Τι σκέφτεστε; - Page 787
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 787 of 1532 FirstFirst ... 2876877377777857867877887897978378871287 ... LastLast
Results 11,791 to 11,805 of 22967
    Senior Member
    μμμμμ.. αν το καλοσκεφτειτε παιδια και με πολλες πολλες ανακατευθυνσεις.. ενα υγιες εντερο μπορει να φερει σαν αποτελεσμα εναν υγιη νου.... ειδικα αν αφιερωνεις και χρονο.. χαχα (εξου και η εκφραση...εισαι πολυ δυσκοιλιος βρε παιδι μου...)
    Υγ..>Ιωαννη δεν ειμαι αγορακι..χεχε..αλλα που να φανταστεις κι εσυ οτι μια γυναικα θα εγραφε κατι τοσο χυμα..οκ.. μην ακους τι λενε οι γυναικες στην τουαλετα τα ιδια ακριβως μες σας κανουνε....ωχ..τωρα το παραχ..σα ,νομιζω)

Senior Member
    thank you Joan!!!!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    thank you Joan!!!!
    You 're welcome! Βλέπεις εξαπανέκαθεν έχω ένα πρόβλημα με την αδικία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χααααααχαχαχαχχαχαχαχ! Ααααααααχαχχαχαχαχαχα! Καλό αλλά πολύ χύμα το μνμ σου... :D
    Χριστινα παντως χαιρομαι πολυ που γελασες!:)

Banned
    παρακαλω μη γραφονται ανακριβειες, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. κι εγω πχ δεν εχω κανενα προβλημα με το μηνυμα της nflu, ισα ισα το αντιθετο με φτιαχνει κι ολας (nflu αν σου ρθει εμπνευση και θελησεις να εκφραστεις ελευθερα, μη διστασεις να μου στειλεις).

καταταλλα φχαριστω τη χρηστρια Joann γι'αυτη τη μικρη αναδρομη που μου εκανε. πραγματικα με τιμαει, γιατι εχω γραψει πολλα διαμαντια σε τουτο το θρεντ συγκεκριμενα.

αυτα και RIP στον Αθηνοδωρο Προυσαλη (καμια σχεση με τη κουβεντα, απλα επι της ευκαιριας που ξαναποσταρα, ειπα να το αναφερω).

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    το μηνυμα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο..... βρε τοσο καιρό προσπαθουμε απεγνωσμένα να ανεβάσουμε το επίπεδο και εσύ τωρα πέτυχες αυτο που δεν πέτυχε κανεις άλλος (αν εχω λαθος διορθωστε με) άγγιξες τον πάτο! για λεγε, πως σου ρθε να το ποστάρεις? κι αλλου που σε συναντω γραφεις αναλόγως σοβαρα μηνυματα. πάντως εισαι πολύ παραστατικός..... Γελάς Χριστίνα, γελάς...!
    Γιατί να μην γελάσω βρε Γιάννη? :)
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post

Kατά τα άλλα μας ενοχλούν τα μηνύματα της μαρκέλας επειδή είναι
    πολιτικού περιεχομένου και το μήνυμα της nflu....
    Σιγά το επίπεδο εδώ μέσα που μας το χάλασε το μήνυμα της κοπέλας...
    Μπα, εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα να χαλιεται με οτι θελει και να το εκφραζει,αρκει να κραταει ενα επιπεδο.
    Περι ορεξεως...

Senior Member
    Κενο αφου αρεσει σε σενα.. περνω δυναμη να απελευθερωσω τους ελευθερους στοχασμους μου!!!Η εμπνευση μου στις υπηρεσιες σου..:)
    (ελπιζω να μην εννοουσες εμπνευση του κ..... ) :D

Banned
    Κενο αφου αρεσει σε σενα.. περνω δυναμη να απελευθερωσω τους ελευθερους στοχασμους μου!!!Η εμπνευση μου στις υπηρεσιες σου..:)
    (ελπιζω να μην εννοουσες εμπνευση του κ..... ) :D
    οτι θελεις καλη μου, εγω δεν ειμαι κομπλεξικος να σου πω γιατι εκφραστηκες ετσι κι οχι αλλιως. ;)

Senior Member
    Από τη στιγμή που δεν προσβάλει ή δεν προσβλήθηκε κανείς, μια χαρά τα είπε!
    Μην αρχίσουμε πάλι με τα ταμπού ...θα ταμπουρωθούμε ο καθένας σπίτι του μετά!
    Το διαφορετικό μας ανοίγει και τα μυαλά..δεν είναι ανάγκη να το ασπαστείς!

:)
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Σκεφτομαι,πως οτι γενικα εχει να κανει με το εντερο ,ειναι μεγαλο μανικι..
    κολικοι,κολιτιδες,διαροια, δυσκοιλιοτητα.
    το καλυτερο ειναι να μπορεις να πηγαινεις στην τουαλετα καθε πρωι και να αδειαζεις ησυχος,αμεριμνος και με το πασο σου.
    Ειναι μια διαδικασια ,που σε βοηθα να ερχεσε σε αμεση επαφη με τον εσωτερικο εαυτο σου,μεχρι και σε διαλογισμο μπορεις να φτασεις με ενα καλο χεσ..μο.
    To δηλώνω δημοσίως είμαι φαν σου ,είσαι απερίγραπτη...... βρε βρίσκεις την αυτοεκτίμησή σου χαχαχαχαχχαχαχα .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    να και ενας ανθρωπος που με νιωθει.....:)

Banned
    εντωμεταξυ ειναι και καλοκαιρι, και αυτο σε συνδιασμο με τα πρωκτικολογα μας κανει τουμπανο, αλλα δε πειραζει συνεχιστε αφοβα.

Senior Member
    Σκεφτομαι,πως οτι γενικα εχει να κανει με το εντερο ,ειναι μεγαλο μανικι..
    κολικοι,κολιτιδες,διαροια, δυσκοιλιοτητα.
    το καλυτερο ειναι να μπορεις να πηγαινεις στην τουαλετα καθε πρωι και να αδειαζεις ησυχος,αμεριμνος και με το πασο σου.
    Ειναι μια διαδικασια ,που σε βοηθα να ερχεσε σε αμεση επαφη με τον εσωτερικο εαυτο σου,μεχρι και σε διαλογισμο μπορεις να φτασεις με ενα καλο χεσ..μο.
    μπραβο, εγω που νομιζα πως μονο οι αντρες το εκτιμουν το καλο πρωινο με εφημεριδα, καφε και τσιγαρο. Ο,τι πρεπει για να ξεκινησει η μερα καλα. Σε οποιον δεν αρεσει μπορει καλλιστα να το σταματησει και να νοιωθει ανωτερο ειδος :Ρ

.......σκέφτομαι πως πρέπει να βρω ένα τρόπο να μείνω στο εξοχικό μου ένα τρίμηνο μήπως και ξεκουραστώ...:ΡΡΡΡΡ