Τι σκέφτεστε; - Page 936
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 936 of 1532 FirstFirst ... 43683688692693493593693793894698610361436 ... LastLast
Results 14,026 to 14,040 of 22967
    Senior Member
    ...wake me up when September ends..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Όπως εμείς έτσι και αυτές κοιτάνε την εμφάνιση και ειδικά την μάγκικη εμφάνιση. Οι άσχημοι δεν βρίσκουν κοπέλες εύκολα, μένουν μόνοι και περνάνε και κατάθλιψη. Για να βρει κοπέλα κάποιος που δεν τις τραβάει με την εμφάνιση θα πρέπει να προσπαθήσει, να τον συμπαθήσει η γυναίκα από τον χαρακτήρα και οι Ελληνίδες δεν εκτιμούν και τόσο τον καλό χαρακτήρα. Εμφάνιση, δεύτερον χρήμα. Υπάρχουν φτωχοί εμφανίσιμοι που κάνουν συνέχεια σεξ και άλλοι που δεν κάνουν. Αν κάποιος έχει ωραία εμφάνιση και μια κανονική οικονομική κατάσταση ακόμα καλύτερα. Άλλοι λόγω χρήματος η πιο σπάνια για άλλους λόγους μπορεί να κάνουν κάποια σχέση. Και βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις από την αρχή να ενδιαφέρεται μια κοπέλα, θα πρέπει να κάνεις κάτι για να της αρέσεις. Τους τελευταίους μήνες τα έφτιαξα με δυο κοπέλες οι οποίες στην αρχή με απέρριψαν. Κι όμως επέμενα, το χειρίστηκα έξυπνα και περάσαμε ωραία. Όμως λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορώ να κάνω σχέση. Στην εμφάνιση δεν είμαι κάτι το εξαιρετικό και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω και τόσο εύκολο όσο άλλοι. Το συζητώ όμως το θέμα με διάφορα παιδιά, κάποιοι απο αυτούς περνάνε καλά και όλοι έχουν να πούν ένα πράμα: πόσο πουτάνες είναι και όχι μόνο οι Ελληνίδες βέβαια, που κερατώνουν συνεχώς τις σταθερές τους σχέσεις. Πολύ πουτανιά όμως. Έχω ακούσει απίστευτα πράματα. Και γω θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα άσχημα για τις Ελληνίδες, αλλά βασικά λέω και πιστεύω άσχημα για τον άνθρωπο γενικά, ότι χειρότερο έχει αυτός ο πλανήτης είναι ο άνθρωπος πλέον, όχι απαραίτητα με βάση φύλλου κτλ.

Banned
    γιατί δε μιλάτε ρε; μπαίνω εδώ μέσα και το βουλώνετε όλοι λες και περιμένετε τους επίσημους.

Senior Member
    χαχαχαχα,θεος

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι today is a good day, the best day of my life!
    Good morning to all of you! and have a nice day! :) :) :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=Ad_fdYFHYXo

χαχα πολυ καλο.

η λυση των ψυχοπαθων για την οικονομιη κριση!

Banned
    εχω την αναγκη να γελασω να νιωσω πως περναω ωραια. νιωθω μια πιεση μια μαυριλα απο χθες. εσεις ποσο συχνα νιωθετε ετσι;

Senior Member
    Δέκα κλασικές χυλόπιτες... όλη αλήθεια πίσω από τις γυναικείες ατάκες...

1. Δεν είμαι σε καλή φάση τώρα.
    Δεν σε γουστάρω τόσο πολύ ώστε να «ξεκολλήσω» από τον πρώην.
    2. Είσαι εκπληκτικός άνθρωπος, αξίζεις κάτι καλύτερο.
    Σε έχω κερατώσει, κι έχω τύψεις.

3. Είμαι μπερδεμένη.
    Βγαίνω με άλλους δύο και δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω. Σίγουρα όχι εσένα.

4. Δεν σε είχα σκεφτεί πότε με αυτόν τον τρόπο.
    Ούτε πρόκειται.

5. Θέλω χρόνο να σκεφτώ.
    Μου αρέσει και ένας άλλος που μου την πέφτει τελευταία.

6. Νιώθω να πνίγομαι, καλύτερα να περάσουμε λίγο καιρό χώρια.
    Σε βαρέθηκα.

7. Πρέπει να αποκτήσουμε κι άλλες εμπειρίες.
    Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω ήδη, οπότε τρέξε να με προλάβεις.

8. Θέλω να επικεντρωθώ στην καριέρα μου.
    Ακόμα και κάτι τόσο βαρετό σαν τη δουλειά μου είναι καλύτερο από το να βγαίνω μαζί σου.

9. Δεν νιώθω το ίδιο ερωτευμένη μαζί σου όπως παλιά.
    Έχω ήδη βρει τον επόμενο που τον γουστάρω τρελά.

10. Σε βλέπω σαν φίλο.
    Είσαι άσχημος.

http://www.pinnokio.gr/arthro/DEKA-K...edium=facebook χαχαχα

Πως κάνεις γυναίκα που σε γουστάρει να ξεκόψει όταν έκανες το λάθος να της δείξεις ότι τη θες?
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αχ ιωαννη αυτα τα λαθη κανετε εσεις οι αντρες!!!!!! Πρωτα ζεστη και μετα κρυο!! Δειξτης το οπως σου βγει, σιγουρα εχει ζησει και χειροτερα.

Senior Member
    Γιαννη μου καλυτερα σε αυτα τα πραγματα να εισαι οσο πιο ξεκαθαρος γινεται...προτου ο αλλος να αρχισει να κανει ονειρα....
    εξαρταται τι ακριβως επαφη εχεται με την κοπελα....αν ας πουμε βγαινεται και εχει προχωρησει καπως το πραγμα...ειναι καλυτερο να της μιλησεις κατευθειαν μια και εξω...οτι δεν θες να προχωρησεις αλλο μαζι της...
    αν ειναι κατι που απλα πλαναται στον αερα σαν υποσχεση απο μερους σου...με μια ευγενικη μεν τυπικη δε στο εξης συμπεριφορα νομιζω θα το καταλαβει απο μονη της...
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πως κάνεις γυναίκα που σε γουστάρει να ξεκόψει όταν έκανες το λάθος να της δείξεις ότι τη θες?
    1) τα λαθη πληρωνονται φιλε :Ρ
    2) παρ ολα αυτα, δεν οφειλεις τπτ, περα απο μια προσπαθεια να εισαι ευγενικος, αν γνωριζοντας την καλυτερα, ξενερωσες. αλοιμονο αν μεναμε ομηροι των αποτυχημενων γνωριμιων μας...
    3) αν ειναι σε καλη επαφη με τον εαυτο της και το περιβαλλον της, δοκιμασε μια ευγενικη απομακρυνση. θα το παρει το μηνυμα και θα ληξει εκει.
    4) αν δεν το κατανοει, εξηγησε το απλα και ευγενικα
    5) αν γινει ενοχλητικη, γινε κι εσυ σκληρος.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας. Ειμαι αγχωμένος σημερα από το γεγονος αυτο.
    Προκειται γι αυτο που λεει η nflu, για κατι που απλά πλαναται στον αερα σαν υπόσχεση από μέρους μου (λάθος το ότι της ελεγα εμμέσως πλην σαφως ότι την θελω) χωρις να γινει τιποτα μεταξυ μας (δεν βγηκαμε μαζι ποτε όμως τα λόγια μου φαινεται τα έλαβε σοβαρα) και τωρα αυτη μου έχει δειξει ότι ενδιαφερεται για σοβαρο σκοπό. Μάλλο θα πρεπει να απομακρυνθω με μια ευγενικη μεν τυπικη δε στο εξης συμπεριφορα.
    γιάννης

Senior Member
    Ιωαννη, αδικα αγχωνεσαι καλε μου.
    οπως και να το εξελαβε, εφοσον δεν γουσταρεις, φευγεις.
    απλα πραγματα