Τι σκέφτεστε; - Page 798
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 798 of 1532 FirstFirst ... 2986987487887967977987998008088488981298 ... LastLast
Results 11,956 to 11,970 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Αν κάνεις πλάκα και δε το κατάλαβα, πάω πάσο... με την έννοια πως έχει καταντήσει "φυσιολογικό" το αρρωστημένο φυσικά... αν δε κάνεις πλάκα και απαντήσω σοβαρά, αποποιούμαι την ταμπέλα του "φιλόζωου" για τον απλούστατο λόγο πως η λέξη παραπλανεί ενώ στην ουσία παραπέμπει στο αυτονόητο... είσαι φίλος της ζωής, αγαπάς τη ζωή, απλά πράματα... σας τα έχω πρήξει υποθέτω, αλλά για μένα είναι το μεγαλύτερο κριτήριο... χμμ, μέτρο μέτρησης ίσως. Για όλες τις συμπεριφορές, νοημοσύνες, μαλακίες εν γένει... και θυμήθηκα τώρα και μια άποψη που εκφράστηκε κάποιες μέρες πριν... κάποιοι δε βάζουν στην ίδια θέση τους ανθρώπους με τα ζώα... οι άνθρωποι είναι κλάσσης ανώτεροι...

Τρίχες κατσαρές... οι άνθρωποι πάντα φοβόντουσαν την ανωτερώτητα των ζώων... και ο πιο κοντά στην "τελειότητα" φτιαγμένος, απλά φροντίζει και για ό,τι άλλο κινείται και αναπνέει... δε μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτό...
    δλδ οι πακιστανοι δεν αναπνεουν?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Να παραθεσω κιε γω μερικα quotes με τα οποια συμφωνω.

«Να μάθεις ένα παιδί να μην πατήσει την ακρίδα, είναι τόσο πολύτιμο για το παιδί, όσο και για την ακρίδα» B. Miller

«Άνθρωποι που αποκλείουν οποιοδήποτε πλάσμα του Θεού από προστασία, συμπόνια και έλεος, θα συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο και στους συνανθρώπους τους» Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης

«Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος κρίνεται από το πως φέρεται στα ζώα» Μαχάτμα Γκάντι

«Όσο ο άνθρωπος συνεχίζει να είναι ο άσπλαχνος καταστροφέας των κατώτερων ζώντων όντων δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη. Γιατί όσο οι άνθρωποι κατασφάζουν τα ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Πράγματι, αυτός που σπείρει τον καρπό του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να δρέψει χαρά και αγάπη.» Πυθαγόρας

«Ρωτάς του ερευνητές γιατί κάνουν πειράματα πάνω στα ζώα, και σου απατάνε «Επειδή τα ζώα είναι σαν εμάς». Ρωτάς τους ίδιους ερευνητές γιατί είναι ηθικά σωστό να κάνουν πειράματα στα ζώα και σου απατάνε: «Επειδή τα ζώα δεν είναι σαν εμάς». Τα πειράματα στα ζώα μπορούν λοιπόν να γίνονται χάρη σε μια λογική αντίφαση» C. Magel

«Σκλαβώσαμε τα υπόλοιπα οντά του ζωικού βασιλείου, και τους φερθήκαμε τόσο άσχημα, που αν ποτέ μπορούσαν να φτιάξουν μια θρησκεία, χωρίς αμφιβολία στο Διάβολο θα έδιναν ανθρωπινή μορφή.» William Ralph Inge

«Η ερώτηση δεν είναι αν καταλαβαίνουν, ούτε αν μιλάνε, αλλά αν υποφέρουν.» J. Bentham

«Η αληθινή ηθική δοκιμασία της ανθρωπότητας, αποτελείται από τη στάση της απέναντι σε εκείνους που είναι στο έλεός της: τα ζώα.» Μίλαν Κούντερα

«Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά, κάνει το κακό αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα. Από όλα τα πλάσματα ο άνθρωπος κάνει τα απεχθέστερα έργα. Μόνο αυτός κατέχει την κακία, μόνο αυτός προκαλεί πόνο γνωρίζοντας συνειδητά τι είναι ο πόνος.» Μαρκ Τουέιν

«Η πεποίθηση ότι τα ζώα δεν έχουν δικαιώματα και η ψευδαίσθηση που έχουμε οι άνθρωπο ότι το πώς τα μεταχειριζόμαστε δεν έχει επιπτώσεις στην ηθική μας, είναι ένα παράδειγμα της Δυτικής βαρβαρότητας. Η συμπόνια για όλη την πλάση είναι το μόνο εχέγγυο ηθικότητας.» Σοπενχάουερ

«Η μη βία οδηγεί στην υψηλότερη ηθική, που είναι ο στόχος όλης της εξέλιξης. Μέχρι να σταματήσουμε λοιπόν να προκαλούμε πόνο σε άλλα ζωντανά πλάσματα, θα είμαστε βάρβαροι.» Τόμας Έντισον

«Αυτός που είναι απάνθρωπος στα ζώα γίνεται σκληρός και στην επαφή του με τον άνθρωπο. Μπορούμε να κρίνουμε την ψυχή ενός ανθρώπου από τη συμπεριφορά του στα ζώα». Εμμανουήλ Καντ

Senior Member
    ... και θα περίμενες να σου απαντήσω πάλι σοβαρά μετά τη μαλακία που έγραψες παραπάνω;... την απάντηση δώστη εσύ στον εαυτό σου. Εγώ έχω απαντήσει προ πολλού. Καλό σου μεσημέρι...:)...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    ... και θα περίμενες να σου απαντήσω πάλι σοβαρά μετά τη μαλακία που έγραψες παραπάνω;... την απάντηση δώστη εσύ στον εαυτό σου. Εγώ έχω απαντήσει προ πολλού. Καλό σου μεσημέρι...:)...
    Καλο μεσημερι και σε σενα :)

Senior Member
    ...ας πάρουμε το μισό απόφθεγμα του Καντ λοιπόν, ούτε καν ολόκληρο, λολ!... κι ας αφήσουμε όλα τα υπόλοιπα γιατί θα γράφουμε ένα μήνα και δε λέει έ;...

"Μπορούμε να κρίνουμε την ψυχή ενός ανθρώπου από τη συμπεριφορά του στα ζώα». Εμμανουήλ Καντ".

... κατάλαβες αχλ γιατί δε θα είχαν δουλειές οι "ψυχολόγοι";... θα ήταν πολύ εύκολο. Αλλά θα αργήσει να γίνει. Μέχρι τότε, καλή συνέχεια στα... ψυχολογικά μας προβλήματα και στην... ανωτερότητα του είδους... και καλή μας όρεξη επίσης, να φάω κι εγώ η πορωμένη κάτι τίς...:)...

Senior Member
    ...ας πάρουμε το μισό απόφθεγμα του Καντ λοιπόν, ούτε καν ολόκληρο, λολ!... κι ας αφήσουμε όλα τα υπόλοιπα γιατί θα γράφουμε ένα μήνα και δε λέει έ;...

"Μπορούμε να κρίνουμε την ψυχή ενός ανθρώπου από τη συμπεριφορά του στα ζώα». Εμμανουήλ Καντ".

... κατάλαβες αχλ γιατί δε θα είχαν δουλειές οι "ψυχολόγοι";... θα ήταν πολύ εύκολο. Αλλά θα αργήσει να γίνει. Μέχρι τότε, καλή συνέχεια στα... ψυχολογικά μας προβλήματα και στην... ανωτερότητα του είδους... και καλή μας όρεξη επίσης, να φάω κι εγώ η πορωμένη κάτι τίς...:)...
    Φανταζομαι δεν ζητας συγνωμη απο την μπριζολα πριν την φας :)

Senior Member
    ... υποθέτω πως νιώθεις την ανάγκη να νιώσεις... ανώτερος... θα σε λυπήσω... κι όταν αρχίσεις να ξυπνάς στις 5 το πουρνό για να καλλιεργήσεις μόνος σου τη μελιτζάνα που θα φας - γιατί δε θα σε ταϊζουν οι γονείς σου ενδεχομένως - έλα να κάνουμε συζήτηση... μέχρι τότε, καλά κάνεις και απευθύνεσαι με αυτό το ύφος σε φιλόζωους που τρώνε κρέας... εδώ έκανες λάθος όμως, χτύπησες λάθος πόρτα... κάτσε τώρα στο 90% των... συνανθρώπων και συμπολιτών μου και καλό βόλι... και πάρε και όσους Πακιστανούς θέλεις για να "αναπνεύσουν' με όλους τους "πολιτισμένους" έλληνες... να γίνετε πολλοί οι πολιτισμένοι... σ' αφήνω φίλε, έχω και δουλειές. καλή θέωση να ευχηθώ...:)...

