Τι σκέφτεστε; - Page 972
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 972 of 1532 FirstFirst ... 472872922962970971972973974982102210721472 ... LastLast
Results 14,566 to 14,580 of 22967
    Senior Member
    πολυ βαρεμαρα γαμωτο σημερα :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...πολύτιμα μαθήματα να λες...:)
    Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και σε κάποιους μένουν πληγές που δύσκολα κλείνουν....
    Ποσο δικιο εχεις...Σε πολλους ανθρωπους δεν κλεινουν οι πληγες ποτέ...δυστυχως...Και παλευουν με τα φαντασματα τους ολη τους τη ζωη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Πολυτιμοτατα!!!
    Η πληγη πιστευω οτι ειναι αναλογη ,με το "ποσο" “ποσα”εχει “επενδυσει” καποιος πανω σε μια “σχεση” και γιατι.
    Προσωπικα απο δικια μου εμπειρια ,θα ελεγα να μας ριχνουμε και κανενα αλλοθι που και που ...

γιατι μερικοι ανθρωποι για δικους τους λογους ειναι πολυ ντεμεκ (οπως λεει και μια φιλη στο βορρα ) :))
    Μα ανθρωποι ειμαστε...κανουμε λαθη...Το θεμα ειναι να βρουμε τη δυναμη να τα διορθωσουμε ή να μην τα επαναλαβουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    .....ποσο ευκολα κ αβιαστα δινομαι σε ανθρωπους....κ απογοητευομαι....δικο μου θεμα αυτο κ ας το λυσω με ψυχοθεραπεια βεβαια.....
    Και απο μενα...ευχομαι να περασει γρηγορα η απογοητευση σου και να ερθει η χαρα! :)

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    .....ποσο ευκολα κ αβιαστα δινομαι σε ανθρωπους....κ απογοητευομαι....δικο μου θεμα αυτο κ ας το λυσω με ψυχοθεραπεια βεβαια.....
    το να δινόμαστε άρκτος δεν χρειάζεται ψυχοθεραπεία... πολύ περισσότερο χρειάζεται θεραπεία η αδυναμία να δώσει κάποιος καθαρά κι ειλικρινά, η προσποίηση ότι δίνει, η εκμετάλλευση, η ψευτιά. Αμφιβάλλω βέβαια αν ωφελεί ανθρώπους που έχουν τόσο πολύ μάθει να λειτουργούν σαν συναισθηματικά βαμπίρ κι είναι πραγματικά κρίμα να χρειάζονται μετά στήριξη οι άνθρωποι που τους πίστεψαν κι ανοίχτηκαν. Αλλά ακόμα κι η ικανότητα να πληγωνόμαστε, είναι πολύ προτιμότερη από το φόβο που νιώθουν τέτοια πλάσματα μήπως αποκαλυφθούν, το φθόνο που γεμίζει τα κενά τους και τη συνεχή προσπάθεια να προσεγγίσουν νέα θύματα.

Συμφωνώ ότι από όλα αυτά μαθαίνουμε και γινόμαστε πιο προσεκτικοί, αλλά δεν χρειάζεται να κατηγορούμε τον εαυτό μας. Για μένα είναι γενικά πολύ θετικό να είσαι καλοπροαίρετος, ανοιχτός και να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους. Και να βιώνεις όλο το εύρος των ανθρώπινων συναισθημάτων. :)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν αντέχω να βλέπω αίμα από κοντά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    αραγε οταν απαντας σε σκεψεις ανθρωπων λεγεται ιδψ,διαισθηση η εμπειρια οεο??γιατι τελευταια απανταω συχνα..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι η εξεταστικουλα φινιτο οεο!! Τα 7 τα εχω στο τσεπακι ειμαι σιγουρη, για ενα δν ξερω!! Αν ολα πανε καλα, το αλλο εξαμηνο κανω πρακτικη σε σχολειο κ πτυχιακη π βασιζεται πανω σ αυτο! Ε ρε τι εχουν να τραβηξουν τα παιδακια.. πλακα κανω! :)
    Ελπιζω κ ευχομαι ολοι να ειστε καλα κ ο,τι σας ριχνει περαστικο να ναι κ αγυριστο!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Σκεφτομαι οτι εχω ακομα πολυ δουλεια να κανω και οσο φορτωνω δυσκολα ξεφορτωνω .... Δε μου καθησε και κανα τζοκερ να πηγαινα καπου τροπικα να αραξω καμια βδομαδα να χαλαρωσω

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να συγκεντρωθώ μέσα στο Σαββατοκύριακο...αλλά και να αφήσω το μυαλό μου να χαλαρώσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι θελω το symphony of destruction των megadeth που ακουω τωρα για soundtrack στην κηδεια μου!! Σε ταινια τρομου!! Καταλαβατε τιποτα? Ουτε εγω!! Hell-o to all have a freaky day!!! :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η νύχτα θα είναι δύσκολη με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που ξυπνήσανε...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αυτός που δε θέλει όλο το πακέτο ως έχει γιατί του πέφτει βαρύ, να πάει από κει που ήρθε. Αυτή είμαι.

Banned
    σκεφτομαι οτι επρεπε να βοηθησω περισσοτερο, κι αν η περιπτωση της Εμμανουελας ειχε σωστη αντιμετωπιση. απ'τη μια η μοναξια, μπηκε το κοριτσακι να γραψει τον πονο της, και πηρε σε ανταλλαγμα χαρακτηρισμους τυπου τρολλ και μαλακιες. απ'την αλλη ηταν το νεαρο της ηλικιας, με τον αρνητισμο κι ολας, που δε φιλτραρε και καταληγαν τα θεματα τσατοποιηση τοσες σελιδες. εγω μαλλον δε θα εδινα ban, αλλα θα προσπαθουσα να λυσω το οποιο ζητημα μεσω πμ. βεβαια αυτο χρειαζεται χρονο και διαθεση, κατι που φυσικα δεν υπαρχει οταν ειναι μονο ενας moderator να παρακολουθει τουλαχιστον 10 νεα θεματα τη μερα και πανω απο 100 καινουργια ποστς. και καπως ετσι καταντα μισητη η διαχειριση εδω μεσα.