Τι σκέφτεστε; - Page 1146
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1146 of 1532 FirstFirst ... 14664610461096113611441145114611471148115611961246 ... LastLast
Results 17,176 to 17,190 of 22967
    Banned
    Πόσες φορές έχω αισθανθεί έτσι... Πάντα έτσι νιώθω, θα έλεγα.

Senior Member
    Φαύλος κύκλος....
    Παρέες, απογοητεύσεις, νέες παρέες, νέες απογοητευσεις...
    Κουράστηκα...

Banned
    Εγώ να δεις!!! Και η μία ανασφάλεια να έρχεται πίσω από την άλλη...

Senior Member
    Τι φταίει γι'αυτό κορίτσια; Είναι κάτι που κάνετε εσείς ή απλά είστε με τα λάθος άτομα;

Senior Member
    Οι παρέες αλλάζουν... λάθος άτομα σίγουρα, δεν ταιριάζουμε...
    όταν δοκιμάζεις τόσες φορές, προσπαθείς για κάτι νορμάλ, καλό, και τίποτα........ λογικό είναι να απογοητεύεσαι....

Senior Member
    Δεν μπορω....δεν την παλευω.

Senior Member
    Και βουτας μεσα στην ψυχη σου και κανεις ταξιδια.
    Και βρισκεις τα παντα.
    Οσα εχασες, οσα θα ηθελες να εχεις.
    Ξερεις πως δεν τα εχασες, απλα τα εθαψες.
    Τα εκρυψες, για να τα βγαλεις οταν ερθει η στιγμη.

(Απο Μενεξεδιά )

Banned
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Οι παρέες αλλάζουν... λάθος άτομα σίγουρα, δεν ταιριάζουμε...
    όταν δοκιμάζεις τόσες φορές, προσπαθείς για κάτι νορμάλ, καλό, και τίποτα........ λογικό είναι να απογοητεύεσαι....
    Αυτό ακριβώς! Αλλά δεν ξέρω αν φταίνε μόνο οι άλλοι, τελικά. Έχω αρχίσει να κάνω άσχημες σκέψεις για το χαρακτήρα μου... :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Αυτό ακριβώς! Αλλά δεν ξέρω αν φταίνε μόνο οι άλλοι, τελικά. Έχω αρχίσει να κάνω άσχημες σκέψεις για το χαρακτήρα μου... :(
    Τὸ παράπονο (ἀπόσπασμα)
    Ἀναρωτιέμαι μερικὲς φορές: εἶμαι ἐγὼ ποὺ σκέφτομαι καθημερινὰ πὼς ἡ ζωή μου εἶναι μία; Ὅλοι οἱ ὑπόλοιποι τὸ ξεχνοῦν; Ἢ πιστεύουν πὼς θὰ ἔχουν κι ἄλλες, πολλὲς ζωές, γιὰ νὰ κερδίσουν τὸν χρόνο ποὺ σπαταλοῦν;

Μοῦτρα. Ν᾿ ἀντικρίζεις τὴ ζωὴ μὲ μοῦτρα. Τὴ μέρα, τὴν κάθε σου μέρα. Νὰ περιμένεις τὴν Παρασκευὴ ποὺ θὰ φέρει τὸ Σάββατο καὶ τὴν Κυριακὴ γιὰ νὰ ζήσεις. Κι ὕστερα νὰ μὴ φτάνει οὔτε κι αὐτό, νὰ χρειάζεται νὰ περιμένεις τὶς διακοπές. Καὶ μετὰ οὔτε κι αὐτὲς νὰ εἶναι ἀρκετές. Νὰ περιμένεις μεγάλες στιγμές. Νὰ μὴν τὶς ἐπιδιώκεις, νὰ τὶς περιμένεις.

Κι ὕστερα νὰ λὲς πὼς εἶσαι ἄτυχος καὶ πὼς ἡ ζωὴ ἦταν ἄδικη μαζί σου.

