Τι σκέφτεστε; - Page 971
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 971 of 1532 FirstFirst ... 471871921961969970971972973981102110711471 ... LastLast
Results 14,551 to 14,565 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κατάφερα να ενώσω τα κομμάτια και χαίρομαι γι' αυτό γιατί νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο κι ότι δεν θα τα κατάφερνα...κι ίσως να νιώθω μια σταλίτσα περήφανη που τα κατάφερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Εξω εχει και γαμω τους καιρους..Η θαλασσα εβραζε αγριως,ειχε ενα αερακι που σε δροσιζε απαλα αλλα σε ωθουσε σε χουχουλιασμα και μια ατμοσφαιρα ησυχη διακοσμημενη με μπαρουτι...Μαλλον το μπαρουτι που ερχεται με φοντο την υπουλη ησυχια!Καλησπερααααααα....!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Σκέφτομαι αν υπάρχει μεταθάνατον ζωή.....
    Επίσης σκέφτομαι αν αυτή η οικονομική κρίση που ζούμε καταλήξει σε κάποιον παγκόσμιο πόλεμο..
    Έτσι για να ξεφύγω απ'τη μιζέρια μου...

Senior Member
    235 και σημερα
    αντε να τελειωσουν οι μερες γαμωτο

Banned
    Eχει καμια ταινια της προκοπης αποψε??Οποιος γνωριζει να ενημερωσει..

Senior Member
    που ειναι η μηνυση ??
    μιας και πιασαμε τα θρησκευτικα σημερα ,να πω και γω τας προσευχας μου .. Σοφια Ορθοι ακουσωμεν του Αγιου Ευαγγελιου σου

Καποτε καποιος σε ειπε απανθρωπη ..ποσο δικιο ειχε .και ποσο μεγαλη η στρατηγικη σου .
    Last edited by soft; 18-10-2012 at 14:29.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    .....ποσο ευκολα κ αβιαστα δινομαι σε ανθρωπους....κ απογοητευομαι....δικο μου θεμα αυτο κ ας το λυσω με ψυχοθεραπεια βεβαια.....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    .....ποσο ευκολα κ αβιαστα δινομαι σε ανθρωπους....κ απογοητευομαι....δικο μου θεμα αυτο κ ας το λυσω με ψυχοθεραπεια βεβαια.....
    εχεις ενα δικιο Αρκτος
    Αλλα απο μενα ολα καλα μαζι σου ,με το χερι στην καρδια το λεω καλη μου !
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    εχεις ενα δικιο Αρκτος
    Αλλα απο μενα ολα καλα μαζι σου ,με το χερι στην καρδια το λεω καλη μου !
    σ ευχαριστω....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    234 και σημερα

Senior Member
    περαστικα να ειναι αρκτουλα
    κι αλλο κακο να μη σε βρει...

.......δεν χρειάζεται ψυχοθεραπεία αγάπη αυτό, απλά να έχουμε λίγο το νου μας και να μη δινόμαστε 100% αν δεν έχουμε χτίσει πραγματική σχέση με κάποιον...:)
    Όλοι λίγο-πολύ έχουμε καεί σε τέτοιες φωτιές μικρές ή μεγάλες..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .......δεν χρειάζεται ψυχοθεραπεία αγάπη αυτό, απλά να έχουμε λίγο το νου μας και να μη δινόμαστε 100% αν δεν έχουμε χτίσει πραγματική σχέση με κάποιον...:)
    Όλοι λίγο-πολύ έχουμε καεί σε τέτοιες φωτιές μικρές ή μεγάλες..........

Συμφωνω Θεο ,αλλα καποιες φορες το δοσιμο /δεσιμο εχει να κανει ,και με την εκαστοτε ψυχολογικη μας κατασταση.Σ αυτην την περιπτωση πιστευω οτι δεν μπορεις να εχεις παντα το νου σου.....Αλλα ουτε και να κατηγορεις και να δερνεις τον εαυτο σου φυσικα για τις λαθος επιλογες Μαθηματα ζωης ειναι και αυτα....
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Quote Originally Posted by soft View Post
    Συμφωνω Θεο ,αλλα καποιες φορες το δοσιμο /δεσιμο εχει να κανει ,και με την εκαστοτε ψυχολογικη μας κατασταση.Σ αυτην την περιπτωση πιστευω οτι δεν μπορεις να εχεις παντα το νου σου.....Αλλα ουτε και να κατηγορεις και να δερνεις τον εαυτο σου φυσικα για τις λαθος επιλογες Μαθηματα ζωης ειναι και αυτα....

...πολύτιμα μαθήματα να λες...:)
    Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και σε κάποιους μένουν πληγές που δύσκολα κλείνουν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...πολύτιμα μαθήματα να λες...:)
    Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και σε κάποιους μένουν πληγές που δύσκολα κλείνουν....
    Πολυτιμοτατα!!!
    Η πληγη πιστευω οτι ειναι αναλογη ,με το "ποσο" “ποσα”εχει “επενδυσει” καποιος πανω σε μια “σχεση” και γιατι.
    Προσωπικα απο δικια μου εμπειρια ,θα ελεγα να μας ριχνουμε και κανενα αλλοθι που και που ...

γιατι μερικοι ανθρωποι για δικους τους λογους ειναι πολυ ντεμεκ (οπως λεει και μια φιλη στο βορρα ) :))
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