Τι σκέφτεστε; - Page 967
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 967 of 1532 FirstFirst ... 467867917957965966967968969977101710671467 ... LastLast
Results 14,491 to 14,505 of 22967
    Senior Member
    Γιατί αυτομάτως Αλία μου, χάνει τη θεϊκή του υπόσταση.
    Άρα η πίστη σε αυτόν , εφόσον είναι άνθρωπος για ποιο λόγο να υφίσταται;
    και όλοι αυτοί που δεν πιστεύουν ποιος ο λόγος να ασχολούνται με τα θεία;
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σιγουρα το να υπαρχει σεβασμος στην Πιστη του καθενος ειναι κατι που πρεπει να διεπει καθε ανθρωπο ως μια απ'τις αρχες της ζωης του και του βιου του!
    Ομως σε καμια περιπτωση δε θεωρω βλασφημο να παρουσιαζουν τον Χριστο ως ομοφυλοφιλο ή ως εγχρωμο οπως ειχα διαβασει πιο παλια!
    Μπορει να ειναι αληθεια, μπορει και οχι... το θεμα ειναι οτι ειναι υποκριτικο να θεωρουνται αυτα τα γνωρισματα ως του εξω απο 'δω! Δεν ειπε κανενας οτι σκοτωνε και ανθρωπους, τοτε ναι, θα ηταν κατι το ασεβες!
    Δηλαδη, ενας χριστιανος θα παθει σοκ αν μαθει οτι ο Χριστος ηταν ομοφυλοφιλος, θα διαταραχτει η Πιστη του? Ποσο γνησια ειναι δηλαδη η Πιστη του για να παψει να την εχει μαθαινοντας κατι τετοιο?
    Καλα, οι χρυσαυγιτες οπως παντα κανουν το κομματι τους αλλα και οι αλλοι μια χαρα ψαρωσαν και ο δημιουργος του εργου, καταφερε να πετυχει αυτο που ηθελε φυσικα...
    Περαν της χρυσης αυγης και περαν των γκει,γι'αυτο και παραπανω εγραψα οτι οι γκει δεν μου φταινε πουθενα,ο Χριστος μπορει να ηταν οτιδηποτε..Το θεμα ειναι πως το προβαλλεις!!Και για ονομα ρε παιδια πια..Ο Χριστος γκει,ο Αθανασιος Διακος γκει,ο Κολοκοτρωνης γκει!!Ελεος.........!!
    Θρησκευτικες,ιστορικες,εθν ικες αξιες τσαλακωνονται απο Ελληνες...!Προοδευτισμος...... ..!

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    δεδομενου οτι συμφωνα με τον Λογο του Θεου η ομοφυλοφιλια ειναι αμαρτια και μαλιστα τροπον τινα αποτελεσμα βαθιας αμαρτιας του ανθρωπου, το να λεμε οτι ομ Χριστος ηταν ομοφυλοφιλος, ειναι σα να λες οτι εκανε τετοιο αμαρτημα. Ειναι βλασφημο.
    Ειναι τεραστιο θεμα αυτο..Ναι ειναι αμαρτια αυτο για την ορθοδοξια,ομως δεν σημαινει οτι οποιος ειναι γκει,ειναι για την κολαση..Οπως ειχε πει ο Παισιος,κανε ενα σωστο απο αυτα που σου λεει Ο Χριστος και θα εισαι διπλα του.

Banned
    Και να μιλαει για αξιες και ιδανικα η αρχιμαφιοζα ηθοποιος ονοματα δεν λεμε...Ελα παθαινεις ενα κατιτις!!

Senior Member
    Ρε παιδες!! Ας διαχωρισουμε πια το παπαδαριο απ'την γνησια Θρησκεια!
    Ολα αυτα τα δογματα, η ομοφυλοφιλια ειναι αμαρτημα, το προγαμιαιο σεξ ειναι αμαρτημα και μπλα μπλα ειναι προϊον των παπαδαριων και των λοιπων "λειτουργων"!
    Δηλαδη, ενας ομοφυλοφιλος θα καιγεται εις το πυρ το εξωτερον γι'αυτην του την διαφορετικοτητα και ειναι αμαρτωλος??
    Δεν ξερω και δεν με νοιαζει αν ο Χριστος ηταν ομοφυλοφιλος αλλα ειναι και υποκριτικο να μας "τσουζει" κατι τετοιο ως πτου τζιζ!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Το θεμα παιδια για μενα...ειναι οταν κατι γινεται επι σκοπου...
    βασικα δεν με ενοχλει τιποτα...αλλα δεν μαρεσει και να με χειραγωγουν και να προσβαλλουν την νοημοσυνη μου....

λοιπον δεν με ενοχλει..ο καθενας να φαντασιωνεται ....οτι θελει για το συμβολο καποιας θρησκειας και να το προβαλλει....αλλα απο την αλλη θα πρεπει να δωσει και στοιχεια που να στηριζουν την θεση του αυτη...γιατι πραγματευεται κατι το οποιο για μεριδα κοσμου ειναι ιερο.....

ειμαι αθρησκη....και για μενα ολες οι θρησκειες ειναι το ιδιο...αλλες πιο εξυπνες αλλες πιο απλοικες....αλλα η σκοπιμοτητα εναντιον καποιας θρησκειας με σκοπο την διαβολη της με ενοχλει...

ας πουμε ποιος δεν εχει παρατηρησει....οτι σε αμερικανικα σηριαλ..τα τελευταια χρονια ,οποτε αναφερονται τα Χριστουγεννα...πετανε κολαουζο σαν την π@@@@α απο διπλα και την εβραικη χανουκα.....
    δεν με απασχολουν οι εβραιοι...αλλα οταν γινεται μια τετοια προσπαθεια να χειραγωγηθει η σκεψη μου......τσαντιζομαι.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    βασικα δεν με ενοχλει τιποτα...αλλα δεν μαρεσει και να με χειραγωγουν και να προσβαλλουν την νοημοσυνη μου....

λοιπον δεν με ενοχλει..ο καθενας να φαντασιωνεται ....οτι θελει για το συμβολο καποιας θρησκειας και να το προβαλλει....αλλα απο την αλλη θα πρεπει να δωσει και στοιχεια που να στηριζουν την θεση του αυτη...γιατι πραγματευεται κατι το οποιο για μεριδα κοσμου ειναι ιερο.....

ειμαι αθρησκη....και για μενα ολες οι θρησκειες ειναι το ιδιο...αλλες πιο εξυπνες αλλες πιο απλοικες....αλλα η σκοπιμοτητα εναντιον καποιας θρησκειας με σκοπο την διαβολη της με ενοχλει...

ας πουμε ποιος δεν εχει παρατηρησει....οτι σε αμερικανικα σηριαλ..τα τελευταια χρονια ,οποτε αναφερονται τα Χριστουγεννα...πετανε κολαουζο σαν την π@@@@α απο διπλα και την εβραικη χανουκα.....
    δεν με απασχολουν οι εβραιοι...αλλα οταν γινεται μια τετοια προσπαθεια να χειραγωγηθει η σκεψη μου......τσαντιζομαι.....
    Ο κοσμος που τσιμπαει φταιει Φλου μου!!
    Οι αλλοι, την δουλεια τους κανουν και μια χαρα κατεφερνουν αυτο που θελουν...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned

Δεν σε απασχολουν οι Εβραιοι αλλα αυτοι σου κανουν κουμαντο σε ολα..Παγκοσμια θρησκεια θελουν και παγκοσμια διακυβερνηση,γι'αυτο και γινονται ολα αυτα..Σκοπιμα και φτιαχτα.

Senior Member
    Ρε παιδες!! Ας διαχωρισουμε πια το παπαδαριο απ'την γνησια Θρησκεια!
    Ολα αυτα τα δογματα, η ομοφυλοφιλια ειναι αμαρτημα, το προγαμιαιο σεξ ειναι αμαρτημα και μπλα μπλα ειναι προϊον των παπαδαριων και των λοιπων "λειτουργων"!
    Δηλαδη, ενας ομοφυλοφιλος θα καιγεται εις το πυρ το εξωτερον γι'αυτην του την διαφορετικοτητα και ειναι αμαρτωλος??
    Δεν ξερω και δεν με νοιαζει αν ο Χριστος ηταν ομοφυλοφιλος αλλα ειναι και υποκριτικο να μας "τσουζει" κατι τετοιο ως πτου τζιζ!!
    Αλία μου, καμία σχέση δεν έχει ο τραμπουκισμός του αμόρφωτου φανατικού, που στο όνομα της δήθεν πίστης του, βγάζει τα απωθημένα του κι επιτίθεται χωρίς λόγο!
    Θυμηθείτε τους γραφικούς, θρησκόληπτους στους δρόμους, με τους μεγαλόσταυρους στις πορείες και τον αφορισμό του Καζαντζάκη για έργο του, τον "Τελευταίο Πειρασμό"
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν σε απασχολουν οι Εβραιοι αλλα αυτοι σου κανουν κουμαντο σε ολα..Παγκοσμια θρησκεια θελουν και παγκοσμια διακυβερνηση,γι'αυτο και γινονται ολα αυτα..Σκοπιμα και φτιαχτα.
    ναι....δεν με απασχολουν...μου ειναι αδιαφοροι...στον βαθμο βεβαια που μου ειναι και οποιοσδηποτε αλλος λαος....
    οι Ελληνες με απασχολουν που ανοιγουν κερκοπορτες.......
    ο καθενας μπορει να εχει οποιο σκοπο θελει.....το θεμα ειναι εσυ τι κανεις για να μη πετυχει τον σκοπο του σε βαρος σου.....

Banned
    ναι....δεν με απασχολουν...μου ειναι αδιαφοροι...στον βαθμο βεβαια που μου ειναι και οποιοσδηποτε αλλος λαος....
    οι Ελληνες με απασχολουν που ανοιγουν κερκοπορτες.......
    ο καθενας μπορει να εχει οποιο σκοπο θελει.....το θεμα ειναι εσυ τι κανεις για να μη πετυχει τον σκοπο του σε βαρος σου.....
    Δλδ να τα περναμε ολα στο ντουκου??Δεν ξερω εγω προσωπικα ενιωσα θιγμενη..Και θεωρω οτι εθιξαν και στοχοποιησαν τους ομοφυλοφιλους!Τεσπα πολλα τα περιεργα τον τελευταιο καιρο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δλδ να τα περναμε ολα στο ντουκου??Δεν ξερω εγω προσωπικα ενιωσα θιγμενη..Και θεωρω οτι εθιξαν και στοχοποιησαν τους ομοφυλοφιλους!Τεσπα πολλα τα περιεργα τον τελευταιο καιρο..
    φυσικα και δεν πρεπει να τα περναμε ολα στο ντουκου...δεν ειπα σε καμμια περιπτωση αυτο...
    οκ...το βρισκω φυσικο να εγειρεται το θρησκευτικο αισθημα καποιων και να γινονται διαμαρτυριες...αλλα στην ουσια δεν ειναι αυτο που θα αλλαξει κατι....
    σε γενικοτερο πλαισιο...οταν ενα κρατος ειναι ξεφραγο αμπελι...και σε μονιμη σταση στα τεσσερα.....αυτα ειναι απλα συμπτωματα....
    η ασθενεια ειναι πιο βαθια......αλλα ειναι θεμα που το ξερουμε ολοι...και θελει και πολυ αναλυση :)

Senior Member
    Λοιπον το ζουμι ειναι το εξης.......:)

οτι ενα ωραιο και ενδιαφερον θεμα κλειδωθηκε........και επειδη ο μεσιε Keep συμφωνα με δικη του δηλωση παντα ειναι λιγακι τεμπελακος :) :)
    ποιος ξερει ποτε θα το ξεκλειδωσει.....
    γιαυτο ας κανουμε μια εκκληση στην μις Ξωτικο :)

Senior Member
    Λοιπον το ζουμι ειναι το εξης.......:)

οτι ενα ωραιο και ενδιαφερον θεμα κλειδωθηκε........και επειδη ο μεσιε Keep συμφωνα με δικη του δηλωση παντα ειναι λιγακι τεμπελακος :) :)
    ποιος ξερει ποτε θα το ξεκλειδωσει.....
    γιαυτο ας κανουμε μια εκκληση στην μις Ξωτικο :)
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το θεμα εχει ανοιξει ,εφαγε ενα κλειδωμα περιπου 20ωρου για να ηρεμησουν τα πνευματα. Δεν μπορω να καταλαβω τα περι φιμωσης , οταν η διαχειριση ειναι ιδιαιτερα ελαστικη. Φυσικα σαν διαχειριση δεν ζηταμε ολικη αποδοχη για τις αποφασεις μας. Αλλοι θα πουν οτι ειμασταν ιδιαιτερα ελαστικοι και δεν ριξαμε παρατηρησεις , αλλοι θα πουν ειμαστε αυστηροι και κλειδωσε το θεμα. Ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη. Ως διαχειριση οφειλουμε να ακουμε τις αποψεις ολων αλλα υποκειται σε μας να παρουμε μια αποφαση που μπορει ενιοτε να ειναι λαθος , ενιοτε σωστη.
    Μου εισαι απροσεχτη!! Θα σε μαλωσω!!

Senior Member
    Μου εισαι απροσεχτη!! Θα σε μαλωσω!!
    οκ......το παιρνω πισω το τεμπελακος!!!!!!! εργατικοτατος!!! εργατικοτατος!!!!! :)