Τι σκέφτεστε; - Page 807
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 807 of 1532 FirstFirst ... 3077077577978058068078088098178579071307 ... LastLast
Results 12,091 to 12,105 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    σκέφτομαι μια ερώτηση να σας την κάνω επειδή δεν ξέρω..

Όταν τα σκυλιά ουρλιάζουν επί ώρες λες και ακούς λύκους δυνατά και συνέχεια..σημαίνει κάτι αυτό; γιατί δεν έχουν σταματήσει από το απόγευμα ομαδικά..
    εννοώ για το ένστικτο που έχουν τα ζώα έχουν για επερχόμενα συμβάντα και τέτοια...
    ... ναι αλήθεια είναι... ειδικά όταν το επερχόμενο συμβάν είναι ο παλιατζής με τη ντουντούκα ή ο μανάβης που μέχρι να τα σφάξει και να τα μαχαιρώσει όλα, έχουν γκαγκανιάσει στο ουρλιαχτό όλα τα σκυλιά της περιοχής...:)...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σε μεγαλους σεισμους παντως ξερω οτι εξαφανιζονται απο την περιοχη μερες πριν ποντικια και γατες

Senior Member
    ... οι οροσειρές είναι εκτός σχεδίου πόλεως αχλ... Τζόαν, όπου με πετύχεις, ψήφισέ με, βάρα αλύπητα, λολ!...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... ναι αλήθεια είναι... ειδικά όταν το επερχόμενο συμβάν είναι ο παλιατζής με τη ντουντούκα ή ο μανάβης που μέχρι να τα σφάξει και να τα μαχαιρώσει όλα, έχουν γκαγκανιάσει στο ουρλιαχτό όλα τα σκυλιά της περιοχής...:)...
    μπα σήμερα δεν είχαμε σουρτα φερτες στην περιοχή..
    έχουν ρεπό :P ..αλλά έτσι δεν κάνανε άλλη φορά..
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σε μεγαλους σεισμους παντως ξερω οτι εξαφανιζονται απο την περιοχη μερες πριν ποντικια και γατες
    ειδικά αυτά τα δύο; πως αυτό; για τα ένστικτα αυτού του είδους των ζώων δεν ξέρω τι συμβαίνει..

Senior Member
    μπα σήμερα δεν είχαμε σουρτα φερτες στην περιοχή..
    έχουν ρεπό :P ..αλλά έτσι δεν κάνανε άλλη φορά..
    ... ρε συ;... μπας κι έρχεται ο Σαμαράς να σας επισκεφτεί;...

Senior Member
    Δε θέλω να σου απαντήσω σοβαρά, γιατί έχω πολλά στο μυαλό μου που μπορεί να συμβαίνουν και δε θα ευθυμήσουμε άλλο...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ειδικά αυτά τα δύο; πως αυτό; για τα ένστικτα αυτού του είδους των ζώων δεν ξέρω τι συμβαίνει..
    αν το γκουγκλαρεις ισως μαθεις περισσοτερες πληροφοριες. Σιγουρα δεν προκειται γαι κανενα μαγικο ενστικτο, αλλα μαλλον αισθανονται πολυ πολυ καλυτερα τις δονησεις της γης και τις κινησεις των πλακων. Ειναι καταγεγραμμενο αυτο το γεγονος σχετικα με τα ποντικια και τις γατες απο τα αρχαια χρονια, οπως στο σεισμο που επνιξε την αρχαια Ελικη.

Επισης, σε ενα πιο προσφατο σεισμο, μια θεια μου που ειχε ενα κανισακι, μας ειπε οτι το βραδυ που εγινε ο σεισμος ειχε αρχισει καποιες ωρες πριν και ηταν ανησυχο και γαυγιζε.

Αλλα αν γκουγκλαρεις πολλα θα μαθεις.

Senior Member
    ... ρε συ;... μπας κι έρχεται ο Σαμαράς να σας επισκεφτεί;...
    όχι ευτυχώς ευτυχώς το διασταύρωσα άμεσα..ουφ..

Δε θέλω να σου απαντήσω σοβαρά, γιατί έχω πολλά στο μυαλό μου που μπορεί να συμβαίνουν και δε θα ευθυμήσουμε άλλο...
    να τρομάζουμε είναι δηλαδή;

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    αν το γκουγκλαρεις ισως μαθεις περισσοτερες πληροφοριες. Σιγουρα δεν προκειται γαι κανενα μαγικο ενστικτο, αλλα μαλλον αισθανονται πολυ πολυ καλυτερα τις δονησεις της γης και τις κινησεις των πλακων. Ειναι καταγεγραμμενο αυτο το γεγονος σχετικα με τα ποντικια και τις γατες απο τα αρχαια χρονια, οπως στο σεισμο που επνιξε την αρχαια Ελικη.

Επισης, σε ενα πιο προσφατο σεισμο, μια θεια μου που ειχε ενα κανισακι, μας ειπε οτι το βραδυ που εγινε ο σεισμος ειχε αρχισει καποιες ωρες πριν και ηταν ανησυχο και γαυγιζε.

Αλλα αν γκουγκλαρεις πολλα θα μαθεις.
    και εγώ έχω ακούσει διάφορα αλλά ποτέ επι συγκεκριμένου περιστατικού...
    Θα το ψάξω δοθείσης αφορμής λοιπόν..
    εκτός αν έχουν κατέβει όντως οι λύκοι και δεν το χω πάρει χαμπάρι... :ο

Senior Member
    ... όπως το πάρει κανείς... είναι αδέσποτα, το γνωρίζεις αυτό;... αν ναι, ίσως κάποιο έχει φάει φόλα και τα υπόλοιπα απλά θρηνούν... αν τα ταίζει κάποιος και έχει πάθει κάτι, ενδεχομένως το έχουν αντιληφθεί... πολλά "ίσως" πέρα απ' τα συνηθισμένα και τα αναφέρω επειδή τα έχω δει να συμβαίνουν...

Senior Member
    "εκτός αν έχουν κατέβει όντως οι λύκοι και δεν το χω πάρει χαμπάρι... :ο".

... βρε ο Σαμαράς έχει κατέβει ινκόγκνιτο, και δε το πήρατε χαμπάρι σου λέω!... καλό σας ξημέρωμα!...

Senior Member
    ... όπως το πάρει κανείς... είναι αδέσποτα, το γνωρίζεις αυτό;... αν ναι, ίσως κάποιο έχει φάει φόλα και τα υπόλοιπα απλά θρηνούν... αν τα ταίζει κάποιος και έχει πάθει κάτι, ενδεχομένως το έχουν αντιληφθεί... πολλά "ίσως" πέρα απ' τα συνηθισμένα και τα αναφέρω επειδή τα έχω δει να συμβαίνουν...
    αυτό είναι βάρβαρο ρε... καλά που ζω θα μου πεις..
    είναι κυρίως από σπίτια αλλά γύρω κυκλοφορούν και μια ομάδα αδέσποτα με μια έγκυο ανάμεσα..
    λες να την έκανε κανένας την @@ του? και σήμερα που τα μίλησα με κοιτούσαν με ένα βλέμμα...
    καλά σίγουρα θα μαθευτεί ποιος την έκανε τη δουλειά αν είναι αυτό που λες και θα πάω να του πω μια Καλημέρα από κοντά..

Banned
    σκεφτομαι πως οταν ειμασταν μικροι πιναμε το νουνου το γαλα για ενα δυνατο νου, καθαρο πνευμα, και κοφτερο μυαλο. αυτα χαραμιστηκαν με το που μπηκαμε στη πρωτη ταξη του δημοτικου και μας χωναν με το ζορι ολη τη σαβουρα. μαθε παιδι μου γραμματα λεγαν οι μεγαλυτεροι μας, οπου γραμματα = τα απαραιτητα στοιχεια για να γινεις αλλο ενα πιονι του συστηματος. διοτι δεν ειναι δυνατον να βριζεις αυτο που σε τροφοδοτει. ουτε να λες οτι εμαθες κατι, οταν η μεθοδος τους δεν ειναι καν για να μαθαινεις. ποιος μαθαινει αλλωστε με την παπαγαλια? κανεις, γι'αυτο γινονται παπαγαλακια αργοτερα και των κομματων τους. μια πλυση εγκεφαλου που πλασαρεται σαν γνωση. οχι πως αυτα που πρεπει να μαθουν παπαγαλια ειναι κατι το αξιολογο. ειπαμε, ισα ισα να τους βγαζεις την εργασια και να γινεις μια μικρη κυρια, οπως σε θελει η καθως πρεπει κοινωνια.

Senior Member
    ΚΕΝΟ κάνεις διακοπούλες, απ' ό,τι βλέπω;