Results 11,431 to 11,445 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
25-05-2012, 01:12 #11431
- In this old house where every door is open
- 25-05-2012, 02:27 #11432
πολλα εγιναν σε μια μερα ο εγγεφαλος μου δεν αντεξε εχει φρικαρει... και δεν μπορω να κλεισω τα ματια μου
σκεφτομαι οσα ειπαμε.. οσα θα πουμε αυριο οσα προκειται να ζησουμε[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
25-05-2012, 02:37 #11433
Πολυ ευκολα βγαζεις πορισματα για το τι εννοω εγω και τι οχι.......αλλα για την ουσια μονο ξυλινη γλωσσα και αφορισμοι...
Ειναι τυφλο modus vivendi αραγε..να εχω γεννηθει Ευρωπαιος πολιτης και να διεκδικω το δικαιωμα μου να ζησω ως τετοιος;και ναι δεν εχουμε τιποτα κοινο γιατι εγω συνηθιζω τα πιστευω μου να τα εφαρμοζω και στην πραξη....και θα πρεπε να ξερεις αφου γενικως εισαι τοσο καλα πληροφορημενος οτι αυτα τα φαινομενα δεν ξεκινησαν τωρα την περιοδο της πεινας και της εξαθλιωσης....και ποιων γευστικων καλυκων;απο οτι εγραψα τοσο μονο καταλαβες;και πιστεψε με εσυ μπορει να αισθανεσε προνομιουχος αλλα εγω οχι...εχω κερδισει την ανθρωπια μου κι εχω διατηρησει την ευαισθησια μου μεσα απο πολλους προσωπικους αγωνες,επιλεγοντας παντα αυτο που μου επεβαλε η συνειδηση μου.
Αληθεια,εχεις συναναστραφει ποτε μεταναστες;ή απο κοντα αυτα τα εξαθλιωμενα πλασματα σου βρωμανε;γιατι εγω εχω συναναστραφει...και ξερω καλα πως το μονο που χρειαζεται για να εχεις σεβασμο απεναντι σε οποιαδηποτε ζωη ειναι να εισαι πραγματικος ανθρωπος και σε αυτο ουτε το χρωμα ,ουτε η φυλη εχει σημασια......αυτο λοιπον ψαχνω εγω και για μενα αυτη ειναι η ουσια..η ανθρωπια και ο πολιτισμος..οχι οπως τον εννοεις βεβαια εσυ με τα πατε και τα τοφου..αλλα ο πολιτισμος που ξεχωριζει τον ανθρωπο απο το αγριμι....ή μηπως να υποθεσω οτι ο δικος σου πολιτισμος εχει ελαστικα ορια και διαμορφωνεται αναλογα με τις συνθηκες;Εσυ εισαι αυτος που βλεπει φυλες...εγω βλεπω ανθρωπους...κι εχω την απαιτηση απο τους ανθρωπους να φερονται ανθρωπινα απο οποιο μερος του πλανητη κι αν προερχονται.......
Ολα αυτα τα σωστα και τα λαθος και οι θεωριες και οι ιδεολογιες...τιποτα απο αυτα δεν προκειτε ποτε να λειτουργησει αν ο ανθρωπος δεν ερθει σε επαφη με τον ανωτερο εαυτο του....και φυσικα δεν χωριζω τους ανθρωπους σε κατωτερες και ανωτερες φυλες οπως αραγε λανθασμενα καταλαβες;....τους χωριζω ομως σε ανθρωπους με συνειδηση,ευαισθησια και συναισθηματικη νοημοσυνη και μη......αυτα και υποθετω πως με τετοιες ιδεες για τους αναξιοπαθουντες αυριο θα εισαι στα συσσιτια του δημου πρωτη σειρα να μοιραζεις την φασολαδα......
25-05-2012, 03:58 #11434
Μου αρέσει το καύχημα για την ιδιότητα του ευρωπαίου πολίτη. Σιγά τα ωά. Ξεχνάμε βέβαια ότι αυτή η ιδιότητα είναι που μας έφερε το μνημόνιο στην πόρτα μας, την άνοιξε,
μπήκε μέσα και μας κατσικώθηκε!
