Τι σκέφτεστε; - Page 1230
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1230 of 1532 FirstFirst ... 23073011301180122012281229123012311232124012801330 ... LastLast
Results 18,436 to 18,450 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι αν οι αποκαλυψεις του Snowden για την Αμερικη αληθευουν, τοτε ζουμε το μεγαλυτερο ψεμα του πλανητη απο τοτε που κυβερνουσε ο Eisenhower, μη πουμε και πιο πριν απ'το 1930 και τη ναζιστικη Γερμανια. κι αμα το καλοσκεφτεις σαν τον Τραγκα, εχει μια δοση αληθειας.

Senior Member
    Σκέφτομαι θετικά και είμαι χαρούμενη όταν η μέρα είναι καλοκαιρινή..!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σκέφτομαι θετικά και είμαι χαρούμενη όταν η μέρα είναι καλοκαιρινή..!
    Yeaaaah :-D
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Γεια σας.
    Άλλη μια μέρα φτάνει στο τέλος της και αναρωτιέμαι σε τι διέφερε από τη χθεσινή, από την προχθεσινή ή από την αμέσω προηγούμενη... Εντάξει αυτό το φιλόξενο φόρουμ και δη αυτή η σελίδα χρησιμοποιείταιι και λίγο για να βγάλουμε τα εσώψυχά μας. Κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Να μιλήσουμε σε κάποιο... Και ίσως είναι καλύτερα να τα λες σ'έναν άγνωστο.
    Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω τον εαυτό μου κάθε μέρα και πιο άσχημο. Έχω και κάποιους γνωστούς που μου κάνουνε συνέχεια αστεία για την εμφάνισή μου αλλά δε νείναι μόνο αυτοί. Πάντα έτσι ήταν. Στο στρατό, στις δουλειές μου και αλλού. με όσους έχω (παρα)γνωριστεί αρχίζουν και κάνουν πλάκα εις βάρος μου. Και δυστυχως δεν τους απαντάω. Τους αγνωω επειδικτικά. Τελικά αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Μα καλά όμως εφόσον βλέπουν οτι τους γράφω, δε μπορούν να καταλάβουν οτι με πειράζουν αυτά που λένε; Πιστεύω οτι όλα τα χρόνια της ζωή μου κάνω παρέα με λάθος άτομα. Πραγματικά! Υπάρχουν πολλά πράματα που δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω παρέα που να γουστάρουν τα ίδια. Και τότε όμως εγώ πώς θα γνωρίσω άτομα που να θέλουν τα ίδια με μένα; Πώς θα πάω σε άλλους χώρους που συχνάζουν άτομα που θέλω να συναναστρέφομαι.

Είπαμε κάθε μέρα με βλέπω πιο άσχημα. Περπατάω στους διαδρόμους και δε σηκώνων κεφάλι να κοιτάξω κοπέλα. Ντρεπομαι. Υπάρχουν μέρες που δε θέλω να με δω στον καθρέφτη. Βαρεθηκα να γυρνάω σπίτι και να μην έχω κάποια να της στέιλω ένα μήνυμα ή μια καλημέρα όταν ξυπνήσω. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Ή μάλλον κουράστηκα. Έτυχε να είμαι σε τρένο και να ακούσω μια συνομίληκή μου που μιλούσε στο τηλ να λέει πώς θέλει να βγει με τον τάδε γιατί της αρέσει κα να δει αν και αυτή του αρέσει. Εγώ πότε θα το νιώσω αυτό το πράγμα; Πότε θα βρεθεί μία που να μιλάει στη φίλη της για μένα....; Βαρέθηκα να είμαι το καλό παιδί που θέλουν όλοι για παρέα και για τίποτα παραπάνω. Τι πρέπει να γίνει...; Τι πρέπει να κάνω στην τελική;

Αλλά ναι μου αρέσει η αυτοκαταστροφή... Και να κάνω κάτι να την αλλάξω ξέρω οτι δε θα διαρκέσει για πολύ. Θα πέσω παλι στη μαυρίλα...
    Και δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα αυτή τη στιγμή που γράφω να έχω σβηστά τα φώτα και να ακούω νιρβάνα. Μαγεία....!
    Ευχαριστώ για την αναγνωση.

Quote Originally Posted by kaneis View Post
    Γεια σας.
    ......
    . Έχω και κάποιους γνωστούς που μου κάνουνε συνέχεια αστεία για την εμφάνισή μου αλλά δε νείναι μόνο αυτοί. Πάντα έτσι ήταν. Στο στρατό, στις δουλειές μου και αλλού. με όσους έχω (παρα)γνωριστεί αρχίζουν και κάνουν πλάκα εις βάρος μου. Και δυστυχως δεν τους απαντάω. Τους αγνωω επειδικτικά. Τελικά αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Μα καλά όμως εφόσον βλέπουν οτι τους γράφω, δε μπορούν να καταλάβουν οτι με πειράζουν αυτά που λένε; Πιστεύω οτι όλα τα χρόνια της ζωή μου κάνω παρέα με λάθος άτομα. Πραγματικά! Υπάρχουν πολλά πράματα που δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω παρέα που να γουστάρουν τα ίδια. Και τότε όμως εγώ πώς θα γνωρίσω άτομα που να θέλουν τα ίδια με μένα; Πώς θα πάω σε άλλους χώρους που συχνάζουν άτομα που θέλω να συναναστρέφομαι.

Είπαμε κάθε μέρα με βλέπω πιο άσχημα. Περπατάω στους διαδρόμους και δε σηκώνων κεφάλι να κοιτάξω κοπέλα. Ντρεπομαι. Υπάρχουν μέρες που δε θέλω να με δω στον καθρέφτη. Βαρεθηκα να γυρνάω σπίτι και να μην έχω κάποια να της στέιλω ένα μήνυμα ή μια καλημέρα όταν ξυπνήσω. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Ή μάλλον κουράστηκα. Έτυχε να είμαι σε τρένο και να ακούσω μια συνομίληκή μου που μιλούσε στο τηλ να λέει πώς θέλει να βγει με τον τάδε γιατί της αρέσει κα να δει αν και αυτή του αρέσει. Εγώ πότε θα το νιώσω αυτό το πράγμα; Πότε θα βρεθεί μία που να μιλάει στη φίλη της για μένα....; Βαρέθηκα να είμαι το καλό παιδί που θέλουν όλοι για παρέα και για τίποτα παραπάνω. Τι πρέπει να γίνει...; Τι πρέπει να κάνω στην τελική;

.......
    Τι πρόβλημα έχεις με την εμφάνιση σου βρε φίλε? Μήπως απλα σου υποβαλανε οτι εχεις προβλημα εμφανισης (αυτοι που σκανε πλακα μαζι σου) κι εσυ με τον καιρο και χωρις να το παρεις ειδηση το εμπεδωσες πως ετσι ειναι? Και κατι προφανες στην εμφανιση να εχεις βελτιώνεται. Μήπως τελικα όλοι αυτοι οι μαλακες σου ριξανε την αυτοεκτιμηση κι ετσι θεωρεις τον εαυτο σου αχρηστο για όλα. Συνεπεια αυτου, πιστεψε με, ενω εχεις τις δυναμεις να επιτυχεις κρατας τον εαυτο σου περιορισμενο, δεν τον αφηνεις να δοκιμασει, να μπει στη διαδικασία, πριν κανει κατι του υποβαλλεις σε βαθμο που να θεωρειται αυτο δεδομενο ότι θα αποτυχει. Μόνο αμα δοκιμάσει κανεις διαπιστωνει αν όλα αυτα που σκεφτοταν ισχυουν.
    Σκέψου ποσες κοπελες έχασες απ τη ζωη σου με το να περπατας και να ντρεπεσαι. Εσυ τις αποφευγεις, όχι αυτες. Χωρις να επιδιωξεις να τις κοιταξεις και να τους μιλήσεις που ξερεις ότι δεν σε γουσταρουν? Η μηπως επιθυμεις καποια μερα να βρεθεις με καποια που δεν σου αρεσε επειδη συμβιβαστικες, επειδη δεν αφησες τον εαυτο σου να επιδιωξει το καλυτερο?
    Βαρεθηκες χωρις καν να δοκιμάσεις, χωρις καν να κανεις τιποτα επειδη θεωρησες τον εαυτο σου πως δεν αξιζει. Ειναι οι ψυχοφθορες σκεψεις που σε κουρασανε.
    Γιατι επιμενεις στα ιδια ατομα? Γιατι δεν επιδιωκεις να μπεις σε νεους χωρους όπου θα βρεις αλλα ατομα? Με αυτους κανεις παρεα απλα για να καλυπτεις το κενο που σου προκαλει η μοναξια, δεν κερδίζεις τιποτα αλλο απ αυτους. Στους αλλους χωρους θα πας ευκολα αμα πεις θα το κανω κι αμεσως ξεκινας να θετεις την κινηση σε εφαρμογη.
    γιάννης

Senior Member
    το πρόβλημα είναι οτι έχω αποδεχτεί την κατάσταση, την καθημερινότητα μου, τη ρουτίνα μου γιατί πολύ απλά ετσι ζω. όσο θυμαμαι τον εαυτό μου έτσι ζω. τέλος πάντων... καλόμεσημέρι.

Banned
    Η κατασταση δε θα αλλάξει όσο δέχεσαι την κατασταση.

