Τι σκέφτεστε; - Page 976
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 976 of 1532 FirstFirst ... 476876926966974975976977978986102610761476 ... LastLast
Results 14,626 to 14,640 of 22967
    Οτι θελω να τα κανω ολα λαμπογυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι θελω να τα κανω ολα λαμπογυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σπάστα όλα πιεσμένη!!!!
    όπως λέει και το άσμα "βάλε φωτιά σ'ό,τι σου τρώει σ'ο,τι σου καίει την ψυχή.."
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο για πέταμα την έχω τη ζωή μου...πόση λίγη αξία της δίνω...κι αν αυτό μου αξίζει ή όχι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα ηρεμιστικά...δεν θα την πάλευα χωρίς αυτά σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι πόσο για πέταμα την έχω τη ζωή μου...πόση λίγη αξία της δίνω...κι αν αυτό μου αξίζει ή όχι...
    Αφού το διαπιστώνεις Κυκνάκι μου, πως η ζωή σου αξίζει το καλύτερο είναι στο χέρι σου λοιπόν, να κάνεις το καλύτερο που της αξίζει!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αφού το διαπιστώνεις Κυκνάκι μου, πως η ζωή σου αξίζει το καλύτερο είναι στο χέρι σου λοιπόν, να κάνεις το καλύτερο που της αξίζει!
    Μαρκέλα, δεν το διαπιστώνω, αναρωτιέμαι...το αν αξίζει ή όχι...

Senior Member
    Μαρκέλα, δεν το διαπιστώνω, αναρωτιέμαι...το αν αξίζει ή όχι...
    Μα είναι ν' αναρωτιέσαι καλό μου; Αυτό είναι το πλέον και μόνο βέβαιο! Δηλ. ναι αξίζουμε το καλύτερο! Αξίζουμε αυτό που ονειρευόμαστε για μας!

Senior Member
    Μα είναι ν' αναρωτιέσαι καλό μου; Αυτό είναι το πλέον και μόνο βέβαιο! Δηλ. ναι αξίζουμε το καλύτερο! Αξίζουμε αυτό που ονειρευόμαστε για μας!
    Εγώ αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ότι η ζωή μου είναι για τα σκουπίδια...

Senior Member
    Εγώ αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ότι η ζωή μου είναι για τα σκουπίδια...
    Να λοιπόν! Έτσι εξηγούνται όλα αυτά τ' αρνητικά συναισθήματα.. νιώθω χαμένη, νιώθω φόβο και μοναξιά, δεν αγαπάω δηλ. τον εαυτό μου.
    Από τη στιγμή που δεν μας αγαπάμε, είν' επόμενο να νιώθουμε, ότι δεν αξίζουμε τίποτα κι η ζωή μας είναι για πέταμα. Είναι όμως κρίμα, γιατί
    δεν είν' έτσι!.. απλά τα μηνύματα, που πήραμε μεγαλώνοντας, ήταν αυτά που τελικά αφήνουμε και τώρα να μας μιζεριάζουν. Τα πετάμε και προχωράμε!!!
    Δηλ. δεν είναι η ζωούλα μας για πέταμα, αλλά οι λάθος αντιλήψεις μας, που ακόμα επιμένουμε να κρατάμε στις αποσκευές μας και να μας καθορίζουν!

Senior Member
    Λίγο ακόμα έμεινε...υπομονή...

Senior Member
    Να λοιπόν! Έτσι εξηγούνται όλα αυτά τ' αρνητικά συναισθήματα.. νιώθω χαμένη, νιώθω φόβο και μοναξιά, δεν αγαπάω δηλ. τον εαυτό μου.
    Από τη στιγμή που δεν μας αγαπάμε, είν' επόμενο να νιώθουμε, ότι δεν αξίζουμε τίποτα κι η ζωή μας είναι για πέταμα. Είναι όμως κρίμα, γιατί
    δεν είν' έτσι!.. απλά τα μηνύματα, που πήραμε μεγαλώνοντας, ήταν αυτά που τελικά αφήνουμε και τώρα να μας μιζεριάζουν. Τα πετάμε και προχωράμε!!!
    Δηλ. δεν είναι η ζωούλα μας για πέταμα, αλλά οι λάθος αντιλήψεις μας, που ακόμα επιμένουμε να κρατάμε στις αποσκευές μας και να μας καθορίζουν!
    Ακριβώς Μαρκέλλα μου! Αποσκευές και μάλιστα για κάποιους πολύ βαριές που πρέπει να ξεσκαρταριστούν και να προχωρήσεις με αυτά που θες να κρατήσεις..τις δικές σου αποσκευές!

Senior Member
    Σήμερα σηκώθηκα με όρεξη να περάσω όλη μέρα με το φίλο μου!!! Σκέφτομαι αν θα γίνει ή όχι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι τα πιο σημαντικα πραγματα στη ζωη αυτη δεν ειναι πραγματα.
    καλοοοοοο!!!!
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Σπάστα όλα πιεσμένη!!!!
    όπως λέει και το άσμα "βάλε φωτιά σ'ό,τι σου τρώει σ'ο,τι σου καίει την ψυχή.."
    Ειναι η αγαπη ενα ταξιδι απο γιορτη σε γιορτη, μας περιμενουν αδειες νυχτες διψασμενοι ουρανοι...............
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Την επόμενη φορά δεν θα αποτύχω...