Τι σκέφτεστε; - Page 1081
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1081 of 1532 FirstFirst ... 815819811031107110791080108110821083109111311181 ... LastLast
Results 16,201 to 16,215 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σοβαρα το λεω, οσοι δν θελετε τα μπερεδια σας, τα θελω :P
    Εχω γαλαζιο και μαυρο :D

Senior Member
    Alucard, αληθεια λες? Εννοω δεν το λες ειρωνικα, ετσι? Διοτι πολλες φορες οι περισσοτεροι αναφερονται στη θρησκεια με σκωπτικους χαρακτηρισμους ξερεις.. εγω δν ειμαι ας πουμε "φανατικη αθεη", "φανατικη χριστιανη", "φανατικη αγνωστικιστρια", αλλα αναλογως των περιστασεων κ αναλογως με τις φασεις κ τα μπουρινια μ κ σαν νεο παιδι π ειμαι ψαχνομαι ακομα κ δν εχω κατασταλαξει σχετικα με αυτα τα θεματα.. δλδ να στο πω απλα μπορει σε καποια στιγμη της ζωης μου να νιωσω την αναγκη να παω σε μια εκκλησια, να προσευχηθω για τους δικους μου προσωπικους λογους, σε αλλη φαση να ψαχνομαι με νεοταξιτικα ντοκιμαντερ κ να κλινω προς τα εκει.. αυτα πιστευω οτι πηγαινουν αναλογα με το mode του εσωτερικου κοσμου του καθενος κ δν πρεπει να αφοριζουμε ουτε τη μια πλευρα ουτε την αλλη.. αλλωστε το ιδανικοτερο οπως ειχα διαβασει καπου ειναι απο καθε θρησκεια να κρατας 2-3 πραγματακια με τα οποια συμφωνεις.. οχι να απορριπτεις μια θρησκεια προτου κατσεις να διαβασεις τις βασικες θεσεις της.. η καθε θρησκεια εχει κ σωστες κ λανθασμενες θεσεις .. (αυτο φυσικα ειναι κ λιγο υποκειμενικο).. τεσπα παλι ξεφυγα ειμαι πολυλογου γμτ.. που ηθελα να καταληξω.. νιωθεις οτι σε βοηθησε το οτι εξομολογηθηκες? πιστευω οτι το κανες για καποια βαθυερη πνευματικη σου αναγκη, οπως προανεφερα κ οπως αφησες κ εσυ να εννοηθει.. εγω μια κ μοναδικη φορα π ειχα παει για εξομολογηση ηταν στο σχολειο οπου ειχε ερθει ενας ιερεας κ οι περισσοτεροι κ εγω μεσα πηγαμε απλα για να χασουμε μαθημα.. εκτοτε δν εχω ξαναπαει.. αλλωστε ημουν κ μικρη κ αλλιως θα απευθυνθει ο ιερεας σε ενα παιδι γυμνασιου κ αλλιως σε ενα ενηλικο ατομο π εχει ανοιξει λιγο το μυαλο ας πουμε.. φυσικα ειναι κ το να πεσεις σε καταλληλο ανθρωπο..
    Πηγα,γιατι πηγαν και κατι φιλοι,και ηθελα να πω καποια πραγματα....αλλα τελικα δεν μου βγηκε.Δεν ειμαι αντιθετος,ουτε αθεος πιστευω οτι ισως υπαρχει κατι ...απλα δεν εχω ασχοληθει να ψαξω,να πιστεψω.Δεν με βοηθησε πιστευω.....ισως να ηταν και το ατομο που επεσα.

Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Πηγα,γιατι πηγαν και κατι φιλοι,και ηθελα να πω καποια πραγματα....αλλα τελικα δεν μου βγηκε.Δεν ειμαι αντιθετος,ουτε αθεος πιστευω οτι ισως υπαρχει κατι ...απλα δεν εχω ασχοληθει να ψαξω,να πιστεψω.Δεν με βοηθησε πιστευω.....ισως να ηταν και το ατομο που επεσα.
    Δεν σε βοηθησε επειδη δεν ηταν ο καταλληλος για σενα, όπως λεμε πήγα σε ψυχολογο αλλά δεν με βοηθησε αλλα τελικα πηγα σε αλλον ο οποιος με καταλαβε και βοηθηθηκα απ αυτα που μου ειπε.
    Αμα μεσα μου παιζει αυτο το μικρο ενδεχομενο ότι κατι υπαρχει μετα θανατον και εχω αποκλεισει απολυτα το ενδεχομενο όλα να τελειωνουν εδω τοτε πιστευω.
    γιάννης

Το αν εχω γινει δυνατος χαρακτηρας ή όχι και αν εχω ξεπερασει ή οχι τα θεματα μου το καταλαβαινω καθε φορα που παω να κανω κατι που μου συνιστα υπερβαση. Αν δεν κανω την υπερβαση παει να πει πως δεν εχω αλλάξει καθολου. Υπερβαση νοειται εκει που ποθω κατι κι όχι εκει που εχω αμφιβολίες.
    γιάννης

Senior Member
    Ακόμα μια νύχτα στη σειρά με εφιάλτες...ουφ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Εχω στρατοκαυλιαση μαλλον κ εγω γμτ αλλα μ αρεσει τι να κανω, δν ειναι κακο να εχεις στοχους! κ ποσο μαλλον υγιης στοχους! δλδ το να θελει κανεις να καταταγει ειναι στρατοκαυλιαση ενω το να γινει καποιος πρεζονι ειναι περισσοτερο κοινωνικα αποδεκτο επειδη το καημενο το παιδι τι του κανε η κοινωνια κτλ κτλ? Κ για να επανελθω στο θεμα με το στρατο τη στιγμη π ενας καημενος 20+χρονος εχει καταντησει τελειωμενος στη ζωη του (τζανκι, αλκοολικος κ δν ξερω γω τι αλλο) επειδη "εχει προβληματα", την ιδια στιγμη ενας αλλος 20+χρονος ο οποιος εχει κ αυτος προβληματα αλλα εχει πεισμα κ θεληση κ στοχους πεταει ενα πολεμικο F16! Τι ειναι πιο υγιες? σορρυ αλλα εχουμε φτασει στο σημειο αν κανεις κατι π θελει μαγκια κ @@ να ντρεπεσαι γτ θα σε πουν στρατοκαυλο, πορωμενο κτλ, ενω αν καταντησεις ρεμαλι θα εχεις κ την κοινωνικη λυπηση κ συμπαθεια! Ευχαριστω αλλα δν θα παρω! Αυτα για να λεμε κ τα πραγματα με το ονομα τους!!
    Συμφωνώ. Σε τετοιες αποφασεις διαπιστωνεις τον αντρισμο καποιου κι όχι στη μαγκια που πουλά.
    γιάννης

Καλό Πάσχα σε όλους!!

Ελπίζω η Ανάσταση να φερει στον καθενα μας την πολυπόθητη ηρεμία και να βρουμε την ακρη του νηματος για να παει η ζωη μας μπρος.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλό Πάσχα σε όλους!!

Ελπίζω η Ανάσταση να φερει στον καθενα μας την πολυπόθητη ηρεμία και να βρουμε την ακρη του νηματος για να παει η ζωη μας μπρος.
    Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!

Καλό Πάσχα κι από μένα! :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    αυτό που σκέφτομαι οχι σημερα αλλα αρκετες μερες και στενοχωριέμαι ειναι γιατι τοσοι νεοι και μη ανθρωποι εδω μεσα να παιδευονται με ολα τα ρημαδια τα ψυχολογικα!!!!!! ειναι αδικο!!!! καλο πασχα παιδια σε ολους και μακαρι να βρουμε την ηρεμια μας!!

