Τι σκέφτεστε; - Page 913
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 913 of 1532 FirstFirst ... 41381386390391191291391491592396310131413 ... LastLast
Results 13,681 to 13,695 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    ναι, στο πρωτο ραντεβου τους συναντω με μια μεζουρα και αν δε μου αρεσει το αποτελεσμα τους απορριπτω.
    δεν το εννοω ετσι. σεξουαλικα κριτηρια, απο εμφανιση, εμφανη η κρυφη εως χαρακτηρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    πιες μια σοδα
    νομιζω θα μου βγει απ'τα αυτια...μου χει κολλησει κι εμετος...και νομιζα τον ειχα ξεπερασει με τις διακοπες κι ολα αυτα :(
    Will I ever be free?

Banned
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    νομιζω θα μου βγει απ'τα αυτια...μου χει κολλησει κι εμετος...και νομιζα τον ειχα ξεπερασει με τις διακοπες κι ολα αυτα :(
    σοδα και μετα ξαπλωσε να ξεκουραστεις. καλο ειναι να ξαπλωνουμε μετα το φαγητο.

Senior Member
    δεν το εννοω ετσι. σεξουαλικα κριτηρια, απο εμφανιση, εμφανη η κρυφη εως χαρακτηρα.

η εμφανιση ειναι σαφως η πρωτη εντυπωση αλλα οχι το παν. Ήμουν πολυ χαρουμενη με καποιον που δεν ηταν εμφανισημος, so what? He made me laugh και τα πηγαιναμε καλα..ολοι θελουμε να ξυπναμε και να βλεπουμε καποιον που να μας αρεσει, αλλα να ανοιγει το στομα του και να μη χρειαζεται να βαζουμε ακουστικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    φαε λιγοτερο αυριο
    πρεπει να τηρησω τα τριωρα γευματα ξανα...ευχαριστω λιλιουμ..
    Will I ever be free?

Banned
    η εμφανιση ειναι σαφως η πρωτη εντυπωση αλλα οχι το παν. Ήμουν πολυ χαρουμενη με καποιον που δεν ηταν εμφανισημος, so what? He made me laugh και τα πηγαιναμε καλα..ολοι θελουμε να ξυπναμε και να βλεπουμε καποιον που να μας αρεσει, αλλα να ανοιγει το στομα του και να μη χρειαζεται να βαζουμε ακουστικα.
    γιατι ησουν;

Senior Member

θες να μου εξηγησεις το point ?

Senior Member
    γιατι ησουν;
    γιατι ημουν μαζι του? Γιατι μου αρεσε ολο το συνολο....ηταν ευγενικος και γλυκος, ανδρας εκει που επρεπε και πιο τρυφερος και ευαισθητος εκει που επρεπε.

Banned
    κατι το οποιο εβλεπα στο ιντερνετ και το μοιραστηκα

Senior Member
    ο κοσμος πειναει....

Banned
    γιατι ημουν μαζι του? Γιατι μου αρεσε ολο το συνολο....ηταν ευγενικος και γλυκος, ανδρας εκει που επρεπε και πιο τρυφερος και ευαισθητος εκει που επρεπε.
    γιατι δεν εισαι τωρα μαζι του;

Senior Member
    γιατι δεν εισαι τωρα μαζι του;
    γιατι δεν με ηθελε πια υποθετω...με αφησε και εκανε σχεση με μια αλλη, την οποια επισης αφησε μετα απο 2 εβδομαδες...κοινως, ψαχνεται. Δεν του εκανα. Αλλα ειναι οκ.

Banned
    γιατι δεν με ηθελε πια υποθετω...με αφησε και εκανε σχεση με μια αλλη, την οποια επισης αφησε μετα απο 2 εβδομαδες...κοινως, ψαχνεται. Δεν του εκανα. Αλλα ειναι οκ.
    μπορει να ειναι λογω ηλικιας. οι περισσοτεροι ετσι ειναι, κινουνται στον γενικο ρυθμο. εσυ πως εισαι εμφανισιακα; εισαι σε φαση γνωριμιων η θελεις να μεινεις μονη αυτη τη περιοδο;

Senior Member
    μπορει να ειναι λογω ηλικιας. οι περισσοτεροι ετσι ειναι, κινουνται στον γενικο ρυθμο. εσυ πως εισαι εμφανισιακα; εισαι σε φαση γνωριμιων η θελεις να μεινεις μονη αυτη τη περιοδο;
    εγω ειμαι προσωπικα ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου, εαν εξαιρεσεις τη βλακεια που πολλες φορες κουβαλαω και βγαινω τοσα ασκοπα ραντεβου. Μακαρι να ειχα εναν συνοδοιπορο, αλλα χλωμο, μιας που ολοι ειμαστε σε φαση μεταβασης, οταν λεω ολοι, εμεις που δεν εχουμε οικογενειες, σκυλια , γατια, ανα πασα στιγμη μπορουμε να κανουμε οτιδηποτε...οποτε ποιος θα σε ακολουθησει εαν εσυ πχ φυγεις καπου του χρονου για καλυτερο μελλον? Ολα ειναι ασταθη.