Τι σκέφτεστε; - Page 1154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1154 of 1532 FirstFirst ... 15465410541104114411521153115411551156116412041254 ... LastLast
Results 17,296 to 17,310 of 22967
    Senior Member
    To ξρω οτι δεν χρειαζεσαι βοηθεια , φιλη μου , κ πιστευω οτι θα τα καταφερεις . Παντως οι φιλοι ( αν μπορω να θεωρηθω φιλος , λογω της μικρης μου θητειας ) παντα βοηθουν ( οι πραματικοι φιλοι ) . Δεν θελω να φανω αδιακριτος , η πιεστικος ( αλλωστε δεν θα το επετρεπες , δεομενου του χαρακτηρα σου ),

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    To ξρω οτι δεν χρειαζεσαι βοηθεια , φιλη μου , κ πιστευω οτι θα τα καταφερεις . Παντως οι φιλοι ( αν μπορω να θεωρηθω φιλος , λογω της μικρης μου θητειας ) παντα βοηθουν ( οι πραματικοι φιλοι ) . Δεν θελω να φανω αδιακριτος , η πιεστικος ( αλλωστε δεν θα το επετρεπες , δεομενου του χαρακτηρα σου ),
    Φυσικα και θα τα καταφερω, εχω την πιστη αυτη μεσα μου, ειδαλως θα χανομουνα. Οι φιλοι εχουν ομως καιτις δικες τους ζωες να κουμανταρουν. Ασε που πλεον, δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν. Δηλαδη απο φιλη που ειχα απο παιδι, απογοητευτικα τοσο πολυ πριν καποια χρονια, λογω ανταγωνισμου, που πλεον οι σχεσεις μας ειναι πολυ χλιαρες. Και λογικο δηλαδη.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Μα γιαυτο σου ειπα οτι θα τα καταφερεις . Ειμαι ερκετα μεγαλος για να ' ζυγιζω ' ποιος θα τα καταφερει . Και δεν ειναι κοπλιμεντο . Και η πιστη στον εαυτο σου ειναι το απαξαπαν . Αν κοιταξεις σε πολυ προηγουμενες παραγραφους , θα δεις οτι εχω το ιδιο πιστευω .( μην ψαξεις , δεξου τον λογο της ανδρικης μου τιμης ) . Παντα φιλικα how .
    Last edited by Macgyver; 25-08-2013 at 19:43.

Senior Member
    How , σε καλημεριζω , αν κ νωρις οπως παντα . Ειθε η μερα σου να ειναι καλη ( οσο μπορει ) κ να χαρεις βολτες με τον σκυλακο σ , αν κ δεν δεν γνωριζω τονομα του /Φιλικα .

Banned
    πω πω πως βαριεμαι σημερα δε λεγεται και βρηκε και την ωρα να κολησει και το λαπτοπ στο photoshop

Senior Member
    Σκέφτομαι πως κάθε μέρα ξυπνάω προσπαθώντας να μην σκεφτώ καφρίλες.
    E σήμερα,σκέφτομαι διαφορα και απλά φαίνονται όλα εντελώς ανούσια και άχρωμα.
    Είμαι απλά άλλο ένα τίποτα στο τεράστιο σύνολο από τίποτα.
    Αυτά σκέφτομαι.
    Άλλη μια αηδιαστική μέρα.

Banned
    Χθες το βράδυ σκεφτόμουν πως ο χρόνος δρα θεραπευτικά... Όσο περισσότερο ξεμακραίνεις από τα λάθη, τόσο πιο ανακουφισμένος νιώθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Χθες το βράδυ σκεφτόμουν πως ο χρόνος δρα θεραπευτικά... Όσο περισσότερο ξεμακραίνεις από τα λάθη, τόσο πιο ανακουφισμένος νιώθεις.
    Δρα όντως θεραπευτικά και δρα πάντα; Γιατί εγώ είναι φορές που όσος καιρός και να έχει περάσει από τα λάθη, δεν νιώθω ανακούφιση αλλά νιώθω να με κυνηγάνε ακόμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Σκέφτομαι πως κάθε μέρα ξυπνάω προσπαθώντας να μην σκεφτώ καφρίλες.
    E σήμερα,σκέφτομαι διαφορα και απλά φαίνονται όλα εντελώς ανούσια και άχρωμα.
    Είμαι απλά άλλο ένα τίποτα στο τεράστιο σύνολο από τίποτα.
    Αυτά σκέφτομαι.
    Άλλη μια αηδιαστική μέρα.
    https://www.facebook.com/pages/%CE%9...99076683523490

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Συμφωνω...και οσο αγνοεις και σε αγνοουν, τοσο κατευναζονται και τα συναισθηματα...αυτο προσπαθω να κανω καθε μερα που περναει....βεβαια εχω ηδη ανοιξει ενα μπουκαλι εδω σπιτι και πινω. Ωραια προσπαθεια...τελοσπαντων.

Banned
    τι ξενερωτο φραδυ ειναι αυτο σημερα ολοι εξαφανιστηκαν και εμινα με το τηλεφωνο στο χερι :-(

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Συμφωνω...και οσο αγνοεις και σε αγνοουν, τοσο κατευναζονται και τα συναισθηματα...αυτο προσπαθω να κανω καθε μερα που περναει....βεβαια εχω ηδη ανοιξει ενα μπουκαλι εδω σπιτι και πινω. Ωραια προσπαθεια...τελοσπαντων.
    Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers.
    Γεια μας ρε Ανδρεα!!! Μια ζωη την εχουμε...

Αλεξανδρε κι εγω ετσι ακριβως, εφαγα τρια οχι απο φιλους, και οχι μονο, σημερα, και ετσι ειμαι σπιτι, γραφοντας εργασια και πινοντας...

Πως γινονται ταυτοχρονα.....μη ρωτατε...!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    How , δεν ειναι καλη προσπαθεια . Ειναι μια ανθυγειηνη κ καταστροφικη . κ εγω αρχισα με 1-2 μπυρες , κ κατεληξα αλκοολικος ( τοκοψα τον 4 /10 με μεγαλη προσπαθεια . Δεν σου κανω τον δασκαλο , απλως προειδοπειω . Πολυ υπουλο το αλκοολ .

Senior Member
    εγω λεω οτι το φορουμ εχει γεμισει τρολ που ειναι απο θεσσαλονικη οποιοσ φοραει παντελονια να ερθει να μου τα πει στη μουρη δεκα δεκα γιατι ενασ ενασ ουτε καν θα σασ καταλαβω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))