BodyRocker, I love you!
Επίσης, δεν είναι αυτόματα αναγκαία συνθήκη να μοιράζεις φασολάδα σε συσσίτια για να καταλαβαίνεις ότι η φτώχεια είναι η χειρότερη μορφή βίας. Και πως η χειρότερη μορφή βίας που είναι αυτή κουβαλά μαζί και βίες άλλων μορφών. Δεν είναι αυτόματα αναγκαία συνθήκη το είμαι ευρωπαίος και απαιτώ να σέβεσαι τα έθιμά μου! Η απαίτησή μας για σεβασμό θα έπρεπε μάλλον να συνοδεύεται με άλλα πραγματάκια, πχ κοινωνική πρόνοια σε ομάδες ευάλωτες, όχι πογκρόμ από νοικοκυραίους και λοστοκρατούντες καράφλες, όχι από μυξοκλάματα όταν πεθαίνει ένας έλληνας και στ'αρχίδια μας όταν πεθαίνει ένας μετανάστης, όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης και φράχτες στα σύνορα, όχι ο μετανάστης φταίει για ΟΛΑ στη ρημαδιασμένη σου χώρα, από την έλλειψη σεβασμού στα γαμημένα σου έθιμα έως την ανεργία, όχι ρατσιστικά συνθήματα κρότου λάμψης, όχι επιχειρήσεις σκούπα αλλά επιχειρήσεις φιλοξενίας και ένταξης, όχι δε σου δίνω ρε την ιθαγένεια, γιατί η δική μου ιθαγένειαααα, ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΤΙ ΑΞΙΖ' Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, μιλάμε για χρυσάφι, όχι μαλακίες. ΛΟΛ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-05-2012, 04:45 #11435
.................................................. .......................
Last edited by betelgeuse; 25-05-2012 at 05:07.
25-05-2012, 07:35 #11436
Γιατί πρέπει όλα να είναι τόσο δύσκολα; Αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και σήμερα αφού τελειώσω με τη δουλειά πρέπει οπωσδήποτε να χαλαρώσω αλλιώς θα κλατάρω...ουφ...
Παρεμπιπτόντως καλημέρα!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
25-05-2012, 09:00 #11437
Lol, όχι, δεν μου βρωμάνε. Αυτοί και αυτές που μου βρωμάνε είναι τα ημεδαπά με τη γαλλική μύτη, που ξινίζουν τις μούρες τους.
Τουλάχιστον το πατρονάρισμα που κάνουμε ας ακουμπα, στοιχειωδώς, σε πράγματα που έχει πει ή υπονοήσει η-ο άλλη-ος.
Αν, επίσης, θεωρείς ότι δεν έχεις προνόμιο ως λευκή του 21ου αι. στον ευρωπαϊκό χώρο, έναντι άλλων κατοίκων του πλανήτη
ίσως θα έπρεπε, λοιπόν, να κάνεις μια βόλτα απ' τη Σομαλία, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, την Ινδία, την Αϊτή κ.λπ..
Εσυ εισαι αυτος που βλεπει φυλες...εγω βλεπω ανθρωπους
Επίσης πιστεύω ότι ο πολιτισμός διαμορφώνεται και μεταλλάσεται, γρήγορα, ανάλογα με τις οικονομικές και λοιπές συνθήκες,
είτε το θέλουμε, είτε όχι.
Σχετικά με τη φασολάδα, τώρα. Η φασολάδα ή τα κάποιο ολίγα ευρώ που δίνουμε είναι καλά για κάποι@ που πεινά.
Όμως είναι ανεπαρκή και σίγουρα δεν αντιμετωπίζουν τις αιτίες, στις οποίες αιτίες (επαναλαμβάνομαι) ο Δυτικός κόσμος έχει βαθιά το χέρι μέσα
και σφυρίζει αδιάφορα.
Ξέρεις πως λέγεται αυτό;:
Αδυναμία σύνδεσης αιτιών-αποτελεσμάτων, κοντοφθαλμίαση, υποκρισία και blaming the victim.
Όπως είπα και πριν διαφωνούμε στη ρίζα, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, χωρίς να επαναληφθώ.
καλημέρα σ' όλες
καλημέρα rain.Last edited by Body-Rocker; 25-05-2012 at 09:26.
http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ
25-05-2012, 09:16 #11438
σκέφτομαι έχω δικαίωμα να χαλαρώσω άραγε?και πως θα μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου μοναδικές στιγμές χωρίς να ξοδέψω μία !!!
25-05-2012, 10:13 #11439
Σου χει κολλησει αυτο το <<εθιμα>> και σενα και του φιλου σου,μια λεξη ομως που εγω δεν χρησιμοποιησα ποτε......Εσυ με το Ερωπαιος πολιτης καταλαβες το μνημονιο;μεχρι εκει φτανει;Γιατι εγω με τον ορο Ευρωπαιος πολιτης προσδιοριζω το δικαιωμα μου να ζω ..σε μια κοινωνια δημοκρατικη,που σεβεται τις ζωντανες υπαρξεις ανθρωπινες και μη και γινονται σεβαστα τα δικαιωματα ολων....αυτο εννοω.....κι εχω το δικαιωμα να το διεκδικω απο τον οποιοδηποτε και Ερωπαιο και μη......
και να το παρουμε πρακτικα αφου στις θεωριες κολλαμε......εσυ δηλαδη στην γειτονια σου ,θα το εβρισκες φυσιολογικο ο γειτονας να μαζευει τα αδεσποτα ζωα και να τα ψηνει αφου και εφοσον πειναει;Κι οταν τα ζωα θα τελειωναν τι αλλο ακριβως θα εβρισκες φυσιολογικο;Με συνθηματα ξερω κι εγω να μιλαω....εξω η εοκ ,εξω το νατο...τι αλλο;τα ΑΤΙΑ υπαρχουν.....
στην πραξη ομως τι γινεται.....ναι στην καθημερινοτητα ,που οταν βλεπεις την φτωχεια γυρω σου και σε στεναχωρει τοσο...πας να μοιρασεις φασολαδα ή οτι αλλο....αν δεν ειναι η λυση αυτη στην πεινα τοτε ποια ειναι;
Και για τα δικαιωματα των μεταναστων μη κανεις σε μενα κηρυγμα αφ υψηλου.....οταν μαθεις να τους βλεπεις καταρχην ολους σαν ανθρωπους...ελληνες και ξενους...και μετα σαν μεταναστες-Ελληνες.....ελα να ξαναμιλησουμε.........Last edited by nflu; 25-05-2012 at 10:43.
25-05-2012, 10:24 #11440
Κοριτσάκι μου! Μην αφήσεις κανέναν να σου κάνει κάτι ξανά! Κ φυλακή να πας κ ψυχιατρείο, πάλι το χατήρι θα τους κάνεις! Αν θέλουν ας πάνε εκείνοι!!! Μαζί σου είμαι κ ξέρεις πως ότι θες εδώ είμαι! Φύγε κ έλα Αθήνα ένα Π/Σ/Κ να τα πούμε! Σοβαρά το λέω! Να δείς μπας κ σου αρέσει κ όταν ξεμπερδέψεις με τις δουλειές σου έρχεσαι κ μόνιμα!!! Χεχε!!! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε φτάνει σε τέτοια σημεία! Κ όποιος το κάνει, πάσχει ο ίδιος που γουστάρει να φέρνει υγιή άτομα σε τέτοια στάδια θυμού! Αι σιχτιρ πια!
25-05-2012, 10:31 #11441
χαχα καλό σου βγήκε!!!τί άλλο θ' ακούσουμε πλέον; nlfu, όταν ο άλλος έχει φάει κόλλημα με τους ξένους μετανάστες
και δεν βλέπει τους μετανάστες-έλληνες, που τους κατάντησαν έτσι στην ίδια τους την χώρα, άστο καλύτερα κοριτσάκι μου..
μόνο επίδειξη ανθρωπιάς δεν λέγεται αυτό!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
25-05-2012, 10:32 #11442
....ναι δωσε εσυ πρωτα κανα ευρω στον μεταναστη που πουλαει χαρτομαντηλα στα φαναρια,ταισε και καμμια φτωχη οικογενεια...κι ας το Δυτικο κοσμο να βαζει το χερι οπου θελει......γιατι για να αλλαξει ο κοσμος πρεπει πρωτα να αρχισει να αλλαζει σε προσωπικο επιπεδο ο καθενας απο εμας....
Μιλας εσυ για πατροναριμα.....απαπα...ριχνε ις το επιπεδο ,γιατι το προηγουμενο ποστ σου ενα πατροναρισμα ηταν απο την αρχη ως το τελος.....
Ποιος σου ειπε οτι εχω προβλημα με την κουλτουρα του καθε λαου ,τα ηθη και τα εθιμα του;Αυτο εβγαλες σαν ουσια;Στο ξαναγραφω λοιπον μπας και το καταλαβεις.......απο οποια χωρα,απο οποια θρησκεια,απο οποιο πλανητη......περιμενω απο τον ανθρωπο να ειναι ανθρωπος με ευαισθησιες,συνειδηση και συναισθηματικη νοημοσυνη κι αυτο ειναι κατι που μπορει ο καθε ανθρωπος να το εχει μεσα του...απο τις Βρυξελλες μεχρι το πιο απομακρυσμενο χωριο της αφρικης........
κι αφου δεν σου βρωμανε...οπως λες σιγουρα λοιπον θα εχεις συναναστραφει μερικους....ελα να ανταλλαξουμε εμπειριες..εχεις μιλησει ποτε με πακιστανους,να ερθουνε στο σπιτι σου ας πουμε να κερασεις καφε;γιατι εγω εχω..συναδελφο του συντροφου μου οταν δουλευε σε τεχνικη εταιρια....και σε πληροφορω πως ηταν μια χαρα ανθρωπος...και στην πατριδα του που την υπεραγαπουσε ηταν κατι σαν δασκαλος στο χωριο του...λοιπον αυτος γιατι δεν ηταν αγριμι,μεγαλωσε στην Ευρωπη;....η εσωτερικη ποιοτητα του καθενος δεν εχει να κανει ουτε με την μορφωση ουτε με την χωρα που γεννηθηκε......ή μηπως επειδη ειναι καποιος μεταναστης πρεπει να του αναγνωρισω το ελαφρυντικο των ασχημων συνθηκων ζωης στην χωρα του οταν φερεται σαν αγριο ζωο..........
...ναι διαφωνουμε στην ριζα και θα το πω και σε σενα μαθε πρωτα βαθια στην καρδια σου να βλεπεις ολους τους ανθρωπους σαν ισους...και μετα ελα να ξαναμιλησουμε.....
25-05-2012, 10:39 #11443
25-05-2012, 10:46 #11444
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
25-05-2012, 11:46 #11445
αχ βρε παιδια ειστε ολοι τοσο καλοι ανθρωποι εδω, που τρεχετε ολη μερα και μοιραζετε συσσιτια, φανταζομαι κανετε και δωρεες οσοι ειστε βολεμενοι κι εχετε δουλεια ακομα γιατι σας περισσευουν, και τους παιρνετε και σπιτι σας πεντε πεντε για να εχουν που να κοιμηθουν (γι'αυτο δε βλεπουμε κανεναν στο πεζοδρομιο).
φροντιζετε και τα ζωα, τα σκυλια και τα γατια, και τα παπαγαλακια ειδικα του indymedia! τα συνορα ομως ειτε ανοιχτα ειτε κλειστα στο ελλαδισταν, το ιδιο πραμα ειναι. μπαινει ο καθενας ανενοχλητος, οποτε δε χρειαζεται να κλαιγεστε γι'αυτα, εδω τα εχουμε για φιγουρα. οπως κι ολα τα υπολοιπα δλδ, φιγουρατζηδες μια ζωη οι ελληνες.
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία