Τι σκέφτεστε; - Page 902
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 902 of 1532 FirstFirst ... 40280285289290090190290390491295210021402 ... LastLast
Results 13,516 to 13,530 of 22967
    Banned
    μολις πηραμε ενα μικρο παραδειγμα του τι εστι cock teasing κι εδω στο φορουμ. να σου γραφουν μαλακιες δηθεν οτι ενδιαφερονται, μολις στελνεις ομως μηνυμα να δεις τι παιζει απο κοντα, ειναι αφαντες. να'σαι καλα Γιαννη thanks για τη συνεργασια. XD

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πάντως εγω δε σου στειλα καθοδηγητικό πμ όπως δεν έστειλα όυτε στον axl100 :P
    Υπήρχε η παραμικρη πιθανότητα να σε αφορούσε? Αφηνεις αδιαβαστα αρκετα από τα μηνυματα που στελνονται στο φορουμ, δεν μπορεις άλλωστε να τα διαβαζεις όλα.
    Πίστευα γενικά ο πως κόσμος εδω ειναι κατα πολύ καλύτερος απ ότι έξω.
    Οχι βεβαια δεν σκεφτηκα με την καμια οτι αφορουσε εμενα, κι ας μην εχω διαβασει ολα τα μηνυματα του φορουμ, εχω την αισθηση οτι δε θεωρεις εμενα γεροντοκορη και ουτε σε εχω πειραξει ωστε να θες να μου βγαλεις δηλητηριο, αλλα και αν το θες νο προμπλεμ!!! Απλα ειχα κεφι και χιουμοριστικα προθυμοποιηθηκα να κανω τον σακο του μποξ!! :p Tωρα το υπολοιπο μηνυμα δεν το πιανω! Παντως η διαθεση μου ηταν χιουμοριστικη οπως καταλβε ο αξλ, ελπιζω να στο διευκρινισα κι εσενα!! Αμα εχεις να χωσεις χωσε, αυτο εννοω!!

Senior Member
    Μιλαγα με το ξαδερφακι <3 μου εξ Αμερικης.. Ο,τι πιο κοντινο σε αδερφι εχω, οπως ειπε κ για τον εαυτο του χτες.... και μου πεταξε μια πολυυυυ ωραια ιδεα/προταση για φευγουλα..... σε 2 χρονακια απο τωρα.. ακουγεται σαν ανεπλιστο δωρο αν οντως μπορει να γινει πραγματικοτητα... μου δινει χαρα, αλλα επειδη ειναι μακρινο.. και επειδη τα περισσοτερα σχεδια σκανε σα μπουρμπουληθρες πριν πραγματοποιηθουν, κραταω καλαθι μινιατουρα. Αλλα δε μπορω να πω οτι δεν εφερε ενα χαμογελο στα χειλη μου, μια ελπιδα, μια ονειροπολα διαθεση, μια λαμψη στο ματι.... Κι αυτα μονο να αποκομισω τελικα, ειναι δωρακια ανεκτιμητα.... :)

Senior Member
    Λιλιουμ...πριν περιπου διμηνο νομιζω...ειχες μια πολυ ωραια ιδεα επαγγελματικη.....τι απογινε;το σκεφτεσε ακομα ή οχι;
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    σκεφτομαι ...οτι δεν ημουν ποτε ιδιαιτερα καταναλωτικο ον...το αντιθετο μαλλον....αλλα τωρα πια ακομα κι αυτο το μετρο...δεν ειναι αρκετο....ποτε θα γινει καμμια καλη πορεια κατω στην Αθηνα....να κατεβουμε μιλουνια κοσμου...με το ματι μας να γυαλιζει...ειναι καποιες περιπτωσεις που αξιζει να γινεις οχλος.....
    αλλα νηνεμια...νηστεια και προσευχη....δεν κουνιεται ουτε φυλλο....πιες το σιροπακι και νανι....σημερα ειναι ακομα ο γειτονας πιο κατω ...αυριο ο γειτονας διπλα...μεχρι να φτασει ως εδω ..ποιος χεστηκε....

