Τι σκέφτεστε; - Page 1080
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1080 of 1532 FirstFirst ... 805809801030107010781079108010811082109011301180 ... LastLast
Results 16,186 to 16,200 of 22967
    Senior Member
    Εχω στρατοκαυλιαση μαλλον κ εγω γμτ αλλα μ αρεσει τι να κανω, δν ειναι κακο να εχεις στοχους! κ ποσο μαλλον υγιης στοχους! δλδ το να θελει κανεις να καταταγει ειναι στρατοκαυλιαση ενω το να γινει καποιος πρεζονι ειναι περισσοτερο κοινωνικα αποδεκτο επειδη το καημενο το παιδι τι του κανε η κοινωνια κτλ κτλ? Κ για να επανελθω στο θεμα με το στρατο τη στιγμη π ενας καημενος 20+χρονος εχει καταντησει τελειωμενος στη ζωη του (τζανκι, αλκοολικος κ δν ξερω γω τι αλλο) επειδη "εχει προβληματα", την ιδια στιγμη ενας αλλος 20+χρονος ο οποιος εχει κ αυτος προβληματα αλλα εχει πεισμα κ θεληση κ στοχους πεταει ενα πολεμικο F16! Τι ειναι πιο υγιες? σορρυ αλλα εχουμε φτασει στο σημειο αν κανεις κατι π θελει μαγκια κ @@ να ντρεπεσαι γτ θα σε πουν στρατοκαυλο, πορωμενο κτλ, ενω αν καταντησεις ρεμαλι θα εχεις κ την κοινωνικη λυπηση κ συμπαθεια! Ευχαριστω αλλα δν θα παρω! Αυτα για να λεμε κ τα πραγματα με το ονομα τους!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Χαχαχαχαχαχ οι πιτσιρικαδες ειναι ολα τα λεφτα , διαβαζα ενα ποστ καπου αλλου και ο τυπος ειχε κανει ενδοπαλαμικη πεοπαλινδρομιση με ληγμενο προφυλακτικο απο το 2008
    Τι πατεντα ειναι αυτη η ενδοπαλαμικη παλινδρομηση ? πες να μαθω .. τελικα εσεις οι αντρες ολο με το π@@τσο σας ασχολειστε.. βρισκετε χιλιες πατεντες να χωνετε το πλι σας, αλλα να το χωσετε στο φυσικο τετοιο δν παιζει σαν ενδεχομενο.. εννοω να εχετε καποια σχεση.. μν με παρεξηγησουν καποιοι κ καταλαβουν να το χωνουν οπου βρουν.. αλλα αμα εχεις κοπελα/γκομενα οπως θες πες την, γιατι να εφευρισκεις πατεντες αυνανισμου οεο?

Senior Member
    Εγω π θελω να πεθανω λακρυ ειμαι λογικοτερος;

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Τι πατεντα ειναι αυτη η ενδοπαλαμικη παλινδρομηση ? πες να μαθω .. τελικα εσεις οι αντρες ολο με το π@@τσο σας ασχολειστε.. βρισκετε χιλιες πατεντες να χωνετε το πλι σας, αλλα να το χωσετε στο φυσικο τετοιο δν παιζει σαν ενδεχομενο.. εννοω να εχετε καποια σχεση.. μν με παρεξηγησουν καποιοι κ καταλαβουν να το χωνουν οπου βρουν.. αλλα αμα εχεις κοπελα/γκομενα οπως θες πες την, γιατι να εφευρισκεις πατεντες αυνανισμου οεο?
    Η πεοπαλινδρομιση ειναι φακτ λακρυ.. Ο αντρας που δε το κανει να ξερεις οτι λεει ψεμματα... Εννοειται οτι κανουμε και σεξ με τις συντροφους , με τισ κοπελες μας , με τις γυναικες μας αλλα , αυτο το κανουμε παντα .........

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Εσυ δε θα πεθανεις και να αφησεις τους θανατους στην ακρη.... Ολα μια χαρα θα πανε ξεκολλα

Senior Member
    Να βαλεις εναν υγιη στοχο (οπως εβαλα εγω το στρατο, βαλε εσυ κατι αλλο, δν μπορει κατι θα σου αρεσει) και να προσπαθησεις να τον πραγματοποιησεις! Να μην τα παρατησεις με την πρωτη δυσκολια! Να μην βαζεις ταμπελες στον εαυτο σου! Ποτε να μην απορριπτεις πραγματα που δν εχεις δοκιμασει! Να ασχολεισαι οσο μπορεις με περισσοτερα πραγματα, ποτε δν ξερεις που θα σου χρειαστουν! Η γνωση κ η τεχνη ειναι δυναμη! Να πεισμωσεις κ να πεις "η ζωη μ ειναι σκατα αλλα εγω θα την ΑΛΛΑΞΩ. τα λιγα γαμωχρονια π θα ζησω εδω θα τα διαμορφωσω οπως ΕΓΩ γουσταρω. Οταν με το καλο πεθανω δν με νοιαζει που θα παω κτλ. Αλλα μεχρι τα 80 περιπου π θα ζησω θα κανω αυτο π γουσταρω κ θα προσπαθησω να υλοποιησω εστω τους μισους στοχους απ αυτους π εχω βαλει".Ετσι βλεπω πλεον εγω τη ζωη κ σου προτεινω κ εσενα το ιδιο να κανεις κ σε ολους.

Senior Member
    Εσυ δε θα πεθανεις και να αφησεις τους θανατους στην ακρη.... Ολα μια χαρα θα πανε ξεκολλα
    Δεν ειναι για το στρατο...
    Απλα με πιασανε ολα αυτα π με απασχολουνε παλι και δε με αφηνουνε σε ησυχεια...

Senior Member
    Η πεοπαλινδρομιση ειναι φακτ λακρυ.. Ο αντρας που δε το κανει να ξερεις οτι λεει ψεμματα... Εννοειται οτι κανουμε και σεξ με τις συντροφους , με τισ κοπελες μας , με τις γυναικες μας αλλα , αυτο το κανουμε παντα .........
    Αρα η ενδοπαλαμικη πεοπαλινδομηση ειναι αυτο π λεμε κοινως "τραβαω μαλακια"? Πες το απλα να το καταλαβουμε κ οχι με επιστημονικους ορους!

Senior Member
    Δεν ειναι για το στρατο...
    Απλα με πιασανε ολα αυτα π με απασχολουνε παλι και δε με αφηνουνε σε ησυχεια...
    Θα πας εκει κ θα σου περασουν... μην ανησυχεις .. εκτος κ αμα πιεστεις κ γινεις χειροτερα π απευχομαι..
    αλλα εχετε στο στρατο κ ψυχολογους δν εχετε? αυτους τους ψυχολογους σσασ.. οποτε αμα χρειαστει ξερω γω ρωτας τι μπορεις να κανεις

Senior Member
    Αρα η ενδοπαλαμικη πεοπαλινδομηση ειναι αυτο π λεμε κοινως "τραβαω μαλακια"? Πες το απλα να το καταλαβουμε κ οχι με επιστημονικους ορους!
    Δεν μπορει να εισαι αρκετα χαζη και να μη το καταλαβες απλα σαρεσει να το παιζεις χαζη ετσι δν ειναι;;;

Οσο για την αυτοκτονια και τους "υγιεις" στοχους,γαμησε με ρε λακρυ...Δεν υπαρχουν υγιει στοχοι...
    Εμενα ενα πραγμα με απασχολει κι αυτο δε γινεται να το στρωσω...Γαμησε με...

Banned
    ναι αυτο ειναι ....

Senior Member
    Δεν μπορει να εισαι αρκετα χαζη και να μη το καταλαβες απλα σαρεσει να το παιζεις χαζη ετσι δν ειναι;;;

Οσο για την αυτοκτονια και τους "υγιεις" στοχους,γαμησε με ρε λακρυ...Δεν υπαρχουν υγιει στοχοι...
    Εμενα ενα πραγμα με απασχολει κι αυτο δε γινεται να το στρωσω...Γαμησε με...
    Κι ομως, δν ξερω αν ειμαι χαζη αλλα ειμαι ποντια κ ξερεις εχουμε μια φημη, παντως επειδη εχουμε δει κ διαβασει διαφορες πατεντες σχετικα με το που θα χωσει ο αλλος το πλι του, απο το american pie με τον stifler μεσα στη μηλοπιτα μεχρι καποιους στο φορουμ του bourdela.com που το χωνανε μεσα σε πεπονια, λεω ποτε δν ξερεις! αμα ο αλλος δεν εχει γκομενα, αλλα εχει καυλες, η φαντασια οργιαζει!!

Senior Member
    μΠΑ ΜΠΑ συχναζεις και στο bourdela.com???
    Κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι μαλακες....

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ήταν ωραίο το σημερινό επεισόδιο του "Όσα μου κρύβεις"
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημερα! ! !