Τι σκέφτεστε; - Page 1206
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1206 of 1532 FirstFirst ... 20670611061156119612041205120612071208121612561306 ... LastLast
Results 18,076 to 18,090 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο οτι μου ελεγε ο δοκτορ π*** το υποσυνιδιτο επειρεαζετε για 10 δευτερολεπτα πριν σε παρει ο υπνος αρα αν σκεφτεσε οτι θα δεις εφιαλτη πριν σε παρει ο υπνος απλα θα δεις.
    Μπα, δεν το σκέφτομαι αλλά παρόλα αυτά βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ κι έχω κουραστεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    να σου πω εχω κ γω αυπνιες αλλα αν το καλοσκευτεις εγω τις προκαλω αφου καθομαι ολη νυχτα κ ζωγραφιζω κ μετα κοιμαμαι μεχρι τις 3 το μεσημερι εχω κακοσυνηθισει

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μπα, δεν το σκέφτομαι αλλά παρόλα αυτά βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ κι έχω κουραστεί...
    κατι τετιο μου συμβαινει οταν με ποναει καπου πχ δοντι η κρυωνω

Banned
    μια φωνη που εγραψε ιστορια http://www.youtube.com/watch?v=YW9_ytIWyJY

Senior Member
    Άλλη μια νύχτα με εφιάλτες...δεν αντέχω άλλο! Ούτε στον ύπνο μου δεν βρίσκω γαλήνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν η σημερινή μέρα θα είναι καθόλου καλύτερη από τις προηγούμενες...για την ώρα δεν έχω καθόλου διάθεση να βγω, ούτε να ετοιμαστώ για έξοδο...νιώθω χάλια, θέλω μόνο να μιλάω μέσω υπολογιστή...

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν η σημερινή μέρα θα είναι καθόλου καλύτερη από τις προηγούμενες...για την ώρα δεν έχω καθόλου διάθεση να βγω, ούτε να ετοιμαστώ για έξοδο...νιώθω χάλια, θέλω μόνο να μιλάω μέσω υπολογιστή...
    Και ναι, όπως το περίμενα έχω τα ίδια χάλια...δεν μπορώ να απολαύσω πραγματικά μια έξοδο και με το που θα γυρίσω στο σπίτι νιώθω πάλι μοναξιά...συν την ανασφάλεια για το μέλλον μου...

Senior Member
    Και ναι, όπως το περίμενα έχω τα ίδια χάλια...δεν μπορώ να απολαύσω πραγματικά μια έξοδο και με το που θα γυρίσω στο σπίτι νιώθω πάλι μοναξιά...συν την ανασφάλεια για το μέλλον μου...
    Κύκνε όλα ο.κ????????
    Στον εαυτό σου απαντας.....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Θέλω να φτιάξω μια συναισθηματοπαγιδα κ μια σκεψοπαγιδα. Μόνο η χαρά κ η αγάπη να περνάει, κ οι αρμονικές σκέψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Κύκνε όλα ο.κ????????
    Στον εαυτό σου απαντας.....
    Όλα οκ δεν είναι Μάρσια όπως βλέπεις από το περιεχόμενο των μηνυμάτων μου...νιώθω πολύ θλιμμένη και δεν μπορώ ν' απολαύσω τίποτα, μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι συνέχεια για να μην αισθάνομαι αλλά ούτε στον ύπνο μου δεν βρίσκω γαλήνη μ' αυτούς τους εφιάλτες...
    Πάντως μην ανησυχείς για την απάντηση στον εαυτό μου, ήθελα απλά να συμπληρώσω την προηγούμενη σκέψη μου γι' αυτό έκανα την παράθεση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Θέλω να φτιάξω μια συναισθηματοπαγιδα κ μια σκεψοπαγιδα. Μόνο η χαρά κ η αγάπη να περνάει, κ οι αρμονικές σκέψεις.
    Αν τα καταφέρεις, πες μου κι εμένα τον τρόπο σε παρακαλώ...
    Επίσης, εγώ θέλω να λειτουργήσει επιτέλους η ονειροπαγίδα που αγόρασα ώστε να περνάν μόνο τα όμορφα όνειρα...

Senior Member
    Λένε για τα τρία πράγματα που αξίζουν στη ζωή,

Ένα ποτό πριν και ένα τσιγάρο μετά.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έκλεισα 26ορο άυπνος,και προχωράμε.
    Δούλεψα και όλας που υποτίθεται θα με zamponiaze.

Banned
    στη ζωη μου δεν εφριξα με αυτος που δηλωσαν εξαρχης οτι δε τους αγγιζουν αυτα που λεω εφριξα με αυτους που μπρωστα μου μου παρισταναν τους φιλους κ πισω απο τη πλατη μου το φιλοσοφουσαν πως θα με εξοντωσουν ψυχολογικα.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 15-01-2014 at 04:55.

Banned
    στη ζωη μου δεν εφριξα με αυτος που δηλωσαν εξαρχης οτι δε τους αγγιζουν αυτα που λεω εφριξα με αυτους που μπρωστα μου μου παρισταναν τους φιλους κ πισω απο τη πλατη μου το φιλοσοφουσαν πως θα με εξοντωσουν ψυχολογικα.