Τι σκέφτεστε; - Page 855
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 855 of 1532 FirstFirst ... 3557558058458538548558568578659059551355 ... LastLast
Results 12,811 to 12,825 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σωστηηη... Αλλωστε οι δουλειες του σπιτιου ειναι και για τα δυο φυλα εξισου!
    Παντως, ευτυχως εγω εφαγα απο delivery και σωθηκα απ'την πυρκαγια :p
    λυπαμαι, αλλα οι πιο πολλες γυναικες μαθαινουν να μαγειρευουν νοστιμα μετα τα 30

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    λυπαμαι, αλλα οι πιο πολλες γυναικες μαθαινουν να μαγειρευουν νοστιμα μετα τα 30
    To "νοστιμο" ειναι και καπως σχετικο. Παντως με την εξασκηση κατι γινεται και ειναι προτιμοτερο απο την ξαπλα στον καναπε οπως συνηθιζουν να κανουν ακομα και σημερα ορισμενοι αντρακλες...
    Ελπιζω εσυ να μαγειρευεις καλα και να μας κανεις το τραπεζι καμια μερα :p Εισαι παντως παραδειγμα προς μιμηση :)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    To "νοστιμο" ειναι και καπως σχετικο. Παντως με την εξασκηση κατι γινεται και ειναι προτιμοτερο απο την ξαπλα στον καναπε οπως συνηθιζουν να κανουν ακομα και σημερα ορισμενοι αντρακλες...
    Ελπιζω εσυ να μαγειρευεις καλα και να μας κανεις το τραπεζι καμια μερα :p Εισαι παντως παραδειγμα προς μιμηση :)
    εγω μεγαλωσα στην κουζινα με γιαγιαδες, θειες κλπ, μαγειρευω απο πολυ μικρος, οταν παντρευτηκα και εμαθατα την πρωην μου μου να μαγειρευει σιγα σιγα σταματησα, τωρα μαγειρευω ανοστα, αλλα υγιεινα ;)
    και δεν σχετιζεται καθολου με την εξασκιση πιστευω, αν δεν εχεις γουστο ποτε δεν θα μαθεις

Senior Member
    τραπεζι απο τον αχλλλ ναιιιι ναιιιιιι
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εγω μεγαλωσα στην κουζινα με γιαγιαδες, θειες κλπ, μαγειρευω απο πολυ μικρος, οταν παντρευτηκα και εμαθατα την πρωην μου μου να μαγειρευει σιγα σιγα σταματησα, τωρα μαγειρευω ανοστα, αλλα υγιεινα ;)
    και δεν σχετιζεται καθολου με την εξασκιση πιστευω, αν δεν εχεις γουστο ποτε δεν θα μαθεις
    Εμενα καποια καλα φαγητα μου τα εμαθε ο παππους μου που ηταν μαγειρας στον στρατο αλλα γενικα δεν πολυμαγειρευω! Οταν βρισκω χρονο ομως, το προσπαθω και ο,τι βγει... αν και μετα ψαχνω καποιο θυμα για να πλυνει τα πιατα lol
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    παιδια κανας αλλος θελει ignore σημερα που γυρναει ? γραψτε μου καμια μαλακια φαντασιωση που χετε για μενα μπας και προσβληθω, θελω να συμπληρωσω εντεκαδα!

Senior Member
    Εμενα καποια καλα φαγητα μου τα εμαθε ο παππους μου που ηταν μαγειρας στον στρατο αλλα γενικα δεν πολυμαγειρευω! Οταν βρισκω χρονο ομως, το προσπαθω και ο,τι βγει... αν και μετα ψαχνω καποιο θυμα για να πλυνει τα πιατα lol
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ μισω ταψια και κατσαρολεεεες

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    too long to read, πιο γραφικη κι απ'τα κειμενα του γυμνασιου με τετοιο κατεβατο. τραβα κυρα μου να δουλεψεις και δωστα τα λεφτα στα σκυλια να τα μασουλησουνε, κι οπου θελεις, εμενα τι μου πριζεις τ'αρχιδια λες και θελω να σε διαβασω και νοιαζομαι τι κανεις ? ignore και μη γραψεις για μενα στη νεα σου ποιητικη συλλογη, τζαμπα θα παει ο κοπος, κανενας δεν ενδιαφερεται, ουτε καν ο vince που τοσο λατρευες και τον ειχες παραδειγμα προς μιμηση.

αφιερωμενο ε!
    ... χρόνια τώρα επιβεβαιώνονται οι σκέψεις μου, όταν οι απαντήσεις των χρηστών που εισπράττω, είναι τέτοιου ύφους... γιατί χρόνια τώρα οι άνθρωποι κολλήσανε στο ίδιο μοτίβο - δράση, αντίδραση - και με το ίδιο θα επαναλαμβάνονται... βλέπω γνωρίζεις τη γνώμη μου για την ποιητική δεινότητα του Βινς... για νομίζεις πως χέστηκα για τη γνώμη του;... συνέχισε με τον Μπουκόφσκυ Κενέ... τό 'χεις, αλλά εκεί που χωλαίνεις είναι στην κλαψομουνιά για τη ζωή την "άδικη", τη... λεβεντοπνίχτρα, λολ!... ακόμη και ο ίδιος θα σε σιχτίριζε γιατί απέχεις στην πράξη... ούτε αυτός δεν έκανε μπάνια και δε μασαμπούκιαζε με τα φράγκα των γονιών του που μισούσε... διάλεξε κάτι άλλο, πιο κοντά σε σένα... μην ανησυχείς, δε θα σε παρεξηγήσει κανείς... κρίση έχουμε και όλοι - όλοι, αλίμονο - περνάνε το ίδιο και υποφέρουν, λολ!... καλή βδομάδα παρεμπιπτόντως, και καλό μήνα...:)...

http://www.youtube.com/watch?v=oc-P8oDuS0Q
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Ροκ...δεν πειραζει... ο καθενας εχει την αποψη του.... κι οσο για σενα ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις την δουλεια που ριχνεις αν δεν το χει κανει.....
    Το ΠΙ ανα χειρας...τωρα.....
    Φλου σου έχω αδυναμία, το ξέρεις... αλλά προσπάθησε να δεις - εσύ έστω - ότι δε μιλάω ποτέ για μένα... ελπίζω να γίνει κατανοητό κάποια στιγμή, αν δε γίνει... έ, τί κάθομαι και γράφω κι έχουν μπουκώσει τα συρτάρια τόσα χρόνια... όταν βγουν προς τα έξω, θα είναι επειδή σίγουρα αφορούν πολλούς... τελευταίο τραγουδάκι και... πάω για μπανάκι στην πισίνα μου... ναι, φουσκωτή απ' το Μάκρο... δε με βλέπει κανείς, έπεσε η σκιά, λαλούνε τα πουλιά και φυσάει... έχω τρεις ώρες για να μείνω με τον εαυτό μου... μετά πάλι τρέξιμο... φιλιά!...

http://www.youtube.com/watch?v=oOg5VxrRTi0
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    και οχι μονο συνομιληκες!!!!!!δυο μερες διαφορα εχουμε μονο!!!!!!!!!!!!!!! :)))

Banned
    οριστε λοιπον που επιβεβαιωνεται ο KENO, gerokomeio.gr επρεπε να το βαφτισει το site o NikosD.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ.....Κενουλη εγω μαυτα γελαω.....κι εγω πριν τα 30 τους σαρανταρηδες τους εβλεπα ενα βημα πριν τον ταφο......
    στα δε 20....απορουσα πως ζουσαν ακομα......

μπορεις να νομιζεις οτι θες.... και δεν μου φαινεται καθολου περιεργο ,ουτε με ενοχλει.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οριστε λοιπον που επιβεβαιωνεται ο KENO, gerokomeio.gr επρεπε να το βαφτισει το site o NikosD.
    καμιά σχέση η βιολογική ηλικία με την ηλικία που νιώθεις! μετά κάποιοι εδώ μέσα δεν ψαχνόμαστε για κάτι περισσότερο ΚΕΝΟ..
    οπότε δεν μας ενδιαφέρει το πως μας κρίνει ο άλλος! όμως κι εσύ δείχνεις να γουστάρεις να μοιράζεσαι απόψεις με μεγαλύτερους
    παρά με της ηλικίας σου.., γιατί μπορεί ηλικιακά νάσαι πριν τα 30, αλλά ο τρόπος σκέψης σου ξεπερνάει κατά πολύ την ηλικία αυτή!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    καμιά σχέση η βιολογική ηλικία με την ηλικία που νιώθεις! μετά κάποιοι εδώ μέσα δεν ψαχνόμαστε για κάτι περισσότερο ΚΕΝΟ..
    οπότε δεν μας ενδιαφέρει το πως μας κρίνει ο άλλος! όμως κι εσύ δείχνεις να γουστάρεις να μοιράζεσαι απόψεις με μεγαλύτερους
    παρά με της ηλικίας σου.., γιατί μπορεί ηλικιακά νάσαι πριν τα 30, αλλά ο τρόπος σκέψης σου ξεπερνάει κατά πολύ την ηλικία αυτή!
    η μια με λεει ανωριμο, εσυ με λες υπερβολικα ωριμο δλδ γερο ? αποφασιστε τι ειμαι να ξερω και πως να συμπεριφερθω αναλογα, γιατι με ενδιαφερει υπερβολικα πολυ η αποψη σας, κρεμομαι απ'τα χειλη σας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    και στα εκατο ποστς να δινει ενα καθαριστικο μασελας δωρο.
    αφεντικοοοοο, μισες δουλειες κανουμε.
    χαχαχαχαχαχαχαχα.........απ α ιχτη!!!!!! βαζω υποψηφιοτητα να παρω το πρωτο!!!!!!!