Τι σκέφτεστε; - Page 741
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 741 of 1532 FirstFirst ... 2416416917317397407417427437517918411241 ... LastLast
Results 11,101 to 11,115 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    υπαρχει πραγματι η πεποιθηση στα νεαρα κοριτσια πως δεν πρεπει να πλενονται οσο εχουν περιοδο ενω αλλη προσπαθουσε να με πεισει πως δεν ειναι υγιεινο να πλενεται απο μεσα
    λολ εχω ακουσει παρομοιο απο πρωην μου που ελεγε οτι δε κανει να παει σαπουνι εκει γιατι χαλαει το ph.

να'ναι καλα ο Χριστοδουλος(εκει που ειναι) μαζεψε την νεολαια στις εκκλισιες
    μπα νομιζω πως και πιο πριν ηταν χειροτερα τα πραγματα. ο Χριστοδουλας απλα ξαναμαζεψε καμποση νεολαια.

σιωπη στο φορουμ, δικιο ειχες Κενο παλι
    νταξει δε χρειαζεται να ασχολουμαστε με χριστιανικα απολιθωματα, παμε παρακατω οκ.

Senior Member
    εσυ μην δεις να μιλαμε με Μαρκελα και αμεσως να πεταχτεις Κερβερε
    Γιατί το λες αυτό "αγαπούλα"??? Αφού δύο είναι οι μεγάλες μου αγάπες εδώ μέσα: εσύ και η Μαρκέλα. Απλά εσύ χρειάζεσαι κι ένα λουρί πότε πότε... :D

Banned
    Δεν κάνει καλέ να βάλεις σαπουνάδα, μπορεί να πάθεις μέχρι και καρκίνο!!!!!!

Banned
    epic epicness για αλλη μια φορα. θα μου επιτρεψεται εγω να σας καληνυχτισω. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Εγω απο τις γυναικες στην ζωη μου δεν ξερω καποια να επαθε. Και αν σου τσουζει παρε σαμπουαν για μωρα ;)

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    white.. μου, δεν ισχύουν αυτές οι "δοξασίες", εδώ κάνουν μπάνιο στην θάλασσα από αρχαιότατων χρόνων με ταμπόν! ποιός λέει να μην πλένεσαι κ.λπ.
    καλέ τί είν' αυτά τα παλαιολιθικά που ακούμε εδώ μέσα???
    Έχετε ρωτήσει γιατρό και τα λέτε; Γιατί για να λέγονται κάποιο λόγο θα έχουν για το μπάνιο εννοώ όταν έχεις περίοδο, τώρα για τη σαπουνάδα εσωτερικά, είχα διαβάσει ότι γενικά τα αφρόλουτρα στο αιδοίο μπορεί να προκαλέσουν και καρκίνο, πόσο μάλλον να τα βάζεις εσωτερικά!!!!!! Και το χα διαβάσει στο ίντερνετ!

Senior Member
    χαχαχαχα!! σιγά μην βάλουμε και μπουγάδα! νεράκι σκέτο καθημερινά, ανεξάρτητα με το ποιές συνθήκες επικρατούν!!

Γκούφυ κοριτσάκι μου καλά είσαι?? Είδες μια στασιμότητα έλους που έχουν τα επεισόδια... Σε δικαιώνω απόλυτα!!!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Εγω απο τις γυναικες στην ζωη μου δεν ξερω καποια να επαθε. Και αν σου τσουζει παρε σαμπουαν για μωρα ;)
    Δεν είναι θέμα να τσούζει, είναι θέμα υγείας! Άμα είναι να πάθει καρκίνο θα τον πάθει πιο μεγάλη, επίσης δεν είναι σίγουρο, απλώς αυξάνονται οι πιθανότητες, και τέλος κοιτάτε τα χάλια σας που εσείς ούτε πλενόσαστε ούτε ξυριζόσαστε και θέλετε μετά και πίπ@!!

Senior Member
    και η αγαμια ατροφια στις ωοθηκες και προωρη γηρανση

Banned
    χαχαχαχα!! σιγά μην βάλουμε και μπουγάδα! νεράκι σκέτο καθημερινά, ανεξάρτητα με το ποιές συνθήκες επικρατούν!!

Γκούφυ κοριτσάκι μου καλά είσαι?? Είδες μια στασιμότητα έλους που έχουν τα επεισόδια... Σε δικαιώνω απόλυτα!!!!
    Με το νερό δεν καθαρίζεις κάτι, αλλά αν λέγαμε για σαπουνάδα, είναι σαν να λέμε σε ένα εσωτερικό όργανο όπως το στομάχι, να βάλεις σαπουνάδα! Γιατί αυτό είπε ο axl.

Senior Member
    Και εγω που σκεφτόμουν να πάω ....... για ύπνο .
    Καληνύχτα ....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    χαχαχαχα!! σιγά μην βάλουμε και μπουγάδα!...
    χαχαχαχα!!! εγώ επειδή βαριέμαι το πλύσιμο στο χέρι λέω να βάλω πλυντήριο! Μαρκέλα έγραψες!!! :D :D :D

Senior Member
    .....ωραια συζητηση..οι εσωτερικες πλυσεις απαγορευονται οχι οι εξωτερικες.

Banned
    Καλά αν θέλετε ειρωνίες και κοροιδίες, εγώ να αποχωρήσω, είμαι πιο χαμηλών τόνων........

Senior Member
    Με το νερό δεν καθαρίζεις κάτι, αλλά αν λέγαμε για σαπουνάδα, είναι σαν να λέμε σε ένα εσωτερικό όργανο όπως το στομάχι, να βάλεις σαπουνάδα! Γιατί αυτό είπε ο axl.
    και βέβαια καθαρίζει το σκέτο νερό, στο λέω με κάθε βεβαιότητα από δερματολόγο και
    τώρα αν θες κάτι περισσότερο χρησιμοποιείς ένα υγρό καθαριστικό, που όμως δεν είναι σαπούνι
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις