Τι σκέφτεστε; - Page 1176
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1176 of 1532 FirstFirst ... 17667610761126116611741175117611771178118612261276 ... LastLast
Results 17,626 to 17,640 of 22967
    Senior Member
    Εδώ και την ασφάλιση πλήρωνα από την τσέπη μου και 10ωρα χτύπησα και υπαλληλοδουλειά έβγαζα γιατί ο μάγκας εργοδότης δεν ήθελε να πληρώνει ικα και γραμματέα.[/QUOTE]

Αυτο με την ασφαλιση εγινε στα πλαισια πρακτικης ή δουλειας?

Senior Member
    Νταξει το παν ειναι να κανεις παρεες να βρεις τα ατομα π ταιριαζεις και εχεις κοινα ενδιαφεροντα
    Να συζητας και περνανε οι μερες...
    Εγω προσωπικα μετα απο 5 μηνες,1200+ χιλιομετρα μακρυα απτο σπιτι μου διπλα στο "αυλακι" εναμιση καλοκαιρι παρεα με τα κουνουπια και εχοντας κανα μηνα ακομη για να απολυθω θα σου πω οτι το μεγαλο προβλημα που μπορει να σου δημιουργησει ο στρατος ειναι το οικονομικο και κατ επεκταση να σε γ@μησει ψυχολογικα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Νταξει το παν ειναι να κανεις παρεες να βρεις τα ατομα π ταιριαζεις και εχεις κοινα ενδιαφεροντα
    Εγω προσωπικα μετα απο 5 μηνες,1200+ χιλιομετρα μακρυα απτο σπιτι μου διπλα στο "αυλακι" εναμιση καλοκαιρι παρεα με τα κουνουπια και εχοντας κανα μηνα ακομη για να απολυθω θα σου πω οτι το μεγαλο προβλημα που μπορει να σου δημιουργησει ο στρατος ειναι το οικονομικο και κατ επεκταση να σε γ@μησει ψυχολογικα....
    καλος πολιτης Nocash..

Senior Member
    Να σαι καλα.. :-)

Senior Member
    Καλός πολίτης κι από ΄μένα και προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι έφαγες το γάιδαρο κι έμεινε η ουρά...λίγη υπομονή ακόμα... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Δεν αναφερομουνα ευθεως σε εσενα αλλα ηταν μπηχτη για την αλλη τη καμμενη π λεει οτι οι ελληνες ειναι ατομιστες παρτακιδες....

Αμαν μωρε με τις βλακειες... Που μας εχουνε κανει να καθομαστε στα κρυα το χειμωνα...
    Που εχουνε κοψει τις καταστασεις επιβιβασης για το στρατο και για να παρεις μια αδεια αν εισαι παραμεθωριο πρεπει να πληρωσεις ενα κατοσταρικο και βαλε μεταφορικα για δεις το σπιτι σου....
    Που μας δινουνε 8 ευρω το μηνα και καλα μισθος στρατιωτη... για να βγαλεις τα ατομικα σου εξοδα υποτιθεται....
    Ουτε τα κωλοχαρτα δε βγαζεις....
    Που ξερω οτι θα απολυθω και θα δουλευω για σκαρτα 5 κατοσταρικα...
    Που προσπαθω να κανω οικονομια στο στρατο αλλα οταν βλεπω οτι ο αλλος δεν εχει να παρει καφε του τον βαζω εγω και τον κερναω και τσιγαρο αμα καπνιζει...

Και να ερχονται τωρα να σου λενε οτι οι Ελληνες ειναι ατομιστες και παρτακιδες...

ΟΥΣΤ ΡΕ
    Καμενος εισαι κ φαινεσαι!! Κ ναι ο Ελληνας ειναι ατομιστης! Οταν ψηφιζει ,ψηφιζει για να βολευτει.Οταν παρκαρει παρκαρει οπου γουσταρει γιατι εκει τον βολευει κ χεστηκε για τους αλλους. Αν μπορει να παρει την σειρα καποιου ( σε νοσοκομειο, σε καποια δημοσια υπηρεσια κλπ κλπ ) επειδη εχει καποιον γνωστο θα την παρει κ ξαναμαναχεστηκε αν ο αλλος για την ιδια υποθεση μπορει να περιμενει μηνες.Αν ο μπαμπας ή η μαμα ή τελος παντων καποιος συγγενης εχει γνωστο κ μ αυτο τον τροπο θα γλυτωσει την μεταθεση στην παραμεθωριο κ φυσικα δεν τον ενδιαφερει αν θα παει καποιο παιδι απο πολυτεκνη ή φτωχη οικογενεια..θες κ αλλα παραδειγματα?? Φυσικα κ δεν ειμαστε ολοι ετσι αλλα οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Ειρήνη ημιν αδέλφια δεν βλέπετε πως και δύο έχετε δίκιο για να μην πω πως όλοι έχουν τα δίκια τους απο την μεριά του καθενός όμως
    Γίναμε, εμείς, αυτοί, και τα ---μυστήρια---
    Πότε θα έρθει η εποχή που παρ όλες τις διαφορές μας στα πολυ δύσκολα εννονομαστε , έτσι μας λέγανε τουλάχιστον στο δημοτικό γιατί στην οδική και πεζοδρομιακή που ακόμα σπουδάζω βλέπω την αρχή ---ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε ? ---( έστω και απο μέσα του ο καθένας να το λεει το ίδιο είναι,,,, πχ ---θα μου πεις εμένα έτσι παλιο τσουτσέκι--- κλπ κλπ) ευτυχώς δεν είναι πολλοί αλλά αυτά τα ξερόχορτα θέλουν να μας κάνουν .... ίδια

Banned
    δε γινετε να συνοειθεις με ολους καπιους θα πιανεις κ καπιους αλλους θα εισαι χιλιομετρα μακρυα απο τη σκεψη τους

Senior Member
    Σκεφτομαι πως με τόσους ανθρώπους τόσο καιρό δίπλα μου έχω μείνει έτσι μόνος τον τελευταιο καιρο???
    Η τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι...Σϊγουρα θα πληρώνω αμαρτίες του παρελθόντος!!!

Senior Member
    Σκεφτομαι εναν μεσηλικα , που πουλουσε ποπ-κορν ενα ησυχο κ ηλιολουστο απογευματακι . Απολυτη ηρεμια .Ολοι απολαμβανουν το ωραιο απογευμα .Ξαφνικα κατι αγριοσκυλα τον παιρνουν στο κυνηγι . Ο ανθρωπος σκαρφαλωνει σενα δεντρο προκειμενου να γλυτωσει απο τα σκυλια .
    Δυστυχως γι αυτον υπαρχουν περισσοτερα σκυλια πανω στο δεντρο.....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σκεφτομαι εναν μεσηλικα , που πουλουσε ποπ-κορν ενα ησυχο κ ηλιολουστο απογευματακι . Απολυτη ηρεμια .Ολοι απολαμβανουν το ωραιο απογευμα .Ξαφνικα κατι αγριοσκυλα τον παιρνουν στο κυνηγι . Ο ανθρωπος σκαρφαλωνει σενα δεντρο προκειμενου να γλυτωσει απο τα σκυλια .
    Δυστυχως γι αυτον υπαρχουν περισσοτερα σκυλια πανω στο δεντρο.....
    αν αρχισω ομως να δαγκωνω κ εγω θα σκαρφαλωσουν τα σκυλια πανω στο δεντρο για να γλιτωσουν απο μενα!

Senior Member
    Ενας αντρας με στεγνο προσωπο γελαει χαρουμενα κ μετα τρβαει απ το νερο τις καβουροπαγιδες τ . Ενα γιγαντιαιο καβουρι αρπαζει την μυτη του αντρα με τις δαγκανες τ .Ο αντρας δεν γελαει πια . Οι φιλοι τ τον τραβανε απ τη μια , ενω οι φιλοι του καβουρα τραβανε απ την αλλη . Δεν γινεται τπτ . Ο ηλιος δυει . Αυτοi το βιολι τους .
    Last edited by Macgyver; 28-10-2013 at 17:58.

Senior Member
    http://gr.news.yahoo.com/όχι-της-αρχ...195900113.html

Εχουνε ξεφυγει τελειως ομως...ευτυχως που καπως "λειτουργουν" ακομη και οι Ανεξαρτητες Αρχες σε αυτη τη "χωρα"... και βαζουν φρενο στην ολοκληρωτικη καταπατηση των προσωπικων δεδομενων που επιθυμουν οι κυβερνωντες μας!!!!!

Banned
    κατι παρομοιο γινεται ηδη κι εδω μεσα. οτι προσωπικο δεδομενο μοιραστεις ή ακομα και μια μαλακια αν γραφτει για σενα, το φυλανε σε αρχειο οι καλες κουτσομπολες οι οποιες θα το χρησιμοποιησουν εναντιον σου τη καταληλη στιγμη οταν θελησουν να σου κανουν επιθεση (οπως μου καναν προσφατα με αυτο που εγραψα για τις μοκετες σπιτι μου).

εντωμεταξυ πριν κανα δυο χρονια λεγαμε αρχικουτσομπολες τη Remedy και τη Θεοφανία, ενω χειροτερη βγηκε η αλλη η ζαβη με τον καμμενο εγκεφαλο απο μπαφο και ψυχοφαρμακα που σκορπουσε ψευδεις ειδησεις. αλλα στη Σαλονικα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και το κουτσομπολιο θεωρειται συνηθισμενο θα μου πεις.

προσωπικα δεδομενα λοιπον δεν υπαρχουν, σεβασμος μονο, αν κι αυτος κερδιζεται. ειναι ολα ενα παιχνιδι εντυπωσεων, κι εδω μεσα οπως κι εκει εξω.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κατι παρομοιο γινεται ηδη κι εδω μεσα. οτι προσωπικο δεδομενο μοιραστεις ή ακομα και μια μαλακια αν γραφτει για σενα, το φυλανε σε αρχειο οι καλες κουτσομπολες οι οποιες θα το χρησιμοποιησουν εναντιον σου τη καταληλη στιγμη οταν θελησουν να σου κανουν επιθεση (οπως μου καναν προσφατα με αυτο που εγραψα για τις μοκετες σπιτι μου).

εντωμεταξυ πριν κανα δυο χρονια λεγαμε αρχικουτσομπολες τη Remedy και τη Θεοφανία, ενω χειροτερη βγηκε η αλλη η ζαβη με τον καμμενο εγκεφαλο απο μπαφο και ψυχοφαρμακα που σκορπουσε ψευδεις ειδησεις. αλλα στη Σαλονικα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και το κουτσομπολιο θεωρειται συνηθισμενο θα μου πεις.

προσωπικα δεδομενα λοιπον δεν υπαρχουν, σεβασμος μονο, αν κι αυτος κερδιζεται. ειναι ολα ενα παιχνιδι εντυπωσεων, κι εδω μεσα οπως κι εκει εξω.

Ρε συ κενο το εχω παρατηρησει πολλες φορες, εχεις καποιο θεμα με τους Θεσσαλονικιους και με την πολη γενικοτερα? Γιατι οταν αναφερεσαι εκει μιλας ητε με ειρωνια ητε με απεχθει