Banned
    Kαλο Πασχα φιλοι μου , ευχομαι πραγματικα να ειστε παντα καλα και με υγεια ... Να προσεχετε και καλο υπολοιπο στις γιορτες σας

Senior Member
    Εχω στρατοκαυλιαση μαλλον κ εγω γμτ αλλα μ αρεσει τι να κανω, δν ειναι κακο να εχεις στοχους! κ ποσο μαλλον υγιης στοχους! δλδ το να θελει κανεις να καταταγει ειναι στρατοκαυλιαση ενω το να γινει καποιος πρεζονι ειναι περισσοτερο κοινωνικα αποδεκτο επειδη το καημενο το παιδι τι του κανε η κοινωνια κτλ κτλ? Κ για να επανελθω στο θεμα με το στρατο τη στιγμη π ενας καημενος 20+χρονος εχει καταντησει τελειωμενος στη ζωη του (τζανκι, αλκοολικος κ δν ξερω γω τι αλλο) επειδη "εχει προβληματα", την ιδια στιγμη ενας αλλος 20+χρονος ο οποιος εχει κ αυτος προβληματα αλλα εχει πεισμα κ θεληση κ στοχους πεταει ενα πολεμικο F16! Τι ειναι πιο υγιες? σορρυ αλλα εχουμε φτασει στο σημειο αν κανεις κατι π θελει μαγκια κ @@ να ντρεπεσαι γτ θα σε πουν στρατοκαυλο, πορωμενο κτλ, ενω αν καταντησεις ρεμαλι θα εχεις κ την κοινωνικη λυπηση κ συμπαθεια! Ευχαριστω αλλα δν θα παρω! Αυτα για να λεμε κ τα πραγματα με το ονομα τους!!
    Σωστά, κανονικά θα έπρεπε να λυπόμαστε τους στρατόκαυλους. :P
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    ...Oτι δε μπορω αλλο πια....

Λοιπόν nocash ακου, έχω μετακομίσει πρόσφατα σε μια πολυκατοικία, αλλά δεν είχα υπολογίσει την βρωμιά του καλοκαιριού, είναι ένα μεγάλο σπίτι ευάερο κι ευήλιο αλλά παλιό. Αυτή τη στιγμή είμαι με τα πόδια και τα χέρια πάνω στο γραφείο από το οποίο δεν το κουνάω ρούπι ο κόσμος να χαλάσει , έναν σεισμό να κάνει την μάμησα. Απέναντί μου βρίσκεται και με κοιτάζει μια σιχαμερή καστανή χοντρή κατσαρίδα κουνάει τη μια της κεραία κι ανατριχιάζω , κρατώ ένα raid κι έχω στήσει καραούλι να δω που θα πάει για να την ψεκάσω. Τάπωσα όλα τα σιφώνια σε μπάνιο και κουζίνα αλλά αυτή η χοντρέλα εμφανίστηκε , μπορεί να ψάχνει σπίτι για να πάει να φωνάξει όλο της το σοι …σου λέω ζω έναν πραγματικό εφιάλτη. Σε λίγο ούτε για κατούρημα δεν θα μπορώ να πάω, σκέφτομαι που θα πάω να κοιμηθώ το βράδυ. Περιττό να σου πω ότι για να πάω να πιάσω το raid πήγα τρέχοντας σαν την τρελή…. Κι έπεται συνέχεια μέχρι να δω προς τα πού θα πάει. Έλα cheer up ….

ε οχι και να τους λυπηθουμε... ολοι οι στρατοκαυλοι επειδη δεν εχουνε κατι να κανουνε γινονται εποπ η αξιοματικοι στο στρατο και βγαζουν τα κομπλεξ τους στους απλους φανταρους...

καταρχην lacry μπορεις να καταταγεις στο στρατο και ας εισαι και γυναικα... 3 μηνες θυτεια θα κανεις και μετα περνεις μορια για σωματα ασφαλειας αν θες να πιασεις δουλεια...
    .

ε nocash και εγω φανταρακι θα ειμαι σε λιγες μερες 22μαιου παρουσιαζομαι αυλωνα :)
    γιατι δεν μπορεις αλλο πια ?

Senior Member
    Υou don't know the power of the darkside...