Senior Member
    Ακούγεσαι πολύ καταθλιπτικός/ή.. Αν σε σκοτώνει η ρουτίνα κάνε μικρές μικρές αλλαγές!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    όταν μπαίνω σε μμμ σπάνια κάθομαι δίπλα σε γυναίκα. βασικά μόνο όταν δεν έχει να κάτσω πουθενά αλλού. Γιατί σκέφτομαι οτι θα πει "τι θέλει τώρα αυτός δίπλα μου"

επίσης συχνά πυκνά συναντώ στη στάση του μετρό μια κοπέλα από ένα αλλο τμήμα της σχολής. Αν τύχει και συναντηθουν τα βλέμματά μας ή περάσει ο ένας δίπλα από τον άλλον θα χαιρετηθουμε. Δεν πάω καν προς το μέρος της να την χαιρετήσω αν δε με έχει δει. Γιατί λέω οτι θα την ενοχλήσω κα θα την βγάλω από την ησυχία της. Και απλά μόνο να της πω ένα γεια. Ούτε την γουστάρω την κοπέλα, αν και πολύ όμορφη, ούτε τίποτα.

Και επίσης πώς γίνεται να πλησιάσεις κοπέλα που δεν εχετε μιλήσει καν. Υπάρχουν μια δυο κοπέλες από εντελώς διαφορετικό τμήμα που τις βλέπω μόνο στα διαλείμματα.ούτε έχουν υπάρξει ματιές, ούτε τιποτα. Στην τελική καμιά δεν με κοιτάει. οπότε εκεί πώς κάνεις την προσέγγιση;
    και την τρέλα μου μέσα, είμαι φυσιολογικός ανθρωπος πιστευω, δεν είμαι μοντελο αλλά βλέπομαι. και πιστευω οτι αξίζω ευκαιρίες. αλλά πάντα λέω οτι θα πει η άλλη τι θέλει αυτος ο ασχημος και κοιταει.

Senior Member
    Πολυ ξενυχτι σημερα , θα σερνομαι αυριο στη δουλεια μαλλον. Μεχρι τις 1:00 το μεσημερι πιστευω θα μαι ενταξει αλλα οι δυο τελευταιες ωρες θα ειναι βασανιστικες. Και πολυ βαρετο βραδυ , δεν καταλαβα πως περασε χωρις ουσιαστικα να κανω τιποτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    ξενυχτι δε λες τιποτα κ μενα δε μου κολαει υπνος... εχω κακομαθει κ ολας.. υπαρχουν ομως κ τεχνικες χαλαρωσης αν εχεις τετιο προβλημα η κανενα ζεστο χαμομηλι με μελισοχορτο που μυριζει λεμονι

Quote Originally Posted by kaneis View Post
    όταν μπαίνω σε μμμ σπάνια κάθομαι δίπλα σε γυναίκα. βασικά μόνο όταν δεν έχει να κάτσω πουθενά αλλού. Γιατί σκέφτομαι οτι θα πει "τι θέλει τώρα αυτός δίπλα μου"

επίσης συχνά πυκνά συναντώ στη στάση του μετρό μια κοπέλα από ένα αλλο τμήμα της σχολής. Αν τύχει και συναντηθουν τα βλέμματά μας ή περάσει ο ένας δίπλα από τον άλλον θα χαιρετηθουμε. Δεν πάω καν προς το μέρος της να την χαιρετήσω αν δε με έχει δει. Γιατί λέω οτι θα την ενοχλήσω κα θα την βγάλω από την ησυχία της. Και απλά μόνο να της πω ένα γεια. Ούτε την γουστάρω την κοπέλα, αν και πολύ όμορφη, ούτε τίποτα.