Senior Member
    Tην μεταλαμπαδευσα την ιδεα μου... Την πηρε αλλος στα σοβαρα και θα την υλοποιησει! Εμενα δε με βλεπω, αν και δεν εχω αποφασισει οριστικα ακομα... Εγω επρεπε να το ειχα κανει επαγγελμα τελικα να πουλαω ιδεες.. θα ειχα κονομησει χρονια τωρα....

Senior Member
    γιατί καταλήγουμε να είμαστε μηχανές ενώ είμαστε καρδια κ ψυχή?
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Ότι αν δεν ανατρέψει τα δεδομένα ένας θάνατος, τίποτα δε θα εξελιχτεί μέσα στο βάλτο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    σκεφτομαι ...οτι δεν ημουν ποτε ιδιαιτερα καταναλωτικο ον...το αντιθετο μαλλον....αλλα τωρα πια ακομα κι αυτο το μετρο...δεν ειναι αρκετο....ποτε θα γινει καμμια καλη πορεια κατω στην Αθηνα....να κατεβουμε μιλουνια κοσμου...με το ματι μας να γυαλιζει...ειναι καποιες περιπτωσεις που αξιζει να γινεις οχλος.....
    ....
    ζηλεύω τους Αθηναίους που έχουν αυτή την πολυτέλεια.
    Εδώ πάνω είναι σπανιότατο αυτό
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    σκεφτομαι πως θα επρεπε να γραφτει και πανω στο ταφο μου “αυτοκτονια λογο οικογενειακης καταπιεσης” για να ξερουν τι αλλο δημιουργει η ανεργια. ειναι οπως ειπα κι εχτες, εχουμε καταντησει να ζουμε λες και παντρευτηκαμε τις μανες μας, με τη γκρινια καθε ωρα και στιγμη, να σε βριζει για οτι συμβαινει και μπορει να της φταιει, για τα σκατα που σε ταϊζε τοσα χρονια κι εγινες γομαρι, να μη μπορεις κι εσυ να φερεις ουτε ανθρωπο στο σπιτι να πεις μια κουβεντα γιατι σε κανει ρεζιλι, να μην εχεις λεφτα να πας πουθενα και να μη θες να ζητησεις για να μη γινεσαι βαρος και ζητουλας και σου λενε μετα οτι σκορπας, να κυκλοφορεις σαν την αδικη καταρα περα δωθε να περασουν οι ωρες να ξαναπεσεις για υπνο, να μη μπορεις ουτε να κοιμηθεις το βραδυ και να κανεις παρεα στα φαντασματα λες και εισαι βρυκολακας, γενικα να μη μπορεις. ειναι η γενια που τα βρηκε ολα ετοιμα βλεπετε και καλοπερναει. να τη χαιρεστε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    αλλα νηνεμια...νηστεια και προσευχη....δεν κουνιεται ουτε φυλλο....πιες το σιροπακι και νανι....σημερα ειναι ακομα ο γειτονας πιο κατω ...αυριο ο γειτονας διπλα...μεχρι να φτασει ως εδω ..ποιος χεστηκε....
    ... ποτέ κανένας δε χεζότανε... και ξέρεις καλά πως οι ελάχιστοι που ουδέποτε ήμασταν "καταναλωτικά" όντα, που βλέπαμε παραπέρα, που νοιαζόμασταν για τα οποιαδήποτε "κακώς κείμενα", που υποφέραμε όταν δε γινόμασταν "κοινωνικά αποδεκτοί", που η συλλογική συνείδηση μας διέπει από μικρά παιδιά - εμένα τουλάχιστον με ταλαιπωρεί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου - πάντα ήμασταν στο περιθώριο, στην "απ' έξω"... και σήμερα που ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλούν για... συνειδησιακά ταρακουνήματα, για επιστροφή στην... απλότητα, για νοιάξιμο στον διπλανό - μόνο αν έχει δυο πόδια ασφαλώς, γιατί για να φτάσει κάποιος να νοιαστεί για κάτι παραπάνω θα πρέπει να κάνει... υπέρβαση μιλάμε, λολ - πάλι οι ελάχιστοι υποφέρουν και τώρα ακόμη περισσότερο από πριν... ζούμε την απόλυτη... υπερπαραγωγή, κομπάρσοι όλοι και πού θα πάει, θα έρθει ο Χάρυ Πότερ με το μαγικό ραβδί...
    ... ναι, δε κουνιέται φύλλο, η υποκρισία έχει πάρει τη θέση των... ριζοσπαστικών αλλαγών, το βολεματάκι μεταλλάχθηκε σε... εξισορρόπηση αξιών - συναισθημάτων, και οι συνειδητές επιλογές γίνανε χειρότερες απ' τις ξεπέτες για να έχουμε έναν ήσυχο ύπνο μετά από τρελλό μαμήσι...
    "... μπαμπά, γιατί ο κόσμος πάει απ' το κακό στο χειρότερο;... γιατί παιδί μου ήρθα για να ζήσω σα μαλάκας, να βοηθήσω εσένα να με ξεπεράσεις και αφού εμποδίσω αυτούς που πραγματικά θά 'θελαν ν' αλλάξουν τον κόσμο, να φύγω ήσυχος, καταφερτζής και... ευυπόληπτος..."...

... γεια σου ρε Φλου... αν αποφασίσεις για τα βουνά και τα λαγκάδια, έλα για παρέα... εσύ το τσακάλι κι εγώ ο λύκος... τέλος πάντων, διάλεξε ό,τι θες!...:)...
    Last edited by RockElCasbah; 26-07-2012 at 13:37.
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... ποτέ κανένας δε χεζότανε... και ξέρεις καλά πως οι ελάχιστοι που ουδέποτε ήμασταν "καταναλωτικά" όντα, που βλέπαμε παραπέρα, που νοιαζόμασταν για τα οποιαδήποτε "κακώς κείμενα", που υποφέραμε όταν δε γινόμασταν "κοινωνικά αποδεκτοί", που η συλλογική συνείδηση μας διέπει από μικρά παιδιά - εμένα τουλάχιστον με ταλαιπωρεί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου - πάντα ήμασταν στο περιθώριο, στην "απ' έξω"... και σήμερα που ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλούν για... συνειδησιακά ταρακουνήματα, για επιστροφή στην... απλότητα, για νοιάξιμο στον διπλανό - μόνο αν έχει δυο πόδια ασφαλώς, γιατί για να φτάσει κάποιος να νοιαστεί για κάτι παραπάνω θα πρέπει να κάνει... υπέρβαση μιλάμε, λολ - πάλι οι ελάχιστοι υποφέρουν και τώρα ακόμη περισσότερο από πριν... ζούμε την απόλυτη... υπερπαραγωγή, κομπάρσοι όλοι και πού θα πάει, θα έρθει ο Χάρυ πότερ με το μαγικό ραβδί...
    ... ναι, δε κουνιέται φύλλο, η υποκρισία έχει πάρει τη θέση των... ριζοσπαστικών αλλαγών, το βολεματάκι μεταλλάχθηκε σε... εξισορρόπηση αξιών - συναισθημάτων, και οι συνειδητές επιλογές γίνανε χειρότερες απ' τις ξεπέτες για να έχουμε έναν ήσυχο ύπνο μετά από τρελλό μαμήσι...
    "... μπαμπά, γιατί ο κόσμος πάει απ' το κακό στο χειρότερο;... γιατί παιδί μου ήρθα για να ζήσω σα μαλάκας, να βοηθήσω εσένα να με ξεπεράσεις και αφού εμποδίσω αυτούς που πραγματικά θά 'θελαν ν' αλλάξουν τον κόσμο, να φύγω ήσυχος, καταφερτζής και... ευυπόληπτος..."...

... γεια σου ρε Φλου... αν αποφασίσεις για τα βουνά και τα λαγκάδια, έλα για παρέα... εσύ το τσακάλι κι εγώ ο λύκος... τέλος πάντων, διάλεξε ό,τι θες!...:)...
    Για αλλη μια φορα Ροκ....ζωγραφισες !!!! :)

Senior Member
    ... ίσως δε πιστεύεις ότι γράφω όπως ακριβώς μιλάω, αλλά είναι ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα που με ταλαιπωρεί...:)... και τώρα αφήνω τη... ζωγραφική και επιστρέφω στη... σφουγγαρίστρα... τα τρία κουτάβια έγιαναν και μεγάλωσαν και δε ξέρω τί θα απογίνω, λολ!... αυτή τη στιγμή κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ στο σφουγγαρισμένο πάτωμα κυνηγώντας τη μια γάτα που εισήλθε κρυφά στο δωμάτιο, λολ!... πάω κι εγώ για ένα διπλό άξελ με παρτενέρ τον κουβά και όπλο τη σκούπα για να επιβάλλω την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια...:)...

http://1.1.1.5/bmi/comps.fotosearch....ting_~6096.jpg
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... ίσως δε πιστεύεις ότι γράφω όπως ακριβώς μιλάω, αλλά είναι ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα που με ταλαιπωρεί...:)... και τώρα αφήνω τη... ζωγραφική και επιστρέφω στη... σφουγγαρίστρα... τα τρία κουτάβια έγιαναν και μεγάλωσαν και δε ξέρω τί θα απογίνω, λολ!... αυτή τη στιγμή κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ στο σφουγγαρισμένο πάτωμα κυνηγώντας τη μια γάτα που εισήλθε κρυφά στο δωμάτιο, λολ!... πάω κι εγώ για ένα διπλό άξελ με παρτενέρ τον κουβά και όπλο τη σκούπα για να επιβάλλω την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια...:)...

http://1.1.1.5/bmi/comps.fotosearch....ting_~6096.jpg
    χεχε...ενα κουταβι μονο του ειναι αρκετο για να αναποδογυρισει τον κοσμο....φανταζομαι τρια σε συνεργασια!!!!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως θα επρεπε να γραφτει και πανω στο ταφο μου “αυτοκτονια λογο οικογενειακης καταπιεσης” για να ξερουν τι αλλο δημιουργει η ανεργια. ειναι οπως ειπα κι εχτες, εχουμε καταντησει να ζουμε λες και παντρευτηκαμε τις μανες μας, με τη γκρινια καθε ωρα και στιγμη, να σε βριζει για οτι συμβαινει και μπορει να της φταιει, για τα σκατα που σε ταϊζε τοσα χρονια κι εγινες γομαρι, να μη μπορεις κι εσυ να φερεις ουτε ανθρωπο στο σπιτι να πεις μια κουβεντα γιατι σε κανει ρεζιλι, να μην εχεις λεφτα να πας πουθενα και να μη θες να ζητησεις για να μη γινεσαι βαρος και ζητουλας και σου λενε μετα οτι σκορπας, να κυκλοφορεις σαν την αδικη καταρα περα δωθε να περασουν οι ωρες να ξαναπεσεις για υπνο, να μη μπορεις ουτε να κοιμηθεις το βραδυ και να κανεις παρεα στα φαντασματα λες και εισαι βρυκολακας, γενικα να μη μπορεις. ειναι η γενια που τα βρηκε ολα ετοιμα βλεπετε και καλοπερναει. να τη χαιρεστε!
    Αν δεν κάνω λάθος, τώρα μένεις στο εξοχικό της Αρτέμιδας. Επέμεινε να ψάχνεις μια δουλίτσα, έστω της πλάκας για αρχή, μπας και σε αφήσουν να μονιμοποιήσεις την παραμονή σου μακριά από την πατρική στέγη. Έχεις ξαναδουλέψει ποτέ; Αν ναι, τι δουλειές έχεις κάνει;