Τι σκέφτεστε; - Page 1057
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1057 of 1532 FirstFirst ... 575579571007104710551056105710581059106711071157 ... LastLast
Results 15,841 to 15,855 of 22967
    Member
    Γιατί όλα να γίνονται σκατά γαμώτο και να μην σώζονται με τίποτα;Γιατί τόσα λάθη ρε Θεέ; Τί άλλο θα μου τύχει γαμώ την ******* μου τί άλλο;
    I have no life.

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Γιατί όλα να γίνονται σκατά γαμώτο και να μην σώζονται με τίποτα;Γιατί τόσα λάθη ρε Θεέ; Τί άλλο θα μου τύχει γαμώ την ******* μου τί άλλο;
    Δικε μου για μια γκομενα που ποτε δεν ειχες κανεις ετσι;;;
    Δε προσπαθω να σου τη πω απλα δεν ειχατε και τιποτα για να κολησεις ετσι ρε φιλε!

Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Δικε μου για μια γκομενα που ποτε δεν ειχες κανεις ετσι;;;
    Δε προσπαθω να σου τη πω απλα δεν ειχατε και τιποτα για να κολησεις ετσι ρε φιλε!
    Το κακό και που έχω κολλήσει έτσι οφείλεται στο γεγονός ότι πέρυσι 4 μήνες ήμασταν όλη μέρα μαζί..Τον περισσότερο καιρό είχε σχέση και καταλήγαμε να περνάμε μαζί περισσότερο χρόνο...
    Last edited by soldier4; 23-04-2013 at 00:42.
    I have no life.

Senior Member
    Ωραια που κολλας τωρα;;;
    Για γκομενα π ποτε δεν ειχατε η δεν παιχτηκε κατι οχι απλα δεν αξιζει να σκας αλλα δεν δικαιολογεισαι να σκας φιλε μου...

Member
    Άμα τρώει κόλλημα το ******** το μυαλό..και δεν λέει να συνέλθει, γάμησέ τα..
    I have no life.

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Άμα τρώει κόλλημα το ******** το μυαλό..και δεν λέει να συνέλθει, γάμησέ τα..

Θελει εγωισμο...
    Θελει να πιστεψεις οτι ΕΣΥ εισαι ανωτερος και οτι δεν θα τη σκεφτεσαι...
    Να το πιστεψεις οτι δε θα ξανασχοληθεις μαζι της....Και φυσικα ο χρονος ειναι γιατρος σε τετοια θεματα... :-)

Member
    Το αστείο είναι που είμαι τρομερά εγωιστής...Με αυτή όμως ούτε καν..
    Last edited by soldier4; 23-04-2013 at 15:38.
    I have no life.

Banned
    σκεφτομαι οτι οι γυναικες στο ελλαδισταν μοιραζουν πονο μονο. γι'αυτο βλεπουμε τους παντες να προσπαθουν να φανουν με καθε τροπο. ο ενας ξοδεψε μια περιουσια για αμαξαρα να κανει φιγουρα, κι ακομα τρεχει. ο αλλος εγινε φανατικος αρσιβαριστας, κι ακομα γυμναζεται. δε καταλαβαινουν οτι δε θελει κοπο αλλα τροπο ? οσο τις δινεις αξια, τοσο θα στην ζητουν για να σου κατσουν.

Μερα που ξεκινα με λίγη μελαγχολία και αρκετή ένταση. Πάλι έχω να κάνω με τον καθενα που η συμπεριφορα του μου προκαλεί σπάσιμο νεύρων. ΌΛο λέω να τα αντιμετωπίζω στη σκέψη μου επιφανειακα αλλά και να αντιδρω ακόμα και με ένταση (έτσι φεύγει η ένταση που συσσωρευεται μεσα μας από το σπάσιμο νεύρων) παρα να κάνω πως δεν καταλαβαίνω κι όλο δεν το εφαρμόζω. Άσε που από ψες αισθάνομαι τη δυσφορία στο πόδι χαμηλά (θα πρέπει να κλεισω ξανά ραντεβού με το γιατρό).

Τη ζημια να ξέρετε την κάνουν το άγχος και η εσωτερική ένταση. Δεν φταίνε ουτε το ποτο ουτε το τσιγάρο (για οσους καπνίζουν) ούτε η κακή διατροφή. Σκέφτομαι να σας φέρω το παραδειγμα ενος φιλου που η μοιρα του έστησε άσχημο παιχνίδι. Πολλοι είναι αυτοι που ειπαν ότι αιτία ήταν το έντονο του άγχος. Όλο λέμε να βελτιωθουμε. Τον τροπο τον ξέρουμε και υπαρχουν γυρω μας τα ασχημα παραδειγματα. Όμως δεν τα καταφερνουμε τελικά όπως θα πρεπε για να λυτρωσουμε επιτελους τη ψυχη μας.

Ευχομαι ευχαριστες εκπλήξεις κατα τη διαρκεια της μερας. Καλή μερα σε όλους!
    γιάννης

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι οι γυναικες στο ελλαδισταν μοιραζουν πονο μονο. γι'αυτο βλεπουμε τους παντες να προσπαθουν να φανουν με καθε τροπο. ο ενας ξοδεψε μια περιουσια για αμαξαρα να κανει φιγουρα, κι ακομα τρεχει. ο αλλος εγινε φανατικος αρσιβαριστας, κι ακομα γυμναζεται. δε καταλαβαινουν οτι δε θελει κοπο αλλα τροπο ? οσο τις δινεις αξια, τοσο θα στην ζητουν για να σου κατσουν.
    Τωρα με την οικονομική κριση (ισχύει κι εδω που ειμαι ) ελπίζω να χαμηλώσουν λίγο το κεφάλι και να κατεβάσουν τον πύχη. Ετσι θα ναι καπως πιο ευκολα τα πράγματα. Δεν θα απορρίπτουν πλέον με μια ματιά και δυο κουβέντες. Αλλά πάλι... ίσως να μην πέσαμε στις καταλληλες....
    Last edited by ioannis2; 23-04-2013 at 14:22.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τωρα με την οικονομική κριση (ισχύει κι εδω που ειμαι ) ελπίζω να χαμηλώσουν λίγο το κεφάλι και να κατεβάσουν τον πύχη. Ετσι θα ναι καπως πιο ευκολα τα πράγματα. Δεν θα απορρίπτουν πλέον με μια ματιά και δυο κουβέντες. Αλλά πάλι... ίσως να μην πέσαμε στις καταλληλες....
    Μάλλον δεν κοιτάτε σε σωστό μέρος.... Ξέρω γυναίκες που δεν είναι έτσι όπως τις περιγράφετε.. Εύχομαι να τις βρείτε ή να σας βρουν!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μάλλον δεν κοιτάτε σε σωστό μέρος.... Ξέρω γυναίκες που δεν είναι έτσι όπως τις περιγράφετε.. Εύχομαι να τις βρείτε ή να σας βρουν!

Για δειξε μας καμια.......

Senior Member
    Για δειξε μας καμια.......
    Να πας να βρεις μόνος σου.. τι είμαι εγώ???
    Κατ'αρχην σου λέω εγω οτι υπάρχουν που δεν έχω και την καλύτερη άποψη για άντρες και γυναίκες και βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου... αλλά είμαι τυχερή που ξέρω αρκετές εξαιρέσεις ωστέ να μην νιώθω σαν εσένα...

Senior Member
    Μπορει στα μερη σου να υπαρχουνε..
    Αλλα στα μερη μας ενα συντριπτικο ποσοστο νοιαζονται ΜΟΝΟ για το φαινεσθαι,τη μαγκια,το τσαμπουκα,το ψωνιστηρι και το πως θα βγουνε με μια "ομορφη" παρεα ετσι ωστε να ανεβουνε ωραιες φωτο στο φβ..... :-)

Senior Member
    Μπορει στα μερη σου να υπαρχουνε..
    Αλλα στα μερη μας ενα συντριπτικο ποσοστο νοιαζονται ΜΟΝΟ για το φαινεσθαι,τη μαγκια,το τσαμπουκα,το ψωνιστηρι και το πως θα βγουνε με μια "ομορφη" παρεα ετσι ωστε να ανεβουνε ωραιες φωτο στο φβ..... :-)
    Ε, αυτοί για μένα είναι μηδενικά.. δεν ασχολούμαι με τάτοια άτομα. Προτιμώ την μοναξιά μου!