Και επίσης πώς γίνεται να πλησιάσεις κοπέλα που δεν εχετε μιλήσει καν. Υπάρχουν μια δυο κοπέλες από εντελώς διαφορετικό τμήμα που τις βλέπω μόνο στα διαλείμματα.ούτε έχουν υπάρξει ματιές, ούτε τιποτα. Στην τελική καμιά δεν με κοιτάει. οπότε εκεί πώς κάνεις την προσέγγιση;
    και την τρέλα μου μέσα, είμαι φυσιολογικός ανθρωπος πιστευω, δεν είμαι μοντελο αλλά βλέπομαι. και πιστευω οτι αξίζω ευκαιρίες. αλλά πάντα λέω οτι θα πει η άλλη τι θέλει αυτος ο ασχημος και κοιταει.
    Γιατι βρε φιλε στερεις απο τον εαυτο σου ευκαιριες? Γιατι τοσο πολλή χαμηλη αυτοεκτιμηση? Γιατι θεωρεις τον εαυτο σου ασχημο? Σου ειπε καποιος ότι εισαι ασχημος? Κι αν ετσι εχουν τα πραγματα η εμφανιση βελτιωνεται (γυμναστηριο, ρουχα κλπ).
    Που ξερεις ότι θα ενοχληθουν? Διαβαζεις τη σκεψη τους? Το αν θα ενοχληθουν θα το διαπιστωσεις μετα που θα ξεκινησεις συζητηση μαζι τους, κι αυτο, πίστεψε με, το να ενοχληθουν δλδ, δεν προκειται να συμβει. Εκτος κι αν επεσες στην κωλοπεριπτωση, όλες απολαμβανουν τη συζητηση αμα τις πλησιασει καποιος. Γιατι ακομα και εδω στην ανωνυμια ντρεπεσαι να μας πεις οτι οι δυο κοπελες στη σχολη σ' αρεσουν?
    Δοκιμασε το με κάποια/ες που γουσταρεις, πλησίασε την, στο χωρο που βρισκεστε εκεινη τη στιγμη, πες κατι για τη σχολη, για καποιο μαθημα, για το χωρο στον οποιο βρισκεστε εκεινη τη στιγμη, για κατι που προσεξες πανω της κλπ, κατι που να φαινεται και κοινο θεμα για μια συζητηση που ξεκιναει φυσιολογικά, μια απλη κουβεντα η οποια θα ξεκινησει τη συζητηση, φαιρνοντας η μια κουβεντα την αλλη σαν φυσικη ροή κι ετσι θα σου προκυψει γνωριμία και στην πορεια ερχεται και η συμπαθεια κλπ κλπ. Το ζητημα ειναι απλα να πεις κατι για αρχή. Εκει που ο εαυτος σου λεει όχι να πας κοντρα σ αυτο και να της μιλησεις. Και πιστεψε μας αμα ξεκινησει κανεις μια συζητηση μετα οι κουβεντες ειναι λες και ερχονται απο μονες τους. Το οτι "δεν σε κοιταει καμια", όπως λες, ειναι απλα το τι προσεξες εσυ. Επισης, αν δεν παρεις εσυ την πρωτοβουλια να της μιλησεις δεν θα ξεκινησει να σε κοιταζει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατι βρε φιλε στερεις απο τον εαυτο σου ευκαιριες? Γιατι τοσο πολλή χαμηλη αυτοεκτιμηση? Γιατι θεωρεις τον εαυτο σου ασχημο? Σου ειπε καποιος ότι εισαι ασχημος? Κι αν ετσι εχουν τα πραγματα η εμφανιση βελτιωνεται (γυμναστηριο, ρουχα κλπ).
    Που ξερεις ότι θα ενοχληθουν? Διαβαζεις τη σκεψη τους? Το αν θα ενοχληθουν θα το διαπιστωσεις μετα που θα ξεκινησεις συζητηση μαζι τους, κι αυτο, πίστεψε με, το να ενοχληθουν δλδ, δεν προκειται να συμβει. Εκτος κι αν επεσες στην κωλοπεριπτωση, όλες απολαμβανουν τη συζητηση αμα τις πλησιασει καποιος. Γιατι ακομα και εδω στην ανωνυμια ντρεπεσαι να μας πεις οτι οι δυο κοπελες στη σχολη σ' αρεσουν?
    Δοκιμασε το με κάποια/ες που γουσταρεις, πλησίασε την, στο χωρο που βρισκεστε εκεινη τη στιγμη, πες κατι για τη σχολη, για καποιο μαθημα, για το χωρο στον οποιο βρισκεστε εκεινη τη στιγμη, για κατι που προσεξες πανω της κλπ, κατι που να φαινεται και κοινο θεμα για μια συζητηση που ξεκιναει φυσιολογικά, μια απλη κουβεντα η οποια θα ξεκινησει τη συζητηση, φαιρνοντας η μια κουβεντα την αλλη σαν φυσικη ροή κι ετσι θα σου προκυψει γνωριμία και στην πορεια ερχεται και η συμπαθεια κλπ κλπ. Το ζητημα ειναι απλα να πεις κατι για αρχή. Εκει που ο εαυτος σου λεει όχι να πας κοντρα σ αυτο και να της μιλησεις. Και πιστεψε μας αμα ξεκινησει κανεις μια συζητηση μετα οι κουβεντες ειναι λες και ερχονται απο μονες τους. Το οτι "δεν σε κοιταει καμια", όπως λες, ειναι απλα το τι προσεξες εσυ. Επισης, αν δεν παρεις εσυ την πρωτοβουλια να της μιλησεις δεν θα ξεκινησει να σε κοιταζει.

ευχαριστω για το χρόνο. καλήμέρα.

Banned
    Εξω μινι καλοκαιρι..και εγω αρρωστη :(

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εξω μινι καλοκαιρι..και εγω αρρωστη :(
    περαστικα! αμα χρειαστεις κανεναν να σου φερνει χαρτομαντηλα και να σου φυσαει τη μυτη, call me.