Τι σκέφτεστε; - Page 925
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 925 of 1532 FirstFirst ... 42582587591592392492592692793597510251425 ... LastLast
Results 13,861 to 13,875 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    thank God I dont live in Athens !
    φλωρακια Σαλονικεις που δεν αντεχουν την Αθηνα ουτε καν για μια μερα εστω σαν εκδρομη ?
    τραβα συγγρου-βαλαωριτου για ποτακι στον μπαρμαν, πολυ σου ειναι.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ευχομαι σε ολα τα μελη Χριστιανους ή μη,χρονια πολλα για αυριο..Η Μεγαλοχαρη να μας δινει υγεια και δυναμη!
    ψοφος. εμεις δεν εχουμε τετοια, γιορταζουμε μονο το φθινοπωρο και το νεο αλμπουμ των Katatonia.

Senior Member
    Τα πάντα για το ευρώ. Τι κι αν άνθρωποι χάνουν τις ζωές τους, ψοφάνε από την πείνα, παίρνουν τα σπίτια τους οι τράπεζες και πετάγονται στο δρόμο, απολύονται από τις δουλειές τους, η ανεργία θεριεύει, επιχειρήσεις κλείνουν, το έθνος περνάει γενοκτονία, πάνω απ' όλα να σώσουμε το ευρώ! Δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά σε ένα κωλονόμισμα που στην τελική καθιερώθηκε για να βελτιώσει τη ζωή μας στους κόλπους της ισχυρής οικονομίας μιας νομισματικής ένωσης, αλλά την έκανε χειρότερη παρά ποτέ. Θα χαρώ πολύ το φθινόπωρο που έχουν βάλει κόκκινη γραμμή για την παραμονή μας στην ευρωζώνη, αν μας πετάξουν έξω. Και ακόμα καλύτερα να πάει στο διάολο όλο αυτό το φασιστικό τέρας.

Senior Member
    ειμαι ενα βημα πριν τα καθαρτικα...δεν εφαγα πολυ σημερα αλλα η κοιλια μου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! πως θα βγω εξω το βραδυ; θα μου πεις και να τα παρω τα καθαρτικα το μονο που θα καταφερω ειναι να τρεχω εξω σαν τη χαζη στην τουαλετα...νιωθω χοντρη...:( θελω φλατ κοιλια! κ ηθελα και piercing στον οφαλο τρομαρα μου...
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    ειμαι ενα βημα πριν τα καθαρτικα...δεν εφαγα πολυ σημερα αλλα η κοιλια μου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! πως θα βγω εξω το βραδυ; θα μου πεις και να τα παρω τα καθαρτικα το μονο που θα καταφερω ειναι να τρεχω εξω σαν τη χαζη στην τουαλετα...νιωθω χοντρη...:( θελω φλατ κοιλια! κ ηθελα και piercing στον οφαλο τρομαρα μου...
    Βρε συ Λουσυ! Σε ρωτησα στο αλλο θεμα πως πας κ τωρα ειδα αυτο... Κοιτα εφοσον δν εφαγες πολυ ΜΗΝ παρεις τα καθαρτικα! Ξερω πως αυτο π σ λεω ισως να μην σε παρηγορησει αλλα σκεψου οτι εκανες βουλιμικα τα οποια ξεπερασες ΧΩΡΙΣ τα laxies! Οποτε don 't give them a chance ειδικα τωρα! Οσο για το αμα φαινεται η κοιλια σου πρησμενη φορα κατι αναλαφρο οχι τσιτα γτ τοτε ειναι χειροτερα!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Βρε συ Λουσυ! Σε ρωτησα στο αλλο θεμα πως πας κ τωρα ειδα αυτο... Κοιτα εφοσον δν εφαγες πολυ ΜΗΝ παρεις τα καθαρτικα! Ξερω πως αυτο π σ λεω ισως να μην σε παρηγορησει αλλα σκεψου οτι εκανες βουλιμικα τα οποια ξεπερασες ΧΩΡΙΣ τα laxies! Οποτε don 't give them a chance ειδικα τωρα! Οσο για το αμα φαινεται η κοιλια σου πρησμενη φορα κατι αναλαφρο οχι τσιτα γτ τοτε ειναι χειροτερα!
    δοκιμασα ενα φορεμα αναλαφρο αλλα μου φαινεται οτι η κοιλια μου προεξεχει! :(( θα μου πεις εχει ο κοσμος προβληματα κι εγω ασχολουμαι με βλακειες...φοβαμαι μη μου τη βαρεσει και δε βγω καθολου και καταληξω να τσακιζω γυρους κ παγωτα μονη μου...δε θα τ'αντεξω :'(
    Will I ever be free?

Senior Member
    δοκιμασα ενα φορεμα αναλαφρο αλλα μου φαινεται οτι η κοιλια μου προεξεχει! :(( θα μου πεις εχει ο κοσμος προβληματα κι εγω ασχολουμαι με βλακειες...φοβαμαι μη μου τη βαρεσει και δε βγω καθολου και καταληξω να τσακιζω γυρους κ παγωτα μονη μου...δε θα τ'αντεξω :'(
    Μην πεσεις στην παγιδα! Κι εγω πολλες φορες εχω ακυρωσει εξοδους μονο κ μονο λογω του φαγητου! Η πχ κανονιζαμε με τις φιλες μ για ταβερνα κ τελευταια στιγμη εβρισκα παντα δικαιολογια! Αλλα ειναι οπως σ ειπα παγιδα! Μεσα ειναι πιο επικινδυνο να κανεις βουλιμικο γτ θα εισαι μονη σ κ ολο κ θα σ ερθουν σκεψεις! Εξω θα εισαι με τους φιλους σ θα αλλαξεις παρασταση θα πειτε νεα κτλ θα γελασετε θα ξεχασεις κ το φαι κ ολα αμα ειναι αξιολογη η παρεα βεβαια! Να βγεις εξω ασυζητητι!

