Τι σκέφτεστε; - Page 894
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 894 of 1532 FirstFirst ... 3947948448848928938948958969049449941394 ... LastLast
Results 13,396 to 13,410 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    νφλου, δεν ήξερα πως ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος..:(
    Αυτό είναι ακόμη χειρότερο.
    Σου στέλνω την αμέριστη συμπαρασταση μου και σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη...
    ευχαριστω θεοφανια...ναι ηταν πολυ αποτομο και ψυχοφθορο...θα ηταν τοσο καλυτερα αν ηταν ενας φυσιολογικος θανατος....τουλαχιστον εκει πενθεις και δεν σκεφτεσε τιποτα αλλο..:(
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ο συλλογος "Μαζι" οργανωνει μπιτς παρτυ Σαββατο βραδυ στο Σχινια, θελει καποιος να ερθει?
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    καλημερα παιδια....σας ευχαριστω πολυ....πηγα το πρωι στις εφτα....οκ....δεν ειχε μεινει τιποτα...η καημενουλα δεν επαιρνε ποτε φαρμακα...συνηθως λενε οτι αυτο φταιει...εγω ειμαι οκ....απιστευτο το ποσο τιποτα ειμαστε και το τι μενει τελικα....αληθεια ειναι ...το σωμα δεν εχει καμμια σημασια...μονο αυτο που κουβαλαμε μεσα μας.....αν μπορουσαμε να το δουμε στην πραγματικη του διασταση ποσο ευκολο θα ηταν να απελευθερωσουμε το μυαλο μας........
    τοσος πονος τοση δυστυχια τοσα βασανα στην διαρκεια μιας ζωης..και αγχος και ανησυχια για το αυριο.....και τελικα τιποτα....
    ειμαι οκ...το περιμενα με τοσο βαρος μεσα μου...και τωρα τελειωσε....νιωθω ανακουφιση μεγαλη που δεν ειχε μεινει τιποτα..... τοσο βασανο ολη η ιστορια ..απο την αρχη...τουλαχιστον κατι ειναι κι αυτο......
    καλή μου ψυχή Νάντια ο θεος να αγκαλιασει αιωνια την ψυχή της μανούλας σου ..εχεις μεγάλο δίκιο το μεσα μετραει κ εκει πρεπει να θησαυρίζουμε μόνο η ψυχή είναι αθανατη το σωμα δυστυχώς η ευτυχως είναι φύση κ σκορπαει κ χάνεται καπια στιγμουλα σου εύχομαι να εχεις εσωτερικη ησυχία .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    καλή μου ψυχή Νάντια ο θεος να αγκαλιασει αιωνια την ψυχή της μανούλας σου ..εχεις μεγάλο δίκιο το μεσα μετραει κ εκει πρεπει να θησαυρίζουμε μόνο η ψυχή είναι αθανατη το σωμα δυστυχώς η ευτυχως είναι φύση κ σκορπαει κ χάνεται καπια στιγμουλα σου εύχομαι να εχεις εσωτερικη ησυχία .
    Γιαυτο αγαπη πρεπει να χαμογελαμε παντα!!!!!!! και να μαζευουμε καλες στιγμες :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ξερεις κατι, Κενο?

ευχαριστω..καρυ..δυστυχως ακομα δεν τελειωσε ολοκληρωτικα...εχω ακομα μπροστα μου την εφεση στο ποινικο του μεθυσμενου οδηγου που την χτυπησε και την εγκατελειψε.....ενα ζωο σκετο..τιποτα αλλο...που τεσσερα ολοκληρα χρονια η μονη του ταλαιπωρια ηταν να εμφανιστει μια φορα στο δικαστηριο....οταν γινει κι αυτο τοτε θα τελειωσει...
    Έπαναλαμβάνω τα λόγια του Καρυ, "Οι υπαίτιοι των τροχαίων έτσι είναι συνήθως, κοιτούν πως θα την βγάλουν καθαρή και δέν έχουν ιδέα γιά το κακό που προκάλεσαν. Χειρίσου τη δίκη όσο πιό αποστασιωποιημένα μπορείς. Όσο κι αν ταλαιποριθείς δέν θα ωφελήσεις κανέναν".
    Αυτο να κάνεις! μπορει να την γλυτωσει! στα δικαστηρια ειναι σοβαρο το ενδεχομενο αυτο. μην στηρίζεσαι στα δικαστηρια για να μην απογοητευθεις και να σου δημιουργηθει νεος πονος ότι η μητερα σου δε δικαιώθηκε! κι αυτος να ξερεις, η ζωη ειναι τετοια, που κατι θα του συμβει και θα την πληρωσει με άλλο τροπο, κανεις δε φευγει ατιμώρητος.
    Ζησε κοντα στους ανθρωπους που αγαπας, κανε αυτα που αγαπας, βρες τον τροπο να δινεις συνεχεια αισιοδοξια και χαρα στη ζωη σου, φέρνε όλες τις ωραιες αναμνησεις που εχεις μαζι της στη μνημη σου, και το συμβαν του θανατου και της δικης αποστασιωποίησε τα όσο μπορεις από τη μνημη σου.
    γιάννης

Senior Member
    σε ευχαριστω γλυκε μου Ιωαννη....προσπαθω...πρωτ ο δικα εφαγε 3,5 χρονια...γιατι ολα ηταν εναντιον του...αλλα παλι εξω ειναι και εξω θα μεινει.....το κακο ειναι οτι εδω που μενω...ειναι πολλοι ειδικα απο χωρες εκ ρωσιας(κι αυτος απο κει ειναι)...και δεν το λεω ρατσιστικα...απλα ετσι ειναι...που κοπανανε βοτκες απο το πρωι και βγαινουν εξω κι οποιον παρει ο χαρος....συνεχεια ατυχηματα γινονται...αλλα αφου κανεις δεν τιμωρειτε....καλως...τι να πω....

Senior Member
    ...που τεσσερα ολοκληρα χρονια η μονη του ταλαιπωρια ηταν να εμφανιστει μια φορα στο δικαστηριο....οταν γινει κι αυτο τοτε θα τελειωσει...
    νομίζω πως ο δικός σου άνθρωπος θα χαίρεται περισσότερο αν περνάς ΕΣΥ καλά και λιγότερο αν δικαιωθείτε στην δίκη. Μόνο μερικά πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε στη ζωή αυτή.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    λολ πηρα προειδοποιηση και 4 μαλιστα επειδη ρωτησα αν μοιραζουν δωρεαν ναρκωτικα στο μπιτς παρτυ ? θιχτηκαν τα μεγαλα κεφαλια που ελεγχουν το φορουμ ή συνεργαζεται το e-psychology.gr με το σωματειο ΜΑΖΙ και δε το ξερω ? Idella στειλε μου σε παρακαλω να μου εξηγησεις το λογο γιατι θα τρελαθω, δεν παραβιασα κανεναν ορο χρησης, εισαι αδικη.

Senior Member
    Σκέφτομαι φαι και πολλά γλυκα..
    Σκέφτομαι πανακότα:
    http://static.myworld.gr/assets/medi...ages/61433.jpg
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σημερα εχω την τιμη και την χαρα να μοιραστω μαζι σας το πιο ακυρο πεσιμο στην ιστορια, για να καταλαβετε λιγο οι αντρες τι μαλακιες ακουμε εμεις οι γυναικες.

Περπαταω στο δρομο.. Συνανταω δυο τυπους με ποδηλατο ο ενας γυρω στ 45 κρατιοταν καλα εμφανισιμος, ο αλλος γυρω στα 26-27, εμφανισιμος επισης, φαινοταν και οι δυο πολυ νορμαλ και συμπαθhτικοι. Το ξεκαθαριζω για να δειτε οτι και απο νορμαλ ακουμε μαλακιες, οχι μονο απο παπουδες με ανοια ή αρχικαγκουρες με φτιαγμενο παπακι.

- Κοπελια, να σε ρωτησουμε κατι?
    - Οριστε.
    - Πως παμε στο ταδε σημειο?
    - Βγειτε στον κεντρικο δρομο δεξια και ανηφοριστε.
    - Δε μας αρεσουν οι κεντρικοι δρομοι.
    - Ε τοτε ανεβειτε απο εδω και στρψτε δεξια σε καποιο σημειο.
    - Να σε ρωτησουμε και κατι αλλο?
    - Ναι.
    - Μιλας αγγλικα?
    - (αρχιζω να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα) Λιγα.
    - Ξερεις τι, θελουμε τη βοηθεια σου, εχουν ερθει δεκα Ολλανδοι ποδηλατες στην ταδε παραλια, και εισαι και ομορφη κοπελα, μπορεις να μας βοηθησεις? Θα πανε να βουτηξουνε και θελουμε βοηθεια..
    - Παιδια εχω δουλειες τρεχω ολο το πρωι, βρειτε καποιον που να μπορει (κουβαλαγα και κατι φακελους μαζι μου για του λογου το αληθες, απανταω παντα πολυυυ ομορφα οπως και αν μου μιλανε και οσο πιο ειλκρινα μπορω, επισης βαζω στοιχημα οτι και οι δυο μιλαγαν αγγλικα)
    - Ναι αλλα εσυ εισαι ομορφη, εσενα θελουμε, ο αλλος που δε θα εχει δουλειες μπορει να μην ειναι ομορφος!
    - Ευθεια πανω τους λεω και δεξια για να πατε εκει που θελετε.
    - Ξερουμε πως να παμε, ετσι σε ρωτησαμε! θα μας βοηθησεις? Πως σε λενε?
    - Καλα αντε γεια, και πανω στην ωρα εφτασα στην υπηρεσια που πηγαινα και μπηκα μεσα.

Τι καταλαβατε? Ηθελαν να ξεπεταξω αυτους και δεκα ολλανδους ποδηλατες?? Ιπταμενους ολλανδους? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σημερα εχω την τιμη και την χαρα να μοιραστω μαζι σας το πιο ακυρο πεσιμο στην ιστορια, για να καταλαβετε λιγο οι αντρες τι μαλακιες ακουμε εμεις οι γυναικες.

Περπαταω στο δρομο.. Συνανταω δυο τυπους με ποδηλατο ο ενας γυρω στ 45 κρατιοταν καλα εμφανισιμος, ο αλλος γυρω στα 26-27, εμφανισιμος επισης, φαινοταν και οι δυο πολυ νορμαλ και συμπαθhτικοι. Το ξεκαθαριζω για να δειτε οτι και απο νορμαλ ακουμε μαλακιες, οχι μονο απο παπουδες με ανοια ή αρχικαγκουρες με φτιαγμενο παπακι.

- Οριστε.
    - Ναι.
    - Μιλας αγγλικα?
    - Ξερεις τι, θελουμε τη βοηθεια σου, εχουν ερθει δεκα Ολλανδοι ποδηλατες στην ταδε παραλια, και εισαι και ομορφη κοπελα, μπορεις να μας βοηθησεις? Θα πανε να βουτηξουνε και θελουμε βοηθεια..
    - Παιδια εχω δουλειες τρεχω ολο το πρωι, βρειτε καποιον που να μπορει (κουβαλαγα και κατι φακελους μαζι μου για του λογου το αληθες, απανταω παντα πολυυυ ομορφα οπως και αν μου μιλανε και οσο πιο ειλκρινα μπορω, επισης βαζω στοιχημα οτι και οι δυο μιλαγαν αγγλικα)
    - Ναι αλλα εσυ εισαι ομορφη, εσενα θελουμε, ο αλλος που δε θα εχει δουλειες μπορει να μην ειναι ομορφος!
    - Καλα αντε γεια, και πανω στην ωρα εφτασα στην υπηρεσια που πηγαινα και μπηκα μεσα.

Τι καταλαβατε? Ηθελαν να ξεπεταξω αυτους και δεκα ολλανδους ποδηλατες?? :P
    μπορει κ να μη σεβλεπε κ η μαμα σου ποτε ...τι καθικοι τι εμετικοί τι τι τι να πω ,θαρρείς κ το εχουμε στο μετωπο

Senior Member

- Οριστε.
    - Ναι.
    - Μιλας αγγλικα?

Τι καταλαβατε? Ηθελαν να ξεπεταξω αυτους και δεκα ολλανδους ποδηλατες?? Ιπταμενους ολλανδους? :P
    καταλαβαμε οτι εισαι ομορφη :Ρ

περα απο τη πλακα επεσες σε αντρες μη αντρες

Senior Member
    ...Τι καταλαβατε? Ηθελαν να ξεπεταξω αυτους και δεκα ολλανδους ποδηλατες?? :P
    Τους δύο, σίγουρα!

(Σού'κατε τυχερό και το κλώτσισες? Δέν έπρεπε να κάνεις πίσω. Άλλωςτε, οι ολλανδοί δέν φημίζονται γιά μπρουτάλ ...χαχαχα!)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Τους δύο, σίγουρα!

(Σού'κατε τυχερό και το κλώτσισες? Δέν έπρεπε να κάνεις πίσω. Άλλωςτε, οι ολλανδοί δέν φημίζονται γιά μπρουτάλ ...χαχαχα!)
    κουκλίτσα μου ,το τυχερό της ήταν που είχε μυαλό ..... περα απο τα αστεια