Results 17,971 to 17,985 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
20-12-2013, 11:31 #17971
- 20-12-2013, 11:38 #17972
Και κάποιος εξακολουθεί να φτιάχνει κλώνους για να μιλάει με τον εαυτό του! Παραλήρημα!
Τόση ανάγκη να μας αποδείξει ότι κάποιοι τον παραδέχονται!
20-12-2013, 11:43 #17973
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Μάρσια, καθώς και την Μαριάν για την απάντηση της...πιστεύω ότι αν κι η δική μου απομάκρυνση γινόταν σταδιακά, τότε θα μου ήταν λιγότερο οδυνηρό όλο αυτό τώρα όμως που γίνεται έτσι απότομα πονάει...
Τουλάχιστον επειδή του μίλησα στο τηλέφωνο δεν είμαι πια εντελώς χάλια όπως τις προηγούμενες μέρες...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-12-2013, 13:40 #17974
Ο Αλέξανδρος για παράδειγμα , δεν ξέρει τι του γίνεται, παρόλα αυτά έχει άποψη επί παντός επιστητού. Κάποιος που έχει στοιχειώδη ευφυΐα καταλαβαίνει ότι ο Αλέξανδρος πετάει συνεχώς μαλακίες προκειμένου να γράφει σε κάθε θέμα.
Αυτό είναι και κουραστικό αλλά και ίσως επικίνδυνο για κάποιον που είναι νέος στο φόρουμ και δεν έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται
και αυτός είναι ο λόγος που το επισημαίνω συχνά πυκνά.
Κατά τ' άλλα μου είναι παντελώς αδιάφορος, όσο αδιάφορος θα μου ήταν ο "τρελός του χωριού".[/QUOTE]
Μα τι κιουρια!!! Εστω ότι ενας ανθρωπος μπορει να λεει όπως ειπες εσυ η εξυπνη, πραγματα που δεν στεκουν ή τελοσπαντων να είναι καπως "περίεργος" πρεπει να μαθεις να τον σεβεσαι και να ανεχεσαι το πρόβλημα/ιδιαιτεροτητα του αλλου και να το κατανοεις χωρις να τον προσβαλεις. Δεν χρειαζεται να υποδείξεις εσυ το αν οι απαντησεις του αλεξανδρου και του κάθε Aλεξανδρου σε αυτό ειδικα το site είναι περιεργες αλλοπροσαλες καποιες φορες ή οτιδήποτε σε κανεναν νέο ή νεα στο φορουμ, δοξα τω Θεω η αναπτυγμενη κριτικη ικανοτητα δεν είναι μονο δικο σου προνομιο!
Και επειδή ειπες για τρελο του χωριου, μα τι μοντερνα ανθρωπιστικη αποψη ( τι ηλικια εχεις αραγε?) να σου θυμισω τη λαικη φραση από μικρο και από τρελο μαθαίνεις την αληθεια. Φορα λοιπον το προσωπειο σου και βγες εξω στην κοινωνια και κανε την πολιτισμενη καλοψυχη γυναικουλα γιατι είμαι σιγουρη ότι αυτό κανεις. Ντροπη σου για τα λογια που χρησιμοποίησες και είμαι σιγουρη ότι δεν κοκκίνησες καθολου όμως...
Είναι η τελευταια φορα που μπαινω σε αυτό το site καθως εκτος από την Howtodream, τη Lena01 και καποια αλλα μελη που απαντησαν με ευγενεια στα θεματα που εθεσα και τα ευχαριστω, θεωρω ότι πλεον δεν μου είναι χρησιμο. Ευχομαι στα παιδια που αντιμετωπιζουν οποιοδήποτε πρόβλημα να τα καταφερουν. Τελος κατεληξα στο συμπερασμα ότι κανενας μας δεν χρειαζεται τη γνωμη κανενος γενικα στη ζωη του και στις επιλογες του και στην επιλυση των προβλημάτων,την αποψη ουτε την πραηγορια- επιβραβευση αγνωστων δηθεν "ειδικων".
Καλες γιορτες!
20-12-2013, 14:20 #17975
Κανένα προσωπείο δεν έχω ανάγκη να φορέσω στην κοινωνία, γιατί δεν έχω καμιά ανάγκη να δείξω κάτι άλλο από αυτό που είμαι.
Ούτε ποτέ παράστησα την πολιτισμένη, καλόψυχη γυναικούλα, γιατί δεν μ' ενδιαφέρει να το κάνω, ούτε εδώ μέσα ούτε κι εκεί έξω.
Οπότε να μην είσαι και τόσο σίγουρη για το τι κάνω.
Ούτε ανώτερος άνθρωπος είμαι, ούτε καλή είμαι πάντα, ούτε αλάνθαστη είμαι, ούτε πανέξυπνη είμαι. Και δε με πειράζει καθόλου.
Α και δεν κοκκινίζω εύκολα.
Στο καλό και να μας γράφεις!
20-12-2013, 15:21 #17976
20-12-2013, 16:33 #17977
εγω δε σκοπευω να πεσω στο επιπεδο κανενος εδω περα που βριζει χλευαζει η κανει οτιδηποτε αλλο που ετσι νομιζει οτι θα μου ριξει τη ψυχολογια.
εχω ακουσει τοσα πολα μπραβο στη ζωη μου που δεν εχω καμια αναγκη να ακουσω η περισσοτερα η να αποδιξω το οτιδηποτε σε κανενα το τι ειμαι το εχω αποδιξει στον εαυτο μου κ αυτο μου φτανει αν καπιοι δε καταλαβενουν τι λεω ας μη καταλαβουν κ ποτε το ιδιο μου κανει...
Ντροπη σου για τα λογια που χρησιμοποίησες και είμαι σιγουρη ότι δεν κοκκίνησες καθολου όμως...
20-12-2013, 16:53 #17978
Τόση ανάγκη να μας αποδείξει ότι κάποιοι τον παραδέχονται!
20-12-2013, 19:18 #17979
Αλεξανδρε , μην δινεις σημασια , ουτε να απαντας στη mariam , εχει εναν κακο λογο για τον καθενα .
Last edited by Macgyver; 22-12-2013 at 15:17.
20-12-2013, 20:53 #17980
Υπήρχαν δύο κοπέλες που μου άρεσαν στη σχολή. Η μία άρεσε και σ'έναν φίλο μου με τον οποίο έχω καλές σχέσεις οπότε αποφάσισα να κάνω πίσω. Η άλλη άρεσε επισης σ'έναν άλλον και δεν έκανα κι εκεί τίποτα. Είμαι σε μια σχολή με πολλές κοπέλες αλλά ειλικρινά δεν κανω την παραμικιρή κίνηση. Μ¨εσα μου επικρατεί αυτο το "ασε που να πάω τώρα". έχω βαρεθεί, έχω κουραστει, χριστουγεννα πάλι, πάλι μόνος μου, τα χρόνια περνάνε, εμπειριίες μηδέν. αντε και του χρονου.
20-12-2013, 22:13 #17981
Σημερα αποφασισα να βγω εξω, πραγμα που δεν κανω σχεδον ποτε λογω ελλειψης χρονου και λογω του οτι δε μου αρεσει η πολυκοσμια. Φυσικα και το μετανιωσα, καθως το κεντρο της πολης ηταν ασφυκτικα γεματο, δεν εβρισκα να κατσω πουθενα, ενω εαν ησουν ενα ατομο ( οπως εγω καλη ωρα) δε θα σου εδιναν ενα ολοκληρο τραπεζι να κατσεις, εν μερει λογικο. Το αποκορυφωμα... καθισα σε ενα πεζουλι απλα να παρακολουθω τον κοσμο να προσπερναει και περασαν κατω απο τα ποδια μου δυο ποντικαρες....αντε καλα μας Χριστουγεννα!!!
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
20-12-2013, 23:37 #17982
Χαχαχα οι ποντικαρες βγηκαν παγανια λογω σκαψιματος μετρο.
21-12-2013, 11:37 #17983
Το έχω μεγάλη ανάγκη Μάρσια αλλά δεν θέλω να τον ενοχλώ...τουλάχιστον πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μου ανάγκη που ήταν να του μιλήσω μια τελευταία φορά γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να βρω ψυχική ηρεμία...
Αλλά πραγματικά αν μπορεί κάποιος να μου πει πως να σταματήσω να στεναχωριέμαι και να φοβάμαι θα το εκτιμούσα πολύ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
21-12-2013, 18:30 #17984
Μα τι κιουρια!!! Εστω ότι ενας ανθρωπος μπορει να λεει όπως ειπες εσυ η εξυπνη, πραγματα που δεν στεκουν ή τελοσπαντων να είναι καπως "περίεργος" πρεπει να μαθεις να τον σεβεσαι και να ανεχεσαι το πρόβλημα/ιδιαιτεροτητα του αλλου και να το κατανοεις χωρις να τον προσβαλεις. Δεν χρειαζεται να υποδείξεις εσυ το αν οι απαντησεις του αλεξανδρου και του κάθε Aλεξανδρου σε αυτό ειδικα το site είναι περιεργες αλλοπροσαλες καποιες φορες ή οτιδήποτε σε κανεναν νέο ή νεα στο φορουμ, δοξα τω Θεω η αναπτυγμενη κριτικη ικανοτητα δεν είναι μονο δικο σου προνομιο!
Και επειδή ειπες για τρελο του χωριου, μα τι μοντερνα ανθρωπιστικη αποψη ( τι ηλικια εχεις αραγε?) να σου θυμισω τη λαικη φραση από μικρο και από τρελο μαθαίνεις την αληθεια. Φορα λοιπον το προσωπειο σου και βγες εξω στην κοινωνια και κανε την πολιτισμενη καλοψυχη γυναικουλα γιατι είμαι σιγουρη ότι αυτό κανεις. Ντροπη σου για τα λογια που χρησιμοποίησες και είμαι σιγουρη ότι δεν κοκκίνησες καθολου όμως...
Είναι η τελευταια φορα που μπαινω σε αυτό το site καθως εκτος από την Howtodream, τη Lena01 και καποια αλλα μελη που απαντησαν με ευγενεια στα θεματα που εθεσα και τα ευχαριστω, θεωρω ότι πλεον δεν μου είναι χρησιμο. Ευχομαι στα παιδια που αντιμετωπιζουν οποιοδήποτε πρόβλημα να τα καταφερουν. Τελος κατεληξα στο συμπερασμα ότι κανενας μας δεν χρειαζεται τη γνωμη κανενος γενικα στη ζωη του και στις επιλογες του και στην επιλυση των προβλημάτων,την αποψη ουτε την πραηγορια- επιβραβευση αγνωστων δηθεν "ειδικων".
Καλες γιορτες![/QUOTE]
Ulucky , πολυ ωραια τα λες . Εμενα ο Αλεξανδρος ειναι η συμπαθεια μου , κ συμφωνω με την τοποθετηση σου . Τωρα οσον αφορα οτι κανενας δεν χρειαζεται την γνωμη κανενος . θα διαφωνησω λιγααααακι , διοτι ναι μεν εμενα που εχω καποια ηλικια , δεν μου χρειαζεται καμμια γνωμη , αλλα σε παιδια 18-20 ετων που ταχουν ψιλοχαμενα , μπορει κ να χρειαζεται . Παντως απο πεποιθηση αποφευγω ναπαντησω σε ερωτησεις τυπου , τι να κανω , εκτος αν αφορα το αλκοολ , που θεωρω οτι ενας ανθρωπος που υπηρξε αλκοολικος ( εγω ) , κ το ξεπερασε μονος του , κατι εχει να δωσει .
ΥΓ τι ειναι τα κιουρια ?
21-12-2013, 18:42 #17985
Να σκεφτώ την μεταμόσχευση ή όχι;
29-06-2025, 17:20 in Χρόνιος Πόνος, Ψυχολογία Ασθένειας/Υγείας