Senior Member
    Μην πεσεις στην παγιδα! Κι εγω πολλες φορες εχω ακυρωσει εξοδους μονο κ μονο λογω του φαγητου! Η πχ κανονιζαμε με τις φιλες μ για ταβερνα κ τελευταια στιγμη εβρισκα παντα δικαιολογια! Αλλα ειναι οπως σ ειπα παγιδα! Μεσα ειναι πιο επικινδυνο να κανεις βουλιμικο γτ θα εισαι μονη σ κ ολο κ θα σ ερθουν σκεψεις! Εξω θα εισαι με τους φιλους σ θα αλλαξεις παρασταση θα πειτε νεα κτλ θα γελασετε θα ξεχασεις κ το φαι κ ολα αμα ειναι αξιολογη η παρεα βεβαια! Να βγεις εξω ασυζητητι!
    οκ τωρα με πηρανε να κανονισουμε οποτε δεν εχω δικαιολογια..θα παρω την κοιλια-ταρατσα και θα βγω!! ελπιζω μονο να μην παμε για φαι....γιατι καταλαβαινεις τι εχει να γινει...:/ ευχαριστω βρε παντως για ολα!! <3
    Will I ever be free?

Senior Member
    οκ τωρα με πηρανε να κανονισουμε οποτε δεν εχω δικαιολογια..θα παρω την κοιλια-ταρατσα και θα βγω!! ελπιζω μονο να μην παμε για φαι....γιατι καταλαβαινεις τι εχει να γινει...:/ ευχαριστω βρε παντως για ολα!! <3
    Τιποτα βρε! Προτεινε εσυ στην παρεα σ να πατε εκει π θες! Δλδ σε μπαρ η καφε παρα σε φαγαδικο! Για να προλαβεις τα χειροτερα!!

Senior Member
    Τιποτα βρε! Προτεινε εσυ στην παρεα σ να πατε εκει π θες! Δλδ σε μπαρ η καφε παρα σε φαγαδικο! Για να προλαβεις τα χειροτερα!!
    σωστη!!! ;)
    Will I ever be free?

Senior Member
    σωστη!!! ;)
    δες αυτο!

http://www.threepointweightloss.com/...miadamage1.jpg

Senior Member
    ιου.....οχι οτι δεν τα ξεραμε τα περισσοτερα...αλλα ετσι μαζεμενα, μου πρακαλει κατι...με την constipation ομως τι κανουμε; ειναι αποτοκος της βουλιμιας δηλαδη ε..απο τη μια λεμε να μην παρουμε laxies γιατι μας ριχνει ακομα περισσοτερο στον κυκλο των διατροφικων διαταραχων..απο την αλλη ομως σε λιγο δε θα μπορω να κουνηθω.. υγιεινη διατροφη και αγιος ο θεος θα μου πεις...
    Will I ever be free?

Senior Member
    Κανε, ειναι ωραια τα piercing, εγω το ψηνω για φρυδι :p

Senior Member
    ιου.....οχι οτι δεν τα ξεραμε τα περισσοτερα...αλλα ετσι μαζεμενα, μου πρακαλει κατι...με την constipation ομως τι κανουμε; ειναι αποτοκος της βουλιμιας δηλαδη ε..απο τη μια λεμε να μην παρουμε laxies γιατι μας ριχνει ακομα περισσοτερο στον κυκλο των διατροφικων διαταραχων..απο την αλλη ομως σε λιγο δε θα μπορω να κουνηθω.. υγιεινη διατροφη και αγιος ο θεος θα μου πεις...
    Φαυλος κυκλος ειναι γτ παιρνεις laxies για το βουλιμικο αλλα για την constipation παλι παιρνεις laxies.. σαν να σε κραταν δεσμιο ενα πραμα... Συκα οσα μπορεις περισσοτερα! Κ ο θεος βοηθος!!

Senior Member
    το καταννοω οτι ειναι δυσκολο και να στο λεω μονο πιθανον να μη σε βοηθαει... αν ειναι ο τυπος σου πχ μπορεις να κανεις γυμναστικη για να ξεδωσεις! η να τα γραψεις σε ενα χαρτι για να σου φυγει το βαρος εμενα με ξελαφρωνει καπως. αν εχεις καποιο εμπιστο ατομο συζητησε το μαζι του για να σε συμβουλευσει η και στον θεραπευτη σου..
    Δεν μου αρέσει η γυμναστική...όσο για τα άλλα, νιώθω ότι δεν με βοηθάει τίποτα αρκετά (μάλλον έχω βυθιστεί πολύ μες τη μαυρίλα, δεν θέλω ν' ασχοληθώ με τίποτα). Αν έχεις και καμιά άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη...ευχαριστώ πάντως...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκεφτομαι σοβαρα να κοψω το καπνισμα....μια αποφαση ειναι...αμα την παρω μαχαιρι μετα....:(
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων