Τι σκέφτεστε; - Page 942
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 942 of 1532 FirstFirst ... 44284289293294094194294394495299210421442 ... LastLast
Results 14,116 to 14,130 of 22967
    Junior Member
    Θέλω να βγω έξω από το σπίτι και να αρχίσω να γελάω μέχρι να σκάσω!
    Να πω καλημέρα σε όποιον συναντώ μπροστά μου κι ας με περάσει για τρελό!!!
    Sometimes you have to stand alone just to make sure you still can!

Senior Member
    σκεφτομαι μακαρι να ειχα ενα οπλο και να γαζωνα μερικα αμαξια εδω εξω απ την δουλεια και μετα να γαζωνα και καμια σφαιρα στο μλκ το αφεντικο μου .

τελος να του στειλω (αμα ζησει) τον λογαριασμο του ψυχιατρου μου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εισαι απιστευτη χαχαχα εσενα χρειαζομαι στη δουλεια μου μπελ εισαι ο ανθρωπος μου
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    σκεφτομαι μακαρι να ειχα ενα οπλο και να γαζωνα μερικα αμαξια εδω εξω απ την δουλεια και μετα να γαζωνα και καμια σφαιρα στο μλκ το αφεντικο μου .

τελος να του στειλω (αμα ζησει) τον λογαριασμο του ψυχιατρου μου
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    lol ΗΛΙΑΝΝΑ μολις ξεμπερδεψω με τον δικο μ πες μ που θα βρω τον δικο σου, θα γινω ο μασκοφορος τιμωρος των εργαζομενων σε γραφεια!!! γιατι ΝΑΙ κ εμεις εχουμε βασανα!!!!:p

εχω λεφτα και δεν εχω τι να τα κανω και ο μαλακας δουλευω και μαζευω και αλλα απο πανω και μου δινουν και πολλα

σοβαρα μιλαω τωρα. ολοι μιλανε για κριση και εγω βαριεμαι να τους ακουω. χμμμ μηπως να κανω θρεντ για αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ένα μπουκάλι βότκα ή τεκίλα
    μαμησε τα αδερφε ηπια λιγη βοτκουλα τωρα..και αυριο το πρωι κανονικα εδινα αλλα σκατα δεν εχω διαβασει κιολασ με τσ μακακιεσ που σκεφτομαι συνεχεια και που να δωσω παει κι αυτο το μαθηα...πω ρε γμτ....αντι να λιγοστευουν αυξανουν τα μαμημενα.....βσκ παιζει να χρειαζομαστε μια λοβοτομη...γτ με τ να πινουμε δ μασ βλεπω να μασ βγαινει σε καλο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    εχω λεφτα και δεν εχω τι να τα κανω και ο μαλακας δουλευω και μαζευω και αλλα απο πανω και μου δινουν και πολλα

σοβαρα μιλαω τωρα. ολοι μιλανε για κριση και εγω βαριεμαι να τους ακουω. χμμμ μηπως να κανω θρεντ για αυτο?
    κλασικη απαντηση ''δωστα σε μενα''! ;p

Senior Member
    273 και σήμερα

Banned
    σκεφτομαι αν πρεπει να ξαναποσταρω εδω οταν ειναι τρομερα κουραστικο για τη ψυχικη υγεια το να διαβαζεις τη καθεμια ψευτοψυχολογο και παντογνωστρια που προβαλλει την αρρωστια της πανω μου, και νομιζει οτι με ξερει και μπορει να με κρινει ειτε λεγοντας οτι δεν υπαρχω, ειτε οτι υπαρχω αλλα κοροϊδευω κοσμο, ειτε οτι εχω πεθανει κι οτι αλλη μαλακια μπορει να της ερθει καθε φορα. αναρωτιεμαι εσεις που ποσταρετε ακομα καθημερινα πως αντεχετε, το φορουμ αυτο ειναι καλο να παιρνετε παραπανω ιδεες σε κατι που σας απασχολει, οχι για καθημερινη ενασχοληση σαν διαδικτυακο καφενειο να περναν οι ωρες.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    .. αναρωτιεμαι εσεις που ποσταρετε ακομα καθημερινα πως αντεχετε, το φορουμ αυτο ειναι καλο να παιρνετε παραπανω ιδεες σε κατι που σας απασχολει, οχι για καθημερινη ενασχοληση σαν διαδικτυακο καφενειο να περναν οι ωρες.
    Καλά το κατάλαβες! Γι αυτο αραίωσες τις επισκέψεις σου!!
    Εγω αναρωτιεμαι πόσα ενδιαφεροντα πράγματα θα μπορουσα να κάνω τις ωρες που αναλώνω στο φορουμ. Γι αυτο προσπαθω να αραιώσω.
    Ιδέες πάνε κι έρχονται στο χωρο αυτο. Το ζήτημα ειναι αν τις χρησιμοποιούμε για να βελτιωθούμε, να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωες μας, κι αν με τον καιρο διαπιστωνουμε προοδο στη ζωη μας λόγω των ιδεών αυτων. Διαφορετικα πρόκειται για καφενείο.
    γιάννης

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους,
    γνώμη μου είναι, ότι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων για να μάθεις κάτι περισσότερο κι ίσως ακόμα να βοηθήσεις για
    να βοηθηθείς κι εσύ, δεν μπορεί να συγκριθεί με καφενείο, που μάλλον εδώ εκφράζεται απαξιωτικά! Όπως σίγουρα
    βέβαια, η προσωπική επαφή με καλούς φίλους/ες, δεν μπορεί σε τίποτα να συγκριθεί με υποκατάστατα όπως και το νετ!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    to poso ma...kas eimai... kalimera
    Last edited by christos78; 13-09-2012 at 11:55.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλημέρα σε όλους,
    γνώμη μου είναι, ότι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων για να μάθεις κάτι περισσότερο κι ίσως ακόμα να βοηθήσεις για
    να βοηθηθείς κι εσύ
    , δεν μπορεί να συγκριθεί με καφενείο, που μάλλον εδώ εκφράζεται απαξιωτικά! Όπως σίγουρα
    βέβαια, η προσωπική επαφή με καλούς φίλους/ες, δεν μπορεί σε τίποτα να συγκριθεί με υποκατάστατα όπως και το νετ!
    Δεν είναι καφενείο αλλά ένας πολύ καλός υποβοηθητικός χώρος όταν η χρήση του φορουμ γίνεται με μέτρο και με την τετοια χρήση του ωφελείς ή ωφελείσαι. Αυτο διαπιστωνεται από ένα καλό λόγο που θα σου πει κάποιος για κατι που ειπες. Μου άρεσε αυτο που λες που βαζω σε μπολτ.
    Σίγουρα η προσωπικη επαφή δεν υποκαθίσταται από το νετ όμως, μια καλή άποψη και το αίσθημα κατανόησης στο φορουμ παρα το ότι δεν φτανουν το επίπεδο της προσωπικής επικοινωνίας εντούτοις είναι υποβοηθητικά για το άτομο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν πρεπει να ξαναποσταρω εδω οταν ειναι τρομερα κουραστικο για τη ψυχικη υγεια το να διαβαζεις τη καθεμια ψευτοψυχολογο και παντογνωστρια που προβαλλει την αρρωστια της πανω μου, και νομιζει οτι με ξερει και μπορει να με κρινει ειτε λεγοντας οτι δεν υπαρχω, ειτε οτι υπαρχω αλλα κοροϊδευω κοσμο, ειτε οτι εχω πεθανει κι οτι αλλη μαλακια μπορει να της ερθει καθε φορα. αναρωτιεμαι εσεις που ποσταρετε ακομα καθημερινα πως αντεχετε, το φορουμ αυτο ειναι καλο να παιρνετε παραπανω ιδεες σε κατι που σας απασχολει, οχι για καθημερινη ενασχοληση σαν διαδικτυακο καφενειο να περναν οι ωρες.
    Ρε συ ΚΕΝΟ! Μν τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις ρε αγορι μου! Ο,τι συμβαινει στην ζωη εξω συμβαινει κ εδω! Παντου θα συναντησεις απυθμενη βλακεια κ θα ακουσεις το κοντο κ το μακρυ του καθενος κ την καθε παπαρα να την πλασαρουν για συμπανικη αληθεια! εσυ ξερεις ποιος εισαι κ τι ρολο βαρας στην κοινωνια κ δν θα στο υποδειξει κανεις! ακομα καθεσαι κ επηρεαζεσαι απο το τι λεει ο καθενας! αστον να λεει! που να σπουδαζες κ σε σχολη με 500 συμφοιτητες να δεις εκει τι θα ειχες να αντιμετωπισεις! οπου γινονται κλικες κ κομματικες παραταξεις κ χιλια δυο π παιζουν στα παρασκηνια! εγω εχω μαθει να επιβιωνω πλεον κ ξερω τι ρολο βαραω στη ζωη κ τι με ενδιαφερει να αποκομισω. κ επισης ενα φορουμ ειναι σαν τα χιλιαδες αλλα π υπαρχουν, ελεος πια, δν ειμαστε στο φορουμ του πανεπιστημιου του harvard ωστε να προσεχουμε επακριβως κ να γραφουμε με ακαδημαικο υφος! γραφε εσυ ο,τι θες οποτε θες κ χεσ τα υπολοιπα! εδω πολλες φορες σε εξεταστικες που κρινεται το πτυχιο μας δεν προσεχουμε πως γραφουμε, σε ενα φορουμ θα κολλησουμε? take it easy. :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."