοτσαλακια, γιατι προς το παρον τα νερα ειναι σε θερμοκρασια καταψυξης!!!! Ισως φαω και κανα παγωτακι!! Ομορφη Ελλαδα!!!!!!!!!!!

http://1.bp.blogspot.com/-_cfRmDUpZh...summer%2B1.jpg

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ωραια ιδεα τζοαν :)
    μολις ειδα και το προηγουμενο μηνυμα σου και χαιρομαι που περασες ηδη σε αισιοδοξες σκεψεις.
    μπορει τα οικονομοεπαγγελματικα να μας εχουν ζορισει, μην ξεχνας ομως οτι εχουμε το πλεονεκτημα του ελευθερου χρονου. οσοι εχουμε και την τυχη της καλης παρεας, μπορουμε να κλαιμε τα οικονομικα μας ξαπλα στις παραλιες ;)
    που αλλου λετε να παμε το καλοκαιρι? ??? αν και το εξωτερικο εχει γινει πιο εφικτο πλεον, τα ελληνικα νησια δεν παιζονται!:D
    για σκ, προτεινω σταθερα χαλκιδικη για τους βορειους. ειμασταν για πρωτομαγια και περασαμε τελεια οπως παντα!εχει ηδη ανοιχτα μαγαζια, ζεστη του σκασμου και μερικοι γενναιοι που αντεχουν το κρυο νερο εκαναν και μπανιο!!!
    Γεια χαρά, Remedy:)
    H αλήθεια είναι ότι μερικοί -κι εγώ- περνάμε γρήγορα από τις απαισιόδοξες σκέψεις στις αισιόδοξες,
    αλλά δυστυχώς και το αντίθετο... τέσπα...
    Επίσης αλήθεια είναι ότι η καλή παρέα είναι το ζητούμενο νούμερο ένα
    και σίγουρα θα κλαίμε τα οικονομικά μας ...και στις παραλίες!
    Χαίρομαι για λογαριασμό σας που περάσατε ωραία την Πρωτομαγιά...
    είχα πάει 5αήμερη στη Χαλκιδική και όντως είναι μαγικά!

Quote Originally Posted by KENO View Post
    ΠΟΙΑ θα με θελει ομως ετσι, χωρις καν δουλεια κι αυτοκινητακι ? αφου δεν εχω αξια! οποτε ισως να ειναι και καλυτερα μονος, γλυτωνω απο κουτσομπολια, ανακρισεις και λοιπες ασχημες συμπεριφορες λες και ειμαι κτημα τους.
    Μια χαρά άνθρωπος είσαι, όπως κι εγω και όλοι οι άλλοι εδώ (θέλω να πιστευω). Υπάρχουν τύποι χωρίς δουλειά και αυτοκίνητο που κυκλοφορούν με γκόμενες. Δεν φταις εσύ. Φταίνε όλοι αυτοί που σε βάλαν (που μας βάλανε) από χρόνια πριν σε αυτο το καλούπι χαρακτηρα και σκέψης και τώρα υποφέρουμε (και δεν ξερω για πόσο ακόμα). Όση αξία και να χεις άμα αυτη επισκιάζεται με μαυρα συννεφα η κοπέλα τα μαυρα συννεφα θα βλέπει και θα φεύγει εκτός κι αν έχει τις ιδιαίτερες ικανότητες να βλέπει μέσα από τα συννεφα (ότι απέμεινε ζωντανο δλδ). Το πως τη θελουμε το ξερουμε πολύ καλά. Το πολύ δύσκολο για εμάς που εχουμε τη ζημια είναι να τα καταφέρουμε.
    γιάννης

Banned
    αυτο λεω κι εγω, δεν ευθυνομαι που γεννηθηκα σε τουτη τη χωρα και ειμαι ανεργος και χωρις δικο μου αμαξι και σπιτι. αλλα και παλι ετσι δεν ειναι φυσιολογικο και τις καταλαβαινω, γιατι να μας επιλεξουν οι γυναικες οταν δεν εχουμε τι να τις προσφερουμε και που να τις παμε ? σαν να μην υπαρχει ανταλλαγμα γι'αυτες. εσυ που εχεις δουλεια γιατι δεν σου καθονται ? μηπως ειναι θεμα γνωριμιων τελικα, αφου κι αυτες δεν εμπιστευονται ευκολα αγνωστους ειδικα οταν ειναι και μονοι ? αλλα και πως να εισαι σε παρεα οταν πρεπει να ξοδεψεις για να βγεις και να περασεις καλα, αλλα κι οταν ολοι εχουν τα προβληματα τους και τρεχουνε. πφφ τι να πω απελπισια ειναι το ολο θεμα, σαν τη whitecandle κι εγω δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.

Senior Member
    αυτα προσφερεις οταν εισαι σε σχεση?
    εξοδους βολτες και κερασματα?
    οχι ΚΕΝΟ συντροφικοτητα αγαπη και αφοσιωση ειναι αρκετα πιστευω

και σεξ φυσικα :D

Banned
    εκτος του σεξ ομως, τα αλλα δε θα σου δωσουν να φας οταν πεινας.

Senior Member
    θεληση να υπαρχει και η δουλεια βρισκεται ΚΕΝΟ
    ναι μεν ειναι δυσκολα αλλα δεν μπορει να μην βρεθει κατι...
    και οι δυο πρεπει να δουλευουν
    γιατι να τα ριχνουμε μονο στον αντρα?

Banned
    που να ξερω ? γιατι αραγε η γυναικα περιμενει απ'τον αντρα να πληρωσει στο εστιατοριο ή οπου αλλου πηγαν ? να της ανοιξει τη πορτα του αυτοκινητου, το οποιο ειναι δικο του εννοειται. και να υπαρχει και χωρος μετα γιατι τα ξενοδοχεια δε βολευουν και ουτε γινεται να γαμιομαστε στο δρομο. γιατι τα παντα πρεπει να ξεκιναει και να τα φροντιζει παντα ενας αντρας ?

Senior Member
    τεσπα αυτα ειναι ξεπερασμενα στην ελλαδα του 2012 αν μερικες θελουν ισοτητες και μαλακιες καλα θα κανουν να ειναι ισες με τους αντρες σε αυτα πρωτα και μετα στα υπολοιπα...
    να φροντιζουν και εκεινες τα εστιατορια και το χωρο και το αμαξι αμα λαχει :Ρ
    κουλαμαρα δεν εχουν να ανοιξουν μονες την πορτα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι μερικες φορες μια δραση συμβαινει και εχει νοημα, μονο και μονο επειδη υπαρχει η αντιδραση. Το βλεπω εδω κατα κορον!