Τι σκέφτεστε; - Page 1160
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1160 of 1532 FirstFirst ... 16066010601110115011581159116011611162117012101260 ... LastLast
Results 17,386 to 17,400 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Σκεφτομαι ποσο με πληγωσε για ακομη μια φορα ο αδελφος μου σημερα. Αδιαφορει παντελως για μενα και πρεπει να το αποδεχτω αλλα μου ειναι τοσο δυσκολο. Μεχρι και το φαγητο του θελει να τρωει σε αλλο δωματιο, για να ειναι κοντα στον υπολογιστη του και τις μουσικες του. Βρισκομαστε μια μερα την εβδομαδα και φροντιζει να κανει οτιδηποτε αλλο απο το να με πλησιασει και να πουμε πεντε κουβεντες. Ποση μοναξια Θεε μου, παντου.
    howtodream σαν να διαβάζω την περιγραφή του δικού μου αδερφού..τρώει, κάθετε στον υπολογιστή και βγαίνει έξω...κάθε μέρα...κάθε φορά που προσπαθώ να του πιάσω συζήτηση μου απαντάει φεύγοντας για το δωμάτιο του και μου κλείνει την πόρτα στα μούτρα...έχω μαζέψει θυμό είναι η αλήθεια και ξεσπάω στις αδύναμες στιγμές μου, αλλά το νόημα της αγάπης δεν είναι να περιμένεις με το ζόρι ανταλλάγματα... γι'αυτό τον αφήνω να κάνει ό,τι θέλει και δεν επεμβαίνω σε τίποτα... ξέρω πως θα χαθεί η σχέση αδερφού-αδερφής αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό πλέον.

Κενο, κι εγώ καμιά φορά δεν βρίσκω θέματα να συσχετιστώ, αλλά αν μου συμβαίνει κάτι εκείνη τη στιγμή πατάω στο search τη λέξη που εκφράζει πιο στοχευμένα την κατάσταση αυτή και βρίσκω ενδιαφέροντα θέματα.. ειδικά το τι σκέφτεστε και πως αισθάνεστε που δίνει και μια αίσθηση ελεύθερης έκφρασης.

Banned
    μπα δεν εχει νοημα πια. καλως ή κακως το φορουμ αυτο για μενα εκανε τον κυκλο του. ή σωστοτερα εγω εκανα τον κυκλο μου σ'αυτο. και με γνωριμιες το πρωτο χρονο, λιγες ευτυχως γιατι ειμαι επιλεκτικος. αλλα κι αυτες οι λιγες απογοητευση ηταν, και λογο δικης μου μισανθρωπιας ειπα οχι αλλες απο εδω. συνεχισα παρολαυτα να συμμετεχω, ομως με τη κατασταση της χωρας τωρα οτι κι αν ηθελε να προσφερει αυτο το φορουμ, πλεον δε μπορει. το ιδιο και οι ψυχολογοι, τι να λενε αραγε στους δυστυχεις που τους επισκεπτονται, υπομονη θα ζησετε χωρις λεφτα ? ματαια τους θεοποιουν, αν η πραγματικοτητα ηταν καλη δε θα χρειαζομασταν τιποτα.

Senior Member
    Έ μ'αυτά και μ'αυτά όμως το επάγγελμα του ψυχολόγου κάθε άλλο παρα κρίση περνάει! :P
    Ποτέ δεν είναι αργά ΚΕΝΟ...ξεκίνα το διάβασμα! δουλειές με φούντες!

Senior Member
    Α ρε φιλαρακι καλο ταξιδι....

Ακομα δε το εχω συνηδειτοποιησει περασα εξω απτο μαγαζι σου και περιμενα να βγεις να φωναξεις "Που'σαι αγοριιιιι! "

Καλο ταξιδι ρε φιλε!

Senior Member
    .................
    Last edited by Nocash; 10-09-2013 at 14:35.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο άπληστοι γινόμαστε.
    Όλα εικονικά και πλαστικοποιημένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μπα δεν εχει νοημα πια. καλως ή κακως το φορουμ αυτο για μενα εκανε τον κυκλο του. ή σωστοτερα εγω εκανα τον κυκλο μου σ'αυτο. και με γνωριμιες το πρωτο χρονο, λιγες ευτυχως γιατι ειμαι επιλεκτικος. αλλα κι αυτες οι λιγες απογοητευση ηταν, και λογο δικης μου μισανθρωπιας ειπα οχι αλλες απο εδω. συνεχισα παρολαυτα να συμμετεχω, ομως με τη κατασταση της χωρας τωρα οτι κι αν ηθελε να προσφερει αυτο το φορουμ, πλεον δε μπορει. το ιδιο και οι ψυχολογοι, τι να λενε αραγε στους δυστυχεις που τους επισκεπτονται, υπομονη θα ζησετε χωρις λεφτα ? ματαια τους θεοποιουν, αν η πραγματικοτητα ηταν καλη δε θα χρειαζομασταν τιποτα.
    KENO εχεις δικιο..αλλά πρεπει να πολεμησουμε ( προσωπικα δεν θα κανω τη χαρη σε κανεναν να δειξω οτι με νικησαν,αλλο αν μεσα μου εχω καραπογοητευθει και επειδη δεν θεωρω τον εαυτο μου τοσο χαζο οπως και συ πιστευω δεν εισαι χαζος, θα συνεχισω να προσπαθω )..η κατασταση ειναι τραγικη! Απελπιστικη για τους περισσοτερους και λογω της ανεργιας, αναδειχθηκαν και ολα τα ασχημα της κοινωνιας μας, τα οποια πηγαζουν μεσα απο την οικογενεια κατα τη γνωμη μου.

την πραγματικοτητα τη φτιαχνουμε εμεις οι ανθρωποι, αλλα εχουμε στην πλειοψηφια μας διαβρωθει... Παλια φορουσα τα ροζ γυαλια και πιστευα σε ιδανικα, σε αξιες αλλα η πραγματικοτητα ειναι πιο ωμη και οπως ελεγε και η τζουλια "στοχος ειναι τα λεφτα, που θα πας χωρις αυτα....?" οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα ( βεβαια υπαρχουν και πραγματα που δεν αγοραζονται ακομη οσα χρηματα και να χεις, το πιο πολυτιμο η υγεια μας)...ομως επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται σε λιγο καιρο μπορει να ειναι αχρηστα ...
    Καλα πλεον δεν ειναι να μπεις στο σουπερ, εχουν τρελαθει τελειως 100γρ τυρι 2€ ( 681 δρχ) ???? Ολες οι συσκευασιες εχουν μικρυνει αισθητα!!! επαιρνα να φτιαξω cheesecake και απο εκει που ηταν βρε παιδια ενα κανονικο μεγεθος τωρα εχει γινει σαν ατομικη πιτσα, ουτε 5 κομματια δεν βγαινει και η τιμη παρεμεινε ιδια

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως το cheesecake δεν ειναι ποτέ αρκετό.

Senior Member
    Cheesecake......ax vre unlucky, τι ειπες τωρα....

Το αγαπημενο μου by far επιδορπιο!!!!!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Cheesecake......ax vre unlucky, τι ειπες τωρα....

Το αγαπημενο μου by far επιδορπιο!!!!!
    Χαχαχαχαχα! Εμενα να δεις... συνηθως αγοραζω το cheesecake γιωτης ( κανω και διαφημιση) και παλια επαιρνα καθε βδομαδα και φτιαχναμε και ειχε μεγεθος τουρτας! τωρα με την κριση αμα το δεις βαζεις τα γελια απλα! Αφου σταματησα να παιρνω γιατι το θεωρω κοροιδια και τρελαινομαι ρε γμτ για cheesecake! Ετσι μου ερχεται να τηλεφωνησω στην εταιρεια και να παραπονεθω...ειπαμε περικοπες περικοπες αλλα αυτο πια δεν βγαινει ουτε μια μπουκια!

Senior Member
    θες συνταγή να βρεις την υγειά σου..;.
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Quote Originally Posted by Leda View Post
    θες συνταγή να βρεις την υγειά σου..;.
    Συνταγη για cheesecake?
    μακαρι να ηταν τοσο ασημαντος ο λογος που εχασα την υγεια μου η "συρρικνωση" του cheesecake

Σημερα γιορταζει και η μαμα μου και θα ηθελα να της φτιαξω ενα γλυκακι :-))))

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Συνταγη για cheesecake?
    μακαρι να ηταν τοσο ασημαντος ο λογος που εχασα την υγεια μου η "συρρικνωση" του cheesecake

Να την χαιρεσαι!!! Δεν πειραζει, μανουλα ειναι, θα καταλαβει. Και με μια σοκοφρετα απο το περιπτερο, παλι χαρουμενη θα ειναι ;-)
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Να την χαιρεσαι!!! Δεν πειραζει, μανουλα ειναι, θα καταλαβει. Και με μια σοκοφρετα απο το περιπτερο, παλι χαρουμενη θα ειναι ;-)
    Ευχαριστω πολυ συνονοματη!!! Να εισαι παντα καλα :-)))
    Εννοειται οτι οι μαμαδες μας ειναι οι μονες που δεν παρεξηγουν αλλα θα φτιαξω κατι για το καλο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Συνταγη για cheesecake?

να σου πω την αλήθεια, το κομμάτι για το cheesecake διάβασα μόνο... http://www.skype-emoticons.com/image...0111-blush.gif
    τελικά την συνταγή την θέλεις ή έφτιαξες ήδη κάτι...;
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel