Τι σκέφτεστε; - Page 1202
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1202 of 1532 FirstFirst ... 20270211021152119212001201120212031204121212521302 ... LastLast
Results 18,016 to 18,030 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δεν είσαι μόνος/η κάνε κουράγιο και αγάπα τον εαυτό σου....
    Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν κ καλύτερες μέρες!
    ΑΧΑΧΧ ναι γιαυτο ειδικα ειμαι σιγουρος.......Καθε μερα που περναει το πιστευω ολο και περισσοτερο...Ολα θα στρωσουνε...Καθε μερα και "καλυτερα"

Senior Member
    [QUOTE=mnimonio;466442]Σκεφτομαι οτι συμμετεχω εδω λογω ατελειωτης βαρεμαρας!!Εδω μεσα εχει γινει φωλια απο τρολλακια και γαμπρους,απο ατομα που διατηρουν 4-5 προφιλ και κοροιδευουν ανοιγοντας θεματα..Παντα ηταν για γελια εδω μεσα,αλλα τωρα παραγινε το κακο..

Καλη χρονια σε ολους!Και προσοχη στα νεα μελη που ερχονται..θα δουν πολλα πμ απο τους γαμπρους εδω και διαφορους επιτηδειους,προσοχη λοιπον ΠΟΛΥ!

Kαλη Χρονια σε ολους . Τα 4-5 προφιλ σε τι ακριβως χρησιμευουν , κ οι ' επιτηδειοι ' πως μπορουν να βλαψουν καποιον ?

Banned
    .θα δουν πολλα πμ απο τους γαμπρους εδω και διαφορους επιτηδειους,προσοχη λοιπον ΠΟΛΥ!
    σοβαρολογεις? ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι απο δω φοβουνται κ τον σκιο τους αν ειναι να γνωρισουν καπιον

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σοβαρολογεις? ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι απο δω φοβουνται κ τον σκιο τους αν ειναι να γνωρισουν καπιον
    Γιατι πρεπει να φτασει στο σημειο να συναντησει καποιον καποιος;;;

Εδω μεσα υπαρχουνε και κοριτσακια ανηλικα π γινονται μελη γιατι κατι τα απασχολει και δεν θελουνε να το συζητησουνε με τους γονεις τους...

Οποτε ειναι πολυ ευκολο να γινουνε θυματα και η σεξουαλικη παρενοχληση μπορει να γινει και μεσω πμ ξερεις.....Δεν χρειαζεται αμεση επαφη...

Senior Member
    Χρονια πολλα κ Καλη Χρονια Τα ' ανηλικα ' κοριτσακια δεν μασανε πλεον . Μας πουλανε κ μας αγοραζουν . Και που ειναι το κακο να την πεσεις σε καποιαν ? ειναι πιο αντρικιο να το κανεις δημοσιως ,να διατηρεις την αξιοπρεπεια σου κ να μην δινεις πενταρα τι λεει ο αλλος .( ποτε σε πμ ) Αυτο με τα πολλαπλα προφιλ , που εχει γινει θεμα , εξακολουθω να το θεωρω ησσονος σημασιας . Πολυ φασαρια για το τιποτα .

Banned
    Γιατι πρεπει να φτασει στο σημειο να συναντησει καποιον καποιος;;;
    (δε μιλω για ανηλικους)

στα 23 μου το ειχα κανει εκατο χιλιαδες φορες κ το τηλ μου ηταν σαν τηλεφωνικος καταλογος απο πολα ατομα που δε τα γνωριζα καν αφου λοιπον γνωριστηκα με 100 χιλιαδες ατομα τωρα που 30αρισα φρονιμεψα αφου καθε φορα που μιλαγα με καπιον εμφανιζοταν συνεχεια το ιδιο στιλ ανθρωπου μπροστα μου ετσι βαρεθηκα το ιδιο σεναριο κ εκατσα στα αβγα μου... αν κ οι γνωριμιες με ενδιαφερουν δε μπορω να πω οτι ασχολουμαι πια σοβαρα με αυτες μαλον επαναπαυτητικα σε οτι εχω...

Senior Member
    Καλη Χρονια να εχουμε. Ευχομαι το 14 να φερει σε ολους εκτος απο υγεια οτι αλλο επιθυμουν.
    Και φυσικα καλα μυαλα, σε οσους το χουνε χασει λιγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Και φυσικα καλα μυαλα, σε οσους το χουνε χασει λιγο.
    Ολοι ταχουμε χασει λιγο με την υπαρχουσα κατασταση .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ολοι ταχουμε χασει λιγο με την υπαρχουσα κατασταση .
    Τουτέστιν ?

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν νιώθω να άλλαξε τίποτα εκτός από το χρόνο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλή χρονιά σε όλους!

Μια απώλεια τις προηγουμενες μέρες στιγμάτισε την χαρά των ημερών, εριξε οσο να ναι τη διαθεση. Οταν φευγει καποιος δικος σου ανθρωπος, έστω σε αρκετά μεγάλη ηλικία και ειρηνικά. Θα μπορουσα να την εβλεπα πιο συχνα, οι χωρις τελικα αποτελεσμα υποτιθεται προτεραιοτητες μας και οι πολλες μας σκέψεις, αρνητικες σε σημαντικο βαθμο, μας αποπροσανατολίζουν τελικα, μας κρατανε, μεταξυ αλλων, μακρια απο δικους μας ανθρωπους τους οποιους θα μπορουσαμε μεσα απο τη διαυγεια που τους διεκρινε να τους χαιρομαστε πιο συχνα, ως εαν να τους ειχαμε στο περιθωριο της ζωης μας. Κραταω όμως τις καλες θύμισες, όπως την αντικριζα να καθεται απεναντι μου, κι ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μαλλον καλύτερο τροπο που θα μπορουσε να τυχει σε καποιον, φευγοντας ευτυχής και ήσυχα.
    Συλλυπητήρια Γιάννη!
    Κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση είμαι...

Καλή χρονιά σε όλους κι από μένα κι ας ελπίσουμε το 2014 να μας φέρει περισσότερη δύναμη κι υγεία για όσους τη χρειάζονται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Τουτέστιν ?
    Την οικονομικη κριση βρε marsia ....

Senior Member
    Συλλυπητηρια και απο εμενα Γιαννη............

Banned
    Τρολοεπιθεση 2014!!!

Καλή χρονιά σε όλους!!
    Ριχνοντας μια ματια στις αμεσως προηγουμενες σας αναρτησεις... μια καλη κουβεντα που θα ακουσει κανεις εδω, από ατομα με τα οποία ανταλλάζει σχεδόν επί καθημερινης βασης αποψεις, κι αρα υπάρχει ενα υπόβαθρο οικειοτητας, έχει τα ίδια καλα αποτελεσματα όπως μια τετοια κουβεντα απο ενα φιλο, συγγενη, δικο μας ανθρωπο, κι απλα λειπει η προσωπικη επαφη.
    Για το θεμα με τα πολλαπλα προφιλ, σε καποια αλλη ενοτητα το σχολίασα, αναφεροντας πως θα μπορουσε κανεις να καταλάβει πως ενα ατομο εμφανιζεται με πολλαπλα προφιλ και δεχτηκα εμμέσως παρατηρηση απο μοτερετορ....
    Για ποιο λόγο να επιζητω γνωριμίες απ αυτο το χωρο? ειτε για φιλία είτε για σχεση. Κι αν πιθανον καποιοι εδω εχουν τετοιο σκοπο λάθος τους. Δεν εχουν περιθωρια γνωριμιων δλδ στους δικους τους χωρους και ετσι επιζητουν γνωριμιες εδω? Αν συμβαινει αυτο κατι παει στραβα με τα ατομα αυτα... Τετοια επιδιωξη τους, για μενα θα λειτουργει ως αποδειξη προβληματος και θα επενεργει απωθητικα στο να θελω να τους γνωρισω. Μόνο αν μεσα απο την ανταλλαγη σκέψεων στα διαφορα θεματα και το ύφος καποιου νιωθεις ότι υπάρχει κοινό έδαφος, ταυτιση δλδ όχι μονο στις αποψεις αλλα και στο χαρακτηρα που σου βγαζει ο αλλος μεσα απο το λεγειν του, σε βαθμο που να σου προκαλείται ενδιαφερον για το ποιος είναι ο άλλος, και νοουμενου οτι αυτο ειναι αμοιβαιο, τοτε δε δισταζεις να τον γνωρισεις απο κοντα.
    γιάννης