Τι σκέφτεστε; - Page 955
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 955 of 1532 FirstFirst ... 455855905945953954955956957965100510551455 ... LastLast
Results 14,311 to 14,325 of 22967
    Senior Member
    Τώρα που νιώθω λίιιγο καλύτερα, σκέφτομαι ότι πρέπει σιγά σιγά να ανασκουμπωθώ και ν' αρχίσω να ετοιμάζομαι για την επιστροφή μου στη δουλειά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    καλησπερα Κυκνε . Ευχομαι καθε μερα να νιωθεις και καλυτερα :)

Senior Member
    οτι οι γονεις μου ειναι αδικοι ..ειμαι 20 χρονων εχω εδω και 4 μηνες που δεν πολυ βγαινω και σημερα τους λεω αυριο θα βγω και θα μεινω σε μια φιλη μου και αμεσως αντεδρασαν δηλαδη ελεος τοσο καιρο λιωνω στο σπιτι επειδη εχω μια σκατα διαθεση γενικως ...ελεος πια με αυτη την υπερ προστασια τους ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnwstos View Post
    οτι οι γονεις μου ειναι αδικοι ..ειμαι 20 χρονων εχω εδω και 4 μηνες που δεν πολυ βγαινω και σημερα τους λεω αυριο θα βγω και θα μεινω σε μια φιλη μου και αμεσως αντεδρασαν δηλαδη ελεος τοσο καιρο λιωνω στο σπιτι επειδη εχω μια σκατα διαθεση γενικως ...ελεος πια με αυτη την υπερ προστασια τους ...
    Είσαι 20 χρονών αλλά στα μάτια των γονιών σου ακόμα παιδί. Μην δίνεις σημασία στις αντιδράσεις τους.. δωσε τους χρόνο να συνηθίσουν! Φύγε ανενόχλητος.. όσο θα δίνεις σημασία τόσο εσένα χαλάς!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    κοπελα ειμαι και ειναι αρκετα υπερπροστατευτικοι ...μαλλον θα κανω αυτο που ειπες γιατι αλλιως θα χουμε τσακωμοο

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Είσαι 20 χρονών αλλά στα μάτια των γονιών σου ακόμα παιδί. Μην δίνεις σημασία στις αντιδράσεις τους.. δωσε τους χρόνο να συνηθίσουν! Φύγε ανενόχλητος.. όσο θα δίνεις σημασία τόσο εσένα χαλάς!

Συμφωνωδιαφωνω με αυτο..Γιατι οκ θα φευγει ανενοχλητος αλλα μετα θα του κανουν μουτρα,γκρινιες και δεν ξερω και εγω τι αλλο!Πραγματα που θα τον ριχνουν..Τις εχω βιωσει αυτες τις τακτικες,βεβαια καθε περιπτωση και διαφορετικη αλλα η Ελληνικη οικογενεια εχει καποια στανταρ!
    Αγνωστε σε ηρεμο τονο τους μιλας..Πες το παραπανω που ειπες..Ειμαι κλεισμενος μεσα τοσο καιρο,ειμαι 20 χρονων τι θελετε πεστους να βαρεσω καμια μπιελα??Ηρεμα αρχικα και μετα δυναμικα!Φιλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Συμφωνωδιαφωνω με αυτο..Γιατι οκ θα φευγει ανενοχλητος αλλα μετα θα του κανουν μουτρα,γκρινιες και δεν ξερω και εγω τι αλλο!Πραγματα που θα τον ριχνουν..Τις εχω βιωσει αυτες τις τακτικες,βεβαια καθε περιπτωση και διαφορετικη αλλα η Ελληνικη οικογενεια εχει καποια στανταρ!
    Αγνωστε σε ηρεμο τονο τους μιλας..Πες το παραπανω που ειπες..Ειμαι κλεισμενος μεσα τοσο καιρο,ειμαι 20 χρονων τι θελετε πεστους να βαρεσω καμια μπιελα??Ηρεμα αρχικα και μετα δυναμικα!Φιλια.
    μεχρι τωρα ποτε δεν τους ειχα μιλησει ηρεμα για αυτο το θεμα παντα εβγαινα με φωνες και τσακωνομασταν πολυ χοντρα ...υπηρξαν πολλες φορες που με επαιρναν κυριολεκτικα σας μιλαω <<πεντακοσες>> φορες τηλεφωνο εννοειται πως δεν με αφηναν και πολυ συχνα να βγαινω ως αργα αντε μια φορα την βδομαδα κ πολυ λεω ...τεσπα επειδη περασα ενα καλοκαιρι σχεδον κλεισμενη στο σπιτι τους ειπα τα προβληματα μου και για 1η φορα τους ειπα οτι αυτο που κανανε με τις εξοδους ηταν απαραδεκτο και μου ειπαν οτι ανησυχουσαμε για σενα κ οτι οταν γινω γονεας θα τους καταλαβω...απλα θεωρησα οτι ειναι απαραδεκτο απο την στιγμη που βλεπουν οτι δεν πολυ βγαινω να μου την πουν που αποφασισα να βγω μια φορα στο τοσο

Senior Member
    Οτι εχω αναγκη απο λιγη κουραση, δεν παει άλλο..
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

σκέφτομαι ότι το άγχος μας φορτωνει συν τοις άλλοις με πολλές προκαταλήψεις.

το "την μια έτσι την άλλη γιουβέτσι" ίσον δεν ειμαστε βεβαιοι γι αυτο που πάμε να κάνουμε, άρα καλύτερα να μην το κάνουμε γιατι η αμφιβολία θα μας κατατρυχει για πάντα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

το "την μια έτσι την άλλη γιουβέτσι" ίσον δεν ειμαστε βεβαιοι γι αυτο που πάμε να κάνουμε, άρα καλύτερα να μην το κάνουμε γιατι η αμφιβολία θα μας κατατρυχει για πάντα.
    Καλημέρα Γιάννη μου,
    λοιπόν εμείς το άγχος μας θα το ελέγχουμε και τις προκαταλήψεις δεν τις δεχόμαστε, γιατί οι περισσότερες αν όχι όλες είναι δοξασίες!
    Τώρα γιατί άραγε ν' αμφιβάλλουμε; Κάπου είχα διαβάσει ότι καλύτερα είναι να μετανιώσεις για κάτι που έκανες.. παρά για κάτι που δεν έκανες!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

Και θες να ζεις εγκλωβισμένος από τον φόβο και την αμφιβολία? Μην φοβάσαι, δεν έχει νόημα. Κάνε αυτό που νιώθεις.. απελευθερώσου... Μην φυλακίζεσαι!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by kochlias View Post
    καλησπερα Κυκνε . Ευχομαι καθε μερα να νιωθεις και καλυτερα :)
    Καλησπέρα...σ' ευχαριστώ αλλά δυστυχώς σήμερα δεν ισχύει το ίδιο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έχει τόσο ήλιο σήμερα... Γιατί δεν πας μία βολτούλα να πάρεις ήλιο? Μπορεί να νιώσεις καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Έχει τόσο ήλιο σήμερα... Γιατί δεν πας μία βολτούλα να πάρεις ήλιο? Μπορεί να νιώσεις καλύτερα.
    Δεν έχω το κουράγιο...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    λυπαμαι για αυτο . σου στελνω μηνυμα