Τι σκέφτεστε; - Page 843
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 843 of 1532 FirstFirst ... 3437437938338418428438448458538939431343 ... LastLast
Results 12,631 to 12,645 of 22967
    Senior Member

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x
    Last edited by Curie; 27-06-2012 at 18:49.
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    ... όχι κορίτσι, δεν είναι το... Μποζίδιο... σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... ήταν τρία αδεσποτάκια που ήξερα κατά βάθος πως θα φύγουν... απλά, όταν περνά καιρός - και θέλεις να πιστεύεις πως τα κατάφεραν - σου έρχεται κάπως... θαρρείς πως συνήθισα το θάνατο παρότι τον βιώνω από παιδάκι;... λολ!... αν παίζει το ότι είχαν φροντίδα στα τελευταία τους, ναι την είχαν όσο μπόρεσα... και για να χαρείς - θα βάλω και πιο πρόσφατη φωτό κάποια στιγμή - το Μποζίδιο είναι αυτό...:)... θα γράψω την ιστορία του κάποια στιγμή, γιατί αν το είχε άλλος θα το είχε θανατώσει. Θα καταλάβεις μόλις τη γράψω... ευχαριστώ για την παρέα σου εδώ μέσα... πάω μπανιέρα και μετά κρεββάτι... το κάναμε το κομμάτι μας και για σήμερις έ;...:)...

http://1.1.1.2/bmi/a5.sphotos.ak.fbc..._5543122_n.jpg
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Banned
    σκεφτομαι παλι καλα που υπαρχουν και οι ανεμιστηρες και τα air conditions. ποσοι ανθρωποι θα πεθαινανε παλιοτερα πριν ανακαλυφτουνε. και θα πιανοταν το χερι τους για τις βενταλιες. αφου ειχανε και σκλαβους τους καταπιεσμενους μαυρους. αλλοι καταπιεσμενοι απο εκει, μια ζωη βρε γμτ ολοι μας καταπιεζομαστε αλλα μονο οι gay εχουν το δικαιωμα της παρελασης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι παλι καλα που υπαρχουν και οι ανεμιστηρες και τα air conditions. ποσοι ανθρωποι θα πεθαινανε παλιοτερα πριν ανακαλυφτουνε. και θα πιανοταν το χερι τους για τις βενταλιες. αφου ειχανε και σκλαβους τους καταπιεσμενους μαυρους. αλλοι καταπιεσμενοι απο εκει, μια ζωη βρε γμτ ολοι μας καταπιεζομαστε αλλα μονο οι gay εχουν το δικαιωμα της παρελασης.
    καλα ετσι οπως παει το πολυ σε μια πενταετια θα γινουμε και εμεις, εμενα ηδη δεν με καυλωνουν οι γυναικες, τωρα μου εμεινε το δυσκολο να αρχισσουν να μου αρεσουν οι αντρες

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    καλα ετσι οπως παει το πολυ σε μια πενταετια θα γινουμε και εμεις, εμενα ηδη δεν με καυλωνουν οι γυναικες, τωρα μου εμεινε το δυσκολο να αρχισσουν να μου αρεσουν οι αντρες
    δοκιμασε και τα τρανσεξουαλ πρωτου πας με αντρα. ειναι πιο ομαλη κι ευκολη η μεταβαση, λολ.

Senior Member
    δοκιμασε και τα τρανσεξουαλ πρωτου πας με αντρα. ειναι πιο ομαλη κι ευκολη η μεταβαση, λολ.
    θα πρεπει να διαλεξω κ@λους σε χωριστρα, ραστα η κοτσιδακια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Αφου εχει πολλες χρησεις φανταζομαι πως μπορουμε να πλυνουμε και τον κ@λο μας με αυτο :)
    http://3.bp.blogspot.com/-7BD9EnIQNh...28VMM%2529.jpg

Το υπουργείο Υγείας προειδοποιεί να διαβάσετε σχολαστικά τις οδηγίες

αλλιώς...
    ...δέν θα προλαβαίνεις ούτε πιτστόπ να κάνεις :-)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    http://3.bp.blogspot.com/-7BD9EnIQNh...28VMM%2529.jpg

Το υπουργείο Υγείας προειδοποιεί να διαβάσετε σχολαστικά τις οδηγίες

αλλιώς...
    ...δέν θα προλαβαίνεις ούτε πιτστόπ να κάνεις :-)
    ψυχοαπελευθερωτικο μου ακουγεται!!!!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ψυχοαπελευθερωτικο μου ακουγεται!!!!! :)
    Ε ναί, είναι...
    Όπως και το bungee jumping, αλλά δέν χρειάζεται να μας βάλουν ξύδι ή κανά περίστροφο στον κρόταφο γιά να το κάνουμε, ΙΜΙΟ
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ορισμενες φορες προσφερεσαι να βοηθησεις νομιζοντας οτι κανεις καλο και τελικα βρισκεις τον μπελα σου! Οταν αυτο συμβαινει μια, δυο, τρεις... κι εσυ παραμενεις, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου! Καλυτερα να σπαταλας την ενεργεια σου καπου οπου υπαρχει αναγνωριση και ανταποκριση για να εισπραττεις εστω και μια ελαχιστη ηθικη ικανοποιηση!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    δεν ειναι ωραια με τρανς. δοκιμασα μια φορα αθελα μου σε οικο και δεν μου αρεσε. μυριζε περιεργα και η γευση περιεργη εκανε μπαμ οτι δεν κολουσε η ολη φαση. δεν τελειωσα κιολας.

Banned
    χαχα εχει ξεραθει ο λαιμος μου :D
    Last edited by twoweeks; 26-06-2012 at 03:53.

Banned
    να με προσεχετε και οποιον εχει πεσει χαμηλα. :)

Banned
    λοιπον να ποια ειναι η χρηση μου στην κοινωνια. να ρωταω ηλιθιες ερωτησεις και να απαντατε με την εξυπνη μεθοδο του "δεν απανταω" :)

Banned
    το λοιπον αλα ;D σκεψου να τελειωνε η ζαχαρη... θα μεναμε χωρις γευση :ο ;) (ιδεα)