Results 11,671 to 11,685 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
02-06-2012, 13:04 #11671
Οτι αν τωρα ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης... αν αποφασισω να βαλω λουκετο... την εχω στο τσεπακι.... τι θα κανω....? τι να κανω...? αϊ στο διάτανο ολοι τους.........
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
- 02-06-2012, 13:05 #11672
02-06-2012, 13:09 #11673
02-06-2012, 13:11 #11674
02-06-2012, 15:11 #11675
- In this old house where every door is open
Και μονο οτι δε σεβονται την κατασταση σου και σε νευριαζουν και σε τσιτωνουν, καταλαβαινεις ποσο χαμενοι ειναι στον μικροκοσμο τους, στον εγωισμο τους και τις αδυναμιες τους. Να βαζεις πανω απο ολα το παιδι σου και εσενα, και μην αφηνεις να σε αγγιζουν τετοιες καταστασεις. Και καλο θα ηταν να φυγεις οσο μπορεις μακρια!
02-06-2012, 17:36 #11676
σκεφτομαι πως γινεται ενω γεννηθηκες στις 15 ιουλιου καρκινος στο ζωδιο το πιο ευαισθητο του κυκλου, να εισαι ο πιο διασημος πυγμαχος πλεον της ελλαδας εχωντας 150 νικες και 85 νοκ αουτ, με μολις 1.67 υψος κι 70 κιλα. οσοι αναρωτιεστε το ονομα του, ειναι Μιχαλης Ζαμπιδης. πραγματικα σκαω κι εγω απ'τη ζηλια μου, που ενω ηθελα μικρος να γραφτω καρατε και λοιπες πολεμικες τεχνες, δε με αφησαν και προτιμησαν να με στελνουν σε ενα σωρο αχρηστα φροντιστηρια για μαθηματικα, αρχαια και παπαρια μαντολες που τωρα μου ειναι αχρηστα. δε θα καταντουσα ενας δεινοσαυρος 88 κιλων αν ξεκινουσα απο μικρος τις προπονησεις και μαθαινα σε εναν καλυτερο τροπο ζωης. αυτο δε θα το συγχωρεσω ΠΟΤΕ στους γονεις μου.
02-06-2012, 18:16 #11677
Σκέφτομαι ότι έχουν ερημώσει τα διαδικτυακά μου στέκια και πόσο βαριέμαι να διαβάσω από την άλλη.
02-06-2012, 18:17 #11678
02-06-2012, 18:39 #11679
Όσο λιγότερο σκέφτεται κανείς, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι. Κανόνας.
02-06-2012, 18:41 #11680
και πως γινεται να μη σκεφτεσαι?
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
02-06-2012, 19:00 #11681
Αστα βραστα. .αυτο θα κάνω θα αρχίσω να μαζεύω τα πράγματα ,θα μετακομισω να βρω την ηρεμία μου..όχι μόνο τη δική μου μα κυρίως του μωρού..θελω κ πρεπει να εχω ηρεμη εγκυμοσυνη δε θελω να κινδυνευσει .εξάλλου δεν παει άλλο..θέλω κ πρέπει να τακτοποιηθούν όλα πριν έρθει η ώρα της γεννας(αργεί βέβαια ακόμα)αλλα το γοργόν κ χάριν έχει. !
(soulmatesNeverDie!!!)
02-06-2012, 22:33 #11682
ποσο τυχερη ειμαι που σε εχω στη ζωη μου ρε κουκλι..κοιτα πως τα φερνει η ζωη ε??ποιος θα μου το'λεγε οτι τελικα θα καταληγαμε να κανουμε κ παιδακι(OMG):P απλα θελω να σου πω ''ευχαριστω'' για ολα..γιατι οπου κ αν κοιταξω εσυ ησουν παντα εδω.ανεχοσουν τα παντα κ ποτε δεν παραπονεθηκες για τιποτα,παντα(ακομα κ στα πιο ασχημα ΓΙΑ ΣΕΝΑ) χαιροσουν με τη χαρα μου κ λυποσουν με τη λυπη μου..με εχεις δει σε απειρες φασεις της ζωης μου κ ποτε δεν παρεξηγησες τιποτα,παντα ησουν εδω κ μου εδειχνες με καθε τροπο την αγαπη σου.θα μπορουσα να γραφω μεχρι αυριο για οσα εχουμε περασει μαζι αυτα τα 12χρονια που σε ξερω κ για το ποσο ευγνομων ειμαι,για το πως νιωθω κ τι σημαινεις για μενα..μα δε μου φταιει κανεις εδω μεσα:P so,τα υπολοιπα απο κοντα!
(soulmatesNeverDie!!!)
02-06-2012, 22:37 #11683
- In this old house where every door is open
Σκεφτομαι οτι θα θελα να διαβαζω περισσοτερα τετοια ποστς σαν το αποπανω!!! :D
03-06-2012, 00:07 #11684
Καλησπέρα. Θα είμαι σχετικά σύντομη για την ώρα, αλλά μόλις μπορέσω θα σχολιάσω κι άλλα που πιστεύω πως οφείλω να σχολιάσω απ' όσα γράφτηκαν. Για την ώρα, αυτά τα ολίγα...
"Σέβομαι τη δουλειά που έχεις κάνει και κάνεις για τα ζώα Ροκ, αυτό που δε σέβομαι καθόλου όμως, είναι σε εποχές αναζωπύρωσης φυλετικού μίσους να χρησιμοποιούνται και τα αδέσποτα ως άλλη μία απόδειξη της υποδεέστερης φύσης των μεταναστών από εμάς τους ευαίσθητους ευρωπαίους με τη συναισθηματική νοημοσύνη. Δεν ξέρω τι έκανε η γιαγιά σου, εμένα όμως η πείνα μου φαίνεται αρκετά δυνατή δικαιολογία για διάφορα εγκλήματα. Η δική μου η γιαγιά είχε γίνει κλέφτρα πχ, και διαπομπεύτηκε. Λες να το ήθελε? Σπρώχτηκε από τις συνθήκες. Η δική σου λες ήταν ηρωίδα. Φαίνεται τα δικά μου γονίδια δικαιολογούν το έγκλημα όταν ψάχνουν βαθύτερα από την επιφάνεια. Δε συνεχίζω άλλο το θέμα.".
Λοιπόν Ρέϊν, δε θυμάμαι να καταφέρθηκα ποτέ εναντίον των αλλοδαπών, ούτε να εκφράζω ποτέ την περηφάνεια μου επειδή είμαι... ελληνίδα, λολ... αντιθέτως, για τους έλληνες που τους έχω χεσμένους έχω κάνει ουκ ολίγες αναφορές. Ή μάλλον για τους συνανθρώπους και συμπολίτες μου εν γένει... όπως έχω γράψει ουκ ολίγες, για το ρατσισμό που βιώνω ακόμη ως "ζωόφιλη". Θα γράψω λοιπόν για αυτόν που έχω φάει στην καμπούρα μου και από έλληνες, και από αλλοδαπούς, Την επόμενη φορά για να κλείσω κι εγώ. Και ρατσισμό έχω φάει και ως αλκοολική επίσης, αν και ουδέποτε έδωσα δικαιώματα. Βλέπεις τους "ζωόφιλους", τους αλκοολικούς, τους καλούς, τους κακούς - και τους άσχημους, λολ - τους κάνει ο χαρακτήρας. Κι ως γνωστόν, για όσους τυχαίνει να με έχουν διαβάσει και πιο παλιά, δε βάζω καμιά οικογένεια, περιβάλλον, πατρίδα, θρησκεία, μόρφωση και... ψυχολογικά προβλήματα πάνω απ' το χαρακτήρα... αλλά μάλλον αυτό δεν εξυπηρετεί και δε βολεύει για να προωθείται και να γίνει κάποια στιγμή κατανοητό απ' τους ανθρώπους. Κι αν το θέλεις - σε φόρουμ ψυχολογίας είπαμε είμαστε; - δε βολεύει και την ίδια αυτή την επιστήμη.
Εγώ θα γράψω λοιπόν και λίγο εκτενέστερα όταν μπορέσω και νά 'σαι σίγουρη πως δε θα σου αποδώσω κανένα χαρακτηρισμό. Δε μου κάνει αυτό πια. Είπαμε, όσο εξελίσσεται κανείς, καλό είναι να μιλάει λιγότερο. Ίσως γιατί δεν υπάρχει πια λόγος να λέει πράματα...
Τζόαν ευχαριστώ, ελπίζω να είσαι καλά. Έλα να πιούμε καφέ... στις 5 τα χαράματα, λολ...:)...
"μεταναστης-καλος,μεταναστης-κακος......... λες και αυτοι οι ανθρωποι βγαινουν μονοπατα σε δυο μονο καλουπια.......
κριμα,ο καθε ανθρωπος...θα πρεπε να κρινεται απο το χαρακτηρα και την συμπεριφορα του σαν μοναδα.... κι επισης να μην χρησιμοποιειτε σαν παντιερα σε σκοπιμοτητες,ενθεν και κειθεν,πεταμενος σε ενα μεγαλο καζανι που βραζει...................κριμα.".
Είναι απ' αυτά που ξεχώρισα όταν ξεκίνησα να σε διαβάζω ΕνΦλου... και πολύ με χαροποιεί που είναι κι άλλοι που το πιστεύουν αυτό. Μακάρι να έβρισκα περισσότερους, μέχρι και η μύγα μες στο γάλα βαριέται μόνη της αδερφάκι μου...:)...
Καλό μήνα, μπας και κάτσει καλός και δε μας μαστιγώσει και αυτός... ά, Βοϊντ... ουδεμία επίπληξις... ήταν μέσα στα πλαίσια της κούρασης ίσως... Κενέ δε σου μιλάω... γιατί έκανες τροποποίηση;... θες να έρθεις μια βδομάδα να δεις τη... βολεμένη μου ζωή, λολ;...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
03-06-2012, 00:12 #11685
πριν λιγες μερες ξανασκεφτόμουνα τα χειροότερα,τωρα σκεφτομαι οτι πρεπει να περνάω
τη καθε μέρα γιατι έτσι πρεπει..[SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα