Τι σκέφτεστε; - Page 1033
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1033 of 1532 FirstFirst ... 33533933983102310311032103310341035104310831133 ... LastLast
Results 15,481 to 15,495 of 22967
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Θωμα επειδη τις ιδιες σκεψεις που κανεις εσυ τωρα περι αυτοκτονιας κ.λ.π τις εκανα κι εγω...
    Καταλαβα φιλε μου οτι οπως και να εισαι...
    Εχεις καθε δικαιωμα να προσπαθησεις και ΝΑ επιδιωξεις να εισαι ευτυχισμενος,ειναι δικαιωμα σου φιλε,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ...
    Αν τα παρατησεις εσυ θα χασεις φιλε...
    Κανενας αλλος...
    Θα κλαψουν λιγα ατομα τις πρωτες μερες για παρτη σου αλλα κανεις δε θα θυμαται τις ασχημοφατσες μας μετα απο κανα χρονο (μιας και προφανως δε σου αρεσει να σε τραβανε και φωτογραφιες σωστα;;;) :D
    Ολοι θα πορευτουν στην ζωη τους και θα κοιταξουν να ειναι ευτιχισμενοι...Γιατι να τους αδειασεις τη γωνια;;; :D
    Φτάνει ο ίδιος πρωτα απ όλα να καταλάβει πως τη ζωη του αυτος τη φτιαχνει, αυτος την καθορίζει και κανεις αλλος. Αμα το καταλάβει αυτο παει να πει πως ωρίμασε και τοτε θα ξεχασει και τα περι αυτοκτονιας (ουτε κατα διανοια αυτο γιατι μεχρι τωρα ο μοτερετορ θα ειχε καλέσει το ηλεκτρονικο εγκλημα να τον βρει). Εχει σταυρωσει τα χερια, γι αυτο όλη μερα μετραει μερες.
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι θα χτυπησω ενα τρελο τατου... :D

Banned
    Για πες.......

Banned
    Λεγε ρε μουρλε να σε πω και εγω για τα δικα μου

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Λεγε ρε μουρλε να σε πω και εγω για τα δικα μου
    Καλησπερα undetermined

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Καλησπερα undetermined
    Καλησπερα και σε εσενα

Senior Member
    BIOMECHANICAL :D

Εχω ψιλοκαταληξει...
    Μαρε που ελεγα θα κανω κατι διακριτικο και κοντευω να κανω sleeve χαχαχαχα

Senior Member
    Καλησπερα!!

Παιδες σκεφτομαι να κανω κι εγω τατουαζ ψηλα ακριβως κατω απο το κοκκαλο που ειναι στον ωμο (κλειδα λεγεται νομιζω, τεσπα ελπιζω να καταλαβατε που εννοω, θα ποσταρω εικονα αν ειναι), οχι στα πλευρα αλλα σ αυτα π ειναι δεξια κ αριστερα κατω απο το λαιμο στο υψος των ωμων, θελω να μ πειτε αν ποναει εκει! κ ρε σεις σε ενα τατουατζιδικο π ρωτησα στ ναυαρινου κοντα μ ειπαν 180 ευρω! τοσο πανακριβα ειναι ρε σεις τα τατουαζ?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλησπερα!!

Παιδες σκεφτομαι να κανω κι εγω τατουαζ ψηλα ακριβως κατω απο το κοκκαλο που ειναι στον ωμο (κλειδα λεγεται νομιζω, τεσπα ελπιζω να καταλαβατε που εννοω, θα ποσταρω εικονα αν ειναι), οχι στα πλευρα αλλα σ αυτα π ειναι δεξια κ αριστερα κατω απο το λαιμο στο υψος των ωμων, θελω να μ πειτε αν ποναει εκει! κ ρε σεις σε ενα τατουατζιδικο π ρωτησα στ ναυαρινου κοντα μ ειπαν 180 ευρω! τοσο πανακριβα ειναι ρε σεις τα τατουαζ?
    Nαι ποναει εκει αλλα σιγα ρε Ειρηνη μια φορα το κανεις τον πονο θα σκεφτεις...
    Εμενα μ λενε οτι μπορω να κανω και ξυλοκαινη για να μην πονεσω αλλα σιγα η εμπειρια ειναι αλλη φαση...

Τωρα για τη τιμη ποσο ειναι αυτο π θες να κανεις σε μεγεθος;;;;
    Εχει χρωμα;;;
    Γραμματα ειναι μηπως;;

Senior Member
    Σ αυτο το σημειο εννοω, οπως ειναι εδω της ριανα απλα το δικο μ θα ειναι πιο σουλουπωμενο 2 λεξουλες θα γραψω
    http://1.bp.blogspot.com/-0v5m_ZBPSA...rihanna_04.jpg

Χρωμα μαυρο ρε συ γραμματα ειναι "destination darkness" γτ εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα

Ξυλοκαινη αμα μ βαλουν θα ειναι καλο αλλα αν δν μ βαλουν??

Senior Member
    Ρε σου ειπανε 180 ευρω για μια παπαριτσα....
    Οχι ρε συ ειναι παρανοικα πολλα....
    Με ελαχιστα παραπανω εγω θα κανω μισο μανικι λιγο πανω απτον αγκωνα με τρελες λεπτομερειες,χρωματα και λοιπα...
    Ενα τετοιο τατου θα σου κοστιζε περιπου 60-70 ευρω μαξιμουυυυμ!

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλησπερα!!

Αναλόγως ...Ναι τα τατού σε γνωστά στούντιο είναι ακριβά,αλλά κανουν εξαιρετική δουλεια.Ξερω ατομα που κανανε και στην βουλγαρια ή σε τατουαζέρ που κανει σε σπίτια με πολύ λίγα λεφτά.Αλλα για μένα δεν αξίζει...Ειναι κατι που θα το χεις πανω σου και θελεις καλη δουλειά κι επίσης να σκεφτεσαι και την υγεία σου.Εγώ έχω 3 τατου από τα οποια το πιο φθηνό ήταν 150...!!!Αλλά σε καμία περιπτωση δε θα πηγαινε σε εναν που θα μου το εκανε με 50,χωρίς να εχει τις προδιαγραφές ενος στούντιο :)

Senior Member
    Λες να παω αλλου μαλλον?? Να ρωτησω σε 2-3 τατουατζιδικα κ να αποφασισω! 180 ευρω για 2 λεξουλες τι λες ρε φιλε!! Δν θα βαλω χρωματα ουτε τπτ ιδιαιτερο κ φανταχτερο, απλο κ λιτο το θελω για μενα! Ποναει το κοκκαλο σ αυτο το σημειο ε??

Banned
    Ρε σου ειπανε 180 ευρω για μια παπαριτσα....
    Οχι ρε συ ειναι παρανοικα πολλα....
    Με ελαχιστα παραπανω εγω θα κανω μισο μανικι λιγο πανω απτον αγκωνα με τρελες λεπτομερειες,χρωματα και λοιπα...
    Ενα τετοιο τατου θα σου κοστιζε περιπου 60-70 ευρω μαξιμουυυυμ!
    Σταμάταααα.......χααχχαχααχ... .......Αν δεν ξέρεις μην είσαι απόλυτος ...Φιλικά έτσι??χεχεχε...Κι εγώ τωρα που θα ξεκινήσω το μανίκι θα μου βγει περιπου στα 600-800 .

Senior Member
    Ntoybrouza σε μαγαζι θα παω μαν...
    Εχω δει δουλειες του και ο τυπας κανει απιστευτη δουλεια...
    Επισης εχω ραντεβου σε 2 βδομαδες απο τωρα οποτε καταλαβαινεις τι γινεται απο δουλεια... ;)