Τι σκέφτεστε; - Page 762
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 762 of 1532 FirstFirst ... 2626627127527607617627637647728128621262 ... LastLast
Results 11,416 to 11,430 of 22967
    Senior Member
    Κενο ,εχω καταλαβει απο την αρχη τι ακριβως λες....και καταλαβαινω πως το βλεπεις....οπως και να χει δεν ξερω τι μπορει πια να μας γλυτωσει απο ολα αυτα τα σκατα.........

Senior Member
    Δε συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης σας. Και δεν έχω κανένα κόψιμο να σεβαστεί ο καθένας τα έθιμά μου, αν δεν τον έχω σεβαστεί εγώ με το έχει ούτε τα απαραίτητα. Οι σεβασμοί στα έθιμα δε λένε τίποτε μπροστά στην πείνα. Οι μετανάστες δεν ψάχνουν μεζέδες, έλεος με αυτά που διαβάζουμε! Να μη μας σέβονται. Γουστάρω κιόλας. Είμαστε μια χώρα που οι κάτοικοί της έβαλαν στη βουλή τους φασίστες και σιγά μην τους απαιτήσω και σεβασμό. Να μας γαμήσουνε!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Κενο ,εχω καταλαβει απο την αρχη τι ακριβως λες....και καταλαβαινω πως το βλεπεις....οπως και να χει δεν ξερω τι μπορει πια να μας γλυτωσει απο ολα αυτα τα σκατα.........
    συλληψη κι αμεση απελαση των παρανομων μεταναστων κι οσων προκαλουν προβληματα και δε σεβονται τη χωρα, να χαλαρωσουμε λιγο ειδικα στο κεντρο της Αθηνας. αυτοι που θα μεινουν θα ειναι οι νομιμοι υποτιθεται, οποτε κατι θα πληρωνουν στο κρατος που δεν εχει απο που να κοψει πλεον, και μειωνει μισθους και συνταξεις των ελληνων πολιτων. ετσι ισως αναπνευσουμε λιγο και στο οικονομικο, αν και δυσκολο με τη ζημια που εχει γινει...

Senior Member
    το να σεβεσε τα ζωντανα πλασματα γυρω σου δεν ειναι εθιμο...ειναι σημαδι πολοτισμου...και ελεος ξε ελεος..ναι για πολλους απο αυτους τα σκυλια ειναι μεζες στην χωρα τους....μαθε επισης πως σε οσους προερχονται απο χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης το να τρως σκυλο ειναι θεραπεια για πασα νοσο και μαλακια....κι επειδη εχω πεινασει στην κυριολεξια πρεπει να πω οτι δεν περασε ποτε απο το μυαλο μου να φαω σκυλους....αλλο ρατσισμος αλλο θα κατσω να με γαμη..εις γιατι εισαι απο ξενη χωρα.....οτι ισχυει για τον καθε ελληνα ισχυει και για τον καθε μεταναστη.....τιποτα περισσοτερο ,τιποτα λιγοτερο.

Senior Member
    Από τη wiki.

Dog meat refers to edible parts and the flesh derived from (predominantly domestic) dogs. Human consumption of dog meat has been recorded in many parts of the world, including ancient China, ancient Mexico, and ancient Rome.[2] According to contemporary reports, dog meat is consumed in a variety of countries such as Switzerland,[3] China,[4] Vietnam,[5] Korea.[6] In addition, dog meat has also been used as survival food in times of war and/or other hardships.
    Eating dog is forbidden under Jewish and Islamic dietary laws, as dogs are considered to be ritually unclean in these two faiths.

Cat meat or cat flesh, meat prepared from domestic cats for human consumption (versus a British usage referring to meat sold to cat owners in the days before packaged pet foods),[1][2] is varied in its acceptability as a food source in different parts of the world. Some countries have resorted to the consumption of cat meat in desperation during wartime or poverty, including the United States ...
    In most cultures, eating cat meat is considered taboo, in some cases even more than the consumption of dog meat, and it is condemned by many religions. Because cats are carnivorous, consumption of cat meat is not permissible under Jewish or Islamic dietary laws.
    (Κατανάλωση γάτας από -κάποιες- ομάδες ανθρώπων έχουμε σε China/Korea/Peru/Brasil/Switzerland and Australia).

η νοούσα και ο νοών νοείτω.
    http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Banned
    ο φασισμος ειναι πολυ υποκειμενικη εννοια..και για να πω την αληθεια ολοι ειμαστε λιγο φασιστες και λιγο απο ολα!εγω σαν Ελληνιδα δεν εδειξα ασεβεια σε κανενος τα εθιμα!οπως και οι περισσοτεροι!αληθεια νοιαστηκε ποτε κανεις για τους τοσους χιλιαδες αυτοχειρες στην ελλαδα?αυτοι ολοι ειχαν τα απαραιτητα?οχι δεν μας νοιαζει!πρεπει πρωτα να κοιταξουμε τα 3εκ λαθρομεταναστες που κατσικωθηκαν εδω (πιο σωστα..τους εφεραν οι νδ πασοκοι) και ο ελληνας τελευταιος!ναι πρεπει να δεχτουμε τον πολιτισμο αυτων των "δυσμοιρων" ανθρωπων που στην χωρα τους αν κλεψεις μια φετα ψωμι σε κρεμανε σαν σκυλι,αλλα εδω κανουν εγκληματικο παρτι!ναι αυτοι οι "δυσμοιροι" που εχουν καταλαβει την ελλαδα,που δεν μπορεις πια να κυκλοφορησεις σε καποιες περιοχες αν πεσει το βραδυ..ελα τωρα μην γινομαστε ρατσιστες!!καλα κανουν και τρωνε αδεσποτα σκυλια!!αφου δεν τους νομιμοποιουμε και δεν τους δινουμε να φανε ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!εμεις τρωμε με χρυσα κουταλια!!και μπορουμε να ταισουμε και αλλους!!
    βρε αριστεραντζες ιδεολογοι κοιταξτε μια φορα το σπιτι σας!!και αν σας περισσευει δωστε!!εννοειται!!
    δεν θα πω αλλα..ξερω θα μαζευτει πολυ λαος να με πει ρατσιστρια αλλα δεν με νοιαζει!
    τοσα χρονια οι "δημοκρατες μας κανουν το καμα σουτρα ολακερο" αυτοι δεν ηταν φασιστες..οι αριστεροι δεν ειναι φασιστες!οχι οχι!

Senior Member
    Και στην αρχαια Κινα ετρωγαν ανθρωπινο κρεας και μαλιστα το πουλαγαν και στις αγορες ....και υπαρχουν ακομα αφρικανικες φυλες που επιδιδονται ενιοτε σε ανθρωποφαγια......
    και λιγο με ενδιαφερει αν ειναι εβραικος ή ισλαμικος νομος....με ενδιαφερει τι ειναι σημαδι πολιτισμου...και εξελιγμενης νοημοσυνης...

Senior Member
    όσο κι αν ενοχλούμαι στη ιδέα άνθρωποι να τρώνε γάτες(<3), σκύλους και ποντίκια, αυτό που είναι πραγματικά φρικιαστικό -όπως λέει και η rain- είναι να αναγκάζονται άνθρωποι να καταφεύγουν, λόγω πείνας, εκεί.

επίσης βρίσκω κάπως υποκριτική την ιδέα: πρόβατο=φαγώσιμο, γάτα=μη φαγώσιμη, γουρούνι=φαγώσιμο, σκύλος=όχι φαγώσιμος, κοτόπουλο=φαγώσιμο, σκίουρος=μη φαγώσιμος κ.λπ..

όπως κάπως υποκριτική βρίσκω την δυτική-χημική-φαρμακολαγνεία με τα τόσα πειραματόζωα να κάνει επίθεση σε (πιθανότατα) μη ιδιαίτερα μορφωμένους ανθρώπους που χρησιμοποιούν παραδοσιακή ιατρική και ματζούνια.

όπως βαθύτατα υποκριτικές θεωρώ τις ευαισθησίες του δυτικού "πολιτισμένου" κόσμου, την ίδια ώρα που σα κακομαθημένο τέκνο ασελγεί χοντρά στον πλανήτη από άποψη πόρων, οικολογίας κλπ.

Senior Member
    ..ναι τα ξερω αυτα τα επιχειρηματα περι υποκριτικου.......κι αφου δεν μπορουμε να αλλαξουμε την συμπεριφορα ολου του πλανητη...τουλαχιστον να μην προσπαθησουμε να αλλαξουμε τον εαυτο μας και οτι συμβαινει γυρω μας......ή μηπως δεν μας αφορα αρκετα;...και τουλαχιστον σε μενα αυτα τα επιχειρηματα βρισκουν τοιχο,γιατι εχω να φαω κρεας απο το 98.......και λογω πεινας να τρωνε σκυλια...χλωμο το βρισκω...ειναι περισσοτερο θεμα κουλτουρας.

Senior Member
    Ότι συμβαίνει γύρω σου και γύρω μου δυστυχώς είναι πολύ μεγαλύτερο και ιδιαιτέρως πιο πολύπλοκο από μερικά καθ' αυτό γατοσκυλάκια που "χάνονται" από τους δρόμους.

Τα επιχειρήματα φυσικά και δεν βρίσκουν τοίχο, καθώς αποτελείς μέρος αυτής της κοινωνίας και αυτού του πολιτισμού, που κάνει όλα αυτά τα πράγματα, κατηγορόντας όλους τους υπόλοιπους ως βάρβαρους.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by void View Post
    μήπως την τσίμπησε κάτι?
    μπορει να θέλει ένα απλό φαρμακάκι..
    Μιλαμε για κοτζαμ σακουλι να κρεμεται! Δυσκολα θα ναι απο τσιμπημα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    Ότι συμβαίνει γύρω σου και γύρω μου δυστυχώς είναι πολύ μεγαλύτερο και ιδιαιτέρως πιο πολύπλοκο από μερικά καθ' αυτό γατοσκυλάκια που "χάνονται" από τους δρόμους.

Τα επιχειρήματα φυσικά και δεν βρίσκουν τοίχο, καθώς αποτελείς μέρος αυτής της κοινωνίας και αυτού του πολιτισμού, που κάνει όλα αυτά τα πράγματα, κατηγορόντας όλους τους υπόλοιπους ως βάρβαρους.
    Δεν θυμαμαι να αποκαλεσα κανεναν βαρβαρο...μαλλον παρανοησες..εχω ομως την απαιτηση να γινεται σεβαστο το modus vivendi της χωρας μου...φανταζεσε να σκασω μυτη στο αφγανισταν χωρις μπουρκα;ποιος θα ειναι υπευθυνος για οτι μου συμβει....
    Οσο για τα μερικα γατοσκυλακια που χανονται επετρεψου μου να θεωρω το ενδιαφερον και την αγαπη προς τα ζωα δεικτη ανθρωπιας,ευαισθησιας και ανωτερης νοημοσυνης..........η απαξιωση σε μενα τουλαχιστον λεει πολλα κατα ποσο ενας ανθρωπος εχει τις ευαισθησιες του παντιερα ναχαμε να λεγαμε ή ουσιαστικες μεσα στην καρδια του................
    Last edited by nflu; 24-05-2012 at 22:24.

Senior Member
    οτι φοβαμαι πολυ πως τα προχθεσινα θα ξαναγινουν..κ τοτε σιγουρα θα με κλεισουν μεσα..κανεις δεν θελει να καταλαβει ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση μου..οταν φτασω σε σημειο να κανω φονο ισως το συνειδητοποιησουν.(μην τολμισουν να μου πουν καμια μαλακια,εγω προειδοποιησα!!!!!!!) ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ/ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Μιλαμε για κοτζαμ σακουλι να κρεμεται! Δυσκολα θα ναι απο τσιμπημα....
    λιλιουμ,αν καταλαβαινω απο την περιγραφη σου δυστυχως αυτο πρεπει να ξεκινισε απο μαστιτιδα και να εχει κανει μετασταση σε καρκινο.....αν ειναι πρηξιμο σε καποιο απο τα στηθη της υπαρχουν φαρμακα που μπορουν να το γυρισουν....δυστυχως ετσι οπως το περιγραφεις ομως σακουλι να κρεμεται...δυσκολα τα πραγματα....αν μενεις Αττικη παρε τηλ. το ΔΗΚΕΠΑΖ και ζητα βοηθεια...τηλ.210-4015451.Αν σου πουν οτι θα ερθουν να το παρουν θα χρειαστουν μονο την βοηθεια σου ,να τους δειξεις που ακριβως βρισκεται το σκυλακι...οικονομικα εσυ δεν επιβαρυνεσε σε τιποτα.