Senior Member
    σιγα την καλιεργια της μελιτζανας που ειναι ο,τι πιο αγριο, την ποτιζεις μονο και βγαζει καρπους συνεχεια, δεν εισαι η μονη που εχει ασχοληθει με αγροτικα :Ρ

Senior Member
    με ρέγουλα τη φύση παιδιά.. πόσο να αντέξει να μας ταΐσει; ..:)
    κάντε κανένα εργοστάσιο καλύτερα να τρώμε κανένα απόβλητο!
    κόψτε κάνα δεντράκι να κάψουμε, να χτίσουμε..
    να βάλουμε και μια φωτιά...και τι σας έχω;
    βουρ για τη νέα πετρελαιοκηλίδα που άνοιξε πρόσφατα..καλά χαμός!
    είναι το Must το καλοκαιριού.. πάμε για βουτιές!!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    με ρέγουλα τη φύση παιδιά.. πόσο να αντέξει να μας ταΐσει; ..:)
    κάντε κανένα εργοστάσιο καλύτερα να τρώμε κανένα απόβλητο!
    κόψτε κάνα δεντράκι να κάψουμε, να χτίσουμε..
    να βάλουμε και μια φωτιά...και τι σας έχω;
    βουρ για τη νέα πετρελαιοκηλίδα που άνοιξε πρόσφατα..καλά χαμός!
    είναι το Must το καλοκαιριού.. πάμε για βουτιές!!
    Αυτα πες τα στους οικολογους που και ρευμα εχουν στα σπιτια τους, και αυτοκινητα και πηγαινουν και διακοπες με αεροπλανο. Εγω ουτε αυτοκινητο εχω, ουτε με αεροπλανο πεταω, ουτε καν θερμανση βαζω τον χειμωνα...

Senior Member
    οι οικολόγοι είναι η ράτσα για το "λόγο" μόνο.. δεν με αφορούν.. χιούμορ ήταν όλο αυτό για το τι χρειάζεται η φύση, μιας και χρειάζεται επεξήγηση..
    πάντως δεν χρειάζεται να στερηθείς τα βασικά για να προστατεύσεις τη φύση...υπάρχει εναλλακτική πάντα.. όχι ότι έγραψες βασικές ανάγκες, δευτερεύουσες είναι.

και για όσους δεν τα έχουν υπ όψιν, τα βήματα της καθημερινότητας:
    1. μείωση κατανάλωσης
    2. επαναχρησιμοποίηση
    3. ανακύκλωση

Senior Member
    οι οικολόγοι είναι η ράτσα για το "λόγο" μόνο.. δεν με αφορούν.. χιούμορ ήταν όλο αυτό για το τι χρειάζεται η φύση, μιας και χρειάζεται επεξήγηση..
    πάντως δεν χρειάζεται να στερηθείς τα βασικά για να προστατεύσεις τη φύση...υπάρχει εναλλακτική πάντα.. όχι ότι έγραψες βασικές ανάγκες, δευτερεύουσες είναι.

και για όσους δεν τα έχουν υπ όψιν, τα βήματα της καθημερινότητας:
    1. μείωση κατανάλωσης
    2. επαναχρησιμοποίηση
    3. ανακύκλωση
    το 70% απο την καταναλωση την εχουν οι γυναικες, το ξερεις αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    το 70% απο την καταναλωση την εχουν οι γυναικες, το ξερεις αυτο?
    παρέθεσε την αντίστοιχη τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα...

.............σκέφτομαι πως την έκανα πάλι τη @@ μου και τσουρουφλίστικα...:(

Senior Member
    παρέθεσε την αντίστοιχη τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα...
    ρωτησε οποια διαφημιστικη θες