Τι σκέφτεστε; - Page 1155
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1155 of 1532 FirstFirst ... 15565510551105114511531154115511561157116512051255 ... LastLast
Results 17,311 to 17,325 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω λεω οτι το φορουμ εχει γεμισει τρολ που ειναι απο θεσσαλονικη οποιοσ φοραει παντελονια να ερθει να μου τα πει στη μουρη δεκα δεκα γιατι ενασ ενασ ουτε καν θα σασ καταλαβω
    θα μας προσκαλεσεις σε λιγο και σε αγωνα πυγμαχιας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    To ξρω οτι δεν χρειαζεσαι βοηθεια , φιλη μου , κ πιστευω οτι θα τα καταφερεις . Παντως οι φιλοι ( αν μπορω να θεωρηθω φιλος , λογω της μικρης μου θητειας ) παντα βοηθουν ( οι πραματικοι φιλοι ) . Δεν θελω να φανω αδιακριτος , η πιεστικος ( αλλωστε δεν θα το επετρεπες , δεομενου του χαρακτηρα σου ),
    How , πραγματικα πστευω οτι θα τα καταφερεις , Το αλκοολ προσεχε , θαναι η καταστροφη σου , Μου δινεις την εντυπωση ισχυρου χαρακτηρος ,κ μακαρι ναχω δικιο ..........

ΟΚ , τελικα ειχα δικιο ......
    Last edited by Macgyver; 25-08-2013 at 19:45.

Senior Member
    Ελα ελα elis, και φοραω παντελονι τωρα.

Αγγελε μην μου αγχωνεσαι, αν υπαρχει ενα πραγμα που δεν με εχει νικησει ακομη, ειναι οι εξαρτησεις.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα μας προσκαλεσεις σε λιγο και σε αγωνα πυγμαχιας?
    opote goustareis gia agona eimai mesa
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Φίλοι, δουλειές και λεφτά δεν υπάρχουν παρ'τε το απόφαση. Είναι ωραίο να μην σκέπτεσαι ειδικά όταν η σκέψη σου είναι σα τεθλασμένη γραμμή. Είμαι και άνεργη και σχιζοφρενής, αλλά όπως μου είπε μία πρώην φίλη μου είμαι αρνητική και πως να μην είμαι όταν από τότε που αρρώστησα έχω μια υπερβολική καχυποψία για όλα και όλους κάποτε βάσιμη και κάποτε μη, κάπου διάβασα ότι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι, όχι οι άνθρωποι με άλυτα θέματα μένουν μόνοι , γιατί κυνηγάνε τα γιατί και τα πως, οι άνθρωποι που τους πείραξε η ασθένεια ή οι "εξωγήνιοι" όλο τους το είναι , η καχυποψία, η αρνητικότητα, το δύσκολα φορεμένο χαμόγελο, η συμπεριφορά η προβληματική διώχνει τους ανθρώπους, ναι ίσως κάποιοι εξαφανιστούν μόλις ακούσουν σχιζοφρένεια, αλλά αν είχαν λόγο να μείνουν θα το έκαναν. Έχω φίλους που μείναν και δίνουν που και που το παρόν, αλλά ο χαρακτήρας μου είναι φύσει και θέσει δύσκολος, φύσει εξαιτίας της σχιζοφρένειας και θέσει λόγω των μειονεκτημάτων του που προυπήρχαν της ασθένειας, με το να τα ρίχνουμε όλα στην ασθένεια μεγαλώνουμε το στίγμα μόνοι μας, κάθε άνθρωπος έχει και αρνητικά και θετικά, η σχιζοφρένεια μας κάνει απλώς πιο κουραστικούς για τους άλλους, ειδάλλως όλοι είμαστε περιπτωσάρες, η καχυποψία και η αρνητικότητα είναι αυτό που μένει μετά από ένα ψυχωσικό επεισόδιο, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και δουλέψουμε με τον εαυτό μας τόσο πιο κοντά στην ευτυχία θα είμαστε. Δεν πιστεύω ότι για όλα φταίει μια ασθένεια, αν κάποιος ήταν απαισιόδοξος πριν νοσήσει θα παραμείνει και μετά, είναι άδικο προς την ασθένεια να της καταλογίζουμε όλα τα αρνητικά μας. Απλά μας κάνει να έχουμε λίγες κοινωνικές δεξιότητες αφού μας βρίσκει συνήθως σε μικρή ηλικία. Σήμερα ήμουν χάλια γιατί είμαι άνεργη και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παίρνω τα φάρμακα μου και τα τσιγάρα μου αν δεν βρω δουλειά, αυτό είναι όντως πρόβλημα μία αρνητικότητα όλη μέρα, αλλά ερρέτω θα την βρω την λύση μου γιατί έχω μάθει να παλεύω. 'Αρα από το να κλαιγόμαστε στον εαυτό μας καλό είναι να προσπαθούμε και ό,τι γίνει. Νίκησα μια φορά τη σχιζοφρένεια, νίκησα και ας έβλεπα παντού εχθρούς κι ας βλέπω ακόμα, μπορεί να είχα μία πανωλεθρία από τα 19 έως τα 22 μου, αλλά έμαθα να προχωρώ και να προσπαθώ, όσο λυπηρό κι αν είναι οι ρυθμοί της ζωής μου ήταν τότε αξιοζήλευτοι ακόμα και για χολιγουντιανή ταινία τρόμου, μη φοβάστε τη μοναξιά, την αφραγκιά, τα παραπανίσια κιλά μόνο ρωτήστε τον εαυτό σας... μπορώ να το αλλάξω...αν η απάντηση είναι καταφατική...τότε η προσπάθεια αξίζει...Μόνοι μένουμε μόνο αν δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας...τότε και με κόσμο αν είσαι ...μόνος σου θα σαι...μόνο και μόνοι εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας...εγώ θέλω να αλλάξω κι άλλο, τότε αν τα καταφέρω θα αλλάξει και η ζωή μου...αυτά σκεφτόμουν εγώ....Σταματήστε την κλάψα και αλλάξτε...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δρα όντως θεραπευτικά και δρα πάντα; Γιατί εγώ είναι φορές που όσος καιρός και να έχει περάσει από τα λάθη, δεν νιώθω ανακούφιση αλλά νιώθω να με κυνηγάνε ακόμα...
    Κύκνε μου καλέ, μερικές φορές ναι, μας κηνυγούν, είναι φυσιολογικό να το αισθάνεσαι, αλλά σκέψου πως μαθαίνεις από αυτά και προσπαθείς να μην τα ξανακάνεις. Ακόμη και τα λάθη μας είμαστε εμείς, χωρίς αυτά θα ήμασταν κάτι άλλο.

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Συμφωνω...και οσο αγνοεις και σε αγνοουν, τοσο κατευναζονται και τα συναισθηματα...αυτο προσπαθω να κανω καθε μερα που περναει....βεβαια εχω ηδη ανοιξει ενα μπουκαλι εδω σπιτι και πινω. Ωραια προσπαθεια...τελοσπαντων.
    Ναι, και η αγνόηση είναι λυτρωτική...Κι επίσης το να μη στροβιλίζουν το μυαλό σου οι σκέψεις τους...(αυτό ακόμη το προσπαθώ, δεν είναι εύκολο, αλλά είπαμε, χρειάζεται χρόνο)
    Γιατί να μην πιεις; Δεν έγινε και κάτι για μια φορά, αντι να πιεις έξω, πίνεις μέσα. Σιγά τη διαφορά! :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Κύκνε μου καλέ, μερικές φορές ναι, μας κηνυγούν, είναι φυσιολογικό να το αισθάνεσαι, αλλά σκέψου πως μαθαίνεις από αυτά και προσπαθείς να μην τα ξανακάνεις. Ακόμη και τα λάθη μας είμαστε εμείς, χωρίς αυτά θα ήμασταν κάτι άλλο.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξανακάνω γιατί το έχω μετανιώσει πικρά εφόσον μου έκανε πολύ κακό...απλά θα προτιμούσα να ήμουν κάτι άλλο παρά να νιώθω συνεχώς αυτή την πικρία και ν' αναρωτιέμαι γιατί το έκανα...με πονάει... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημερα αλανια μου!!!!!!!!!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    If you think you are beaten, you are,
    If you think you dare not, you don’t,
    If you’d like to win, but think you can’t,
    It’s almost a cinch you won’t.
    If you think you’ll lose, you’re lost,
    For out in the world we find,
    Success begins with a fellow’s will
    It’s all in the state of mind.
    If you think you’re outclassed, you are,
    You’ve got to think high to rise.
    You’ve got to be sure of yourself before
    You can ever win a prize.
    Life’s battles don’t always go
    To the stronger or faster man,
    But soon or late the man who wins
    Is the man WHO THINKS HE CAN!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ελεφαντακι View Post
    Φίλοι, δουλειές και λεφτά δεν υπάρχουν παρ'τε το απόφαση. Είναι ωραίο να μην σκέπτεσαι ειδικά όταν η σκέψη σου είναι σα τεθλασμένη γραμμή. Είμαι και άνεργη και σχιζοφρενής, αλλά όπως μου είπε μία πρώην φίλη μου είμαι αρνητική και πως να μην είμαι όταν από τότε που αρρώστησα έχω μια υπερβολική καχυποψία για όλα και όλους κάποτε βάσιμη και κάποτε μη, κάπου διάβασα ότι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι, όχι οι άνθρωποι με άλυτα θέματα μένουν μόνοι , γιατί κυνηγάνε τα γιατί και τα πως, οι άνθρωποι που τους πείραξε η ασθένεια ή οι "εξωγήνιοι" όλο τους το είναι , η καχυποψία, η αρνητικότητα, το δύσκολα φορεμένο χαμόγελο, η συμπεριφορά η προβληματική διώχνει τους ανθρώπους, ναι ίσως κάποιοι εξαφανιστούν μόλις ακούσουν σχιζοφρένεια, αλλά αν είχαν λόγο να μείνουν θα το έκαναν. Έχω φίλους που μείναν και δίνουν που και που το παρόν, αλλά ο χαρακτήρας μου είναι φύσει και θέσει δύσκολος, φύσει εξαιτίας της σχιζοφρένειας και θέσει λόγω των μειονεκτημάτων του που προυπήρχαν της ασθένειας, με το να τα ρίχνουμε όλα στην ασθένεια μεγαλώνουμε το στίγμα μόνοι μας, κάθε άνθρωπος έχει και αρνητικά και θετικά, η σχιζοφρένεια μας κάνει απλώς πιο κουραστικούς για τους άλλους, ειδάλλως όλοι είμαστε περιπτωσάρες, η καχυποψία και η αρνητικότητα είναι αυτό που μένει μετά από ένα ψυχωσικό επεισόδιο, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και δουλέψουμε με τον εαυτό μας τόσο πιο κοντά στην ευτυχία θα είμαστε. Δεν πιστεύω ότι για όλα φταίει μια ασθένεια, αν κάποιος ήταν απαισιόδοξος πριν νοσήσει θα παραμείνει και μετά, είναι άδικο προς την ασθένεια να της καταλογίζουμε όλα τα αρνητικά μας. Απλά μας κάνει να έχουμε λίγες κοινωνικές δεξιότητες αφού μας βρίσκει συνήθως σε μικρή ηλικία. Σήμερα ήμουν χάλια γιατί είμαι άνεργη και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παίρνω τα φάρμακα μου και τα τσιγάρα μου αν δεν βρω δουλειά, αυτό είναι όντως πρόβλημα μία αρνητικότητα όλη μέρα, αλλά ερρέτω θα την βρω την λύση μου γιατί έχω μάθει να παλεύω. 'Αρα από το να κλαιγόμαστε στον εαυτό μας καλό είναι να προσπαθούμε και ό,τι γίνει. Νίκησα μια φορά τη σχιζοφρένεια, νίκησα και ας έβλεπα παντού εχθρούς κι ας βλέπω ακόμα, μπορεί να είχα μία πανωλεθρία από τα 19 έως τα 22 μου, αλλά έμαθα να προχωρώ και να προσπαθώ, όσο λυπηρό κι αν είναι οι ρυθμοί της ζωής μου ήταν τότε αξιοζήλευτοι ακόμα και για χολιγουντιανή ταινία τρόμου, μη φοβάστε τη μοναξιά, την αφραγκιά, τα παραπανίσια κιλά μόνο ρωτήστε τον εαυτό σας... μπορώ να το αλλάξω...αν η απάντηση είναι καταφατική...τότε η προσπάθεια αξίζει...Μόνοι μένουμε μόνο αν δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας...τότε και με κόσμο αν είσαι ...μόνος σου θα σαι...μόνο και μόνοι εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας...εγώ θέλω να αλλάξω κι άλλο, τότε αν τα καταφέρω θα αλλάξει και η ζωή μου...αυτά σκεφτόμουν εγώ....Σταματήστε την κλάψα και αλλάξτε...
    Πολυ ωραιο ποστ ελεφαντακι, αληθινο και αντιπροσοπευτικο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ελεφαντακι View Post

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολλα πολλα θαυμαστικα!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Έχω πολλές μέρες που προς το τέλος τους σκέφτομαι οτι τελικά δεν κέρδισα και τίποτα που έμεινα ξύπνιος όλη μέρα. κακό?

Senior Member
    Kαλημερα κ σε σενα how , δεν βαριεσαι για τον αρραβωνιαρη σου . Ειμαι βεβαιος οτι μπορεις να βρεις καλυτερο . Αυτος χανει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Έχω πολλές μέρες που προς το τέλος τους σκέφτομαι οτι τελικά δεν κέρδισα και τίποτα που έμεινα ξύπνιος όλη μέρα. κακό?

γιατι το λες αυτο? εφ οσων εχεις παρατηρησει κατι τετοιο, αυριο κανε κατι για το οποιο θα πεις το βραδυ... αξιζε που εμεινα ξυπνιος!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!