Καὶ νὰ μὴ βλέπεις πὼς ἀκριβῶς δίπλα σου συμβαίνουν ἀληθινὲς δυστυχίες ποὺ ἡ ζωὴ κλήρωσε σὲ ἄλλους ἀνθρώπους. Σ᾿ ἐκείνους ποὺ δὲν τὸ βάζουν κάτω καὶ ἀγωνίζονται. Καὶ νὰ μὴν μαθαίνεις ἀπὸ τὸ μάθημά τους. Καὶ νὰ μὴ νιώθεις καμία φορὰ εὐλογημένος ποὺ μπορεῖς νὰ χαίρεσαι τρία πράγματα στὴ ζωή σου, τὴν καλὴ ὑγεία, δύο φίλους, μιὰ ἀγάπη, μιὰ δουλειά, μιὰ δραστηριότητα ποὺ σὲ κάνει νὰ αἰσθάνεσαι ὅτι δημιουργεῖς, ὅτι ἔχει λόγο ἡ ὕπαρξή σου.

Νὰ κλαίγεσαι ποὺ δὲν ἔχεις πολλά. Ποὺ κι ἂν τὰ εἶχες, θὰ ἤθελες περισσότερα. Νὰ πιστεύεις ὅτι τὰ ξέρεις ὅλα καὶ νὰ μὴν ἀκοῦς. Νὰ μαζεύεις λύπες καὶ ἀπελπισίες, νὰ ξυπνᾶς κάθε μέρα ἀκόμη πιὸ βαρύς. Λὲς καὶ ὁ χρόνος σου εἶναι ἀπεριόριστος.

Κάθε μέρα προσπαθῶ νὰ μπῶ στὴ θέση σου. Κάθε μέρα ἀποτυγχάνω. Γιατὶ ἀγαπάω ἐκείνους ποὺ ἀγαποῦν τὴ ζωή. Καὶ ποὺ ἡ λύπη τους εἶναι ἡ δύναμή τους. Ποὺ κοιτάζουν μὲ μάτια ἄδολα καὶ ἀθῷα, ἀκόμα κι ἂν πέρασε ὁ χρόνος ἀδυσώπητος ἀπὸ πάνω τους. Ποὺ γνωρίζουν ὅτι δὲν τὰ ξέρουν ὅλα, γιατὶ δὲν μαθαίνονται ὅλα.

Ποὺ στύβουν τὸ λίγο καὶ βγάζουν τὸ πολύ. Γιὰ τοὺς ἑαυτούς τους καὶ γιὰ ὅσους ἀγαποῦν. Καὶ δὲν κουράζονται νὰ ἀναζητοῦν τὴν ὀμορφιὰ στὴν κάθε μέρα, στὰ χαμόγελα τῶν ἀνθρώπων, στὰ χάδια τῶν ζώων, σὲ μιὰ ἀσπρόμαυρη φωτογραφία, σὲ μιὰ πολύχρωμη μπουγάδα.

Ὅσο κι ἂν κανεὶς προσέχει
    ὅσο κι ἂν τὸ κυνηγᾶ
    πάντα, πάντα θά ῾ναι ἀργά,
    δεύτερη ζωὴ δὲν ἔχει.

Οδυσσέας Ελύτης

Banned
    Δεν έχω λόγια, Φευγάτε!!!! Μας ταρακούνησες με τον τρόπο σου!

Senior Member
    Ελπίζω με τον καλό τρόπο δεν θέλω ποτέ να δημιουργήσω σε κανένα κανένα πρόβλημα η κακό, το ξέρω πολύ καλά γιατί κάποιοι φρόντισαν να μου το μάθουν από νωρίς και παλεύω με όποιον τρόπο να μάθω να σώζομαι και ίσως να σώνω που ξέρεις ?

Banned
    Με καλό τρόπο βεβαίως!!! :)

Senior Member
    Ουφ και είμαι και αγχώδης τύπος
    Καλό Βράδυ και καλή συνέχεια

Banned
    Να είσαι καλά!! Καλό βράδυ, επίσης!! :)

Senior Member
    Φευγάτε, δύο στα δύο. Έγραψες!