Τι σκέφτεστε; - Page 720
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 720 of 1532 FirstFirst ... 2206206707107187197207217227307708201220 ... LastLast
Results 10,786 to 10,800 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    και εγω καθομουνα απ'εξω και καπνιζα σαν μαλακας
    Εγώ πιστεύω για σένα το κανε για να την δεις όμορφη, τέσπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Πως το κάνω αυτό;
    βλεπεις την ζωη χαλαρα :)

Senior Member
    Εγώ πιστεύω για σένα το κανε για να την δεις όμορφη, τέσπα.
    αποκλειεται, μια ζωη τα ιδια φοραει, ψωνιζει απλα για να χαλαει λεφτακαι οχι απο αναγκη. η ομορφια της γυναικας δεν ειναι στα ρουχα

Banned
    Βρε παιδιά έχετε συνειδητοποιήσει ότι η ζωή περνάει και λίγες είναι οι στιγμές που μας ανήκουν; Άμα κι αυτές τις χαλάμε στο περίμενε, χ..... μέσα! Δηλαδή τι να έχω αγόρι μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω; Η ζωή κυλάει πολύ γρήγορα στις ωραίες στιγμές! Άρα πως να χαλαρώσω; Άσε που έχω ανασφάλεια! Ότι δεν με αγαπάει......

Senior Member
    Κατάλαβα. Δεν είσαι τόσο του δεσίματος δηλαδή.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ !!! ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ !!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ''ΔΕΣΙΜΟ'' ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ...
    ΕΣΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΕΡΙ ΒΔΕΛΛΑΣ).
    ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΧ.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΡΑΣΜΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΑΡΚΕΙ (WHAT???),ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΕΤΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΟΥΙΣΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΑΕΡΑ !!! ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ. Μ'ΑΓΑΠΑΣ? ΣΕΒΑΣΟΥ ΜΕ. ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΩ, ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ....
    ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΩΡΕΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 5,ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ.

Senior Member
    Βρε παιδιά έχετε συνειδητοποιήσει ότι η ζωή περνάει και λίγες είναι οι στιγμές που μας ανήκουν; Άμα κι αυτές τις χαλάμε στο περίμενε, χ..... μέσα! Δηλαδή τι να έχω αγόρι μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω; Η ζωή κυλάει πολύ γρήγορα στις ωραίες στιγμές! Άρα πως να χαλαρώσω; Άσε που έχω ανασφάλεια! Ότι δεν με αγαπάει......
    ακριβως, για αυτο σταματα να παιδευεσαι με ανουσια πραγματα και ζησε την ζωη σου

Banned
    Εγώ πάλι έτσι το θεωρώ, κάποιος που αγαπάει σου αφιερώνει χρόνο, τέλος, δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη σε αυτό. Ειδικά άμα σε βλέπει ανασφαλή και μέσα στη δυστυχία!

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ακριβως, για αυτο σταματα να παιδευεσαι με ανουσια πραγματα και ζησε την ζωη σου
    Ναι πως να την ζήσω όταν θα είμαι στο περίμενε; Όταν όλοι με βάζουν τελευταία ή και καθόλου προτεραιότητα; Δεν είναι τόσο εύκολο να ζήσεις την ζωή σου αν δεν έχεις τις απαραίτητες προυποθέσεις, πρέπει να σαι τυχερός.

Senior Member
    ΑΛΛΟ ''ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΧΡΟΝΟ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ''ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ''....
    ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ....

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Θα συμφωνήσω. Κάποιοι έχουν κάνει "κατάληψη" του φόρουμ, όχι επειδή έχουν κάτι να πουν, αλλά μάλλον γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη μίζερη ζωή τους. Δυστυχώς...
    ...το θέμα είναι πως έχουν φύγει πολλά και αξιόλογα μέλη και πως ακόμη και αυτά που μπαίνουν που και που συμμετέχουν ελάχιστα, βλέποντας πως έχει διαμορφωθεί πλέον το νοσηρό τοπίο.

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    ΑΛΛΟ ''ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΧΡΟΝΟ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ''ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ''....
    ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ....

Δεν ξέρω εγώ το μόνο χρόνο που χρειάζομαι για τον εαυτό μου είναι να είμαι μαζί με κάποιον άλλον. Δεν μπορώ τη μοναξιά, μπούχτησα

Senior Member
    Αφιερώσου καλύτερα σ' αυτό που κάνεις τώρα (πχ σπουδές) και άσε τις σχέσεις, γιατί, απ' ό,τι καταλαβαίνω, κανένας στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία δεν είναι διατεθειμένος να σχετιστεί...

Senior Member
    Πού στο καλό να πάω τώρα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τι να πω αν δεν τον ενδιαφέρει η αγάπη και τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, προφανώς την βρίσκει ακόμα από τη μανούλα του και δεν έχει πρόβλημα, ή από τους φίλους του. Εγώ όμως είμαι γυναίκα και στις γυναίκες δεν υπάρχει αληθινή φιλία, συνεπώς αν με αγαπούσε, θα με καταλάβαινε. Και στην τελική και να υπήρχε, κακό είναι που θέλω να περάσω ώρα με το αγόρι μου;
    Δεν το καταλαβαίνεις με λόγια. Μόνο οταν θα πονέσεις θα το καταλάβεις. Θες κάποιον βδέλλα λες και δεν έχει προσωπικότητα ο άλλος. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ενδιαφέροντα και χρόνο για τον εαυτο τους αλλά αυτο δεν το σέβεσαι οπότε γιατι και ο άλλος να σε σεβαστεί? Και δεν σημαίνει οτι προτιμα άλλα πράγματα απο σένα. Μην συγκρίνεις εσένα με τα ενδιαφεροντά του.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Αφιερώσου καλύτερα σ' αυτό που κάνεις τώρα (πχ σπουδές) και άσε τις σχέσεις, γιατί, απ' ό,τι καταλαβαίνω, κανένας στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία δεν είναι διατεθειμένος να σχετιστεί...
    Δεν μπορώ να αγνοήσω την καρδιά μου, sheldon. Μπορεί να λες εσύ ότι είναι εύκολο, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω και ότι γίνει.