Senior Member
    Έχουμε μία θεμελιώδη διαφωνία στη συζήτηση, που πιστεύω πως είναι το «Α» και το «Ω»:

Εγώ -δεν- ομιλώ περί ηθών και εθίμων, δοξασιών και διάφορων σαχλαμαρών (για συντομία) των θρησκειών.
    Εσύ ομιλείς περί αυτών των μοτίβων ακριβώς.

Εγώ λέω πως κυρίως τέτοια θέματα προκύπτουν από την πείνα και την εξαθλίωση.
    Εσύ υποστηρίζεις πως πρόκειται περί ενός γευστικού-εθιμοτυπικού καπρίτσιου των γευστικών καλύκων των κατωτέρων ανθρώπων, διανοητικά και συναισθηματικά.
    [και επειδή κατά βάση μόνο στις συγκεκριμένες χώρες, που ανέφερα πριν, καταναλώνουν γατόσκυλα από άποψη και ευχαρίστηση
    (btw το Αφγανιστάν δεν είναι μία από αυτές, τα παμε αυτά)
    φαντάζομαι ότι εννοείς τους κατώτερους Κορεάτες, Κινέζους, Περουβιανούς, Ελβετούς και Αβορίγινες)].

Εγώ λέω πως σ’ αυτή τη χώρα έχουμε και θα έχουμε, με αυξητικούς ρυθμούς, πείνα και εξαθλίωση.
    Και πως τέτοια φαινόμενα θα είναι όλο και πιο χτυπητά και ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε τις αιτίες και όχι (μόνο) το σύμπτωμα.
    Εσύ είσαι υπέρ μιας «τυφλής» modus Vivendi απαγόρευσης.

Υποθέτω πως δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο, ως προς την αντίληψη του φαινομένου, ούτως ώστε να έχει νόημα να συνεχίζουμε για πολύ αυτή τη συζήτηση.

Πλην όμως και ειλικρινώς, with all do respect, έχω την εντύπωση πως εσύ-εγώ-εμείς έναντι αυτών των κακομοιριασμένων ανθρώπων
    είχαμε-χουμε το *προνόμιο* να είμαστε ψαγμένοι, οικολόγοι, βέγκαν/βετζετέριαν, να τρώμε ζυμαρικά ζέας (που είναι και πολύ ωραία btw) ή τοφού,
    να ταΐζουμε τα αγαπημένα μας αιλουροειδή με πατέ μοσχαριού ή με κροκέτες της οκάς και ρύζι χύμα, να είμαστε εναλλακτικοί, σκεπτόμενοι και ευαίσθητοι
    και ταυτοχρόνως να μιλάμε για ... "ανώτερες" και "κατώτερες" νοημοσύνες
    (αλλά ας μην το θίξουμε εκ νέου αυτό, γιατί μου διεγείρει επί πλέον αντανακλαστικά και δεν θα ολοκληρώσομε ποτέ των ποτών).

Ως άνθρωποι σκεπτόμενοι και με προνόμια, λοιπόν, σε σχέση τουλάχιστον με πάρα πολλές και πολλους συνοδοιπόρους μας στον πλανήτη,
    θα ήθελα να παραθέσω το κάτωθι κείμενο, ως ένα δείγμα της ποιότητός μας.
    Και κατ' επέκταση την διαφορά της ανάγκης από την καθ' όλα ημεδαπή ολοκληρωτική σαδιστική μαλακία στον εγκέφαλο
    (που και αυτή, βέβαια, κάποια εξήγηση έχει ως προς την διαπαιδαγώγηση, την ψυχοσύνθεση και την "ελαφρώς" αποκλείνουσα διάσταση του "σωστού" και του "λάθους").
    Πολύ πιθανόν να το έχεις ήδη δει (και σε, ομολογουμένως, καλύτερη ποιότητα):

http://desmond.imageshack.us/Himg96/...pg&res=landing

φιλικά σας καληνυχτώ.