Results 17,536 to 17,550 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
13-10-2013, 01:24 #17536
Το σιχαμα ειχε καιρο να φανει..Ειναι σαν την αλλη που δεν μπαινει στο φορουμ και ολο εδω ειναι..Μην σου πω οτι ειναι και αυτη και ξεκαβλωνει με αλλο νικ μπουχαχαχαχαχαχα
- 13-10-2013, 01:39 #17537
ΚΕΝΟ , δεν ξερω τι ειπωθηκε κ πρασινισαν , αλλα σε θεωρω ενα ιδιαιτερα σκεπτομενο ατομο , που λεει τα πραματα με τονομα τους , εστω κ αν αυτα ερχονται σε αντιθεση με τα πιστευω των πολλων . Τωρα το αν σου κανει καλο να εισαι ετσι οπως εισαι , αυτο το ξερεις μονο εσυ .
13-10-2013, 01:48 #17538
Kαλησπερα βρε παιδια. Μακαρι να περνατε καλα το σαββατοβραδο σας, οπου και αν ειστε. Τα 6,4 ριχτερ της Κρητης με ανησυχησαν ιδιαιτερα.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
13-10-2013, 02:34 #17539
Ελα βρε how , εχεις τοσα προβληματα , θα ανησυχης για ενα σεισμακο ? Εκει πανω στην Σαλονικα εχετε σεισμους ? κ αν δεν εχετε , θελετε ?
13-10-2013, 02:45 #17540
13-10-2013, 02:53 #17541
και τι θες να κανω ? ν'αφησω μοϊκανα να το παιζω ψευταναρχας μηπως και φανω πιο κουλ και με συμπαθησει το κοριτσακι και μιλησει καλυτερα ? μωρε δεν ειναι της μοδας κι ολας, το εκανα στα 19 οταν με καλεσαν στρατο, γι'αυτο με διωξαν. ασε που και παλι μετα θα με βριζουν οσοι το παιζουν ελληναραδες. οποια πλευρα κι αν υποστηριξεις, δε μπορεις να αρεσεις σε ολους, το ξαναλεω.
απλα το φορουμ αυτο ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου και γεματο ψυχαρρωστια οπως εγραψα και προχτες. δεν αξιζει ουτε για να γραφουμε οχι μονο αποψη, αλλα ουτε καν το τι αισθανομαστε σημερα! το τελευταιο ποστ που ειχα γραψει εκει ηταν οτι στρωσαμε μοκετες και ενιωθα κουραση, το πηρε, φανταστηκε τα χειροτερα και ηρθε και το πεταξε για να με προσβαλει. αν αυτο δεν ειναι προβληματικη συμπεριφορα τι ειναι ? τα παντα παρεξηγουνται εδω μεσα, ολοι πλαθουν τα δικα τους σεναρια και μετα τα χρησιμοποιουν σαν αληθεια. χειροτερες απο γριες κουτσομπολες στα χωρια!
οποτε ειναι καλυτερα να απεχουμε οσο γινεται, οσοι δε παιρνουμε φαρμακα τουλαχιστον. δε μπορει να γινει φυσιολογικη συζητηση με αρρωστους ανθρωπους, δε μπορουν να μιλησουν σωστα. τα περι αυτοβοηθειας πανε περιπατο γιατι δεν υπαρχει κατανοηση. το φορουμ αξιζει μονο για να το παιζεις τρελιτσα, να τρολλαρεις, να βριζεις και να τσακωνεσαι.
λυπαμαι πραγματικα που ο Νικος πιστευει οτι εγω ευθυνομαι κι ολας, το μεγαλυτερο μερος της ζημιας τοσα χρονια το προκαλουν διπλοι λογαριασμοι και η αδιαφορια που υπαρχει.
13-10-2013, 06:29 #17542
Mόλις είδα τη ταινία "50/50" και με έπιασε μεγάλη κατάθλιψη και φόβος. Πιστευω ποτέ στη ζωή μου δε θα δεχθώ ώς φυσική εξέλιξη το θάνατο. Μου είναι μεγάλο πρόβλημα. Δε μπορώ να το δεχθώ και όποτε τυχαίνει να το σκεφτώ(όπως τώρα με τη ταινια) νιώθω πως βρίσκω αδιέξοδο.
οκ στη ταινια ο καρκινοπαθης δε πεθανε, αλλά οι ταινιες είναι ταινιες.. και η ζωη ειναι αλλιως, και ολο αυτο μου κατεστρεψε τη μέρα, και τώρα φοβάμαι πως τα βράδια πάλι θα σκέφτομαι το θάνατο.
Όποιος έχει 'θέμα' με το θάνατο ή αρρώστιες να μη τη δεί.
13-10-2013, 11:14 #17543
[QUOTE=KENO;458392]
απλα το φορουμ αυτο ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου και γεματο ψυχαρρωστια οπως εγραψα και προχτες. δεν αξιζει ουτε για να γραφουμε οχι μονο αποψη, αλλα ουτε καν το τι αισθανομαστε σημερα! το τελευταιο ποστ που ειχα γραψει εκει ηταν οτι στρωσαμε μοκετες και ενιωθα κουραση, το πηρε, φανταστηκε τα χειροτερα και ηρθε και το πεταξε για να με προσβαλει. αν αυτο δεν ειναι προβληματικη συμπεριφορα τι ειναι ? τα παντα παρεξηγουνται εδω μεσα, ολοι πλαθουν τα δικα τους σεναρια και μετα τα χρησιμοποιουν σαν αληθεια. χειροτερες απο γριες κουτσομπολες στα χωρια!
. τα περι αυτοβοηθειας πανε περιπατο γιατι δεν υπαρχει κατανοηση. το φορουμ αξιζει μονο για να το παιζεις τρελιτσα, να τρολλαρεις, να βριζεις και να τσακωνεσαι.
θα συμφωνησω σαυτα , αν κ ειμαι πιο μετριοπαθης
13-10-2013, 11:42 #17544
Παλιοτερα ΚΕΝΟ ησουν πιο πολυ ο εαυτος σου,τωρα φοβασαι να γραψεις την οποιαδηποτε αποψη σου μην τυχον και σε πουνε κακο!Σαφως και ειναι μονο για τρολαρισμα εδω μεσα,αντε μια στο τοσο να ανοιξει και σοβαρο θεμα και να προβληματιστεις..Κατα τα αλλα ειναι το ΔΑΦΝΙ εδω..Με εντυπωσιαζει επισης οτι παιρνεις στα σοβαρα οτι και αν σου πουν εδω μεσα..Τους ξερεις?Σε ξερουν?Τι χαλιεσαι ρε φιλε..Μην σου κοψουν την καλημερα?
Εδω γινεται του χαπιου το καγκελο........
13-10-2013, 11:46 #17545
το προβλημα δεν ειναι αν το φορουμ ειναι χαμηλου επιπεδου η οχι το προβλημα ειναι οτι ολοι δε μιλανε οσο θα επρεπε εμενα μου εχει τυχει πολες φορες να συναντησω καπιον που ετυχε να μου μιαζει κ δε του πηρα παραπανω λεξη ενω μου το ειπε κ αυτος αρκετες φορες ναι εχουμε πολα κοινα.κανουν συζητησεις χωρις να τις παιρνουν στα σοβαρα αυτο ειναι το προβλημα επιδη μια μερα πχ εφτασαν στα ορια τους κ δεν αντεχαν αλλο εγραψαν πχ ενα κατεβατο για να τα πουν δυο μερες τρεις οσο κραταει το ανεβασμενο θεμα κ μετα τιποτα...
13-10-2013, 12:20 #17546
βρε και να ξανατσακωθω και να ξαναμπλεξω διπλα μου ειναι η ΓΑΔΑ παω κανω μια αρση απορρητου να μου δωσουν την ip οποιου με ενοχλησει, και του κανω μηνυση.
απλα εχωντας φαει ενα ban υποσχεθηκα και προσπαθω να μη ξανατσακωθω με κανεναν οπως στις αρχες. αλλα καπου βλεπουμε οτι δε γινεται, σε σπρωχνει το ιδιο το φορουμ στους τσακωμους και τα βρισιδια, απλα για να προστατεψεις τον εαυτο σου.
συν οτι τα τελευταια χρονια ειναι και η κριση η οποια δυστυχως με εχει επηρεασει κι εμενα γιατι ξερεις ειμαι κι εγω ανθρωπος. αλλα αυτο δε το καταλαβαινουν εδω μεσα, νομιζουν τα δικα τους, ο KENO ειναι ενα τερας, δυναμικη περσονα κι οτι αλλες μπαρουφες πεταξε το κοριτσακι στη πισω σελιδα.
το φορουμ αυτο ειναι επικινδυνο για τη ψυχικη υγεια. οποιαδηποτε λεξη μοιραστειτε, καθε προσωπικο δεδομενο, θα χρησιμοποιηθει εναντιον σας απ'τις καλες κουτσομπολες, οι οποιες θα σας το κολλησουν σαν ταμπελα για να σας κανουν χειροτερα. ενα σωρο μαλακιες κανονες αλλα αυτη τη συμπεριφορα κανεις δε τη φροντιζει με αποτελεσμα να συνεχιζουν οι τσακωμοι.
για ποιο λογο να ξαναγραψει κανεις σοβαρα σε ενα τρελοκομειο ? για να πεταχτει ο καθε διπλος λογαριασμος και να βριζει, να πρασινισουν τις απαντησεις και να φας και παρατηρηση εξαιτιας του ? απ'το ξεκινημα εμπλεκα σε καβγαδες χωρις να το θελω, γιατι εδω μεσα οχι μονο δεν υπαρχει σεβασμος, αλλα ουτε καν κατανοηση.
οποτε αντε καλα χριστουγεννα τωρα, θα μπαινω να ριχνω χριστοπαναγιες και να βριζω μανουλες, κι αυτο ειναι ολο.
σοβαρολογεις ρε αλεξανδρε ? τις προαλλες δεν εγραφα οτι δεν εχω λεφτα και μου απαντησες πως κλαιγομαι και να βρω καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ ? ετσι λυνονται τα προβληματα με μαλακιες απαντησεις ? οταν ξερεις οτι αυτο το μερος ειναι πλεον ακαταληλο και το μονο που θα σου απαντησουν ειναι μαλακιες, τοτε οχι καλυτερα να μη γραψεις τιποτα.
13-10-2013, 12:32 #17547
κατι αλλο θα εγραψα γιατι αυτες δεν ειναι δικες μου λεξεις καλα στη περιπτοση σου μπορει να μην μπορω να πω κατι πιο χρησιμο ομως μου ειχε τυχει μια μερα να συναντησω καπιον που ελεγε τα ιδια λογια με μενα ειχε το ιδιο ονομα με μενα κ το ιδιο ζωδιο κ ενω συμφωνισε οτι εχουμε πολα κοινα του επερνα λεξεις με το τσιγκελι του μιλουσα σημερα κ μου απαντουσε αυριο μεχρι που βαρεθηκα κ δε του ξαναμηλισα αυτο μου τυχενει συνεχεια εδω περα κ μια κ δυο κ τρεις εγω δε μπορω να κανω συνομιλιες κατοπιν ιδικης αιτησης αν καπιος δε λεει τιποτα μετα κ εγω βαριεμαι... τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση σου δε νομιζω οτι μπορω να βοηθησω γιατι δεν εχω ζησει κατι αναλογο για να εχω αποψη αξιοποιησημη..
13-10-2013, 13:19 #17548
[QUOTE=Macgyver;458398]Συμφωνώ απόλυτα....
Είναι η κοινωνία όπως είναι...τα ίδια και σε ένα φόρουμ αγνώστων με θέματα ψυχολογίας που καλύπτονται από την ανωνυμία τους?
Τελικά το αν και πόσο τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας φαίνεται παντού, σε αυτό καταλήγω! είτε είναι σε δουλειά, σε φιλία, σε ίντερνετ, σε φόρουμ, κάνει μπαμ...
13-10-2013, 13:25 #17549
και ομως δεν ειναι ολοι αγνωστοι επαρχουν κ καπιοι που γνωριζονται μεταξυ τους κ αυτος ο χαβας αγνωστοι αγνωστοι αγνωστοι γιατι δε σου εχει τυχει γνωστος σου που να το ξερεις απο παιδι να σε απογοητευσει?
13-10-2013, 13:48 #17550
Eννοείς ότι γνωρίστηκαν εδώ και συναντήθηκαν live? οπότε μάς δουλεύουν όλους? ναι ΟΚ πάω πάσο... αλλά και αυτό κάτι δείχνει για την ψυχοσύνθεση τους....
Υποτίθεται ότι άγνωστος μεταξύ αγνώστων ανοίγεσαι πιο εύκολα, πχ δεν έχω πει ποτέ σε όσους με ξέρουν όσα έχω πει εδώ μέσα...
Από παιδί να ξέρω κάποιον, να είμαστε φίλοι, και να με απογοητεύσει, όχι..... αλλά είμαι πάρα πολύ εσωστρεφής, άρα και προσεκτική στα άτομα με τα οποία κάνω παρέα ανέκαθεν... Να με απογοητεύσει, να με πουλήσει, έτσι? όχι να αλλάξουν οι δρόμοι μας, οι φάσεις ζωής μας και να χαθούμε...άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία